Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
válasz
Tomitosz
üzenetére
Guru3d-ről leszedtem egy friss rivatuner-t, azzal bekapcsoltam a + pipákat.
Mostmár nem lassú, csak simán azzal az indokkal nem használja a vistát, hogy minden ikonja az xp-n van.
Az indító listából kiszedtem az XP-t, használja csak a vistát, nem nagy ördöngősség átmenteni a beállításokat, a nagyrészét megcsináltam, a maradékot ráhagytam. -
raci
csendes tag
felraktam a riva tuner 2.0-át(amit linkeltél). mit kellene átálítani benne?:S
nem vmi nagyon értek ehhez azért kérdezem -
raci
csendes tag
én nemrég vettem gépembe egy ASUS nv6200-est. 9ezeré (AGP)
az a baj, hogy a játékok vmiért nem akarnak normálisan futni (a kép tiszta csík pl),ugyanakkor a régi kártyámon mentek (mx440). ilyen játék pl rome total war ,hl2
amúgy p3 1ghz 512sdram +videokártya
drivert felraktam de nem segített.
pls vki segítsen
-
GD21
csendes tag
Még nekem is ASUS N6200 256 MB-om van!
Splinter Cell Double Agent ment vele legkisebb grafikan!
Ami nem nagyon megy az a Test Drive Unlimited, akadozik!
Ami jo benne h lehet legalabb huzni 380 MHz-ra, 1 GB Geil Ram-al a ram-ot pedig 420 MHz-ra!![[kép] [kép]](%3Ca%20href=''http://www.picoodle.com/view.php?srv=img02&img=/8/4/27/f_SpeedAsusN6m_7aeecec.png''%20target=''_blank''%3E%3Cimg%20src=''http://img02.picoodle.com/img/img02/8/4/27/t_SpeedAsusN6m_7aeecec.png''%20border=''0''%20alt=''Image%20Hosting%20by%20Picoodle.com''%20/%3E%3C/a%3E)
Az enyem AGP-s es még gyartjak!
[Szerkesztve] -
tojsz™
aktív tag
hello
a notimba egy go 6200-es van 64MB saját / 256MB rendszer (turbo cache-el) PCIe
300/300-on megy 3D-be
ennél lehet a +4 pipát aktiválni vagy felesleges (ugye 64bites mivel rendszermemós)
(ha igen milyen progival)
egyébként nem játszom csak szeretem piszkálgatni,tesztelgetni
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Dinoka79
csendes tag
Keresek Geforce 6200-ast; 6-8e FT körül (nem tudom a ''naprakész'' árfolyamot...)... PCE-E-s érdekel; nem tudom hogy ezt a kartyat gyartottak-e AGP-s valtozatban; sztem már nem..Nahszoval, GEF 6200...
-
ASUS93
tag
12K-ért egy 6200 128Bites szar vétel volt?
Vagy ezért elég jó 6200-es karit kapok? -
Tomitosz
aktív tag
válasz
greatchaos
üzenetére
Itt nyugodtan reklámozhat...főleg, hogy a prohardver hirdetését linkeli be

És rangban fölöttünk van...tehát neki kell a legjobban tudnia, hogy mit lehet.
De ha lenne ilyen szabáj akkor a fórum 80%-át kitörlhetnék mert szinte minden topikban szerepel valahol egy ár vagy bolti név.
[Szerkesztve] -
Kampone
tag
en szereztem 1 tc-t de nem tom melyik driver a legjobb hozza...tudja valaki.eloreis thx
-
Paqito
senior tag
válasz
greatchaos
üzenetére
de ha olyan sokan kerestek/nek ebben a topicban moddolható 6200-es kártyát, akkor OFF-ban miért ne írhtaná, hogy kínál ilyet???
-
Yutani
nagyúr
Hátha valakit érdekel: van egy eladó Leadtek 6200 AGP kártyám: [link]
-
Xantomas
őstag
válasz
Tomitosz
üzenetére
Amely riva tunert próbáltam, az nem volt hajlandó vista alatt elindulni, de mindet végig próbálni lusta voltam, próbáltam valami maradandóbb beállítást keríteni neki.
Öcsém használja a gépet, Linuxhoz hülye (és néz értelmesen, mint bölcsész a DOS promptnál), XP-hez túl elővigyázatlan, felelőtlen, ha már van MSDNAA licenszem, használja a biztonságosabb MS OS-t. Rendszergazdai jelszó ismeretének hiányában nem tud nagy kárt tenni benne. Nem fiatal, csak műszaki analfabéta. -
Xantomas
őstag
válasz
Tomitosz
üzenetére
THX ismerem az oldalt, már minden lehetséges dolgot beleírtam a BIOSba, csak az egyetlen baj, hogy Vista alatt a plusz 4 pipa hiányában kissé gyéren szerepel a drága.
Rendes driver, és tuner program hiányában nem tudom bekapcsolni, ezért gondoltam, hogy hátha bele lehet sütni, hogy engedélyezze a maradékot. -
ASUS93
tag
Gépemről Adatok:
Intel Celeron D 2.66GHz 2.80GHz-ra húzva (proci)
768MB 400MHz RAM
Chieftec 420W (tápegység)
ASUS P4S800 MX SE 8X-os AGP-vel(alaplap)
GeForce MX 440 (Vga)

Ebbe milyen 6200 lenne a legajánlottabb? -
ASUS93
tag
Üdv!
Egy GeFore6200-es 128Bites milyen átlagárban van kb? -
Tomitosz
aktív tag
-
Xantomas
őstag
Biosba be lehet sütni a Futószallagok számát, hogy ne kelljen minden install után beállítani a driverben?
Leadtec 6200, 128 bit
Nem akarok sparkle biost égetni, csak módosítani a Leadtech biost, ugyanúgy, ahogy az alap órajeleket írtam felül. -
Chaser
legenda
válasz
greatchaos
üzenetére
Nem hinném, boltban 10k fölött van.. mx440-et 2-3k alatt nemigen láttam, talán már csak ér 4k-t egy full dx9, sm3.0-s kari..sztem

-
jagada
addikt
válasz
greatchaos
üzenetére
szvsz pont annyit ér.
-
jagada
addikt
válasz
greatchaos
üzenetére
64 bites ratyi karesz
-
greatchaos
addikt
[link]
ez 4k-ért elég gagyi vétel... igaz? -
@kos
tag
Sziasztok. A problémám az lenne, hogy ha dvi csatlakozást használok video lejátszásnál nem sűrűn, de csíkok jelennek meg a képernyőn. Mitől lehet ez a hibajelenség? Legújabb driver telepítése megoldaná a problémát? Válaszokat előre is thx!
-
Tomitosz
aktív tag
Érdekes....ilyet még nem láttam. Elvileg felül akor lenne bekapcsolva ha felül az első 4x1,3vp utánna meg a másik kettő 8x1,3vp lenni....de nálad csak az utolsó az....nem igazán tudok rajta kiigazodni
De akkor bekapcsolva kell lennie ha a customize fölött 8pp,3vp-t ír ki
Bár a kártyádból itélve enek lehetetlennek kéne, hogy legyen...de ha mégis mükszik akkor gratula
[Szerkesztve] -
ubulhound
csendes tag
Hello!
Egy kis technikai segítséget szeretnék kérni:
Asrock p4i45e alaplappal AGP-s GF 6200 (mondjuk inno3d) menne?
Köszi! -
Ewing1976
tag
Melyik a jobb kari a 9550agp vagy a 6200pcie?
-
Chaser
legenda
Ez lesz az valszeg
1x régen valaki mondta, csak elfelejtettem a nevét, bár régen a másik progi is helyrerakta a DX-et. Majd este nekiesek aztán kipróbálom
A kérdésedre sajnos nem tudom a választ, lehet régebbi rivatunerrel is meg kellene nézni, bár ha nv44 sztem sem lehet ott több pipa, kicsit utánaolvastam, az csak nv43-ban van. Én meg vagyok elégedve ígyis a karival, ennyi pénzért nem is várhatnék jobat
-
JEEMBO
aktív tag
Szerintem tedd fel a gépre az NVidia driver kezelőfelületéhez való registry kiterjesztést ''coolbits_forceware.reg'', s ennek segítségével beállítható, (ahogy a régi időkben alapból is) mindenféle variációban a refresh rate-k.
Az én utolsó kérdésem viszont még mindig áll, itt pár sorral fölöttünk...
-
Chaser
legenda
válasz
Tomitosz
üzenetére
Sztem teljesen érthetően írtam le a problémát
Van egy crt moncsim, ami sajnos game alatt 100hz helyett 60hz-en megy, mégpedig azért, mert a DX bekavar..van LCD moncsim is, tudom, hogy annak oly mind1, hogy 60 v 75-n megy..100-on meg úgyse fog
Ez egy tesztgép, amin a crt van, eladásra dobtam össze, gameket nézném hogy megy vele, de kifolyik a szemem a rohadt 60hz-től..miközben a moncsi simán tudja a 100-at is... -
keIdor
titán
Sziasztok! Inno3D GeForce 6200A 128MB 64bit AGP karira felmegy a Zalman VF700AlCu hűtő? Ő lenne az: [link]
A keresőben nem igazán találtam 100%-os választ a kérdésemre és a gyártó honlapján se említik az AGP-s 6200-öt.
A válaszokat előre is köszönöm!
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
Tomitosz
üzenetére
A moncsim tudja az 1024@100hz-et, csak gameknél ugye bekavar a DX, hogy rohanna meg..1x régen mikor még csak crt moncsim volt, power strippel be tudtam lőni, és minden alkalmazásnál 1024@100hzen ment, de az már rég volt... lcd moncsim van, a crt csak tesztelni van, és nagyon zavar..úgyhogy ha valaki tud valami okosat mondani azt megköszönném 
szerk: jah ez off
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
Nem pont idetartozik, hogy tudom beállítani, hogy minden alkalmazás 1024@100hzen menjen crt moncsin, powerstrippel már mindent állítottam, de nem akar összejönni. A DX valahogy mindig felülbírálja..
-
thaler2
senior tag
Mivel 7100es topik nincs, és ez egy felturbózott 6200 kártya igy ide is bemásolom a következő problémát:
Adott egy 7100Gs vga kártya. Analóg kimenetén egy lcd monitor, a hdtv kimenetére pedig komponensel egy hdtv. Az a bajom, hogy beállitom az nvidia control panelban a felbontást 720p-re, az asztal méretét beállitom helyesre, minden szép és jó. Újrainditom a gépet, kirakom a képet a tv-re, és mintha semmit se csináltam volna, elfelejt minden beállitást, és a 720p helyett kirak egy 1080i-s képet, és elvan az egész csúszva...Rohadtul idegesitő hogy kipróbáltam 5 nv drivert is, más-más verzióval de egyszerüen nem akarja megjegyezni, minden ujrainditás után bekell állitani. Mi a teendő ilyenkor?
üdv: thaler2 -
Chaser
legenda
Üdv!
Első pcix-es karimhoz kérnék némi tuning tanácsot
Gigabyte-NX62TC256P8-RH, turbocache, turboforce
4 pipe, 64 bit, önálló 128 mb rammal
Van hozzá egy vtuner neű csodaprogi, auton belőtte magát 475/835-re. Ram óvagy gpu órajel emeléssel érek el nagyobb teljesítményt? Magyarul: melyik legyen inkább előtérben tuningkor. A kari passzív, nagyon nem akarom húzni, csak +nézném mit tud
Ennél a típusnál nem lehet aktiválni a + 4 pipote, csak az nv43-asoknál? Ha igen hol? Rivatunert is felraktam, de most láttam először, nem vagyok teljesen képben
-
Fenyő
őstag
-
JEEMBO
aktív tag
-
Ewing1976
tag
asszem gigabyte nVidia GeForce 6200 LE/TC (NV44) PCI Express eladó. Akit érdel...esetleg

-
Fenyő
őstag
Hát ezek alapján már elég sok minden szól amellett, hogy működik ez a kombináció:
- ''6200 will work in a 440BX i tested it once just to make sure a while back, but i tested the NV44A not the NV43'' ez elég egyértelmű (szvsz pont az ilyen személyes gyakoralti tapasztalatok értékesek ilyen esetben), az Nv44a pont a 64 bites modell, míg az Nv44 a 6600 karcsúsítása, de még 128 biten
- a kínai oldal szerint tudja a 2x/4x/8x agp-t, vmint a képen is 2 bevágás van rajta tehát universal agp-és
- végül Motherboard And Card Compatibility table szerint az AGP 3.3V Motherboard és az Universal AGP 3.0 Card Works at 3.3V.
[Szerkesztve] -
localhost
Közösségépítő
-
JEEMBO
aktív tag
Hehe... vitáztak már páran a dologról...:
[link]
[link]
Hé, ez elég friss:
Posted: Mar 23, 2007 - 04:44 AM Post subject:
--------------------------------------------------------------------------------
the 6200 will work in a 440BX i tested it once just to make sure a while back, but i tested the NV44A not the NV43
Csak ki tudja, h. igaz-é... -
JEEMBO
aktív tag
Jó kis oldalt találtál AGP ügyileg.
Konkrétan erre a Leadtek kareszra úgy látom a hivatalos kínai oldalon meg is említik a 2xAGP-t a szövegben: 完全支援AGP2X,4X及8X
[link]
Szóval már néhány érv ennek a vásárlása mellett szól.
128biteset akartam eredetileg venni (későbbi alaplapomra gondolván), viszont nem láttam eddig még universal AGP-st, csak ezt a 64biteset, szóval asszem egyelőre ez marad...
Upsz, közben ezt is megláttam:
介面 AGP3.0(8x)
Viszont az Általad küldött oldalon az szerepel, ebben a párosításban (AGP 3.3V Motherboard - AGP 3.0 Card) hogy:
''Won't fit in slot''
Egy újabb kérdőjel.....
[Szerkesztve] -
Fenyő
őstag
Hát ha valóban 2 bevágás van azon a Leadteken akkor universal Agp-és, tehát elméletben mennie kell, bár ettől függetlenül akadhatnak esetleg kompatibilitási problémák, de füstjeleket legalább biztos nem fogsz látni...
Emez meg egy link az agp-ről eszerint okoskodtam [link]
[Szerkesztve] -
JEEMBO
aktív tag
Noh, akkor ezek és némi nyomozgatás után, itten vala (pl.) két lehetőség:
Asus:
[link]
Ez azt írja, hogy AGP4x/8x és az látszik, hogy az AGP csatlakozó hátsó részén van a bevágás, tehát ez tutira nem jó az alaplapomba.
Leadtek:
[link]
Ez csak annyit ír, h. AGP8x, viszont elöl-hátul sliccelt, tehát ez elvileg menne az alaplapomban?
Vagy ez még nem garancia így sem?
-
Fenyő
őstag
Hát mivel a 6200-as alapból 4x/8x (1.5v/0.8v) agp-t tud elvileg, így az 1x/2x (3.3v) lapban nem valószínű, hogy menne, sőt, csak akkor van rá sansz ha vmelyik gyártó esetleg kiadott unviersal agp-set belőle. De egy Gef4 Ti4200-4600 vagy egy Ati 8500-9100 biztos menne benne (sőt talán még a 9500/9700-as Ati széria is 2x/4x, de erre nem vetnék mérget), de ezeket már csak használtan lehet beszerezni...
[Szerkesztve] -
JEEMBO
aktív tag
Hahók!
Adott az Abit BE6-os (BX440-AGP1x,2x) alaplapom. Szeretnék belerakni egy 6200-as kareszt, de nem vok. bizonyos benne, hogy müxene is a konfig.
Vélemények?
Off:
Milyen ''legújabb/legjobb'' kártyát javasoltok bele, ha a 6200-as nem OK.
On. -
Tomitosz
aktív tag
válasz
localhost
üzenetére
A legalsó határt huzza ha játékokról van szó...sokat kilehet belőle hozni...de ne várd, hogy max grafikán fogsz vele játszani az elkövetkező 3 évben kijővő játékokkal.
A mostani játékok közép és felső grafikai beállitásokkal fognak futni...de a jövő játékaira nézve kezdi a határt elérni....hála a processzornak még egy-másfél évig kihúzhatod vele versenyképesen. -
localhost
Közösségépítő
Rövid kérdés - rövid választ!
Módom van rá, hogy igen olcsón lecseréljem fiam gépt p4Celeron-ról Core2Duo4300-asra ugyanakkor természetesen alaplapot, memóriát és MINDENT cserélek, tehát komplett gép helyett, komplett gépet kap.
A Mostani vga-ja egy gef2/64Megás, az új gépben meg GEF 6200/PCIEXPRESS lenne. Ennél többet nem lehet tudni.
TUDOM, hogy persze, hogy jobb ez az uj vga a réginél, de elég jó-e? Hová soroljuk, aljamezőny, közepe, miaputtony?
Megfér egy core2duo mellett?
Még egy órátok van a válaszra.
[Szerkesztve] -
Tomitosz
aktív tag
Ja jelzem aki Vista alatt akar kártyát huzatni az szedje le a legujabb ATItools-t.....fura modon képes nvidiát is huzatni

-
Tomitosz
aktív tag
válasz
Renegade88
üzenetére
Abba nem kevés szén és isteni áldás kell ahoz, hogy valamit is produkáljon

-
Atticus
senior tag
válasz
Renegade88
üzenetére
hát az nem lesz könnyű... inkább lottózz! 
-
Monya78
veterán
válasz
Renegade88
üzenetére
Dehogynem...csak teszi a dolgát a kicsike, majdnem 6600GT üzemmódban (állandóan 500/700@8pipa), stabilan és hibátlanul...

Az ASUS EN6200-es googlében kikeresve: [link] látszik hogy egy passzív hűtéses 64bites jószág...gyenguska a kicsike, ha nem találsz 128bites változatot kár erőltetni a 6200-es karikat, ott a 6600-os széria komoly árbéli különbség nincs...
[Szerkesztve] -
Renegade88
tag
Mi lett itt emberek? Már senki se űzi az ipart?

-
Renegade88
tag
Mit szoltók az ASUS EN6200-ashoz? Bocs a kemény infoért, de az üzletben nem tudtam komolyan szemügyre venni....

-
Tomitosz
aktív tag
válasz
mayor81
üzenetére
Eléggé nehéz megitélni....ha tudnál fotot küldeni róla, hogy honnan szakadtak le akkor talán tudnak segiteni azok akiknek ugyan ilyen kártyájuk van...
Én tanulok számitástechnikai müszerészséget.....saccolásom szerint 6,3V-os, 0,00015F-os és 0,015F-d között lehet az értéke. (de ez csak feltételezés)
Nagy szerencséd van, hogy egyáltalán betudtad igy is röffenteni.....elvileg már szénné kelett volna égni
A helyedben elmennék egy boltba ahol árulnak ilyet.....kikérnék egyet és leolvasnám róla mekkorák kellenek.....
[Szerkesztve] -
mayor81
csendes tag
Hali mindenkinek, és megköszöném azok hozzáértők válaszait, akik valaha javítottak, és tapasztalataikat átadnák. A problémám a következő: Adott egy GIGABYTE GEFORCE 6200 PCI-E videókártya, beszerelés során leszakadt róla 2 db kondenzátor. Ezek nélkül a kártya működése instabillá válik, 3 perc után szétesik a kép, és kifagy a gép.
http://mayor81.uw.hu/DSC09323cc.JPG
A kérdésem a következő ,ha tudná, vagy megsaccolná valaki, hogy milyen kerámia kondik mennek rá, azt megköszönném. Nem akarok most belemenni egy videókártya vételbe.
Köszönettel: mayor81 -
Renegade88
tag
8 pipa áhhhh.... szép álom, lassan át klne váltani egy kétjegyü számra

-
h0o2a7j6
tag
-
h0o2a7j6
tag
még valami; leadteken kívül gondolom más is adott ki ilyen maggal kártyákat, akkor azokat is lehet nyaggatni, milyen gyártókról hallottatok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Revolut
- eBay
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit LHR (GV-N3070VISION OC-8GD 2.0) Videokártya
- Gigabyte RTX 5070 Ti AERO OC - Garancia 2029.01.06-ig +1 év gyártói garancia
- Palit GeForce GTX 1060 Dual 6GB GDDR5 192bit Videokártya
- XFX RX 6600 XT Speedster SWFT 210 - Radeon RX6600 XT 8GB GDDR6 videokártya
- AMD Radeon RX 480 8GB Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4444
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

1x régen valaki mondta, csak elfelejtettem a nevét, bár régen a másik progi is helyrerakta a DX-et. Majd este nekiesek aztán kipróbálom

A válaszokat előre is köszönöm!