Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .DLL

    veterán

    válasz olm3 #45015 üzenetére

    Nem értem az X7 választást aktív monitorhoz. Az X7-ben van erősítő, tehát elég lenne passzív monitorból akár sokkal jobb minőségűt is venni, VAGY olyan DAc-ot választani amiben nem fizeted ki fölöslegesen a kihasználatlanul álló végfokot. TEAC UD-301, NAD D1050, Mytek 96 DAC, HRT MusicStreamer HD, amik így hirtelen eszembe jutottak és rendes szimmetrikus kimenettel rendelkeznek, de enélkül is meggyőző hangja van pl. a Denon DA-300USB-nek, vagy TC Impact Twin-nek (használtan lelhető fel, így mégjobban megéri).

    Ez az egyik megoldás, a másik, hogy marad az X7, de kipróbálod passzív dobozokkal, a HS5-ökhöz hasonló árkategória, vagyis 100k környékén válogatva. Szerencsére kis méretű az X7, még a Power Adapterrel együtt is befér egy táskába, lapotoppal együtt, így már útnak lehet indulni a különféle bemutatószalonok és Hi-Fi boltok felé, hangfalakat próbálgatni.
    De ha azt vesszük, hogy a jelenlegi szetthez most akartál +100k-t elkölteni kábelre (ha jól láttam darabja 52k, és valószínűleg 75cm-es nem is lenne elég), akkor ezt hozzá lehetne csapni az eladott eszközök árához, és 200k-ból a végeredmény bombasztikus ugrás lenne egy kábel által hozott változáshoz képest! Szerintem. Egy ár/érték arányban jobb passzív doboz legalábbis többet hozna a konyhára.

    [ Szerkesztve ]

    (P.H.)

Új hozzászólás Aktív témák