Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Egyszer már kérdeztem, hogy mi a különbség foo_input_packeddsd és a foo_input_sacd között. Akkor ezt a választ kaptam: Fandango-tól
Az egyik fórumon rákérdeztem és ezt a választ kaptam:
"The first one encapsulates the DSD into “DSD over PCM” (DoP) packets, which mean you can any PCM player as transport of the DSD signal to any DoP compatible player. The second one merely decodes the DSD signal to PCM. "
Ez azt mondja, hogy a foo_input_packeddsd tudja azt is mint a foo_input_sacd, de DSD közvetlenül lejátszó DAC-on is működik. Ezek szerint elég csak a foo_input_packeddsd használni, persze kérés, hogy a PCM jelre való átalakításban egyformák e?
Ezt az egészet jól értelmezem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4456
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs