- OLED monitor topik
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- Vezetékes FEJhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik
- Publikus prezentációban árulkodott az érkező fejlesztésekről az Intel
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Picit nagyobb lesz a Honor MagicPad 3
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chuck Norris
senior tag
Sziasztok,
Egy héten belül a 3. essence STX-ről maradtam le
úgy döntöttem, hogy már nem erőltetem a beszerzését és veszek inkább egy külsőt amit majd beépítek a PC házába.
Visszaolvastam kicsit a fórumot, a Musiland Dragon az amit nagyon dicsértek akkor ezt választanám.
A 02 és a 03-között ha jól látom az is különbség, hogy a 02-re lehet külső tápot is rakni a másik meg csak USB-ről kapja?.
Ha vennék egy 02-t és rákötném a PC tápjára, hogy megtekerem párszor egy ferritgyűrűn a vezetéket, az USB-t rádugnám az alaplapra és az egészet beszerelném valahogy egy 5.25-ös keretbe az úgy szerintetek működőképes lenne?Aki rendelt már az honnét, e-bayról?
Köszönöm a segítséget,
Balázs
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OLED monitor topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- Nintendo Switch
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ingyen fox/ 11. gen. i5/ 14'' FHD IPS/ Iris XeG7/ 16GB DDR4/ 512GB m.2/ Latitude 3420
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, all-in one szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged