Új hozzászólás Aktív témák

• akva

tag

válasz contaxg #66425 üzenetére

A Nano szerintem nem csak táptuning. Azt persze nem tudom, mit takarnak az iFi weblapon látható hangzatos marketing-kifejezések, de hatása egyértelmű a Mojo-val is: több dinamika, boogie, feeling, tisztábban szól az egész, és olyan "feketéje" lesz a rendszernek, amibe rakod, mintha a süket űrbe hullanál. :)

A Mojo-t szerintem elég sokan használják asztali rendszerként (a headfi-t olvasgatva ez derül ki), tehát töltik és hallgatják egyszerre. Valóban melegszik, alá kell tenni valamit, például egy hűtőbordát, nálam így nem volt hangsúlyos a melegedés. A Mojo tervezőmérnöke szerint: "Mojo, like Hugo, has been designed so that you can have the charger plugged in constantly. So on a desktop charge and run it at the same time. Once its fully charged, the charger will just supply enough current to balance Mojo's current draw, so no net current from the battery."

Táskában / zsebben valóban nem tanácsos egyszerre tölteni / hallgatni, legalábbis órákig nem...

Viszont sajnos szeret töltés közben coil whining-olni, meg egyébként is hordozható eszköznek vettem, ezért így is használom. Aztán otthon töltöm. :)

Usbridge -> iFi Nano -> Tabla -> Metrum Octave DAC / Chord Mojo -> Pointe 672SE / tmp Ant -> Vandersteen 2ci / Amiron Home / RHA T20 / AudioQuest kábelek, iFi tápok

Új hozzászólás Aktív témák