- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Picit nagyobb lesz a Honor MagicPad 3
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fagyasok, problemamegoldas, stb
- Vezetékes FEJhallgatók
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Zsianett #32396 üzenetére
Erősítőből nem kell hordozható, mert fejest nem út közben hallgatnék, főleg nem mondjuk egy kicsit komolyabb nyitottat, amihez az erősítő kellene (mert a mostani kvázi hordozható K545-öt tökéletesen hajtja az AK magában is). Bár azért nem feltétlen szeretnék egy egy 5-10kg súlyú vagy minibár méretű cuccot erősítőnek
vodkaboy22: Mivel nem számozod az erősítőidet (tudtommal), így nehéz megmondani, de az, amit múlt decemberben a füles találkozóra hoztál.
Amúgy nem úgy volt halk, mert nyilván ha a potit felcsavarja az ember, akkor kijön belőle a hangerő. Csak arra gondoltam, hogy fel kellett az AK-t tekerni olyan 90% körülre, amit soha más eszközzel nem kellett, fülessel általában olyan 40-50% körül már bőven elég hangos. Nem tudom, hogy ez normális-e, nem rendelkezek igazán tapasztalattal ilyen téren, csak nekem fura volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ingyen fox/ 11. gen. i5/ 14'' FHD IPS/ Iris XeG7/ 16GB DDR4/ 512GB m.2/ Latitude 3420
- Használt laptop MSI CYBORG 15 A13V
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest