- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Atticus
senior tag
válasz
CocooN-z #2449 üzenetére
Tessék még jobb is így az eredményed, mint az előbb!
Bár tényleg nem tudom hogy a csipába csinálod, hogy több mint 1000 pontal többet kapsz 03-ban, úgy hogy az enyém 570/742-n ment, míg 05 ben csak 100 ponttal kapsz többet, ahol elvileg a procid miatt jóval többet kéne nyomnod... -
Tibicsoki82
aktív tag
-
-
Monya78
veterán
válasz
CocooN-z #2285 üzenetére
Tegnapig CRT-t használtam a Sparkle 6600Ultra biossal, ezzel semmi baj nem volt a Reforce program szépen engedte hogy 85-100Hz-ben a monitort 3D-ben...
Tegnap vettem a TFT-t, azzal a biossal csak Analóg módon ment, viszont a Zaki féle biossal megy a DVI-vel is...
Neked most CRT vagy TFT-d van?
[Szerkesztve] -
CocooN-z
őstag
válasz
CocooN-z #2132 üzenetére
Na Re!
Mivel ugyis pakoltam vissza a leadtek 6600 os biost ezért gondoltam egy merészen nagy baromságot hogy én magam irom át 500/700 ra, és adom be neki a gt temp mérőt.
Ez király is volt egészen a driver telepitésen át a Refreshforce Hegyeken Tuul (mivel Isteni csoda folytán Mukodik...de a biostól fuggetlen nemde) és eljutottam a rivatuner ig, 8x3 >apply és rr
Reboot és hoppla, kép összeesett és megfagyott
3x futottam neki de sajna sikertelenul, ezért elismerem kicsit többet tudnak nálam azok akik csinálták ezt a buherált spark biost, Na de nem érekelt annyira, fogtam a sima 6600 os leadtek biost beállitottam az általam megszokott frekiket és Benyomtam neki a 6600gt temp trick et, és most én vagyok a fasza gyerek
na megyek is CS mert 3 napja nem Tyéztem, bye
off: cs 1.6 only >)
off2: azért adnám el mert mig ati m volt imádtam, ezt meg szinte megölöm, 2x teljesitményt hozok ki belöle és vhogy nem az igazi, mindig is ati m volt de az nv t meg tiszteltem a jo driverei miatt...(de ez sajnos kezd megváltozni)
by: Z -
-
válasz
CocooN-z #1527 üzenetére
Szia.
Nálam is a 81.85-ös whql van fent. Nekem nem jelentkezett semmilyen fagyás jellegű probléma a driver miatt. (Csak úgy spontán resetel néha a gépem, de azt már kiszűrtem hogy a táp nem birja kakaóval, úgyhogy az csere. Fél éves 400-as codegány. Már tudom miért szidják sokan.)
A procim ugyan nem HT-s, de P4 és én is rivatunerral húzom és kapcsoltam +4pipát.
Tehát nem tudom mit szűkit ez igy le neked. -
szilchi
őstag
válasz
CocooN-z #1414 üzenetére
Hogy a Purevideo funkció a GPU-ban van benne,de hogy használni is tudd,kell egy plugin a Mediaplayerbe.Na ez az,ami nem ingyenes.Van egy 30 napig működő próbaverziójaBővebben: link.A teljesért fizetni kell min. 20$-t max. 50$-t.Pontosan nem tudom,hogy HD videoknál is jobb lesz a teljesítmény.Viszont a Purevideo-val kevésbé terhelődik a proci.És a proci teljesítménye nagyon fontos HD videoknál.További előnyeiről a linken lehet olvasni.
-
Criton
veterán
válasz
CocooN-z #1206 üzenetére
Nekem a fő lényeg, hogy az ilyen áramkiadások ne tegyék haza a gépet. Az UPS ből is amelyik 10 percet bír max az is 30k felett van. Szval ez a lehetőség szerintem kizárva. A kérdésem ottvolt végülis , hogy ez a 6k s cuccos is képes-e megvédeni a gépet az ilyen áramingadozások ellen ?
-
válasz
CocooN-z #812 üzenetére
Hát szvsz ha nem megy hibátlanul a 8 pipa azon nem hiszem szoftveresen lehet valahogy segíteni, max a meglévő 4 pipát tudod húzni, vagy gondolom mindehol más intenzitással jön elő, ahol nem látszik vagy csak minimálisan, ott be lehet kapcsolni a 8 pipát, de ez csak szvsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális! GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- Eladó Sapphire Radeon RX 6900 XT Nitro+
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- ASRock AMD Radeon RX 9070 Steel Legend 16GB OC - Bontatlan! 24hó gari! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest