Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Capt.Obvius

    aktív tag

    válasz leon11 #86614 üzenetére

    Köszi a választ :D

    Más XLR kábelekkel nem próbáltam meg összehozni a dolgot, így tapasztalatom sincs benne.

    Nem vagyok nagy író, de megprószálom. A30pro+D30pro Kácsa réz XLR, AQ cinnamon USB, a gyári táp, Seni 660s ezüs kábel XLR véggel (furutech ródiumos miondkét végén), plusz ugye a PC TIDAL és foobar 2000.
    2 termékkel van összehasonlítási alapom eddi (FiiO K5 pro, A50sD50sP50).

    A kalamajkát már ugye korábban leírtam, de a bolti hallgatásnak mégsem a D70s A90 páros lett a vége hanem az amiről itt bőszen ütögetem a klaviatúrát. Valahogy ezt teljesebbnek éreztem akkor. Persze ha nálam lenne mindkét szett lehet mást mondanék.
    Az első napokban brutál tömény basszus volt és kegyetlen összevisszaság és egymás hegyén hátán a hangszerek. Folyamat ment a járatás, de nem bírja ki az ember, hogy ne hallgasson bele. Ezért tudom, hogy egy katyvasz volt :D. 6 nap! Ennyi kellett neki és mintha kicserélték volna. Széthúzta a színpadot, visszább vett a basszusból, kitisztította a magasakat. Szuper! Jelenleg csak ezt tudom mondani. :D
    Erőben nincs hiány egyik kimeneten sem. Sőt nem is igazán van különbség köztük, illetve minimális a single endedhez képest. A legjobb szó erre a stackre, hogy bekapcsolod és élvezed. A D50s trio inkább analitikus volt, ráadásul erőben elég gyenge, pedig szép volt. A Fiio erős. de a DAC része elmarad mindkettőtől.
    Itt is megvan minden részlet, de másképp csinálja a dolgokat és mosolyra áll a szád. Simán belefeledkezel a zenébe. Nem bánt, nem tol, csak engedi, hogy hallgasd. Soha nem hallottam még így szólni a 660s-t.

    Amit még szeretnék kipróbálni: minőségi tápkábel - fogalmam sincs milyet és honnan, talán másik XLR, illetve a réz kábelem szimmetrikussá alakítva. Fél év múlva talán más kondi vagy hasonló, de ezt inkább most felejtsük el :)

    Ahogy Z reviewban mondják: H0ly Balls! :D :D

    Jah igen, talán a hörgős Metál nem áll jól neki :DDD :DDD , de amúgy minden hallgatható. Az accoustic a legjobb neki. Ez csak az én véleményem. Torzítani nem torzít, magas hangerőn a fejed repül. 12 óra tökéletes állás neki. 3 óra már brutál. Persze ez úgy is fejes függő.

    Nagyon nem jut eszembe más :)

Új hozzászólás Aktív témák