Új hozzászólás Aktív témák
-
Atticus
senior tag
válasz
Motion_Blur #694 üzenetére
Én nem tudom, nekem nem forró szerintem. Persze alatta van az extra hűtés is...
[Szerkesztve] -
Criton
veterán
válasz
Motion_Blur #696 üzenetére
hát amenyire én értettem ebből valamit
Az NV43 ok voltak a 6200 as szériából a Pci-e kiadás, és az NV44 eket rakták AGP -re < ezeket már elvileg nem +8 pipere állitani, se hardveresen se szoftveresen. És itt a Leadtek a HSI bridge megkavart valamit, amit nem nagyon értek megintcsak, ezért van, hogy NV44 ek ismeri fel a Everest a karinkat, miközben NV43 as. Ezekből áll nagyon kevés jutott ki, amit mi szerencsésen megkaptunkDe ha tudtok egy kicsüt türelmesen várni akkor megnézem azt a mailt, amit küldött nekem Mistral > Leadtek ( amit még egy picit fordittani kell ) na mind1, 1 max 2 nap és több infot tudok adni, hülyeséget nem akarok most írni.
AZ NV44 es 6200 es KARIKAT már EGYÁLTALÁN NEM LEHET +8 PIPE -RA ÁLLITANI, ez 100% ebből még véletlenül sem került ki olyan, amin aktiválni lehet ( elvileg )
[Szerkesztve] -
Criton
veterán
válasz
Motion_Blur #694 üzenetére
Szerintem normális. Ezek a kártyák már eleve olyanok, ha nem lenne normális akkor leállna ( lásd kifagy ) van bennük védelem. Meg mind mondom, Mistral Leadteken keresztül megkérdezett nekem egykét dolgot ( Everest 32bit, hőmérséklet ) az Everestet tudjuk/tudják, nem ismeri fel a kártyát, hőmérsékletre meg aztmondták, mig nem fagy ki, vagy a winfox nem mutatt min 80 fokot gpu ra addig nincs baj. Bár tudjuk, hogy ezek a Windowsos mérő progik nem mindig muatnak reális értéket. Én cpu hoz pl Motherboar monitort használok, és ott leglább 5/6 fok különbség van. Szval a biosban a hardware monitor mindig többet mutat.
-
Atticus
senior tag
válasz
Motion_Blur #690 üzenetére
Most kimondottan jó az a kis plusz venti, ami neked is van a kártya alatt. Szerintem nagyon jót tesz a HIS hűtésnek! A régi karimnál nem ért túl sokat.
-
Atticus
senior tag
válasz
Motion_Blur #689 üzenetére
Miért azzal húzod?
Egyébként erre van ötleted? Bővebben: link -
Atticus
senior tag
válasz
Motion_Blur #686 üzenetére
2675 Ft egész pontosan, és jól jártam vele nagyon!
igazság szerint nagyon szerettem volna egy 6600GT-t de nem akartam rá kiadni annyi pénzt. Így szemezgettem már régóta a sima 6600-al is. És ekkor jött ez a lehetőség. És végiggondolva tök racionális döntés volt. Hálás vagyok köszi! Amúgy sem vagyok egy nagy gamer. De mégis néha jó érzés új cuccot vásárolni... és újra nekiesni. -
Atticus
senior tag
válasz
Motion_Blur #683 üzenetére
15 lett a vége. Kicsit leesett a kereslet...
-
Atticus
senior tag
válasz
Harry Lemon #621 üzenetére
Tudjuk, hogy sz@r a karink, és tudjuk, hogy mennyivel jobb a 7800-as de ez van. Ha tudsz jobbat a 6200-as Leadteknél, akkor oszdd meg velünk is. Egyébként meg kiváncsi lennék milyen érveid vannak a Leadtek ellen? Szerintem gőzöd sincs milyen márka is az... vagy ha igen, érvelj!
Engem speciel egyébként k...r@ nem érdekel miből van 7800-ad. Élvezd inkább szépen csöndben, vagy májerkodj a sorstársaiddal. Szeretnék én is a 7800-asok közé tartozni de soha nem szeretnék ekkora féreg lenni mint Te. És nem írnám ezt ha írtál volna valami olyat is ami előbbre juttat minket, vagy bárki mást aki ezt a topicot olvassa. Veszel egy 7800-ast és idejössz a 6200-ek közé okoskodni? Komoly ember vagy te...szerinted melyikünk nincs tisztába azzal, hogy mennyit ér ez a kari? Mi tisztában vagyunk vele, inkább te nem vagy tisztában, hogy tiéd mennyit ér...
Kiváncsi vagyok majd ha pár hét múlva megjelenik az Ati válasza a 7800-ra akkor szaladsz-e megvenni, mert kiderül, hogy a 7800 volt a ''rosszabb választás...''
Ja és ha a 36000 pont gyér eredmény akkor kérlek linkeld be a tiédet! De ha nem megy 210000 (!) fölé (ha az arányokat nézzük) akkor szerintem beégtél... -
Criton
veterán
válasz
Motion_Blur #680 üzenetére
úgy nézz ki
berakom akkor így
http://www.gamenetwork.hu/criton/Pictures/Games/
http://www.gamenetwork.hu/criton/Pictures/Games/
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Criton
veterán
válasz
Motion_Blur #677 üzenetére
Ja, nemhiszed, gyere ide
Persze 3.6 on a proci
-
Spancer
tag
JAJ tényleg a játékok! (hogy csak néhányat említsek
) pl. Area51, Battlefing2, HL2, CS, UT2004, Far Cry, NFSU 2/1, Doom3, Silent Hunter III, SW Republic Commando, FlatOut, SWAT 4, Juiced, Street Racing Syndicate hány FPS-el mennek vagy milyen beállításokkal futnak qrva szépen?
-
balazs6k
csendes tag
válasz
Motion_Blur #670 üzenetére
Hali Motion!
Haverom most vett egy ilyen 6200-ast, az is Leadtek.
Azt akarom kérdezni, hogy ha aktiváljuk rajta a 8 Pipe-t, akkor az mennyit dob a melegedésen?
Gyári hűtés elég?
(lehet hülyeséget kérdeztem, de még nem csináltam ilyet) -
kovsol
titán
válasz
Tibicsoki82 #669 üzenetére
3dmark az amúgy is kisebb géppel is kihozza a maxot
játéknál hidd el nagyon sokat számít a jobb vas -
Motion_Blur
félisten
válasz
Tibicsoki82 #669 üzenetére
Játékokban biztos fog. Pl. egy GTA-SA-nál szerintem marha sokat számít
-
Tibicsoki82
aktív tag
A hétvégén ''boltoltam'' magamnak új procit + új rendszert is raktam, de fura mód hiába a +500mhz +256cache 444dual ddr, 3d markban semmit nem éreztet, talán ha 1%-ot javult.... 2001~13500p 2003~6400p 2005~2850p., egy szó mint száz a régi 1950mhz-es XP-m is kihajtotta a karit. Azt hittem, hogy azért skálázódik egy nagyobb procival a 6200es!
-
Motion_Blur
félisten
+ 4 pipa aktiválása: Bővebben: link
-
Spancer
tag
Alig várom a pénteket!!! Juhúúúúj majd rakok fel új winfost és akkor magyarázzátok már el h hogy kell a RivaTunerrel felengedni azt a 4pipet. a Többi menni fog csak a pipe-ket nem toom.
[Szerkesztve] -
Spancer
tag
Ha keresnék pízt akkor kenyéren és vizen élnék addíg amíg összejönne egy 7800GT re + 4.0GHz AMD-re de sztem megérné
Bocs az OFF ért
Mit jelent az a?:
3dmark03 1024*768:
6800:
10434/64000=0,163
6200:
7000/17000=0,411
[Szerkesztve] -
mordeaux
tag
válasz
Motion_Blur #662 üzenetére
Elképzelhető ott több új feature van, meg dx hókusz pókusz, de én nem vagyok szakértő.
-
mordeaux
tag
nem bántam meg hogy megvettem a mostani karimat, de a 6200 nél jobb ár/teljesítmény mutatót rég láttam (persze nem gyárilag) nincs kedvetek utánaszámolni kicsit?
3dmark03 1024*768:
6800:
10434/64000=0,163
6200:
7000/17000=0,411
remélem jól számoltam, kérdés: van-e ennél jobb ma?
[Szerkesztve] -
CocooN-z
őstag
3600 on nem csináltál még? engem az érdekelne hogy azonos cpu val mennyi a kul. pattal, mert nekem sajna off. Nekem 6444/2001/88.2
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Criton
veterán
válasz
CocooN-z #650 üzenetére
Ittvan Bővebben: link
Elég sokat dob azért PAT -
Criton
veterán
válasz
Motion_Blur #640 üzenetére
te felraktad ? láttam bootcd t is lehet nyomatni, de nekem most írható dvdm van. 1 mb ot meg nemfogok 4,7 gigára kiírni
-
mordeaux
tag
én nem a kártyám miatt szóltam közbe, hanem mert szegény srác beírt két sort, és a nép haragja lesújtott, aztán jutott eszembe hogy az én kártyámat is meg lehet vetni ennyi erővel
na meg ha nincs kitöltve a konfig részem akkor csak annyit írtam volna: szegény
[Szerkesztve] -
Criton
veterán
Énmeg nem akarok közbe szólni. De most mindenki itt akar felvágni a Geforce7 el meg 6800 al ? Valamint 6800 at én is akarok venni, de abból a pénzből elöbb elutazom vhova nyugatra
[Szerkesztve] -
mordeaux
tag
szegény
most jövök én a 6800 ammal(kellett nekem közbeszólni mi
)
bár én előre leszögezem, hordtam 3 hétig a követ, hogy megvehessem -
Criton
veterán
válasz
Motion_Blur #640 üzenetére
még nem , nekem floppy meghajtóra se telik
-
Criton
veterán
válasz
Harry Lemon #638 üzenetére
mondj még egy 6200t ami jól teljesít ? Hm ??? De ne A64 4000 + 2 gigával nézd.
-
Criton
veterán
válasz
Harry Lemon #633 üzenetére
csak 4000+ A64 ? Deszar...
Azt tuti , hogy nem te keresed meg rá a pénzt, nekem meg nincs olyan mamám meg papucim aki csak ugy röptébe adna nekem 80-100k -t csak vga -ra. Az a 2gb ddr is kevés. Microsoft Vistara azért még gyúrhatsz. Hameg te keresed a pénzt, akkor mond el hogyan, mert tiszteséges uton ennyit nem lehet keresni.
Vagy ha a kereseted gépre költöd, akkor meg egy kis szobában laksz. Na ennyit az offrol, fikázd a 6600 gt eket. Mert azoknak csak szaros 8pipe juk van.
[Szerkesztve] -
CocooN-z
őstag
válasz
Harry Lemon #634 üzenetére
A tagadás az ember legmegjósolhatódbb reakciója.
-
CocooN-z
őstag
Nem feltétlen van a srácnak 7800GTX je, lehet csak látott egy tesztet a gurun vagy a tomson aztán megjegyezte 5 percig (ezalatt reggelt a PH! n) Beirt egy két innen onnan össze szervált CFG adatot, és talán van fogalma arról mik is azok. De nem feltétlen van ilyen konfigja ien nagy pofával, vagy épp ellenkezőleg, apuci pénzeli és simán veszi az ilyen xarokat...
OFF: Mellesleg keménycsávó, biztos jobban megérte a te karid 120 K ért, mint a mien 17 K ért, és a különbség nem egyenesen aránylik a teljesitménnyel, mert ezek 9800XT szintet is felulmulnak.
Sry a tesóknak az offért, csak már idegesített. -
Criton
veterán
válasz
Harry Lemon #625 üzenetére
JÓ, Adjál 120.000 ft ot és én is veszek Geforce 7 -t okos ember. Gondolkodj már. Nem jókedvünkből veszünk Geforce 6200-t !
[Szerkesztve] -
Spancer
tag
OK akkor majd 12 pipe vel rendelkező vagy annál jobb kártyát veszek ha milliomos leszek
vagy ha megnyerem az ötöst és akkor veszek neked még 1db. 7800GTX-et hogy tudjad SLI ben használni és ha nincs akkor SLI-re jó alaplapot is.
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
válasz
Harry Lemon #625 üzenetére
Igen...meg 60K.
-
Spancer
tag
Azért kérdeztem mert ha van jobb a Leadtek-nél akkor azt venném meg (vagyis tesóm)
-
Harry Lemon
csendes tag
válasz
Motion_Blur #624 üzenetére
Minimum 12 pipe-s kari kell ma már, nem +4 aktiválva.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Harry Lemon #621 üzenetére
Ez egy felettébb értelmes hozzászólás volt...
-
Spancer
tag
Régen szóltam bele a témábe de valamiért nem jött be az oldal akárhogy próbálkoztam
Na mind1 ha a 6200-asból a Leadtek a legrosszabb akkor mért mindenki ezt veszi?
én ezt nem értem... vagy ha van jobb márka amiben ugyan úgy lehet aktiválni a +4 pipet akkor melyik az?
amúgy nekem vagy péntek este vagy szombat reggel meghozza tesóm (elvileg) a Mistral ból de még nincs megvéve!! szal ha van jobb akkor plíz kommenteljetek
-
Atticus
senior tag
válasz
Motion_Blur #616 üzenetére
Én is gondolkozom rajta nagyon, de egyszerűen nincs időm... Kedden meg végre szabi...
elhúzok a nyugatra.
Mikor rakja fel a Rudi?
[Szerkesztve] -
Criton
veterán
Na, megnéztem mindent alapon. Semmi sincs húzva és így 36472 pötty lett Aquamark.
-
Atticus
senior tag
Rakott már fel valaki a vga.nfo-ra tesztet?
-
-
klambi
addikt
Csá srácok nem tud valaki 1 eladó videókarit ami PCI-OS és kb 8-10 között van!!
-
Ja, azt elfelejtettem odairni, hogy ezeket az eredményeket friss vindózXP SP2-vel értem el, 430/700-on, 8 pipe-vel. Konfig az adataimnál.
#szerk: Most látom hogy több topikban is híre ment az eredményeinknek, ahol eléggé kételkednek az emberek. (szerintem inkább savanyú a szőlő...)
Kicsit később megismétlem a teszteket és csinálok print screen-t is, hátha úgy hihetőbb lesz.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Atticus
senior tag
A Te eredményed is mókás. 03-ban 200 ponttal többet csináltál, míg 05-ben nekem nyomott egyszer 2637-et. Ez miért van vajon
Most csináltam még egyet, és nekem is 2482 lett... tököm kivan ezekkel a sz@ros programokkal... Kéne már ide is egy reinstall.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Atticus
senior tag
Hát úgy alacsonyabb, hogy vga órajeleid alacsonyabbak, mint amin én is nyomtam, és több pontot kaptál ott, ahol elvileg a procinak nem szabadna annyira meghatározónak lennie.
És nekem folyamatosan emelkedik a pontszám az órajelek emelésével. Szóval ez sem szólhat közbe. Mégiscsak számít sokat a cpu is... -
Na, letöltöttem a legújabb patcheket a 3dmark-okhoz. Kár volt, mert eléggé visszafogja a teljesitményt (kb 10%-al), de igy hitelesebb.
Aquamark3 - test1 - default - 1024x768x32 - very high detail - 4x anizo
gfx: 6'038
cpu: 6'850
score: 41'902
3dmark2001se patch330 default test - 1024x768
12'773
3dmark03 patch360 default test - 1024x768
6'421
3dmark05 patch120 default test - 1024x768
2'461
Összeségében el lehet mondani, hogy kb 10-15%-ot hozott a driss vindóz telepités, ezt igazolja a cinebench test is.
Következő kihivás, a tuning feljebb tornászása egy kis házhűtés javitással. -
Criton
veterán
3d mark 2005 elég gyér még most is. De innen láccik, hogy az már nem cpu függő hanem 100% vgat nézz.
Egyébként sajna mostmár ami eredményekben visszafog az a 6200, vagyis ezzel azt mondom, hogy alapon a 6200 a p4 ellenére sem teljesít olyan jól, de +4 pipával meg p4 3ghz el már simán ellehet érni a 6600gt szintet.
De még most is azt mondom, hogy a 6200 alapon egy jó gépben középkategória. Szval még egy ideig jólesz. Motion_Blur, A64 azért majd te is észre fogod venni a különbséget, hogy azért 6200 kivül a hw is számit.
Ottvan pl a BF2. Celeron 2400 omon akadozott mint az atom 6200 vel. De P4 3ghz el már 1024x768 32bit minden very highel akadás nélkül elment. Legjobban akkor izzat meg a gép mikor 48 lettünk a pályán
Néhány kép : Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Criton
veterán
elméletben 445/710 szoktam tesztelni. De ugy valahogy kevesebb pontot kapok mint 425/670 en . Nemtom miért, egyébként volt itt még valaki, aki azt írta, hogy nagyobb órajelen ő is kevesebb pontot kapott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZOTAC RTX 4090 Trinity - ZT-D40900D-10P + Alphacool Eisblock block + backplate - Garancia 2028.04
- Sapphire Pulse Radeon RX 5700 XT
- ASUS RTX 4060 DUAL EVO 8GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2027.12. Szinte ÚJ!
- ASUS RTX 4060Ti DUAL 8GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2026.10. BESZÁMÍTÁS!
- GIGABYTE Radeon HD 7850 OC 2GB GDDR5 256bit
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest