Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Renegade88
tag
Pontosan melyik Leadteken lehetett bekapcsolni a +4 pipát?
A WinFast A6200 TD: 128 MB, 128-bit-en
Vagy WinFast PX6200 TD: 128 MB, 128-bit? -
whiskeyske
csendes tag
Segítene valaki? Beszerváltam egy Leadtek A6200 -ast 64bit 128 mega rivatunerrel próbáltam piszkálni a ram-ot tudtam is húzni rendesen de ahogy a GPU órajeléhez nyúltam kifagyott a gép valami 5let?
-
Paqito
senior tag
válasz
Renegade88
üzenetére
''64 bit DDRII sztem felér egy 128 bit DDR -essel ''
Hú, eztmajd egy nálam okosabb megmondja/cáfolja, de ha veszel egyet, akkor összehasonlítjuk
Legjobbakat -
Paqito
senior tag
válasz
Renegade88
üzenetére
Szia!
''Lefőzheti a legendes Leadtek-et''
Hát, ha 3-4 darabot sorba tudsz kötni akkor talán
Ez is sajnos 64 bites memóriabuszal bíró kártya... [link]
Látom új kártyát keresel. Ezek szerint akkor az előző 6200-es végleg elköszönt?
Legjobbakat -
Renegade88
tag
Mivel egyelőre nincs pénzem új gépre ezért:[link] - re gondoltam, mivel lehet kapni

Szerintetek ez jó? Azok a DDRII - es memók jóknak tünnek
Lefőzheti a legendes Leadtek-et?(8 pipásokra értem, amit annyira szeretnek
)
[Szerkesztve] -
Paqito
senior tag
válasz
remington2
üzenetére
Üdv!
Egy próbát megér! Rivatuner nevű progival kezd el rángatni külön a RAM-ot, és külön a gpu-t Közben mindenképpen figyeld a hőmérsékletet, nehogy a passzív ''micsoda''
megsüsse reggelire a magot...
Ha elégedett Vagy az eredménnyel és számottevően jobb lett a teljesítmény, csak a hűtés miatt aggódsz, akkor ajánlom figyelmedbe ezt [link] Ugyan a 6200-es sorozatot nem írják, de szerintem jó rá. Ahhoz h erről meggyőződj, egy 34FT-os Csehszlovák vonalzóra van csak szkséged, mellyel leméred a kártyádon a passziv borda felfogatóinak távolságát, a boltban pedig ennél a coolernél a lyuktávolságot. Ha konstans az eredmény nyert ügyed van
Plusz előny, h kapsz passzív bordákat a RAM-ra. Ha ízlésed jobban preferálja a rezet, mint az alumíniumot, akkor 1800Ft-ért van hasonló kivitelben Cu-ból is [link]
Ha pedig hedonista Vagy, akkor ittvan vágyaid titkos tárgya a VGA hűtők széles piacáról [link] Ennél számottevően drágább/erősebb hűtő szvsz nem kell
Legjobbakat -
remington2
senior tag
Sziasztok!
Van egy 64 bites, AGP-s Geforce 6200-esem, 256 mega rammal. A gpu 350, a memória 400 mhz-en megy, passzív hűtéssel. Ezzel tudok valamit kezdeni tuning szempontból (az eladáson kívül
) ??
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
djxp01
senior tag
S.O.S. help kéne srácok! Ismerősöm albacomp gépbe kért GeForce 6200 128MB karit, az almárkáját nem lehet tudni , mert nem szerepel semmilyeln számlán..., és le van zárva a ház (gari).
Szóval a lényeg az, hogy xp install után felrakom a gyári vidkártya drivert , és mikor bejelentkeznék, kattintanék rá a névre a logon screenen akkor újraindul a gép. plz help (via chipset driver fel lett rakva természetesen a vidkártya driver install előtt, az alaplap vmi MSI... nem tudok közelebbit, ram 512 , proc, stb minden defaulton, és csak akkor fagy le a gép ha vidkártya drivert felrakom..) -
Paqito
senior tag
válasz
Renegade88
üzenetére
Ezek szerint akkor a 6200-esed meghalt ?

-
Renegade88
tag
Na egy darabig nem folytatom a hajtóvadászatot, addig leállok s gyűjtöm a pénzt egy 8600 as Geforce ra, úgyis mire ide elér hozzánk, addigra kigyül

-
Monya78
veterán
válasz
Renegade88
üzenetére
Másik gépben nem próbáltad még ki a karit?
-
Paqito
senior tag
válasz
Renegade88
üzenetére
''Jó vadászatot Szürketesvér'' -by Maugli...

Legjobbakat -
Paqito
senior tag
válasz
Renegade88
üzenetére
Semmi változás azóta?
Milyen műtéti eljárás volt? -
Paqito
senior tag
válasz
Renegade88
üzenetére
Szia!
Félve kérdezem: nem lehet, hogy a kártyád megadta magát?
Bocs
! -
Renegade88
tag
UP

-
Renegade88
tag
Egy ellenállás el tud romolni?
Hiába probáltam a multiméterrel, még élet jelet sem adott ki magából 
-
Rover623
félisten
válasz
Renegade88
üzenetére
Tutira nem a BIOS szállt el...

RAM, GPU, tápellátás, slot, stb. -
Rover623
félisten
válasz
Renegade88
üzenetére
Háát...a módosítására alkalmas program nevéből ítélve Flash memóriára gyanakodnék...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Renegade88
tag
Vki nem tudja miben tárolja a kari a BIOS-t?

-
Monya78
veterán
-
Atticus
senior tag
válasz
Renegade88
üzenetére
Hát én speciel nem gondoltam volna, hgy ekkora a különbség a 128- bites és a 64 bites verzió között.
Nekem a 128 bites alapon nyomott 1438-at, tuninggal pedig 3236-ot de ha jól tudom volt aki 4000 fölé tolta.
De azért ne add fel, biztos megy az még följebb is!
Én egyszer vettem 64 bites verziót... de soha többet. -
Renegade88
tag
Az új, 97.28-as Forceware-val bírja 450/600-on is
.Ez nem is rossz egy 64bit-es verziótól
3Dmark05: 1062 pötty
Ez jó eredmény? -
Renegade88
tag
450/580 melegszik

[Szerkesztve] -
Renegade88
tag
Nincs még Vmodolva. Sajnos nem kaptam meg még a felelős ellenállást

A ramokat csakugyan fedi, de nem ér hozzá rendesen ezért betettem két fémlapot.
Hátul is vannak ramok ezeket nem hűtötte semmi (gyárilag) ezekrre is tettem egy (nem erre illő) hűtőbordát, ami igazán jól hűt![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Paqito
senior tag
válasz
Renegade88
üzenetére
Ha stabil 60 fok -Vmod után is- akkor pedig ne is keress másik hűtést ez tartósan jó. A memók még kérdésesek lehetnek, de azokra tudsz venni külön bordát, a későbbiekben. De a kártyád esetében pozitív, h a hűtőborda fedi/hűti a RAM-okat is
Legjobbakat -
Tomitosz
aktív tag
válasz
Renegade88
üzenetére
Erre halálbiztos, hogy nem megy rá a zalman hütés....hozzáfog érni az alaplaphoz...Tudom mert nekem is ez volt a régi kártyámmal a gond....
-
Paqito
senior tag
válasz
Renegade88
üzenetére
Aranyos kártya, jól néz ki

Tuning alatt mekkora a hőmérséklet? -
-
Paqito
senior tag
válasz
Renegade88
üzenetére
Üdv!
Kártyádon cseréltél már hűtést, vagy még az eredeti van rajta? Ilyen a gyári karid??? [link]
Legjobbakat -
Hack3er
őstag
Minden 6200-on sikerül bekapcsolni a 4 pipát?
-
Renegade88
tag
Müxik''
Talán csak nem tetszik neki ez a + kakaó

-
Renegade88
tag
Hát nekem rosszul indul az év: reggel megprobáltam elindítani a gépet, de nem jött össze: mikor ki kéne írja VGA bios verziót a képernyő kékre vált majd kikapcsol, a gép be se indul, ja és az alaplapi videó kártyával tökéletesen müxik minden

-
Tomitosz
aktív tag
szioka.
Már egyszer kérdeztem de nem jött rá válasz ezért ujra felteszem a kérdést.....Egy Eagle 6600-ra is fellehet tenni a Sparkle 6600 ultra biost?????? -
Renegade88
tag
Csak egy apróság: az ellenállást kel be cerkázni? vagy körülötte, mert én probáltam az ellenállást besatírozni (2B - s cerkával persze
) de nem jött össze 
-
Spancer RE
aktív tag
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
ha meglesz a 10k pont utna mit akarsz kezdeni a karival?
(nem akarom megvenni csak kérdezem) mert eladhatnád valami múzeumnak vagy otthon a vitrinbe jól nézne ki 
-
Rover623
félisten
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
3DMark05-öt és 06-ot...plz...

-
Renegade88
tag
Na egy pár napig nem voltam, hogy megizzadt a topic

Sajna különbözik a 64 bites felépítése a 128übitestől. én még nem találtam meg a felelős ellenállást
, de azért 430/570 en bírta eddig, és szerintem nem a vége, sőt, ha lesz Vmod ! -
Motion_Blur
félisten
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
Szar a proci tesó!

Én 98xx pontot tippelek![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tibicsoki82
aktív tag
Játszadoztam egy sort (és ez még csak szobában)!
[link]
Erkélyen meglesz a 10k!
-
Paqito
senior tag
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
A hozzászólásodat dec. 27-én írtad, de Nálad már dec 28-a volt ekkor a kép tanúsága szerint
.... Mester! Ó mondd, hogy csinálod? 
[Szerkesztve] -
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
Nem bírtam magammal, kipucoltam a kártyát + újragrafitoztam...
Itt csont stabil volt (680):
[link]
Itt fagyizott be (693):
[link]
A memória szándékosan nem volt agyonhúzva, a GPU érdekelt mit bír.
Bele sem merek gondolni mit művelne 680/860-on a 3DMarkokban...majd ha nagyon ráérek lehet megnézem...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Renegade88
üzenetére
Akkor még ''újdonság'' volt (számomra legalábbis biztosan), lecsengett... olyan ez mint a múló szerelem...

-
Gf 5900 powa
csendes tag
Hát nekem közel sem mondható a gépem jónak de én 5K pontot elértem alap órajellel és alap hűtéssel (MSI NX6200AX TD256).Nem mondtam hogy ez rossz kari csak játékbeli teljesítményétől nem dobtam hátast.Végülis minden game elment rajta így vagy úgy de én 20K ért vettem,a Geforce 4 halála miatt de ha nem halt volna meg az a karim annál maradtam volna mert teljesítményben nem sok különbség volt.
-
Paqito
senior tag
válasz
Monya78
üzenetére
Szia!
Bizony jó az ár nagyon, meló után robogok is rendelni egy alcu-t
Sajnálom, h nem jött össze a 7600GT. Nagyon kiváncsi lettem volna, hogy az ''öreg harcos'' -a procid
- mennyire hajtotta volna ezt a kártyát 
to FControl kb fél órája keresk Neked az Asus-hoz tesztet de sajnos nem lelek sehol
-
FControl
tag
válasz
BlueAthlon
üzenetére
valami bench-el nem tudsz szolgálni?
-
Paqito
senior tag
válasz
Renegade88
üzenetére
-
Atticus
senior tag
válasz
BlueAthlon
üzenetére
A kérdés már csak az, hogy kinek tetted fel ezt a kérdést...
-
BlueAthlon
senior tag
Milyen példányod van? Olyan ami a régi NV43 as magra épül, vagy az NV44 esre?
-
Atticus
senior tag
válasz
Renegade88
üzenetére
[link]
Nos itt egy link a grafitozáshoz...
Mi is ebből okosodtunk.
Bár nem tudom, hogy a 64 bites felépítése ugyanolyan-e...
[Szerkesztve] -
Renegade88
tag
válasz
BlueAthlon
üzenetére
Ez igaz, habár én nem tudom mit csináltam, de 435/550 frekiken 8400 Mb/s volt a memória sávszélessége

[Szerkesztve] -
BlueAthlon
senior tag
Ha már nv44 nél tartunk, akkor ajánlom figyelmetekbe a 7100GS DDR3 as verzióit.
alapból ugyanaz a 6200 ason lévő NV44 es van rajtuk, de nem DDR1es hanem alapból DDR3 as van rájuk téve. Nekem volt most egy Mtek gyártotta verzióm, ami az nvidia p280 as nyákra épült.
Szolidan 350/700 ra órajelezték gyárilag. Mondom már ha DDR3, akkor először meghúzom kicsit. A Ramok 1050 MHZ ig bírták az iramot, a GPU 530 nál feküdt meg. Kapott egy 500/1000 biost és egész tűrhetően ment 1GHZ-es ram 64 biten csatolva is kiad 8000 MB/s sávszélt a GPU felé, némileg enyhítve a szűkösséget.
Ahhoz képest hogy milyen kis vacak, egész jól teljesít.
[Szerkesztve] -
Renegade88
tag
Nem tud vki egy összefoglalót írni az utókornak
, hogyan kell Vmoddolni? Mivel hogy mindegyik kártya más és más nem kellene mindegyiknek , csak egy áltlános útmutatót(ha lehet). hogy melyik ellenállásra, hogyan és hogy menyit...bla bla -
Paqito
senior tag
válasz
Renegade88
üzenetére
Fent említett fórumtagok anno mindent amit lehetett kitapostak ezekből a kártyákból, V moddal, erkélyen a hidegbe etc. Azóta a boltok polcairól is eltüntek a kártyák -sajnos!!!- de nyílván az AGP-s lapokra/rendszerekre is egyre kevesebb az igény, szóval -bár nagy kár- de ez van....
Itt mondjuk a %-os teljesítménynövekedést kéne nézni, lehet hogy elég pimasz számok jönnének ki
Legjobbakat -
Paqito
senior tag
válasz
Gf 5900 powa
üzenetére
1: Neked is és Mindenkinek áldott Karácsonyt!!!
2: a hűtésre vonatkozó kérdésedre. Zalman vf700-as nagyon jó hűtő erre -bár picit drága
3: ''Gf 6200-t azért nem hívnám fenevadnak ''
Azért a 6200-es nagy család, és vannak olyan fészekaljak, ahonnan elég vadóc csemeték kerültek ki... lássd pl Monya78, Atticus, Motion_Blur, Tibicsoki82....... fórumtársak eredményeit a #3000 környéki hozzászólásoktól.... Ha van egy szabad fél órád fussd át, érdemes....
Legjobbakat -
Gucunya
tag
http://www.olcsobbat.hu/products/product-1003796.html
vagyis erről bocs rosszat szúrtam be ezelött!
Erről mi a vélemyetek???? -
Gucunya
tag
http://www.foramax.hu/product_info.php?cPath=21_31_86_90&products_id=794&osCsid=0e1f9f6a2a63fa3f901aa2
erről a kariról mi a véleményetek???? -
Atticus
senior tag
válasz
Renegade88
üzenetére
Azt minek?

-
Renegade88
tag
Hogyan kell a 64 bites verziot vmoddolni????

-
Gf 5900 powa
csendes tag
válasz
Renegade88
üzenetére
Gf 6200-t azért nem hívnám fenevadnak mert a Gf 4ti 4200 (4x agp,64mb) kb ugyan akkora teljesítményt nyújtott nekem mint az MSI NX6200AX TD256.Ettől függetlenül Boldog Karácsonyt mindenkinek

-
Renegade88
tag
Kellemes ünnepeket mindenkinek, akik úgy érzik hogy egy lusta fenvad tulajdonosai

-
Renegade88
tag
Húú, na kezd diavetítésből átálni folyékony képpé a 3dmark05-ös

Sajna eredményt nemtok mutatni mivel a teszt le se fut
. Amúgy gyári hűtés van rajta(ami elég jónak tűnik, csak a fene tufja miért nem ér hozzá a ramokhoz a fém
), és így értem el a 440/560 at
Ja és alapon a 3dmark06-ban 232 pöttyöt nyomott

-
Renegade88
tag
De tényleg, Zalmanok közul melyik a legjobb? (erre a karira, természetesen
) -
Renegade88
tag
válasz
Gf 5900 powa
üzenetére
Ennek a fenevadnak egy hűtőszekrény is elkell

-
Renegade88
tag
Hogyan lehet Vmodolni? Csak a Biosban?

-
Gf 5900 powa
csendes tag
Geforce 6200 re milyen hűtés ajánlott?Mert nekem volt MSI NX6200Ax TD256 karim és egyik pillanatról 40fokról 90re melegedett és többet nem volt hajlandó életműködést mutatni.Persze alap passzív hűtés volt rajta (arany színű msi hűtőborda az egész karit betakarta).
-
Renegade88
tag
Miért hanyagoljátok ezt a forumot annyira? Tavaly ilyenkor rekordöntési lázbam volt mindenki...
Na mind1 csak annyit szeretnék kérdezni, hogy melyik ellenállás kell graftozni, mert én nem találtam olyan ellenállást, hogy R510. Ez kártyákként változik? Ha tudja vki hogy hogy kell lécci irjon

-
Renegade88
tag
Na én jól leszívtam
A múlt hétvégén leszedtem a karim hűtését, egy kis elenörzés végett, amkor raktam vissza profi szakértelemmel
nem tettem vissza a ventilátor áramellatását és ez egészen egy hétig igy maradt. Csoda, hogy nem patkolt el
Ennél a vid karimnál a második eset, hogy majdnem megöltem....

-
Paqito
senior tag
-
Gucunya
tag
és erről a kártyárol mi a vélemnyetek??
http://www.foramax.hu/product_info.php?cPath=21_31_86_90&products_id=794&osCsid=0e1f9f6a2a63fa3f901aa2b636d05881 -
Paqito
senior tag
válasz
Gucunya
üzenetére
Szia!
Sajnos Mistralból teljesen elfogytak ezek a kártyák, és az üzletben ahol vettem -Pécs- nem bíztatott semmi jóval az eladó. Ha jól tudom Pesten is ez volt...
Szóval semmi biztosat nem lehet tudni. Én egyetlen csapat árlistáján találom [link] Azt, hogy dísznek van-e ott, vagy van Nekik, az jó kérdés
Legjobbakat -
Gucunya
tag
sziasztok valaki tud mondani egy tuti helyet ahol kapható leadtek winfast 6200 128bites változata????? ha valaki tud irjon mailt vagy ide vagy hívjon!!! előre is nagyon köszönöm
Zoli
06306892811
-
Paqito
senior tag
válasz
Rover623
üzenetére
Merek én vitatkozni???

De jogos 4X AGP 1066 MB/s, a 8X AGP 2133 MB/s[, köszi
to nyuzoka: ''szoval akkor mit is csináljak?? ''
Ne ''csak'' a VGA drivert cseréld le -de mindenképp azt először- hanem ha még mindig fenn áll a probléma, akkor egy másik drivert a lapkakészlethez -ha van ilyen....
Legjobbakat
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez is sajnos 64 bites memóriabuszal bíró kártya... 
megsüsse reggelire a magot...
Plusz előny, h kapsz passzív bordákat a RAM-ra.
vmi alkatrész romolhatott meg ezt keresem, a GPU még él

.Ez nem is rossz egy 64bit-es verziótól
Ez jó eredmény?
) de nem jött össze
erre nem is gondoltam