Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• gianni85

veterán

válasz stellaz #94559 üzenetére

“Pedig az 1 dolláros Traceless bőven árán felül zenél.”
    Az lehet. 1$-nál semmi elvárásom nem lenne.
    “Szerintem az sem jogos elvárás, hogy pár dolláros meghajtásról fussa ki magát teljesen.”
    Szerintem meg pont az a jogos elvárás, hogy egy füles olcsóbb forráson is megfelelően szóljon. (manapság - igaz kényszerből - de 20$-os forráson hallgatok 200$-os fülest csekély hiányérzettel)
    “Nálam háttérzenére vagy elalváshoz bőven jó cucc egy abszolút skálán is. Munkához, olvasáshoz zenét hallgatni gyakran ehhez nyúlok.”
    Nálam ilyen nincs, ha zenét hallgatok, akkor zenét hallgatok, egy szint felett meg már nem megyek egy bizonyos szint alá. És ezt nem nagyképűségnek szántam, jó ideje 300$ alatt mozgok, az talán alsó középkategória szint…
    “A 20 dolláros Monk is tök jó, illetve az máshogy jó, de nem jobb és az pontosan hússzor ennyibe került.”
    Volt régen egy monk-om, meg pár hónapja kaptam kölcsön egy újabb verziót. Hallgatható, ha nincs jobb… de egy 50$-os VE Master után már vonakodva dugnám a fülembe.

Új hozzászólás Aktív témák