Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
Kékes525
üzenetére
Azt hiszem megoldottam.
Egy új portable installációt csináltam a C:\foobar2000 helyre és az összes pluginokat a components könyvtárába tettem egymás alá (alkönyvtárak nélkül). Majd az eredeti összes beállítását rámásoltam a relatív könyvtárszerkezettel együtt. Ugyanúgy néz ki mint a másik és rendesen működik, a pluginokat is rendesen ellenőrzi.
Hogy mi volt a baj nem tudom, mert amikor az eredetinél csináltam meg azt hogy a C:\Users\Miklos\AppData\Roaming\foobar2000\user-components könyvtárból átmásoltam a C:\Program Files (x86)\foobar2000\components könyvtárba úgy ahogy ott voltak az eredetik, vagyis egymás alá (alkönyvtárak nélkül) a pluginokat, az nem volt jó, mert a kérdéses hibaüzenet maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bioshock 2 Special Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Byintek Love U14 Projektor
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest