Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
Kékes525
üzenetére
Azt hiszem megoldottam.
Egy új portable installációt csináltam a C:\foobar2000 helyre és az összes pluginokat a components könyvtárába tettem egymás alá (alkönyvtárak nélkül). Majd az eredeti összes beállítását rámásoltam a relatív könyvtárszerkezettel együtt. Ugyanúgy néz ki mint a másik és rendesen működik, a pluginokat is rendesen ellenőrzi.
Hogy mi volt a baj nem tudom, mert amikor az eredetinél csináltam meg azt hogy a C:\Users\Miklos\AppData\Roaming\foobar2000\user-components könyvtárból átmásoltam a C:\Program Files (x86)\foobar2000\components könyvtárba úgy ahogy ott voltak az eredetik, vagyis egymás alá (alkönyvtárak nélkül) a pluginokat, az nem volt jó, mert a kérdéses hibaüzenet maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest