Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomitosz
aktív tag
A Vista teljes verziós kiadásához jó a legujabb riva tunner, fut alatta. Vannak hiányosságok benne de igy is mennek rajta a kellő funkciók

-
Cölöp
tag
Hali!
Légyszi segítsetek! Hol tudok hozzájutni egy Leadtek Winfast A6200 TD 128 MB-os VGA kártyához? A régi GF2 MX meghalt, de nem tudok 10-12 e Ft-nál többet VGA-ra költeni. Mindenképp a 128 Bit-es memóriás érdekelne. Ha valaki tud egy boltot, ahol még kapható, akkor légyszi szóljon!
A használttól sem zárkózok el, feltéve, ha nincs agyontuningolva. -
Tomitosz
aktív tag
válasz
Renegade88
üzenetére
Az nem jelent semmit, hogy a GPU felmelegszik. Ha szar a videokártya akkor is fel fog melegedni. Ha valami SMD alkatrész kiég akkor attól még folyik az áram benne és ugy csinál mintha müködne meg minden.Őrüljél, hogy csak a kártya égett ki és nem az egész alaplap. Minnél többet dugod bele vissza annál több kárt okoz az alaplapodban.
-
Monya78
veterán
válasz
Renegade88
üzenetére
Először talán egy 64bites biost kellene ráerőltetni...
Hogy fogod csinálni? Totál fekete kép mellett?
ha igen akkor autoexec.bat fileba kellene beirni a parancsot..., és a fless közben rákérdezz a műveletre ezért valamikor (amikor nem tölt a floppy) kell egy ''Y''es nyomni -
Renegade88
tag
Ha felrakom a ''legendás'' Leadtek BIOS-t akkor elindulna??...esetleg
...... -
Renegade88
tag
Na bekk
Emlékeztek biztos arra, hogy 1 hónappal ezelőtt elromlott a vid karim. Most lett egy kis időm foglalkozni a javítással!
A problémám, amint már írtam az hogy nem küld jelet a képernyőnek. A videó kártya működik, mert ha beteszem s bekapcsolom a gépet a GPU melegedni kezd! Egy csúnya kis balesetnek köszönhetem ezt az egészet: kuhuztam az AGP slotból mielőtt kikapcsolt volna a gép.
A VGA BIOS-ra gyanakszom. Arra gondoltam, mivel van alaplapi video kártyám beégetnék egy másik BIOS-t...
Mit szóltok hozzá?
-
Monya78
veterán
Régebben irtam hogy a 9x.xx-es driverek behülyitik a tuning órajeleket, mióta fel van rakva a Rivatuner 2.0-ás változata azóta semmi zavar nem volt...
-
sonar
addikt
Sorry a lama kérdésért de melyik magosak ba lehet aktiválni a +pipe-kokat? Ill mivel tudom megnézni, hogy milyen magos a gpu

-
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Spancer RE
üzenetére
Prioritás bevolt lőve realtimera a 3dmarknak, nem húz az le semmit....
A holnapután születésnapozó (1éves lesz) Windowsom húzza le inkább!
-
Spancer RE
aktív tag
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
mi az a sok cucc a tálcán?
tudnod kéne h azok lehúzzák a gépet 
-
Monya78
veterán
Hali!
Az általad mondot Asus kari a passziv hűtés és a kis méretű nyák miatt garantáltan 64 bites, viszont az Inno nagy valószínűséggel 128 bites, tehát a teljesítményre akarsz meni egyértelműen az Inno, a csendességre akkor az Asus viszont akkor az ATI9600-os kártyához képest nem fejlődtél sehová...egy 128 bites 6200-es viszont odaver alapon is egy 9600-os kártyának (hát még húzva! )... -
Monya78
veterán
válasz
Madweek
üzenetére
Elég érdekes kérdés, ha ez a konfig ott van előtted + a játék is megvan akkor ki kell próbálni mikor hogy fut

De hogy megnyugtassalak a Doom3 OpenGL-es játék tehát szereti az Nvidia karikat, a ram méret is totálisan elég...tehát a játékot szépen vinni kellene...1024x768 high felbontás lehet a megfelelő -
Monya78
veterán
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
Valami rémlik a +ventiről....
Én oldalról fújattam a kiegészítő ventivel, így mindkét oldalról kapják a memóbordák + a Gpu hűtésbe is besegített...
Látod mondtam hogy nem sok javulást hoz a 6600GT...
-
DenverX
tag
válasz
Atticus
üzenetére
Simán NiBiTor-ral (tod amivel a vbios-t lehet tutyizni).
Átírod az oridzsi bios-t, vissza flash-eled és voilá!
Olyan kártyának amin nincs +táp csati max 1,38v ot szabad csak adni
(mivel AGP nem bírná szusszal
).
Amin meg van plussz tápcsati annak mehet akár 1,6v-is!
én csak azért adtam neki 1,35-öt mert gyári hűtés van rajta.
-
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Spancer RE
üzenetére
Elsőre ennyi: [link]
Nem lesz meg az 5k...
-
Gaskin
aktív tag
Sziasztok! Árlistában látok asus 6200TD-t passzív hűtéssel netto 9-ér. Inno3d-ben 9200Ft-ért a sima 6200-est. ahogy nézem az inno nem(!) passzív hűtésű, és vagy duplaakkora a nyák mérete. A paszív kari nyilván jobb lenne. most akkor vehetem azt, vagy maradjak az inno3d-nél? melyik a bikább? mennyivel? egy ''sima'' 9600-os radeonhoz képest ezek a card-ok hol járnak teljesítényben? Előre is kösz.
-
Madweek
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy egy Inno3d 6200a (64bit,128 mb) milyen grafikai beállításon és milyen felbontáson vinné élvezhetően a doom3-at?Egy Sempron s754 2800+ és 1.5 giga ram társaságában?
THX
-
Spancer RE
aktív tag
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
várjuk az eredményeket
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DenverX
tag
Ismét jelentkezem, hát sztem elég jókis kártyát kaptam ingyé

kicsit átírkáltam a karesz bios-át, adtam neki 1 kis feszt (1,35v)
nem húztam sz*rrá és így (420/680-on megy most) 5457pontom lett 3dmark2003-ban.
Tetszik ez a kártya, lehet h beteszem a 6600GT-m helyére

-
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Monya78
üzenetére
A >4000-es eredményeknél fent volt a kártya hátulján egy plusz venti, hogy a hátsó rambordák is kapják a ''szelet'', számított elég sokat!
Asszem annó raktam is be róla képet, valahol a 3000es hsz-ek körül, de ha érdekel, majd megkeresem újra, csak most a céges gépemről írok. -
Jigli
csendes tag
Köszönöm szépen!(a türelmetlenség rossz tulajdonságom)
-
Jigli
csendes tag
Hahó!!!
Senk isem akar segíteni???Az előző oldalon a segítségeteket kértem.Még mindíg kellene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Edyson
csendes tag
Sziasztok!
Videocard: Gigabyte GF 6200 turbocache PCI-E
van egy 19'' os TFT-m meg egy 17'' os analog monitorom. Szeretném klonozni őket, vagy a dualmódot aktiválni. Na most egyik sem megy. külön a videokártya kezeli a megjelenítőket, de egyben a kettőt nem. A legújabb driver fent van..(A gyárival sem tudom megcsinálni. )
fel sem kínálja a lehetőséget a klonozásra, vagy a dualra. mi lehet a baj??
Köszi! -
Monya78
veterán
válasz
rozsomak
üzenetére
Hát elég nehéz lehet átalakítót találni...de nem esélytelen.
Nekem az idle hőmérséklet 46-47fok viszont nálam 2D ben csak 300Mhz-en jár a GPU, és csak 3D-ben van rajta tuning... terhelten 63 fokig megy fel a 3dmark, egyes játékok beviszik a 70 fokba... ilyen hűtő mellett: [link] (kicsit visszaolvasol le van írva hogy miből áll össze)
Annyi biztos hogy a maglassulása 120-130 fok környékén van, egyszer ezt meg is tapasztaltam venti leállás miatt, játék el kezdet szaggatni mint állat, win alatt 125 fokot mutatott a gpunak, de nem lett semmi baja...úgy érzem tartósan 80 fok főlé nem szivesen engedném a GPU-t -
Monya78
veterán
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
Értem tehát a szoba és az erkély között ennyi a különbség...

Valami plusz hűtést pakolsz mellé az erkélyen?
Tavaly egy 12cm papst ventit raktam valami brutális légszállítással, muszály volt rögz íteni mert eltolta magát... -
Jigli
csendes tag
Üdv néktek!
Nekem csak most jött össze a lóvém egy új Inno3D 6200 128 MB 64bit AGP-s karira.Gyönyörűen muzsikál az MX460-as után, viszont most, hogy szert tettem egy jól tuningolható gépre szeretnék egy kicsit többet, vagyis amit bír
!!!NA most valamennyire konyítok a tuningoláshoz, de csak Rivatunnert használtam eddig és azzal nem értem el semmi javulást.Szeretném kihozni a kariból a maximumot!Bármi áron!
Ezúton szeretném a segítségeteket kérni.Leköteleznétek a segítségetekkel!!! -
Parlagfű
tag
Nekem egy asus 6200tc-m van, azon is be lehet kapcsolni plussz pipát? És hol?
-
rozsomak
tag
Homeros biost mar be is sutottem, mukodik jol.
52fok idle. Meddig mehet el terhelten? csak mert 500on megy a core, megfelelo hutesrol is gondoskodni akarok. -
Monya78
veterán
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
Neked a szobában is megy 600Mhz felett?
AlCu-s VF700 5V-on még mindíg jobb hatásfokú mint az Én hűtésem
, viszont az enyém halkabb... 
Na majd meglátjuk mit tud a 6600GT...de játékokban akkor sem lesz nagy különbség -
rozsomak
tag
válasz
Monya78
üzenetére
Lementem a kartya BIOSat, Editorral megnyitom, bejelolom a homerot, lementem, es visszairom a kartyaba ugye?
A kartyam amugy XpertVision, csak a statisztika miatt..
[link]
Ami kimaradt: kicsit off, de hatha tudjatok.
Nvidia-hoz TVkimenet kabelt lehet venni kulon? Ehhez a kartyahoz kene
[Szerkesztve] -
Monya78
veterán
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
6600GT gpuja nem fog többet menni...mint a mostani karidé

2B-s cerkát használok, az alap nálam is 600ohm volt, de a grafitozás közben, ugrál fel le az érték...azért kellett egy óra mire pont olyan 470-480Ohm körülire ugrott...
Viszont a hűtésem egy Primecoller full alu + 12cm GT SilentBlade 800rpm-re szabályozva, e mellett ment ennyit...
Tiéden milyen hűtés is van? -
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Monya78
üzenetére
Egyelőre úgy néz ki, h a hvégén lehet lesz egy AGP-s Leadtek 6600GT-m, egyik cimborámmal cserélek + dobok rá neki egy jelképes összeget, és irány a Fori féle GT-s 5001pont megdöntése!
Srác azt mondja 1270et megy a ramja, dobok rá vmi hűtést + modot, akkor a határ a csillagos ég...
Nem lehet, hogy rossz cerkát használsz. 2B? Nekem mindig tökéletes volt a vmod, alapon 603ohm asszem, és ahogy tolom rá, úgy szépen csökken. Grafit nélkül nem tudom mit bír, úgy még soha nem néztem, hogy csak a sparkle+no grafit, a kettőt együtt toltam mindig.
Amúgy sokat számít az erkély, nálam minimum +50mhz. Sőt...
Terhelten nekem is 58 körül van, 60at nem éri el. -
rozsomak
tag
Ja meg annyi hogy a homerot ezekben lehet valahogy aktivalni? mert ha ugyanaz a mag mint a 6600ban, akkor kene benne lenni, de nem irja ki semmi.
-
rozsomak
tag
válasz
Monya78
üzenetére
A szemeteles az osszes gamenel megvan, zold pixelek formajaban jelenik meg. Nem sakktablazik, vagy haromszogeket rakosgat, csak tele van a kep zold pixellel. A gt2-3ban van jelen a leginkabb.
A game1ben is van elvetve, eleg keves, de ahhoz eppen eleg, hogy ne lehessen ugy hasznalni
Nekem eleg ez a teljesitmeny is igazabol. A 4ns Hynix-ektol meg eleg szep a 650 is. Lehet hogy menne meg feljebb mind a core, mind a mem, de nem probaltam feljebb. Eleg ez
-
Monya78
veterán
válasz
rozsomak
üzenetére
Most látom csak hogy az összes PCI-e 6200-es a NV43-as magra épül, tehát elviekben az összesen be lehet próbálkozni a pipa bekapcsolásával...
Szemetelés mit jelent? Pl. 3dmark03 game1 tesztjében látsz szemetelést? Vagy csak a többiben?
Kiváncsi vagyok hogy ugyanaz e a diagnózis mint az Én régebbi karimmal... -
Monya78
veterán
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
Tegnap nyomtam egy kis grafitot...nagy nehézségek árán levittem a gyári 600Ohm-ról 480Ohm-ra...memót 90Ohm-ról 85 Ohm-ra...
Nyomtam a tesztet...és a GPU 580Mhz-nál kifagyott, ezt még V-mod előtt bírta
Úgyhogy leszedtem félig a grafitot, és érdekes módon valami 77x körüli értéket mutatott, na ezután teljesen leszedtedem a grafitot ekkor majdnem 900 Ohm-ot mutatott
Egy párszor végighúztam a ceruzát 550Ohm-ra lement. így hagytam...
Tesztnél bírta a 580Mhz-et, viszont 590Mhz-nél kifagyott, úgyhogy ott állok ahonnan elindultam...
Úgyhogy nem tudok nagy Gpu órajelet elérni, kár is kirakni az erkélyre akkor is csak éppen hogy 600Mhz felé tudnék csak menni...
Még egy érdekesség graf előtt max hőmérséklet 63fok volt terhelten, graf után (480Ohm) már csak 58fok volt a max...a következő graf (550Ohm) visszatért a max. 63fokra...
Csak nem Galaxy 7600GT-t néztél ki? -
rozsomak
tag
Sziasztok!
En is beleptem a 6200asok taboraba!
PCI-e, 128mb ram 128bit.
+4 pipa szemetel, viszont megy 500/650en, es igy 5556pont a 3dmark03.
alapon 300/550, es 4090pont.
Megneztem azert 8pipaval, ugy 4950pont, hajszalra ugyanannyi, mint 4 pipaval 450/550en.
Ja es 81.95os driver. -
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Renegade88
üzenetére
Pedig épp ezeket a Galaxykat nézegetem a 7es szériából, mint jövendőbeli...
De ezek szerint mégsem olyan tuti
[Szerkesztve] -
Renegade88
tag
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
Sztem a karidnak az értéke felbecsülhetetlen
Add inkább múzeumba v. cseréld el egy Geforce 8800GTX karira 
Amúgy hivatalosan is bejelentem, hogy a karim megdöglött

-
Spancer RE
aktív tag
szvsz 15 max 17k

-
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Renegade88
üzenetére
Lesz ám....

-
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Monya78
üzenetére
Amivel régen is, 77.77! Nekem az jött be!
1 hónapja szedtem szét, poroltam ki, + újra taknyolás + grafit. A gpu-m 470ohm-on van per pillanat, így ment a karácsonyi szünetben 693-at a gpu! (csak játékokat néztem)
Bár stabilan csak 680on. Napokon belül itt a tél, az új procival, meg az új vmoddal egyértelmű, h új rekord készülőben. Utána azt hiszem fájó szívvel lassan, de megválok a kártyától... Tényleg mit gondoltok, mi az a még ''nem pofátlan'' ár ezért a kariért? 
-
Renegade88
tag
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
Hajrá!!!

Már ha lesz egyáltlán tél..........
-
Monya78
veterán
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
Milyen ellenállás értéken nyomod? Lehet hogy nyomok egy kis grafitot a karira...
-
Monya78
veterán
válasz
Tibicsoki82
üzenetére

Ezek a sebességek úgy jöttek ki hogy a szobában sparkle biossal használtam, grafitot viszont még nem látott a kicsike... napi használatban 500/700-on járatom...
Melyik drivereket használod a 3dmark-ohoz?
Látom procit cseréltel...
-
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Renegade88
üzenetére
Szobában annyi....várom a keményebb telet, elvileg a héten ideér, és akkor jöhetnek a 3dmarkok az erkélyről!
700-as gpu-ra gyúrok! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Renegade88
tag
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
És mennyi a max? -
DenverX
tag
Szasztok!
Nemrég énis kaptam 1 ilyen kareszt, Club3D 128mega 128bit (nv43)
de sajna nem megy rajata a +4pipa
, de azért anélkül is szép a teljesítménye
szerintem
-
Gabson731
csendes tag
válasz
Renegade88
üzenetére
Megnéztem de csak annyi volt hogy Agp 4x : Enabled. De Azóta futtattam egy directX diagnosztikát valami Direct 3D Tesztet és vitte a direct 8,9-et kivétel a direct 7-et , majd kiírta (mikor fagyás után újraindult)hogy direct input hibásan működött.
Geforce 6200 help -
Tibicsoki82
aktív tag
''....(GPU: 300@585Mhz, memó:550@780Mhz)...''

Monya:: Mhz-re pontosan ugyanígy tolom a gpu-t meg a ramot én is napi használat mellett a szobában!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gabson731
csendes tag
Szereztem ismerősömtől egy szinte zsír új kártyát, ami egy új gépben volt egy GeF 6200-as 256Mb-al. De nála akadt és így most nálam van, nekem 4x-es agp-s a gépem , bármely 3D-s alkalmazás elindításánál úgy megáll egyhelyben mint a fagyott kutyaszar, py Battlefild vietnam még a menüt se látni.( élsimítás minden extra ki van kapcsolva)
A kari ventillátor nélküli de van rajta borda(mi a fenének)
Amit nem értek az az hogy a kártyán irva van egy cetlire hogy 8X agp-t is tud a gépem 4x-es és mégis azt írja az nvidia control panel hogy : '' Bus: 2x'' -es.
Ha van valakinek ilyenje és tudja mi a fene van vele, az írjon ,köszi. -
remington2
senior tag
Áh, dehogy

Sokat olvastam erről a kártyáról, és az én változatom messze a legrosszabban tuningolhatóak mlözé tartozik.
Egyébként tegnap sokat próbálkoztam. A memória 400-ról 460-ra engedné max, de még 450-en sem stabil. . . A proci 350-ről sehová sem tudott stabilan elmozdulni, úgyhogy azt hiszem, ennyiben maradt.
Azért thx
-
Monya78
veterán
Annyival kiegészítenélek hogy nem csak a leadtek 6200-es karija tudja a 128bitet, a leadtek nem csinált 64-bites verziót és ezt lehet a legnagyobb arányban modolni.
Egyes gyártóknak van 64 bites és 128bites 6200-es karijuk...amit főleg ránézésre lehet megállapítani hogy melyik milyen... -
Paqito
senior tag
''támogatni fogja a dx10-et is''...........

Egy ilyen mondat után
... hát hogy is mondjam. Én azt hiszem abban a boltban egy jancsiszöget nem vennék, egy ilyet követően 
to remington2: Azért ha csak a bencseket nézzük ez majd 20%-os tuning. Kezdetnek nem rossz. Nem tudom, ezeknél a kártyáknál van e értelme a Bios cserének, illetve van e mási BIOS
Legjobbakat -
wid22
aktív tag
A 256MB erre a kártyára 6200 parasztvakitás soha nem nem használja ki a nagyobb memoriát sokkal elöbb kifuladd .
A másik meg 128 bit 6200 kártyát ujonan már nem igen lehet venni a Leadtek volt 128/128 s de már azt mondják nincs.
Ja a DX10 csak a GF 8xxx támogatja eddig semmi más kártya nem.
[Szerkesztve] -
yoc
csendes tag
Hellóka evrivan!
Tegnap vettem egy 6200-ast, valami awivex márkájú, az eladó dicsérte, hogy 256MB-os meg támogatni fogja a dx10-et is. Aztán otthon nézem hogy ez 64 bites.(
) Az előző Ti 4200-asom több pontot csinált a 3Dmarkon mint ez, NFS MW élvezhetetlen még a fifa is szaggat. Az előző kártyám szépen vitte ezeket, de 10 percenként túlmelegedett. A kérdés: létezik 6200-asban 256 MB-s és 128 bites kártya? És mennyibe kerülhet kb? -
remington2
senior tag
válasz
remington2
üzenetére
Ja, és bocs . . . 2100 pont az alap eredmény, erre jön rá a tuning által hozzáadott 300-400 pont. Bocs, ha félreértettél valamit.
-
Paqito
senior tag
válasz
remington2
üzenetére
Amikor mész a 2X2 m-es helységbe, vagy ebet sétáltatni akkor mehet a kerékpár...
Pont erre találták ki a Markokat 
Hajrá-hajrá
Amúgy mennyire melegszik? -
Paqito
senior tag
válasz
remington2
üzenetére
Szvsz mindenképpen futtassd le a markokat is. Külön külön kaptad ezeket az értékeket? Tehát a gpu maximumot úgy nézted meg, hogy közben a memória órajelét alapon hagytad?
-
remington2
senior tag
Üdv!
A hétvégén megnéztem a karimat. A proci max 325-ig, a memória 460-ig engedi max. Ez 3dmark03-ban kb. 400 pont . . .
Persze a fenti korlátokat a rivatuner tesztjével néztem meg. Ennek lehet hinni, vagy próbálgassam teszttől függetlenül 3dmark03 tesztekkel?
THX
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Paqito
senior tag
Szia!
Hardveres trükköt nem tudok, próbáld szoftveresen állítani. Riva Tuner nevű program segíthet ebben, de a hőmérsékletet folyamatosan ellenőrizd! Az órajeleket apró lépésekben emeld, külön a gpu-t, és külön a memóriát. Így meg tudod nézni külön-külön mit bír.
Legjobbakat -
Edyson
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy Gigabyte GF. 6200 turbo cache kártyám van. katasztrófálisan kevés pontot csinál a 3D MARK 2003 -mal . Mivel tudnám kicsit felhúzni?? Havan hardveres v szoftveres trükk az érdekelne
Köszi!
-
Parlagfű
tag
Hozzájutottam egy Asus 6200TC-hez, érdemes húzni? Passzív hűtésű, rámegy erre egy Zalman, és van e egyáltalán értelme feltenni?
-
Renegade88
tag
válasz
Renegade88
üzenetére
Nem, mégsem, igazad van! 64 bit DDRII megcáfolva! Ne vegyen senki ilyet
-
Renegade88
tag
Létezik egyáltalán GT 6200 - asból?

[Szerkesztve] -
Renegade88
tag
válasz
Gabson730
üzenetére
Szeva!
Véletlenül nincs húzva? Nézd meg a hűtő illesztéseit (ha van egyáltalán rajta..
), mert nem hinném, hogy gyárilag fagyna! Ha ventis, akkor nézd meg a csatiját.
ő állított valamit az élimításokon és utána neki ment minden
Nos ha ez be van kapcsolva, akkor ne is csodálkozz -
Gabson730
tag
Hello van egy régi tipusú gépem p3-as proci 1 GHz-es és most került bele egy GeF 6200 256 Mb-os sima kártya, tehát nem gt. És szinte bármely játék elindul rajta ,rögtön befagy az egész. Nem tudom más szembesült -e már ezzel. Haveromnak Gt van és ő állított valamit az élimításokon és utána neki ment minden de nekem nem akar.
Aki tud segítsen plz!
-
Renegade88
tag
Úgy néz ki megkaptam a problémát, azt hiszem: van egy csúnya rész a nyák-on, mintha meg lenne olvadva.... azé nem gyanakodtam erre mert már rég rajta volt...
valószínüleg nem veszek új 6200-ast, várom a 8600-ast... -
whiskeyske
csendes tag
Köszi Paqito a tippet de az eredmény ugyanaz akármerre mozdítom a GPU órajelét teszt lemegy nyomok egy ok-t és meghal a gép az egér ugyan mozog 15 másodperces késséssel de ez az össz eredmény lehet valahol blokkolva van az órajel váltás....
[Szerkesztve] -
Paqito
senior tag
válasz
Renegade88
üzenetére
Az első, tehát az A6200TD-ket lehet nagy számban moddolni
to whiskeyske : próbáld esteleg a Vezérlőpult/Megjelenítés/Beállítások/Speciális beállítások (?) <-asszem.... itt az nVidia logóra kattints legfelül. Órafrekvencia beállítások alatt próbáld állítani a gpu órajelét, hátha sikerül....
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB - 2+ ÉV ALZA GARANCIA
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit WaterForce
- GIGABYTE RX 9060 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS Dual Radeon RX 7600 jegelve Da4k részére
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

......

tudnod kéne h azok lehúzzák a gépet 

De az 5000pont az halott ügy, ezt elismerem... 

).

... hát hogy is mondjam. Én azt hiszem abban a boltban egy jancsiszöget nem vennék, egy ilyet követően