- CES 2025: komplett desktop PC, ROG logóval
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rexton
tag
válasz Balázs Z. #86206 üzenetére
Én nem tanácsot szeretnék adni, csak személyes tapasztalatokat osztok meg.
SMSL SP200: nagyon tiszta, de elég "élettelen" hangzása van. Mondjuk nekem az X2HR hangja ezzel tetszett jobban, mint csöves erősítővel. Fiio FH3-al hallható a nosie floor-ja elég erősen, bár az borzasztóan érzékeny fülhallgató.
Ezt cseréltem egy Topping A30 Pro-ra: Ez sokkal bugisabb. Ez is lineáris, de valahogy dinamikusabb, mint az SP200. Zeos szerint is sokkal élet telibb, mint az A90. Nagyon masszív darab, van benne anyag, meg is lepődtem, amikor kivettem a dobozából. Eléggé melegszik, ezért is van rajta annyi szellőző nyílás. Ez szubjektív ugyan, de nekem tetszik a kinézete. Sokkal alacsonyabb a noise floor, mint az SP200-nál ennél nincs háttérzaj a Fiio-val, legalábbis én nem hallom. A kapcsolók, és a potméter is elég kellemesek rajta, nem ilyen "gagyi kínai" érzésűek. Az SP200-on a potméter sokkal rosszabb ilyen szempontból. A hátulján a ground kapcsoló tényleg nem parasztvakításként van rajta. Ha mindent maxra veszek, és RCA bemenetről használom valami érzékenyebb fülhallgatóval/fejhallgatóval, akkor hallani lehet ilyen fura loop hangot/zajt. Ha benyomom a ground liftet, akkor ez a zaj megszűnik.
Nekem eddig nincs vele rossz tapasztalatom, majd hosszú távon kiderül, hogy felrobban-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- CES 2025: komplett desktop PC, ROG logóval
- Milyen alaplapot vegyek?
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Filmgyűjtés
- Építő/felújító topik
- Interactive Brokers társalgó
- Google Pixel topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- új Oversteel Ultimet gamer szék zöld-fekete!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Oversteel Ultimet gamer szék kék-fekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F + RTX 3080 GDDR6X + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest