Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spancer RE
aktív tag
válasz
elfelejtette
üzenetére
bocs h beleszólok, de miaz h nem hajtja ki a Sempi? Ahogy nézem még jó hűtőd is van rá, akkor mi a probléma?
húzd meg egy ''picit'' és nem lesz gondod (lásd konfigom
) -
elfelejtette
veterán
Hali!
Sztem ezek elég komoly eredmények egy 6200-as karitól! Anno én is ilyet akartam venni, csak nem sikerült moddolható Leadtek-et szerezni. Aztán konfigcsere lett a dolog vége, amibe e hó elején jött egy DDR3-as 7300GT, amit viszont nem tud rendesen kihajtani a Sempim, alapon 3900 pöttyöt kapok '05-ben. Ehhez képest a te 3016 pontod szvsz elég korrekt!
(meghajolgatós szmájli)
Üdv. -
Tibcee
tag
válasz
Atticus
üzenetére
Felraktam!

540/730on stanil a kártya, 3DMark2003ban így már 6794-et hozott, 2005ben pedig 3016ot.
Feltűnt,h akár 560on is végigfutott volna a 3DMark,de zöld háromszögek jelentek meg a 2. játéktesztnél. Ezt a melegedés miatt csinálja és egy komolyabb hűtő orvosolja a problémát vagy egyszerűen ez a vége és már csak grafit segíthet? Nem minta elégedetlen lennék csak érdekel a dolog.
-
Atticus
senior tag
A sparkle biost felrakhatod extra hűtés nélkül is. Az extra hűtés nélkül is kifacsar egy kis pluszt a kariból ugyanazon az órajelen. A RAM-ok időzítése egy kicsit feszesebbek, meg még isten tudja, hogy mi, de nagyon jó!
Az enyémen sincs extra hűtő, csak a kártya alatt plusz venti. -
Monya78
veterán
-
Atticus
senior tag
Hát mert az alaplapomon nem lehet a RAM-okat 400 Mhz-en hajtani, csak 333-on... ez van...
A 3200+ meg ha jól tudom arra van belőve... így szinkronban mehetne a dolog 400-on. Az pedig nem lenne rossz! 
És hát azért nem egy rossz proci ez a 2500+ sem, tökéletesen elég arra, maire használom, csak hát a kisördög nem hagy nyugodni...
[Szerkesztve] -
Paqito
senior tag
Ne is hallgass rám, mert csak rondítom Monya eredményeit...
hisz 4000 felett sikerült elérnie 3d05-ben.... 
Természetesen nem beleszólni akarok a dolgokba amikor azt mondom, h mindenképp cseréld le a mostani kártyád. Kis túlzással mindegy mire, mert csak jobb lehet
Amikor azt írtam, h 3200+ Bartont eladni nem illik, csak jótét módon ''poénkodni'' akartam
viszont sajnos szar a humorom
Amit Te írsz, abban maximálisan igazad van, de azt figyelembe kell venni, hogy -drága pénzért- de minden 3200+ Barton megy 2200MHz-en fixen, még 2500+ Bartonoknak, nem ''kötelességük'' tehát antituning cpu-ra nem igaz amit mondol. De szerencsére kevés ilyen ''selejt''
jött ki.... 
Legjobbakat
Szerk: most nézem mennyi szmájlit pakoltam ebbe a hsz-be. Pedig állítólag a Ph! nem kifestőkönyv...
[Szerkesztve] -
Antee
tag
-
Atticus
senior tag
Már hogy az istenbe ne lenne! 6600GT szintet támadgattuk itt páran! Szóval a kártyával semmi baj. Az utóbbi idők egyik legjobb tuningkártya volt a kezében pár szerencsés embernek. A 64 bit természetesen gyenge, de az minden 64 bitesre igaz. Attól ne várj sokat.
A gépedhez meg vegyél egy sokkal jobb videókártyát, ennyi... és ne 64 bitest... -
Paqito
senior tag
Szia!
Létezik bizony, és némelyik csodákra képes. Monya78 fórumtárs tudna ez ügyben érdemben mesélni Neked, de emlékeim szerint a tuning 1700+ Athlonjával, és tuningolt Leadtek 6200-essel 3d03-ban 8000 környéki, 3d05-ben 3500 környéki eredményeket futtatott....
Hát, nézem az adataidnál szereplő konfigot, és a vga elég szűk keresztmetszetnek tűnik
3200+ Bartont pedig nem illik eladni.....
-katt az adataimhoz 
Legjobbakat -
Antee
tag
válasz
Atticus
üzenetére
ennél a tipusnal van 128 bites verzio? mert nekem 64 bites van, de egy akkor rakás sz@r, hogy el sem hinnétek. 1150 pont a 3d mark 05-tel, játékok meg rosszabbak mint mikor 3200-as bartonom volt egy fx 5200-assal... mi lehet ennek a baja? egyszerűen már nem tudom mit állitsak át rajta...

[Szerkesztve] -
Tibcee
tag
Ha nem akarsz feltétlenül a legújabb,hardverigényes játékokkal játszani és kizárólag új kártyában gondolkodsz 10-12ezer forintért akkor vegyél ilyet,de ha rám hallgatsz kizárólag 128bites változatban. Ha használt is megfelel ebben az árkategóriában elgondolkozhatsz egy 9600XT-n vagy akár egy régi Gef4 TI4600-on is.
-
Noddy
senior tag
Milyen drivert érdemes használni ehez a kártyához? Omega jó?
Előre is köszi. -
Antee
tag
Sziasztok!
Az miért van, hogy a riva tuner folyamatosan 10-12MHz-et mutat a kari mag/ram orajelére? És játék közben sem megy fel... -
Dim
csendes tag
Sziasztok!
Beleolvasgattam a forumba. (leginkább csak a frisseket)
Egy gerincében 5-8 éves (!) gépet szeretnék költséghatékonyan lecserélni.
Majd' minden ponton vannak dilemmáim. Itt most videokártya ügyben kérnék tanácsot.
Ilyen karin gondolkodom. 10e forintot jelentősen nem meghaladó kategóriában érdekelne a legjobb megoldás. A 6200-at fontolgatom.
Netre, irodai programokra, file-cserére van (lesz) leginkább használva a gép, de nem lenne baj, ha nem csak a passziánsz futna rajta üres óráimban.
Ismerve igényeimet és szokásaimat ismerősök ezt ajánlották. Egyetértetek vele, vagy van más javaslat?
Előre is köszi a segítséget!
Dim -
Tibcee
tag
Sziasztok!
Jövő hétvégére én is szert teszek egy 8pipás Leadtekre, viszont már sehol se találom az általatok belinkelt Sparkle 6600 Ultra Biost. El tudná vki küldeni mailben? Előre is köszi!
Másik kérdésem: Primecooler( vagy vmi hasonló tudású) ventit ti sem tudtok bruttó 4500Ft-nál olcsóbban? (Alien Computersnél ennyi,de kicsit sokallom) -
Atticus
senior tag
válasz
dvdbackuper
üzenetére
Mintha már valakinek lett volna ilyen problémája itt a fórumban, de nem emlékszem mi lett a vége. Kutass ebben a fórumban, hátha megtalálod a megoldást.
-
dvdbackuper
őstag
Olyan kérdésem lenne, hogy kaptam egy gépet winreinstallra, aztán nézem, hogy a monitor nem jeleníti meg a piros színt. Másik monitor rádugtam, ugyanaz. A kari Eagle GF6200 128Mb/64bit. A sima VGA kimenetben nincs piros szín, de a másik DVI kimeneten VAN!! Lehetséges ez? Most átalakítóval (VGA-DVI) használom, így tökéletes a kép. Mi lehet a baj?
-
T_boy
tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani jó drivert egy Eagle 6200-es videókártyához? 128bit/128mb/AGP
-
Yoshi
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Tudnátok mondani egy helyet, ahol valami jófajta moddolható 128 bites AGP-s, lehetőleg új kártyát tudnék szerezni?
Yoshi
[Szerkesztve] -
akos146
csendes tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
11 040 Ft.-
nem tul sok pénz pont azért ruháztam be mert a FX5600 ami most van az a világ legszégyenebb kártyája ( anno volt 30e )
és ebbe legalább már bent vannak az uj technikák dx9, pixel shader 3 ..... -
akos146
csendes tag
Hali!!
Ma rendeltem meg egy Inno3D GeForce 6200 LE AGP-t és olyan kérdésem lenne hogy nagyvonalakba mi a véleményetek a kártyárol? és mi az LE mert inno oldalon nem nagyon láttam különbséget az A és az LE között.. Illetve gyári hütéssel meddig lehet huzatni rivatunerrel ? ( nincs money hűtőre
) előre is thx ..
ja és NF7-SL v2.0 ( nForce 2 ) -re megy. Szoval AGP 8x
[Szerkesztve] -
Attila_26
aktív tag
Szemetel az MSi7800gtx-em mi tévő legyek?Aztán megmozgattuk a tápcsatiját a slotot is kitisztítottuk és jó! Help!!! egyébként csak ritkán.Néha bevillódzik a monitoron a kép.Főleg ha a videokártya tulajdonságait cseszegetem.Néha elmegy a monitoron a kép de visszajön.És napokig semmi gáz....Hőmérséklete is 48c windows alatt játékba nem szemetelt (itt 65 fokos)csak 1* 3dmark2006alatt(akkor is szerintem azért mert x800gtoval felváltva teszteltem és a driverek összeakadhattak,majd újra telep. driver és minden jó!84.21 van most fönn és directx9.0cjun.Tápcsere már volt 420w-os chieftecre.Vagy a 21''os crt monitorom szívja le a sok ampert?egy elosztón van a géppel.Csak nem kevés ez neki?(2db dvdíró is van a gépbe).Ez a tápom is szar lenne?most kiszedtem az alplapot és portalanít minden meg zsírtalanit és megy,de meddig???? 3dmark2006meg lefut hibátlanul,nem is a karival van a baj?
-
Atticus
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Annak nem aki eladja!

-
Eagle16
addikt
Sziasztok!
Van nekem egy MSI GeForce NX-6200AX videókarim és az lenne a kérdésem hogy ezen a VGA-n lehet e aktiválni a +4pipeline-t?
A Rivatuner szerint NV44 chipes, 64bites és 128mb Ram van benne. -
LCD
csendes tag
Vagy milyen márkát ajánlotok még 20000 körül?
-
LCD
csendes tag
Hellosztok!
ASUS GEFORCE 6200 256 MB PCIE
Mit gondoltok erről a videókártyáról? -
LCD
csendes tag
Hellosztok!
ASUS GEFORCE 6200 256 MB PCIE
Mit gondoltok erről a videókártyáról? -
IIIstIII
senior tag
olyan kérdésem lenne hogy van e olyan bios ami kb 400/700 as órajel környékén van hogy ne kelljen midig tuningolni ha játszani akarok.
-
@kos
tag
Üdv! Segítségeteket kérném az alábbi probléma megoldásában: a tv-n barnás csíkok jelennek meg átlósan kb. 3-4 cm távolságban. Videokábelt cseréltem, antennát kihúztam a tv-ből, de a hiba továbbra is fennáll. Videokártyám egy nvidia 6200-es. Ha valaki tud valami okosat kérem segítsen!
-
-
Borosz
őstag
Nem tudom vsszatenni a Leadtek 6200-ra a gyári BIOS-t. Még arra is azt írja a WinFox, hogy nem paaszol a gyártó és a típus ID. Sima nvflash-el sem megy.
Vissza lehet tenni rá egyáltalán az eredetit? -
Gyula_
tag
Én nem ott vettem.
6200-ast nem szabad venni...
Egyébként nekem egy ASUS(!) volt rossz.
És most kapaszkodjatok meg:
2 rossz ASUS alaplap járt nálam egymás után.
Azt hittem meghülyülök.
De mindent visszacseréltem, csak hát idő, meg energia... -
glacious
addikt
válasz
itelethozo
üzenetére
Csak azzal a progival nem nézted meg, ami ingyenesen elérhető és leginkább azt használja mindenki, a rivatuner.
A kártya amúgy 6200A, hiszen az nv44-es magra épül.
[Szerkesztve] -
itelethozo
csendes tag
olcsopcnél vettem.
amugy megneztem eversttel aszongya NVIDIA Geforce 6200.
BIOS leírás:Version 5.44.A2.03.00
nekem ez nem mond semmit meg az inno honlapon is csak annyit talatam h vagy A vagy LE de sima nincs.szal furi.
az elozo amit garival becsereltem meg kemenyebb volt:AGP-s letere csak agp-s alaplapon az nvidia aszonta az inofknal h az adatsín típusa 16X PCI,én ráhagytam mert mit lehet erre mondani de aztan meg is halt. -
Gyula_
tag
válasz
itelethozo
üzenetére
Hol vetted?
Nekem is egy 6200-as volt szar.
Lehet, h ugyanott vettük?
Kiváncsi vagyok. -
itelethozo
csendes tag
hi!
csabito.de ahol vettem most még becserelik rafizetessel.remelem.
de azt hiszem en is h gyarihibas lehet.mar egyszer becsereltem mert 2 het alatt meghalt es akkor mondtak a boltban,h 10 3-4 ha muxik rendesen de akkor meg biztam az olcso butitott kartyakban(egy mx440 es egy 5200 utan...)
koszi a segitseget!
csa -
Gyula_
tag
Szerintem ne babráld meg a hűtést, mert el fogja veszíteni a garanciát.
Vidd vissza és válassz egy jobb kártyát.
Vagy vegyél tőlem egy garanciális 7300GS-t, ami jóval jobb, mint a 6200.
Jelenleg 12 ezerre tartom. -
Motion_Blur
félisten
válasz
itelethozo
üzenetére
A hűtéssel nincsen gond, valszeg gyárilag hibás a kártyád GPU-ja.
De sokat segítene, ha meg tudnád mondani, hogy milyen típusú a kártyád. (Everest, RivaTuner kiírja)
-
glacious
addikt
válasz
itelethozo
üzenetére
Quake3-ban is olyan? Amúgy lehet, hogy inkompatibilitás, driverhiba, vagy a vga a rossz.
-
glacious
addikt
válasz
itelethozo
üzenetére
Alaplap típusa?
-
Spancer RE
aktív tag
válasz
itelethozo
üzenetére
pasztázd újra a hűtőt vagy ha passzív akkor tegyél mellé 1 tápventit
-
itelethozo
csendes tag
szevasztok!
érdekes problémám van.egy inno 6200 csücsül a gépben(megjegyzem nem sikerült kiderítenem h A vagy LE mert a doboz titkolja)és minden 3d-s jatéknél brutálisan behibázik. a karakterek sünszerűk és minden féle 3 szögek állnak kibelőlük amik csúcsa valahol a végtelenbe tart.már felraktam whql drivert de az se segített sokat.ha valaki tud valami megoldást szoljon plz!
thx.
itelethozo -
mycso
veterán
Nekem Eagle 6600-asnál volt ilyen, hogy eltűnt a piros szinem.

DVI-kimenetről tökéletesn működött /volt minden szín/.
Szerencsére garis volt és cserélték.
Kb vagy egy félévig a DVI-n keresztül használtam átalakítóval.
Szerintem nem bios + hasonló probléma lesz, hanem valami meghalt a kártyán.
-
Borosz
őstag
Áhhh lejárt a MOD... TV out szép színes. Mi a búbánat lehet a DIN15 csatival...?
-
Borosz
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Képet most nem tuok, de egyértelműen kiment a piros, de hogy honnan azt nem tudom. OSD-ben van piros.

Mod csak annyi volt, hogy feltettem egy Leadtek gyári 6600 BIOS-t és azóta is hibátlanul ment. -
Borosz
őstag
Segítsetek mert nem tudom mi van...
Egyik pillanatról a másikra elszállt a piros színem. Olyan létezik, hogy a 6200-es-ből ''tűnik el'' a piros szín? A monitor kábelt hiába mozgatom, nem változik semmi. Momentán nem tudom kipróbálni másik VGA-val... -
Borosz
őstag
Azt tudjátok-e, hogy egy Leadtek 6200 TD 128MB a jobbik szériából mennyit kóstál most? Dobozos, hibátlan +4 pipe és 430/720 az órajele. PrimeCooler Alu hűtővel.
-
Fex
tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám!
A napokban húztam újra az XP-t, és nem akar semmilyen videót (dix, xvid, stb..) és dvd-t
lejászani, illetve tv-t nézni sem lehet. Próbáltam media playerrel, Power dvd-vel, BS Player-rel, de még a divx saját lejátszójával is. AZ xp-n fenn van az összes frissítés, legújjab alaplapi driver, nvidia driver, directx, divx, stb... A játékok rendesen mennek, minden további program megfelelő sebességgel fut. A legérdekesebb, hogy az alaplapi vga-val semmi probléma nincs, az rendesen lejátsza. A gépen csak a divx és xvid codec van fenn, meg egy ac3filter. Próbáltam már csak divx, vagy csak xvid codec-kel, de ugyanaz az eredmény marad. Próbáltam többféle divx-el, nvidia driverrel, semmi változás.
A hiba annyiból áll, hogy megnyílik a lejátszó, majd ''csatlakozás a médiához...'' és ezután a prociterhelés felmegy 100%-ra, és a gép iszonyúan lelassul.
A gép: asrock775i65GV, aopen aeolus6200dvr256, 1 gb ram, 3 gigás P4, maxtor 120 gb, és egy PCTVpro...
Valakinek ötlete esetleg?
Köszönettel:
Fex -
Borosz
őstag
válasz
dvdbackuper
üzenetére
Nem jellemző, legfeljebb csutkára fagy a géped, de a reset segít. Csak arra figyelj, hogy a tuning progit ne állítsd be úgy, hogy boot-nál visszatolja a memo frekijét a tuning értékekre.
-
Yushchenko
őstag
válasz
Mr_Vercetti
üzenetére
thx
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
húzd meg egy ''picit'' és nem lesz gondod (lásd konfigom
)

A 3200+ meg ha jól tudom arra van belőve... így szinkronban mehetne a dolog 400-on. Az pedig nem lenne rossz!
hisz 4000 felett sikerült elérnie 3d05-ben.... 
Amit Te írsz, abban maximálisan igazad van, de azt figyelembe kell venni, hogy -drága pénzért- de minden 3200+ Barton megy 2200MHz-en fixen, még 2500+ Bartonoknak, nem ''kötelességük'' tehát antituning cpu-ra nem igaz amit mondol. De szerencsére kevés ilyen ''selejt''
jött ki.... 
'' Leadtek-el készültek...
de ha 2250MHz-en van a 2500+-od, akkor teljesen jo vagy vele, nekem nem ment a 3200-as 2300MHz fölé... 
) előre is thx ..