- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
Új hozzászólás Aktív témák
-
CocooN-z
őstag
válasz
Motion_Blur #2299 üzenetére
-
CocooN-z
őstag
Látszik hogy nincs 600 mittomén mennyire meg grafitozva ramtuningolva
:
3dmark 05: [link]
[Szerkesztve] -
CocooN-z
őstag
válasz
Motion_Blur #2295 üzenetére
Tudom nem a legjobb, de elértem amit akartam! Méghozzá a 100 % os tuningot, 3999 pöttyel kezdtem, és most meg...
-
CocooN-z
őstag
LINKek az oldalamra:
[link]
[link]
Elöször volt egy problémám, mert restartol a gép, miután kattant egy szép nagyot a maxtor 80 asom, lehuztam és szóhang nélkul végig ment, nem egy mai darab, mint ahogy a tápom sem, 3-4 éves lesz most télen, nem tudom már pontosan, a vinyo még régebbi
[Non Grafit 6200@6600GT+)]
-
CocooN-z
őstag
válasz
Motion_Blur #2293 üzenetére
Csináld meg hamarGyorsan!
-
-
CocooN-z
őstag
535/750 ennyi a vége, tovább nem birtam huzni
[Grafit Nincs]
Igy hirtelen: Aquamark 3: 58 500 körül, a 60 ezret el akarom érni, aztán shotolok képeket
más: a monitort tökéletesen felismerte, és végre tudok CSzni evvel a biossal is!
Azt hiszem holnap veszek egy zalmant és marad igy a kari
thx 4 Everything! -
CocooN-z
őstag
válasz
Monya78 #2289 üzenetére
Pl. nálam nem 100%-os a pipa bekapcsolás...az OpenGL játékokban semmi probléma, viszont a DirecTX-es gamékban ahol valamilyen fullos DX 9.0-ás csillogó effekt (főleg napfény) rávetődik a különböző felületekre, ott picike fehér pöttyök jelenek meg...
Ez legtöbb játékban szinte észrevehetettlen, csak ha tudod mit kell keresni akkor található meg, egyedűl a FEAR volt ronda, de ott beállítottam hogy DX8.0-ás shaderek legyenek és eltünt a probléma...
Nálam is detto ez, csak azt nem tudom mi hibádzhatt, mert maguk a pipe line ok jók, lehet hogy a hozzájuk felhuzott Tmuk ? -
Monya78
veterán
válasz
Kalandor #2288 üzenetére
Pipa bekapcsolásának alapfeltétele hogy AGP-s, NV43-as mag legyen a karin tehát egy HSI hídnak kell rajta lenni...
Itt a Ph-n legtöbb embernek Leadtek-je van, itt az esély a bekapcsolásra 70-80% (ezzel csak annyi baj van hogy már nem kapható)
a legelső Ph tesztben egy Chaintech 6200-esen kapcsoltak be sikeresen + pipát...
A magyarországon most kapható 6200-es karikról inkább külföldi fórumokon kellene szétnézni, nekünk sajna nincs tapasztalatunk a többi márkáról...
Pl. nálam nem 100%-os a pipa bekapcsolás...az OpenGL játékokban semmi probléma, viszont a DirecTX-es gamékban ahol valamilyen fullos DX 9.0-ás csillogó effekt (főleg napfény) rávetődik a különböző felületekre, ott picike fehér pöttyök jelenek meg...
Ez legtöbb játékban szinte észrevehetettlen, csak ha tudod mit kell keresni akkor található meg, egyedűl a FEAR volt ronda, de ott beállítottam hogy DX8.0-ás shaderek legyenek és eltünt a probléma... -
Monya78
veterán
válasz
CocooN-z #2285 üzenetére
Tegnapig CRT-t használtam a Sparkle 6600Ultra biossal, ezzel semmi baj nem volt a Reforce program szépen engedte hogy 85-100Hz-ben a monitort 3D-ben...
Tegnap vettem a TFT-t, azzal a biossal csak Analóg módon ment, viszont a Zaki féle biossal megy a DVI-vel is...
Neked most CRT vagy TFT-d van?
[Szerkesztve] -
CocooN-z
őstag
válasz
Motion_Blur #2280 üzenetére
VAZEE, nem ezért voltam ideges?
akkor simán le lettem oltva hogy jaj hát rendszer a bios miatt nem lehet blabla
De nagyon jo lenne ha, lenne ilyen bios, mert engem is érdekelne, mert sajnos átirva kifagy.
[Szerkesztve] -
Monya78
veterán
Végre sikerült elindítani a szűréseket
ahogy láttam a NFS MW-ben 2xAA és 2xAF szinte alíg vesz le a teljesítményből (40Fps-nél kb. 2-3fpst-t)
Viszont bármelyiket 4x-re rakom felére zuhan a teljesítmény...
Tegnap megint hülyélkedet a karihűtésen a poti...127fokig ment fel a hőmérséklet
Annyit vettem észre hogy nem akart felmenni a játékban az Fps 30 felé...valamilyen csökkentett módban kezdett futni a játék -
CocooN-z
őstag
Ha majd lesz olyan Sparkle Ultra bios (500/700) ami rendesen kezeli majd a moncsikat akkor szóljatok!!!
-
Loha
veterán
válasz
Motion_Blur #2276 üzenetére
Kiváncsi lennék hogy változna a ram sebessége a jobb időzítések miatt. Gondolom nem bírná az 500MHz-et...
-
Loha
veterán
válasz
Motion_Blur #2272 üzenetére
Támadt egy olyan gondolatom, hogy mi van ha, egy sima 6600-as BIOS-át tenném rá a GT-mre?
Komolyan kiváncsi vagyok... Lehetséges, hogy gond nélkül menne?
-
Loha
veterán
válasz
Motion_Blur #2272 üzenetére
Nem, 128MB
Nem szórom én a pénz fölösleges 128MB-ra
[Szerkesztve] -
Monya78
veterán
válasz
Motion_Blur #2245 üzenetére
Nana...ez nem a Te géped.. így nem ér
-
Loha
veterán
Én megváltam a 6200-amtól, és váltottam Gainward 6600GT-re.
-
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Motion_Blur #2266 üzenetére
Részemről 2005-ben ez a vége, grafitozni már nem akarok, mert a végén kipukkan a mag!
3946pontot fingom nincs hogy csinálták a futuremark databasebe.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Tibicsoki82 #2264 üzenetére
Vajon meddíg megy még???
-
CocooN-z
őstag
válasz
Silencer83 #2261 üzenetére
Hát nem tudom nekem itt van a 3.2 @3.733 as prescottom és bárhol is mérem idle ben 28 load ban pedig 34 fokos
motion: bocsika nyáron utolsók közt szereztem be gianni tól
[Szerkesztve] -
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Motion_Blur #2263 üzenetére
Ezt sasold: [link]
Nyitott ablakból kapott friss koraesti levegővel!whehehe
Jaaa 607 / 776-on ment a kari, az lemaradt véletlen a képről, a nagy kapkodásban!
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
válasz
Tibicsoki82 #2262 üzenetére
Ház oldala levéve mi?
-
Tibicsoki82
aktív tag
Ez még friss ropogós: [link]
Van még tartalék a kariban! -
Silencer83
addikt
válasz
Motion_Blur #2260 üzenetére
azt hittem elég egy radiátor a szobádban!
ezek a Venicek kiba nem melexenek, nekem 2000@2400 re húzva / 3200+@3800+/ 3-4 óra kőkemény MW után se megy fel nagyon 45 fok fölé, így amikor csak netezgetek meg 30-32 fok
meg ugye ott a C'n'Q.
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
válasz
Silencer83 #2259 üzenetére
Mert nem még akarok megválni a kártyámtól
Egyébként Prescott-ot vennék, mert nincs az Intellel semmi baj, csak már nincs S478 Gianninál -
Silencer83
addikt
válasz
Motion_Blur #2258 üzenetére
nah végre
!
de vazze miért nem nf4ultra? -
Motion_Blur
félisten
válasz
Tibicsoki82 #2256 üzenetére
3000+ Venice és Abit AV8
-
Tibicsoki82
aktív tag
Jajjj, most jut eszembe, hogy még nem is mutattam, mit sikerült összehozni tegnap hajnalban: [link]
-
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Motion_Blur #2254 üzenetére
Intel vagy ''...''?
-
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Motion_Blur #2252 üzenetére
Ahhoz most Winfost kéne telepítenem, mert a Win2k3 x64 van fent, és az alól szarul megy a 2003 ( ha észrevettétek 2 hete már nem nyomok 2003-as rekordokat sem)!
Hvégén ígérem jön a 8000pontos kép 2ghzen! -> vissza ghostolok a kedvetekért egy xp-t!
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
Ha midnen jól megy 1 hónapon belül váltok lapot + provit és akkor felveszem a harcot
-
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Silencer83 #2250 üzenetére
Hehe, asszem még 1 napon is vettem veled!
(11.17.)
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Tibicsoki82 #2249 üzenetére
Lássuk
-
glacious
addikt
válasz
Mutiiii
-
Silencer83
addikt
válasz
csá Főnök!
most mondjam azt, h minek vettél ilyen szar 3200+ Venice-t?
én kiba meg vagyok vele elégedve, E6 seria is qrva jól húzható / 41.heti/
-
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Én ezt kihozom fele akkora órajelen is, 2ghz-en!
-
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Motion_Blur #2246 üzenetére
Látom az hátsó egyik ramom ferdén áll a borda! Nem fért a pánt alá mi?
Én megoldottam, két kis alátéttel emeltem a pánton, így szimmetrikusan van fent a minegyik ramborda!
Bár ez csak esztétikai szempont...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Ugyanezekkel a beállításokkal AquaMark: 57715 pont [link]
-
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Monya78 #2242 üzenetére
Miről beszélsz?
Átvittem haverhoz a kártyát...
Gép: P4 Prescott 3.9GHz, ramok 490MHz
Kártya: 560/735MHz
3DMark03: 8162 pont [link]
GPU vége jelenleg 565MHz, 570-en már szemetel...de lesz ez még így se
Ram simán megy 740-en, nem tudom mennyit menne...
Nyomtunk egy tesztet proci: 4.0GHz, kártya: 565/740MHz, de nem kaptunk lényegesen több pontot. -
-zaki-
tag
válasz
Monya78 #2243 üzenetére
A mem nem bírja tovább CAS2.5-ön. CAS3-on tovább megy, de úgy rémlik, hogy ez a beállítás adta a legjobb teljesítményt. Meg az alaplapom is 1.2-es, ami hivatalosan a 200-as FSB-t sem támogatja.
A HSI chipre egy P2-es bordát vágtam méretre, mert az eredeti nagyon forró volt légáramlás hiányában, plusz ventit meg nem akartam betenni (a vízhűtést is elsősorban amiatt csináltam, hogy halk legyen a gép, de jól jön a tuninghoz is). -
Monya78
veterán
válasz
Motion_Blur #2240 üzenetére
Már csak 100 pont különbség van közöttünk 3d03-ban!!!
Csak azt nem értem hogy miért kevés a 3d05-ös pontod, a 3d03-hoz képest... -
Motion_Blur
félisten
válasz
Silencer83 #2238 üzenetére
-
Loha
veterán
válasz
Silencer83 #2238 üzenetére
Meg az sok alapórajelen hajtott 6600GT-t is gyaláznak...
-
Silencer83
addikt
látom Skacok mennek a durvulások
, nagyon szép eredményeket értetek el ezekkal a vgakkal, gyalázzátok a 6600 non-Gt ket!
gratula, és toljátok fel amíg csak tudjátok
[Szerkesztve] -
Monya78
veterán
-
-zaki-
tag
feltettem én is a Sparkle ultra BIOS-t: 460/700 -> 564/738, sajna csak 4 pipe megy, de így se m rossz a kari:
3DMark03: 6018
3DMark05: 2527
Doom3: 56,2 (demo1, 1024x768, Hi)
Viszont a DVI az MVKTech-en lévő BIOS-sal nem műxik. A 2005/11/29 08:16-os hozzászólás alapján módosítottam (bár fordítva írja, mit mire kell átírni), így már megy a DVI kimenet is.(A módosított BIOS-t letölthetitek az aláírásomban lévő címről.)
-
Monya78
veterán
válasz
Tibicsoki82 #2226 üzenetére
Neked még egy ideig nem kell félni...
Nekem viszont annál inkább veszélyben van a második helyem
Egy kicsit csak fagyogat a kari...ezért ledobtam róla a zalmant, gyári vissza...
Elég kockázatosan nyomom 5V mellett 500/700-on használom...totális terhelés mellett..rivával monitorozva 83fokig megy fel... Leadtekkel 20 fokkal kevesebb
(Dúrva hogy hogy milyen gyorsan változik a hőmérséklet...játék alatt a rivatuner monitorozó része elindítva...mialatt kilép egy játékból akár 15-20 fokot is csökkenhet 0,5-1perc alatt...) -
Loha
veterán
válasz
Tibicsoki82 #2231 üzenetére
-
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Motion_Blur #2232 üzenetére
Igen, de csak nyitott házzal megy így, ha rárakom az oldalát akkor szép zöldségeket rajzol 600on, meg fagyogat is!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Tibicsoki82 #2231 üzenetére
Hiba nélkül?
Grat! Akkor nekem is mennie kell 750-en
Jóéjt! -
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Motion_Blur #2230 üzenetére
600/775 : [link]
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Tibicsoki82 #2229 üzenetére
Ok, faxa
-
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Motion_Blur #2228 üzenetére
Én most toltam fel 775-re, és elfogadta!
Úgyhogy nyomok is egy tesztet gyorsan!
750et mennie kell simán! -
Motion_Blur
félisten
válasz
Tibicsoki82 #2226 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyit bírhat, holnap megnézem az a grafitot, meg felrakom a rambordákat.
Memóriát mennyire nyomjam? Alapból bírt 715-öt, de most simán ment 730-on. 750? -
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Motion_Blur #2225 üzenetére
Teljesen rendben vannak, nekem 2D 500Mhz 37-39fok, igaz a szobahőmérsékletem nem 25, csak kb olyan 21!
-
Tibicsoki82
aktív tag
Húúú látom nagy a mozgolódás az üldözőbojban
még a végén leköröztök!
Csak emlékeztetés gyanánt: '03: 8620 / '05: 3708
Motion nyomjad 600ra a GPU-t, ha nekem megy neked is kell, hogy menjen, elvégre ikertesók a kártyák!Grafit kell még neki!
-
Motion_Blur
félisten
Hőmérséklet értékek:
2D-ben 400MHz: 43-45fok
3D-ben 520MHz: 55-56fok (Most Wanted, Source)
Szoba hőmérséklete: 25fok
Remélem jön valami hidegfront mostanában, mert +5 fok-ban nem fogom kitenni az erkélyre. Csak 0 fok alatt -
Motion_Blur
félisten
Nyomtam egy 3DMark-ot 540/730-on és simán lement!!
Sajnos a pontszám 75xx lett, mert az első teszt a szokásos 200fps helyett valamiért csak 185-el mentSzokott ilyet csinálni, nem tudom miért...
Holnap megpróbálom elérni a 7800/3200 pontot -
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #2222 üzenetére
Boot-nál ezt írja ki:
-
VRomi
tag
válasz
Motion_Blur #2220 üzenetére
Jó lehet ez az Ultra bios a 256MB-os kártyához is???
-
CocooN-z
őstag
válasz
Motion_Blur #2218 üzenetére
-5 -6 igen, és 500/700 mehet nekem is birta alapból, ha nem jó és fekete képernyő akkor meg beirod autoexec be a régi beflesselését, ezt egy másik gépen megszerkeztheted
én csak amiatt a hujesége miatt nem használom, tod: amikor nem tudta értelmesen kezelni a monitort, van ez igy sajna bár neked tft d van -
Motion_Blur
félisten
Felrakom a Sparkle Ultra BIOS-t. Ennél is kell a -5 -6?
Alapórajelet 400/667MHz-re állítottam... -
Atticus
senior tag
válasz
Motion_Blur #2215 üzenetére
Holnapig egy körömreszelővel is lereszeled kétszer.
minek várni addig...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Tibicsoki82 #2214 üzenetére
Ja
Nincs itthon flex, holnap átmegyek haverhoz
-
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Motion_Blur #2213 üzenetére
Látom a ramhűtés még neked is sánta!
Nemtaláltad a flex korongot mi?
-
Motion_Blur
félisten
Látom megy az állatkodás
Este én is beszállok, addíg is egy kép a Zalmikáról
[link] -
glacious
addikt
válasz
Tibicsoki82 #2210 üzenetére
Vagyis a varázsceruza című rajzfilm
Ha erre a kártyára is rámenne a zalmi, tuti nem hagynám ennyiben a dolgot
[Szerkesztve] -
glacious
addikt
válasz
Tibicsoki82 #2207 üzenetére
Áh, valld be hogy egy 6600GT-ve lcsináltad
-
Xantomas
őstag
válasz
Tibicsoki82 #2207 üzenetére
Nekem is kéne valamit alkotnom a géppel.
Oszonyúan zúg, kerreg kattok, csörög. A legjobb, hogy a ház is rozsdásodik(kicsit megette a forrasztóvíz, hehe.)
Kéne szereznem elsősorban egy floppyolvasó, lemez párost. Pendrive sincs, és memkártyáról nem hajlandó bootolni.
Előszöris be kéne állítanom a hőmérséklet kijelzést, majd átkötni a ventit egy szabályzóra.
A téliszünetben meg építek egy htpc házat, hamár átveszi a gép helyét egy mezei laptop. -
Xantomas
őstag
válasz
Tibicsoki82 #2205 üzenetére
Na mész a ...
grat
-
Tibicsoki82
aktív tag
-
CocooN-z
őstag
válasz
Xantomas #2201 üzenetére
Igen látom te sem vagy nagy steames, SteamApps ból félre másolod a gcf file okat és reinstall után ugyan oda belerakja, ezek a tömöritett állományok tartalmazzák az egész játékot, ezeket akkor másolgathatod ki be amikor akarod, ha gáz van, pl a reinstall közben egy update, egyértelmű hogy olyankor rá frissit, nekem mindig le van mentve a legfrissebb, hogy mindig kéznél legyen és tudjak bármikor rendszert ujrahuzni.
jéé kapásból spóroltáll 2 napot.
by: Z
[Szerkesztve] -
Xantomas
őstag
Spec, nekem minden játék megy normálisan, 400/700-on (úgyis a proci a szük keret neki) kivéve a Source motorú játékok (hl2, CS:S). kb 10 perc után beáll a program, nem maga a gép, mert egy Alt+Tab után visszajön az asztal, és tasklistából kilőve a HL2 lehet újra futtatni. Eddig próbáltam alapórajelekkel, 4 pipával, 81.95 és 81.87 driverekkel, de semmi változás. (megjegyzem, lehet hogy segítene, ha újra feltenném, de már most 6G-t eszik a winyóról, és a 80%-át steamen keresztül szedi le. Végülis, csak 2 nap lenne leszedni)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest