Hirdetés
- iPad topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RM007
addikt
válasz
kreten67 #18085 üzenetére
Igen csak kérdés mennyire van benne a témában, mert az MSI féle termékről is elmondhatnánk ugyanezt. Ha jól beszélnék angolul már rég regeltem volna oda ahová kéne és kérdeztem volna, lehet még meglépem. Olvasgattam azért, és eddig azt hittem a 3.gen és korábbi modellek előnyben vannak upgrade szempontból, azoknál lehet bios módosítás meg minden kutyafüle....szóval sokban különböznek a 4.gen modellektől. Hát tévedtem, mert úgy néz ki mindenre van orvosság, még ha nem hivatalosan koldulva. Ebben a témában az információ ritka mint a fehér holló, vagyis szuper titkos. Volt egy fórum ahová ha regeltem volna 5 hozzászólásig le sem lehet tölteni az ottani anyagokból, módolt bios verziók stb
Egyébként kérdeztem tőle, még nem válaszolt.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T2000 4GB
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD jó áron IGAZI RITKASÁG!
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1600-180hz IPS! Beszámítok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest