Hirdetés
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kimmuriel
aktív tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Az elsőszámú indok az ASIO alapú zenehallgatás volt. (Új hangkártyához ez már dukál...
) Persze WinAmp-hoz is van plugin, de eléggé erőltetett... A foobar már alapgázon százszor több funkcióval bír, mint a WinAmp. A másik ok, hogy gatyába akartam rázni az MP3 fájlokat a gépemen, és az ID3 taggeléshez a WinAmp valóságos rémálomnak bizonyult. Egyszerűen nem bírtam cérnával!
Foobar-ban tömegesen tudok módosítani ID3-at.Most az UI-t próbálom egy kicsit pofozgatni, igazgatni. Amivel most szenvedek, az a seekbar beállítása úgy, hogy a csúszka alatt legyen kiírva, hogy mennyi idő telt el az adott számból, és hogy hány perces összesen. (Úgy mint a VLC Media Player alsó sarkában.) Hát, nagyon nem akar összejönni, pedig valahol biztos be lehet lőni!

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Persze WinAmp-hoz is van plugin, de eléggé erőltetett... A foobar már alapgázon százszor több funkcióval bír, mint a WinAmp. A másik ok, hogy gatyába akartam rázni az MP3 fájlokat a gépemen, és az ID3 taggeléshez a WinAmp valóságos rémálomnak bizonyult. Egyszerűen nem bírtam cérnával!
Foobar-ban tömegesen tudok módosítani ID3-at.