- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
Tisztelt (ügy)feleim...!
A mai naptól én menedzselem a 6200/6600LE/6600 kártyák tulajdonosainak 3DMark toplistáját...
TheSilencer kolléga bokros teendői nem teszik lehetővé számára a lista kezelését...ezért a már szokott színvonalon én vagyok bátor folytatni ezt a nemes és karitatív tevékenységet...
Első modifikáció:[link]
Nemsokára apróbb változtatások lesznek és a hétvégére (amennyiben lesztek szívesek szolgáltatni) a táblázat kiegészülhet a 3DMark06 eredményekkel is...
Tudom hogy az új teszt jónéhányotokat kellemetlen helyzetbe fog hozni, mivel 1280x1024 a default felbontása.
Ennek ellenére kérek mindenkit, ha lehetséges akkor ebben a felbontásban futtassa a tesztet!
Nem baj ha a monitor csak 60Hz-en bírja, nem kell sokáig nézegetni, csak a teszt idejére kell...a teljesítményt pedig nem befolyásolja (feltéve hogy kikapcsolja mindenki a tesztre a VSYNC-et...).
Az 1024x768-ban tesztelők eredményei át lesznek számolva a nagyobb felbontásra (a 6600GT topic-ban már bevált), de ehhez szükségem lesz néhány összehasonlító eredményre. Ezért kérem azokat, akiknek lehetőségük van 1280x1024-ben tesztelni, hogy csináljanak 1024x768-as tesztet is...elég lesz ha 4-5 fő csinál ilyen tesztet, abból már jó közelítőképletet tudok csinálni...a segítségüket a közösség nevében előre is köszönöm...
Tehát: tesztre fel feleim! Jöjjenek a jobbnál-jobb benchmark eredmények... -
Atticus
senior tag
-
-
Abus2
tag
válasz
Monya78 #2996 üzenetére
Egy kis pontosítás:
1. A gyártó honlapja szerint a 939-es Soltek lap AGP foglalattal van ellátva.
2. Nem mindeggyik PCI-E 6200-as kártya készült NV44-el. Az Asus EN6200 GE pl biztosan moddolható. Nekem kb. 3700-ról úgy 5100-ra növelte a pontszámot a +4 pipa ha jól emlékszem. -
Monya78
veterán
Most látom hogy az alaplapod 939-es...tehát neked csak a PCI-Express jöhet számításba...
A PCI-E 6200-es kártyák NV44 GPU-val rendelkeznek...ezekről csak annyit kell tudni hogy 100% NEM modolható...
Valamikor régebben néztem kisebb órajeleken 3dmarkot 4 pipával...
tehát ugyanolyan órajelek mellett az rémlik mintha a 3dmark03-as 8pipával 6500pötty, míg 4 pipával 5000 pötty volt... tehát nem olyan egetrengető a különbség...
(ezek mellett egy 64bites eredmény tippelés utján olyan 3000-3500 pont lehetne... )
Kiskerárak: [link]
Ja letöltöttem a videót...viszont most munkahelyi gépnél vagyok, holnapra tudok mondani véleményt... -
PEPE85
senior tag
válasz
Monya78 #2994 üzenetére
Azt honnan látom, hogy NV43-as? Azt tudod esetleg, hogy hol lehet a legolcsóbban hozzájutni garanciás 128bit-es 6200-ashoz(ha csak kisker, akkor melyik)? PH-n nem találtam. Ha nem moddolható, akkor 3DMark03-ban kb mennyit pontot kaphat? És a 64bit-es? Igaz nem lényeg a 3D-s teljesítménye, de azért kíváncsi lennék rá, hogy mégis mit várhatok a kártyától. 3DMark03 alapján már van összehasonlítási alap. A 64bit-es tuti nem moddolható? Lenne most 9k-ért garral, nem elég az nekem?
[Szerkesztve] -
Monya78
veterán
Nem lehet mindet modolni...az arány inkább 5-ből 3-at...(csak az AGP-s NV43-asokat lehet olyan arányba modoloni)
Ha csak HD filmhez kell akkor végülis nem fontos annyira a modolhatóság számodra...
3dmark eredmények itt bár ezek 8 pipések: [link]
azért megsugom hogy 4 pipe esetén természetesen nem fele ekkora eredmnyek jönnek ki...
Létezik 64bites verzió ezeket nagyon kell kerülni...
[Szerkesztve] -
PEPE85
senior tag
Hosszú a topic és nincs időm végigolvasni, de remélem megválszoltok nekem egy-két rövid kérdést. Mindegyik 6200-as kártyát lehet moddolni 6600-sá vagy ez is olyan mint mondjuk a 9800SE, hogy 5-ből 1-et lehet Pro-vá moddolni? AGP-s változatról lenne szó, ez nemtudom számít-e. Megköszönném, ha valakinek lenne egy pár perce és megnézné, hogy megy-e neki ez a videó [link] szaggatás nélkül, mert nekem csak HD filmek-hez kellene egy videókártya, nem játszom, ezért gondoltam, hogy veszek valami garanciális kártyát, de minél olcsóbban. Ha jól tudom az összes 6200-on van HD TV kimenet. 3DMark03-as eredményeket hol találhatok?
[Szerkesztve] -
Monya78
veterán
válasz
Tibicsoki82 #2991 üzenetére
Pont tegnap késő este telepített új windows-t....de megigértem magamnak hogy ezzel a karival többet nem tesztelek...
Úgyhogy részemről nem vagy veszélyben... -
Atticus
senior tag
válasz
Tibicsoki82 #2982 üzenetére
Össze-vissza fosom a bokámat! Gratulálok!
Hogy Neked mennyi szabadidőd van...
[Szerkesztve] -
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Motion_Blur #2984 üzenetére
635 akart lenni! Elragadott a 800-as ram bűvölete!
-
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Monya78 #2983 üzenetére
Köszi, de nekem azt hiszem ez már a vége, max 30-40 pontot tudnék még rajta faragni, ha kiimádkozom, hogy ne akadjon meg nagyobb órajelen!
Igen fent vagyok ORB-n!
Úgy szoktam csinálni, hogy mikor megvan az eredmény gyorsan ''berántom a dobozt'', a netkábel már oda van készítve az ajtóba, és már mehet is fel!
File-ból fogalmam sincs, hogy fel lehet e egyáltalán rakni, én mindig így online pakolom fel!
06ot ki sem próbáltam, mert nálam szar! Vmit nem csíphet a gépemben, lehet az nforce3-at passz, vagy lehet csak rivatunerben kellene állítani valamit, amiről nincs tudomásom. 1x néztem, akkor szobában ment 1311-et, nemhiszem, hogy a hidegtől megtáltosodna annyira, meg sokáig is tart lefutattatni.
03-at lenne érdemes megnézni most, sztem 9500 simán...Na majd legközelebb! Már becuccoltam!
Most elhúzok kajálni, utána felrakom a kariról az extraventis képet!
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
válasz
Congrat!
''gpu 835ön is hibátlan'' - azt azért megnézném
[Szerkesztve] -
Monya78
veterán
válasz
Hali!
Látom sikeres volt az erkély tuning...Megelőztél
Gratu
Stabilan beállt a 37 fok a GPU-nak
ORB-ra felraktad az eredményt...?
Már egyszer kérdeztem de a 3dr kiterjesztésű filet Te feltudnád rakni az ORB-ra???
3dmark2006-ot nem próbáltad? -
Tibicsoki82
aktív tag
-
Monya78
veterán
válasz
Tibicsoki82 #2979 üzenetére
Csak meg lesz az a 4000 pont...
-
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Tibicsoki82 #2979 üzenetére
[link]
Mára asszem befejeztem! -
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Motion_Blur #2978 üzenetére
Megy ez még feljebb is... [link]
Eddig olyan +200-250-et dobott rajta az ''erkély''! Ha ezt hozzá adom, akkor nem is lesz olyan csúnya eredmény.
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
válasz
Tibicsoki82 #2977 üzenetére
Tényleg no comment
-
Monya78
veterán
válasz
Tibicsoki82 #2971 üzenetére
A V-modot félig meddig leszedtem a tesztek után Most R510: 550Ohm, R84: 89Ohm, ráadásul a digitmultimétert visszaadtam a gazdájának, csak kölcsönkértem a teszt idejére...
Amúgy ha nagyon átszeretnél lépni a 4000 ponton akkor egy kicsit a szoftverek környékén is szét kellene nézned, ugyanis a rivatuner beállításokkal össze lehet szedni +100 pontott... -
Motion_Blur
félisten
ForceWare 83.60 Win2000/XP [link]
Version: 83.60 beta -
Tibicsoki82
aktív tag
Azóta szar valami mióta visszakaptam garban az alaplapot, és raktam új windowst! Azóta ha húzom a karit vmi nem okés... Lehet hogy nF3+6800 bug itt is felüti a fejét? Ott volt ilyen hogy, ha húztad a karit akkor akadt, ugye?.
Most kinyomta a fastwrites-ot és 500/850-en F1C-ztem hiba nélkül egy fél órát, ez a röhej, hogy szobamelegbe is megy 850et a ram. Tehát magába jó a ram, de ha már elkezdem mellé húzni a gpu-t is, akkor a játék is akad, és 5mp múlva megy tovább, a vicc az, hogy pl F1 esetén a köridőmet számolja, de a pályán ugyanott maradok a kocsival.
Lehet visszasütöm a Leadtek6600 bios, azzal mit lép a szekér egy próba gyanánt, de már nagyon X akta szagú nekem ez a gép.
Már az alaplapi GART drivereket is cserélgettem össze vissza, de mindegyikkel ugyanaz.
Kezdek az nF3-ra gyanakodni, hogy az a ludas, de tök ugyanolyan lapot kaptam vissza mint a régi, mondjuk attól a chipset revizió lehet más ez igaz... -
Atticus
senior tag
válasz
Tibicsoki82 #2969 üzenetére
Rakd a 2D-s beállítást egy kicsival a 3D-s alá a Rivában így nem esik nagyon vissza.
-
Tibicsoki82
aktív tag
Hát tényleg nem....de fő az önbizalom!
Lélekben már feladtam, de 1x még nekifutok hátha...
Monyának: Rámérnél az R84 feletti feszstabkó első két lábára? Kíváncsi vagyok neked mit mutat. ( bár ha már leszedted a modot, akkor mind1) Amit ott mutat a multimeter, az az R84 értéke amúgy! Ja és 200-as méréshatárba mérj, mert úgy pontosabb a műszer, úgy 70ohm körül fog mutatni elvileg, és nem 85-90. Na én már legrafitoztam 61ohmra, lehet ez a baj! 870en is megy, csak akad...
-
t1
veterán
válasz
Tibicsoki82 #2969 üzenetére
nem megy?
látod én megmondtam hogy lehet hogy valami baj lesz.. -
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Monya78 #2968 üzenetére
Jaja most kivittem tesztelni, de siralmas
... Minden másodikra indul el a gpu a beállított órajellel, régen viszont elsőre ment mindig, ezért is volt fura, na mind1! Bios a régi sparkle ultra.
Most jön a nagy kopp!Nem lesz meg a 4k, most egy 2órát teszteltem (630/830) de sorozatban 393x +-2-3pontokat kaptam, mondjuk a proci nem ment csak 2750-en, de ez nem számít semmit 05-ben!
A vicc az az hogy megy még a memó 860-870en is ''hiba nélkül'', csak a bibi ott van, hogy fogja magát és egyik teszt közepén leakad, majd 5mp múlva megy tovább...úgyhogy vmi nem oké,830 a vége (ez van), 835ön már az utcsó teszt akad.....
Részemről a tesztidőszak befejezve ezennel, talán a vízet még ráfabrikálom, bár már ahhoz sincs sok kedvem, mert max megy úgy 650/830-at, de sztem úgy sem lenne meg a 4018!
mod: rájöttem mitől nem veszi be elsőre a dolgokat: ha benyomom rivatunerbe az clock test disable-t, után csinálja.
[Szerkesztve] -
Monya78
veterán
válasz
Tibicsoki82 #2967 üzenetére
Gondolom a kari biosához nem nyúltál...rajta van a Sparkle, plusz v-mod...
Nekem is egyre gyakrabban előjött ez a hiba a 3dmark és csurig húzva esetben...mindíg megoldodott a második, vagy harmadik tesztindításkor...
Viszont a 3d06 esetében amikor a CPU tesztet csinálja, utánna nem kapcsolja be csak azt ami a biosban van mhz...úgyhogy a 1715 pontnál a dragonos teszt 400Mhz GPU-val ment végig...
Tehát mindíg a Max közelében kapcsolt vissza, lehet hogy lement a Max-od 500Mhz környékére??? -
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Monya78 #2966 üzenetére
Bár csak ne lett volna ''szűz''! Mióta ez a winfos van, nem megy 500nál jobban a gpu! Egyszerűen hiába húzom fel, nem kapcsol fel 3d-ben, hanem marad 500on. Valakinek valami ötlet? Így ki sem viszem mert semmi értelme. Most szobamelegben teszteltem amúgy és 500/840-en csontra megy minden, 500/847-en már fagyott (ram miatt). Úgyhogy kap egy kis grafitot még, meg majd hideget és meg lesz itt is a 860 bízom benne... De addig nem tudok belekezdeni, amíg a gpu húzást nem oldom meg....
-
Monya78
veterán
válasz
Tibicsoki82 #2962 üzenetére
850Mhz-et akarsz akkor grafitozd bőven a R84-et...az első grafitkor akár hogy csináltam nem tudtam 89Ohm alá menni, most pedig egyszerűen leugrott 85ohm-ra és megtáltosodot...
A másik amin sok múlik, már egyszer megemlítettem, kiváncsi vagyok a nélkül utolérsz e...
Látom szűz win-el fogod nyomni...valld be direkt volt a malőr -
Motion_Blur
félisten
válasz
LOL
Gyere msn -
t1
veterán
válasz
hajrá hajrá...
-
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Monya78 #2961 üzenetére
A memórián fog múlni, ha nem megy nekem is 850 körül, akkor esélytelen leszek... Tegnap feltoltam a 06ot, csak véletlen a beállításokban még a ''hidegre'' beállított órajelek voltak, és ettől ugyebár szobában azonnal kifagyott. Nyomtam egy resetet, erre elszállt az xp-m
... hajnal 5ig telepítettem ma, úgyhogy steril winnel fogok tesztelgetni!
Holnaptól szabad vagyok, akkor sztem megszellőztetem a gépet, de a hvégén tuti!
-
Monya78
veterán
válasz
Tibicsoki82 #2960 üzenetére
Közeledik a hétvége...tehát már csak egy kicsit élvezhetem a dobogós helyemet...
-
Tibicsoki82
aktív tag
Visszakerült az alaplapom! Ma szereltem össze a cuccost úgyhogy hvégén jönnek a teszteredmények!
Monya készülj! -
pamacska
tag
Szóval legyen az Asus annak ellenáre, hogy 256megás?
-
pip
aktív tag
válasz
Motion_Blur #2955 üzenetére
Kosz a gyors valaszt. Akkor most az kovetkeik, hogy majd jol elgondolkodom rajta... Ha netan tudsz valami mas olcso es halk megoldast, ami nem gyengebb teljesitmenyu a mostani karimnal, tagra tart fulekkel hallgatlak
udv: pip -
Motion_Blur
félisten
''1. hozna-e a jelenlegi kartyam teljesitmenyet huzas nelkul. A +4 pipe-ra nem szamitok, az vagy bejon vagy nem''
Nem. Alapon, 4 pipével gyengébb teljesítményt nyújt.
''2. ha passziv huteses verziot veszek akkor milyen esellyel tudom huzni? Talaltam egy szimpatikus MSI gyartmanyu passziv huteses karit es igencsak vonz a halk gep.''
Szerintem rossz ötlet, eléggé melegszik a kártya.
''3. mennyire melegedenk ezek a karik? A ventillatoros verzioknak zavaro a hangja?''
Eléggé melegszik (persze húzva), szerintem nem zavaró a gyári venti hangja. -
pip
aktív tag
Sziasztok,
Szeretnem levaltani a jelenlegi Radeon 9550 kartyamat mert zavar a ventillator hangja (gyarilag huzott verzio, 450/700 MHz, ebbol kifolyolag eleg jol porog a ventillator). GeF 6200-ra cserelnem, mert jokat hallottam rola. Kerdes:
1. hozna-e a jelenlegi kartyam teljesitmenyet huzas nelkul. A +4 pipe-ra nem szamitok, az vagy bejon vagy nem.
2. ha passziv huteses verziot veszek akkor milyen esellyel tudom huzni? Talaltam egy szimpatikus MSI gyartmanyu passziv huteses karit es igencsak vonz a halk gep.
3. mennyire melegedenk ezek a karik? A ventillatoros verzioknak zavaro a hangja?
Elore is koszonom a valaszokat
pip -
Z406
tag
Sziasztok! Ez nem pont egy 3DMark-ba vágó dolog, de azért talán van köze hozzá... Találtam egy érdekes/hasznos progit, amit Ti már biztos ismertek, de nekem még újként hatott. Aki így van vele, mint én és nem ismeri az nVidia BIOS Editor 2.6a-t, annak klikk ide... [link]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Monya78 #2951 üzenetére
Gariba cserélték, ugyanolyanra, csak még pesten van, elvileg szombaton hozza le haverom aki fent kolis! Egyelőre marad ez, ennyire nem vagyok ''pontbuzi'' hogy most erre gyúrjak és ezért DFI, leszarom, bár biztosan jobban menne a procim egy DFI-ben! Majd ősszel full generál, addig amire használom bőven jó ez a gép.
-
Monya78
veterán
válasz
Tibicsoki82 #2950 üzenetére
Ahogy látom a Szicsu kollega szeretne megfogni Téged az Opteron procijával, és próbálkozik úgy tünik a V-modal is...
3dmark2006-ost már kétszer próbáltam letölteni egyszer 450Mb-nál, másodjára 211Mb-nál ált meg...na majd egyszer csak sikerül
Most a régi alaplapodat kapod vissza? Azt hittem beszerzel egy DFI-t -
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Monya78 #2949 üzenetére
Nekem is a 03 szarakodik, az kapcsolgat vissza többnyire, néha még meg is fagy, ezért sincs értelmes eredményem, mikor meglett a 9092 utána nem is feszegettem a dolgot, de azt tudom, hogy egy 200pont lazán benne lenne még.
Jaja azóta nekem is megy a ramom 830-840en, ezért is van már besózva a pics@m, h kapjam vissza az alaplapomat hvégén, és akkor meglesz a 4000 most már.
2006-ot nem néztél, hogy mit teljesít? Olyan 1600-1700-ra tippelek! -
Monya78
veterán
válasz
Tibicsoki82 #2948 üzenetére
Érdekes nekem is visszakapcsolt a repülős tesztnél alapra a 3dmark03, de már tapasztalatból ahol a legnagyobb fps-t adja és csak 590-600-at ad, akkor már lépek is ki, mert olyankor a 750-800fps a normál érték...
3dmark05-nél nem volt ilyen problémám...
''635/845Mhz''-en max hosszú ellenállás állítgatás és tesztelgetéssel lehetne elérni...de pénteken azt mondad hogy neked is majdnem ennyin megy...úgyhogy felesleges, a proci minimálisan de számít...a régi bartonod ellen szivesen kiállnék -
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Monya78 #2947 üzenetére
Már nem 3912 a rekordom!
Csak még nincs publikálva az új, mivel az az alaplap halála előtt készült épp, így per pill még nem férek hozzá a képhez!
De per pill úgy van grafitozva a karim, hogy a 4000 nem elérhetetlen, főleg ilyen időben mint ami most van!
A grafitozás vége meg valahol itt van, mert én már volt h lementem 400Ohmra is, de ott sem ment jobban a mag, sőt sőt elég gyakran visszakapcsolt magától alapra. 1x-2x @nyáztam mikor az utolsó tesztben csinálta meg, és kezdhettem mindent előről!
Az a 470Ohm amire te is raktad az az optimum körül van tapasztalataim szerint. Rámértem most kíváncsiságból a karimra, és nekem 494Ohmon van per pillanat!
A 100pont meg eltünne, ha a karid menne mondjuk 635/845-ön! Úgy sztem tuti a 4000pont még AthlonXP-vel is! -
Monya78
veterán
válasz
Tibicsoki82 #2946 üzenetére
TheSilencer féle listát nézve akkor Neked 627/814Mhz-en volt 3.912 pont...azt hiszem az Én 620/830Mhz-el kb. egyforma erőt képviseltem VGA terén mint Te...max. driverekben lehet egy minimális eltérés...
de az a 100pont mindíg meglesz köztünk...a procid miatt, Neked van 480Mhz-ni elönyöd, egy kicsit magasabb Fsb-d, SSE2, SSE3, ja és duplacsatonás memóriakezelésed...
Így is büszke vagyok hogy egy alapon járó 6600GT-t megverek...és elfoglaltam a 2.ik helyett, legalábbis addig míg más nem veszi a fáradságot hogy a grafitozást megmérje...
Kb. 15percig reszeltem a ceruzát az ellenálláson...mire elértem a 470Ohm-ot..
LOL hogy legalább 5 percig kerestem a R84-et..amikor rájöttem hogy a nyák másik oldalán is szét kellene nézni
Köszi a V-modos segítséget... -
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Monya78 #2944 üzenetére
Gratulálok az eredményeidhez Monya! Úgy látom komoly kihívó a láthatáron!
Végre egy ''tökös gyerek'' aki oda mer csutkázni a karinak!
Ha a magot fel tudod tolni 630-635 környékére, akkor befogtál. Bár még vannak tartalékaim főleg memória téren (4000 meglesz hvégén, ha visszakerül a kezeim közé a lapom), de végre izgalmas lett a verseny. A proci semmit nem számít egy bizonyos határ felett, az most már teljesen bebizonyosodott számomra!
lol -4 fokos lap, dúúúrvaén +5ig mertem a procimat hűteni annó!
-
pamacska
tag
válasz
Motion_Blur #2943 üzenetére
Kevesebbet eszik? Akkor király
Szóval legyen az Asus annak ellenáre, hogy 256megás?
-
Monya78
veterán
Na srácok, megvolt a V-Mod...R510-est 470Ohm-ra raktam és a R84-es is kapot egy kis grafitot...
Szobában 580/800 -ig ment fel
3dmark03: 8.108 pont [link]
3dmark05: 3.645 pont [link]
Csak rá vettem magam az erkély módra is [link] ...előszőr 630/850Mhz-re raktam...hibás volt a mark..ezért nagy léptekben 620/830Mhz -re raktam ekkor szépen lefutott a teszt3dmark05: 3.814 pont... [link] a 3dmark03-at már nem mertem lefutattni mert az alaplapom -4 fokosra ment le, nem mertem kockáztatni, úgyhogy behoztam...
Köszi a segítéget... -
pamacska
tag
válasz
Motion_Blur #2939 üzenetére
A ház Codegem, uh a táp is.
-
pamacska
tag
És még egy buta kérdés... Mennyivel fogyaszt többet a 6200-as, elég lesz-e a mostani tápom? 300-as van, van 2vinyó, dvdíró, hangkártya, semmi extra.
-
pamacska
tag
Na jó, U2höz és stratégiákhoz kell. De a legújabbakat nem szeretem, inkább a 2Dsek jönnek be. Ahhoz meg sztem full elég. Nos, melyik kártya éri meg jobban?
-
-
pamacska
tag
Underground 2höz kell, annál nemigen játszom zúzósabb gamékkal. És most 5200es fxem van
annál a tesztek alapján párszor jobb...
-
Z406
tag
válasz
Motion_Blur #2926 üzenetére
Elnéztem ezt a listát... Hát, van mit pótolnom...
Az én konfigom talán valahol az ötödik ilyen lista alján lenne...
És milyen sok egyedi hűtés van... Jesszus, én meg tuningolom a kártyát a gyári Asus által a kártyára kreált hűtővel... Ejnye...
-
CocooN-z
őstag
válasz
pamacska #2931 üzenetére
én azt mondom hogy ha megveszel egy 6200 as szintu karit nem 1600x8AA val és 16AF el fogsz BF2 zni vagy éppen Fear ezni nemde? mert kb ezeknek kell a plus vram, a többi meg megy az agp apt. re. Majd ha lesz min. egy 6800gt d, amin ezek talán értelmesen (25-35 fps
) fognak futni akkor azt mondom jo az a 256..de egy 6200 asra nem.
Mindenkinek be van egy kicsit szukulve a vrammal kapcsolatban a látóköre, A biosban (only agp) ha belövöd az agp apeture size t 128 ra akkor az vajon mi? igen az az hogyha elfogy a vram akkor a rendszer memóriából ennyit fog megenni a vga számára, és mivan a 256 ra rakom ? akkor 256+vram jéé... az más dolog hogy lassabb, de még ekkor is felesleges azon filozni hogy meik 6200 est vegyem, tiszta felesleg.
nc
motion_blőr: most lestem meg hogy fut a cs:s, hát be cfg lés után sem a legjobban, meg mikor belövöm interpet behal..nem ugy mint a dod surci, még mindig azt mondom hogy 1.6 mert az már kifejlödött, de az meg felcseszi az agyam. most dod surcira fogok sztem gyujteni ha meglesz az uj gép.
by: Z
[Szerkesztve] -
pamacska
tag
És ha nem akarom húzni a karit, akkor is a 128megás legyen?
-
CocooN-z
őstag
válasz
Motion_Blur #2926 üzenetére
Feljövök benézek ide, erre mit vágnak a fejemhez kapásból! na mit!!
Hát figyelj srác, lehet itt nálunk a közelben cfg újitás várható és nem tom lehet meglesz a 4gigaházé öccázas ramokkal és akkor majd ujra elökapjuk a rég elfeledett 6200 at
nah majd még dumálunk, addig is bye -
pamacska
tag
válasz
Motion_Blur #2928 üzenetére
Valahol olvastam, hogy a 128biteseknél nagyobb az esélye, hogy +4esek legyenek. Ez valós lehet?
szerk.: és mégis a 256megás ASUS-t érné meg jobban megvenni?
[Szerkesztve] -
pamacska
tag
válasz
Motion_Blur #2925 üzenetére
De jó... Akkor csak a Leadtek a +4pipás? És mennyivel jelent többet, ha jelent a 256ram a 128nál?
-
CocooN-z
őstag
Szasztok, rég voltam itt, mizusj van ?
-
pamacska
tag
Kérdés: melyik kártyát éri meg jobban megvenni, melyik a jobb, esetleg a 4 pipa melyiken kapcsolható be: MSI NX6200 128MB TD AGP, vagy Asus N6200 256MB 128 bit AGP. Köszi
-
Criton
veterán
válasz
Motion_Blur #2921 üzenetére
hja, 2006 már eléggé proci függő is
ehhez már vas kell rendesen, az én gépem is eléggé öreges már hozzá. ez van, lotto és akkor minden hónapban meglehet venni a legujabb dolgot
-
Z406
tag
Oké... Úgy 863 pont lett...
-
Z406
tag
Most meg ne dobáljatok (még virtuálisan se!), de világ életemben 800x600 - ban láttam a számítógépes világot, szóval a tesztet is ebben a felbontásban csináltam meg... Valószínű, hogy ezért ez a pontszám...
-
Z406
tag
Üdvözletem Nektek! Ígérem, utoljára írok ezzel kapcsolatban!
Szóval a 3DMarkban sikerült összeszednem 1193 pontot...
Ez a legeslegeslegvégső!
Azt hiszem itt megadja magát a rendszer. Nos, részemről ennyi volt! De Ti nem semmik vagytok!
Az még oké, hogy húzza az ember a gput vagy a ramot, nade a bioscsere, meg ''cerúzás-trükk''... Uhh, hát bátrak vagytok! De ezért minden tiszteletem a Tiétek!
-
Monya78
veterán
válasz
Tibicsoki82 #2913 üzenetére
OKsa...hétvégén kipróbálom...
-
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Motion_Blur #2910 üzenetére
Made in ''Germán'' a ceruza asszem Herlitz, jó anyag!
Megy még a gpu 635-ön is, csak akkor már zöld krix-kraxozik a cucc!
Több grafitot hiába adok neki, nem megy jobban, csak belassul a mag, meg már nem is nagyon merek adni neki, mert a végén ''leköpi'' a sapkáját az nv43! -
Monya78
veterán
válasz
Tibicsoki82 #2908 üzenetére
Köszi!
Légyszi már csak annyit mondj hogy mérted meg...úgy ahogy lejjebb írtam, vagy máshogy...? -
Motion_Blur
félisten
válasz
Tibicsoki82 #2908 üzenetére
630/835
-
Tibicsoki82
aktív tag
Annó mikor lementem ilyen 400ohmra, akkor a sparkleval szarakodott játékokból való kilépéskor fekete kép és csak a reset segített, aztán újra grafitoztam, most olyan 450en lehet, de majd rámérek, mert már 3 hete porosodik az asztalomon a kari.
Per pill Sparkel ultra bios+pencil mod gpu-n is meg memórián is! Ha a Leadtek bios van akkor a ram szarabbul megy, a gpu ugyanúgy! Utoljára mikor teszteltem 630/835 hidegben, szobában 590/820 ahol még pöttyözés nélkül megy! -
Monya78
veterán
válasz
Motion_Blur #2906 üzenetére
Értem...gondolom akkor az R84-et sem piszkáltad...
-
Monya78
veterán
válasz
Motion_Blur #2898 üzenetére
Kérdés: Most a voltmod mellett is érdemes a Sparkle Ultra biost használni?
Csinálnék voltmodot...ezért visszaolvastam, egyszer Tibicsoki azt írta hogy a sima Leadtek 6600 biost rakta fel, mert szarakodott a Volt+Ultra bios...
Másik Képfeltöltés is be van hülyülve, ezért nem látom a mérésről mentett képeket..a mutiméterrel úgy méritek meg az Ohm-ot hogy a SMD ellenállás két végére rakod az érzékelőt... vagy máshogy???
Kérlek minél hamarabb válaszolj...mindjárt letelik a meló.. -
Atticus
senior tag
válasz
Motion_Blur #2900 üzenetére
...installer exe is not supported archive.
-
Tomitosz
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Yettel topik
- Filmvilág
- Kuponkunyeráló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Könyvajánló
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest