Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
Moddingfan #1892 üzenetére
Hát az enyéim se fogyaszthatók diéta alatt!
Sajnos!
De a jó kis pároltzöldség helyettesíti a cukros kajáimat!
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Moddingfan #1893 üzenetére
nézd meg a 4-et.
-
Moddingfan
senior tag
válasz
R3ĐßuŁŁ #1885 üzenetére
Kedvenc zabkajáim, amik szigorú diéta alatt sajna nem fogyaszthatók:
-Dr. Oetker Vitalis Csokis, az abszolut első helyezett, imádom, isteni finom íze van
-Nesquick csokigolyó (cukorbomba), szintén nagyon imádom
-Nestlé Fiteness@Fruits, es se rossz, időnként eszek belőle egy kis tállal, mert alig van benne cukor és az is gyümölcscukor
-Sparos Epres Műzli, nagyon finom és olcsó -
fLeSs
nagyúr
válasz
Moddingfan #1884 üzenetére
nem szoktad nézni a bbtv-t?
-
escie
őstag
igyekszem én, de azért ez a ~7000 hsz, valljuk be, elég hosszadalmas anyag...
Moddingfan,
igen, a fogyás a cél.
de az sem oly nagy gond, ha nő az erőnlétem. mérleget nézve fogytam 3-4 kilót, kérdés, hogy izomból, vagy zsírból-e...
azthiszem, maradok ennél az edzésnél egy ideig, meglátjuk, mire jó hosszútávon. még egy hónapot lenyomok így, ártani nem árthat...
mindenesetre beletúrok az archív topikba is, hátha találok még valami okítást...
[Szerkesztve] -
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
Moddingfan #1884 üzenetére
Én is ettem már jobbat dehát ez van!
Ez a francos díéta!
AZ ára az tényleg korrekt!
Szerintem nem nagyon lehet ízesíteni!
-
Moddingfan
senior tag
-
Markgx10
őstag
válasz
Drótszamár #1877 üzenetére
Köszi az infót
, ezekszerint benéztem.
Üdv:
Márk -
Kaoru
senior tag
válasz
Moddingfan #1865 üzenetére
''nem zsír égetsz, hanem erőnlétet növelsz''
meg az izmok cukrot kezdik lebonatni. -
Zomb€€
őstag
Reggelt.
Most toltam be a tojásos,pufirizses/búzás,pohár tejes reggelit.
Nektek nincs csömörötök ettől a pufi izéktől?Nemtom de nagy erő kellett hogy most is letoljak 4et
-
Boxer001
veterán
Jajj, az még nekem sok...én ott még nem tartok, hogy annyira rá bírjam magam beszélni, azé annyira nem szeretem.
De fejlődni kell, meg fogom szeretni.
(majd légyszi írd már le egy napi kajálásod a gyúrós topicban, csak hogy ösztönözzön az egyre jobb tömegelésreÁllandóan csak a diétás kajálás a téma.
)
[Szerkesztve] -
Janesz
őstag
válasz
Moddingfan #1863 üzenetére
plusban lehet kapni....
morning sun márkájú és 99ft 500g
van kék és zöld csomagos... -
Moddingfan
senior tag
''miért, az baj, ha úgy tekerek, hogy végig magasabb a pulzusom?'' - mert akkor nem zsír égetsz, hanem erőnlétet növelsz, ami nem rossz, de gondolom elsősorban fogyni szeretnél.
A kardió alatt értjük a bicajt, ellpitikus lépőt, futást, gyaloglást, ugra-bugrást, stb.
Az étkezés miatt ne aggódj, a kétóránkénti étkezést szinte lehetetlen tartani (legalábbis nekem nem sikerül), a lényeg, hogy sűrün egyél keveset, ahogy be tudod iktatni a napirendedbe.
[Szerkesztve] -
escie
őstag
válasz
Drótszamár #1733 üzenetére
a hétvégén ettem egy féltenyérnyi kenyeret, azóta semmi, meg előtte sem sok napig. leszoktam volna róla?
akarok a héten sütni egy rozskenyeret, abból eszegetek majd.
írod ezt a 120-130-as pulzust.
miért, az baj, ha úgy tekerek, hogy végig magasabb a pulzusom? értsd: kihajtom magam a háromnegyedóra alatt, no persze marad még erőm hasazni, meg valami súlyzózásra is. csak ki kell fújnom magam.
ikább vegyek vissza? nem szeretnék, mert, háát, hogy is mondjam, úgy érezném, mintha csak az időt pazarolnám... de ha így nem vesztek semmi zsírt, akkor muszáj lesz változtatni.
valaki írjon már valami kimerítőbb eszmefuttatást erről a pulzus dologról? nagyon rosszul csinálom, ha így csinálom?
így, ahogy most nyomom, rendesen leizzadok, de stabil sebességgel tekerek, stabil légzés, nem fulladozok, nincs oxigénhiány, viszont a pulzus az elég magas, bár mérni nem tudom, de szerintem jóval 130 felett.
amúgy fejlődök a bringán, átlagsebességben, és megtett távban. a combomon rendesen látszik a változás, vagy izmosodott, vagy lejött némi zsír. és kevésbé fáraszt ki, pedig napról-napra ráteszek kicsit a távra, amit 45 perc alatt megteszek.
(hmm, a római part az nekem kicsit messze van, lévén nyíregyházi vagyok)
amúgy tavasszal bringa felújít, aztán tekerés. azzal járok majd kosarazni, kb 10km-re.
mit értetek ''kardió''-n? az aerob edzéseket? futás, bringa, ilyenek?
írtátok a koffeint. érdemes a bringázás előtt ilyesmit nyomnom, kávé, vagy ilyesmi?
mostanában ilyen rizs+hal/csirke+zöldséget eszek, reggelire meg műzli egy fél csésze tejjel. ez ugye jó? a rendszeres étkezés sajna továbbra sem megy, teljesen kavarás az órarendem.
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
válasz
Moddingfan #1860 üzenetére
a rizsben és a zabpeheylben nincs.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Moddingfan #1855 üzenetére
ja, azt lefelejtettem. amúgy cukor nem kéne, ha diétázik.
-
fLeSs
nagyúr
a szójafehérje növényi fehérje, aminek rosszabb az aminosavprofilja, mint az állati fehérjéé. emellett állítólag emeli az ösztrogénszintet.
de igazából nem ezért kéne kerülni a virslit, hanem mert diétában ha meg akarod őrizni az izomtömegedet, akkor olyan kajákat kell enni, melyekben a szervezet számára értékes tápanyagok vannak. ez mondjuk mindig igaz, de diétában duplán, mert akkor kevesebbet eszel, és kevesebb kalóriába kell belesűríteni a jó kajákat, szóval lehetőleg minden sz@rt ki kell zárni. -
-
Zomb€€
őstag
Én nem tudom,de nekem ez az edzés előtt pár orával CH bevitel nagoyn nem jött be.Igaz nem gyúrás,hanem thai-box,szal kardió jellegű,de olyan voltam mint a mosott szar.
mod:mondjuk lehet hogy a közvetlen edzés előtti fehérjebevitetllel levetett volna kompenzálni?Nemtom.De az is igaz hogy edzés előtt nem túl jo enni.
[Szerkesztve] -
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
Moddingfan #1851 üzenetére
Én is ezt hallottam!
-
fLeSs
nagyúr
nem vagyok mester, nemtok lefogyni...
#1832 #1841
súlyzós edzés előtt 2-3 órával egyél ch-t, fél órával előtte fehérje (én próbáltam, hogy volt benne lenmagolaj, és híztam tőle mint az állat), utána pedig rizs+hús, ha este van, akkor zöldség+hús.
gyümölcs csak ritkán, lehetőleg éhgyomorra.
szerintem. -
tütüke
tag
A virslit nemcsak ezek miatt nem érdemes enni: a jóég sem tudja, hogy miből készülnek. Egy dolog, hogy mi van ráirva, és egy másik, ami benne van.
Nem tudom megmondani, hogy mikor ettem utoljára virslit, de nem is szándékozom fogyasztani...Ja, a párizsi is ugyanez a kategória nálam.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
Moddingfan #1844 üzenetére
Szivesen! Minél előbb próbáld ki mert nagyon jó!
-
Zomb€€
őstag
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
Moddingfan #1839 üzenetére
Ajánlom a Zimbo bőrös asszem még füstölt virslit! Nagyon ott van!
-
-
Zomb€€
őstag
Ja igen,olvastam a blogodat,és riszpekt
Onnan kaptam az ötletet hogy grammra kiporciozzam magamnak a kaját,mivel most énis diétán vagyok,így jöhet a pipi + lizsa
Nekem olyan napi 100-150g CH és 200-250 körüli fehérje van,a mázsámhoz
Tényleg a virsliről mi a vélemény?Mehet a böjt alatt? -
Zenty
őstag
-
Moddingfan
senior tag
válasz
Markgx10 #1826 üzenetére
Nekem diszkós időszakomban esténként lement jópár bomba (pezsgős bomba, hmmm, az egyik kedvencem
) és nem lett gond, csak olyan tágra nyílt szemekkel táncoltam, mintha drogos lennék, és elég volt utána 2-3 óra alvás, hogy regenerálódjak. Huzamosan nem hiszem, hogy ez ártalmatlan lenne a szervezetre, de néha-néha elmegy, ha az ember fiatal és egészséges.
fLeSs: hát ez az. Lehet, van benne némi víz is, de akkor is elég érdekes. Mondjuk ma nagyon sokat kardióztam, edzettem, lehet, hogy szimplán kiizadtam volna? Holnap kíváncsiságból újra ráállok.
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
válasz
Moddingfan #1830 üzenetére
Én inkább maradok a napi 0 kávénál.
-
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Moddingfan #1808 üzenetére
Tegnap még 94,7 voltál nem?
-
Markgx10
őstag
válasz
Moddingfan #1823 üzenetére
Én nem iszom, bár múltkor álmos voltam és bepróbáltam, hát nem lettem álmos
amúgy egy sima Red Bullban és hasonlókban 75-80mg koffein van
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
Moddingfan #1818 üzenetére
Cherry? Azt nem annyira szeretem! De kinek mi ízlik!
-
Markgx10
őstag
válasz
Moddingfan #1818 üzenetére
A Bomba Overdoseban 320mg koffein van.
Akkor azt ne igyam kettesével mi?
-
Moddingfan
senior tag
Szerintem nem ártalmas, inkább tein van benne, mint koffein, a lényeg, hogy este már ne igyál, mert zavartan alhatsz tőle. Sokan isszák diéta és méregtelenítés során, pl.: egy barátom is, Ő nagyon esküszik áldásos hatásaira. A minőségről anniyt, hogy szerintme Lipton nem lehet gagyi és az ára is korrekt, ráadásul a zöldtea tartalma is egész magas, ilyen árron messze a legjobb választás.
Egyébként egy ember átlagosan napi 200mg koffeint is benyomhat probléma nélkül, egy filter teában pedig ennek töredéke van, páne, hogy ennyit ált 1,5 literben szoktak feloldani. Van, ai egész nap ezt issza, ha diétázik, mert jól ''átmossa a szervezetet''. Max. az vigyázzon vele, aki magas vérnyomásos, vagy szívbeteg, de ott a koffein amúgy sem jóbarát.
R3ĐßuŁŁ: nekem is a narancsos az egyik kedvencemAmit még nagyon kedvelek, az a cherry, hmmm, nagyon finom íze van
[Szerkesztve] -
Kaoru
senior tag
Szerintem a víz mennyiségét nőveld!
Úgy talán nem elsz annyira erős, illetve fokozatosan hozzá szokik a szervezeted.
Másrészt, bár ezt paraszti ésszel mondom, ez az egyik kötelező hatása is, hiszen felgyorsítja valamilyen szinten az anyagcserét, meg hajtja a vízet.
1 liter kicsit sok lenne szerintem, hosszútávon szvsz megterhelheti a szervezetet. -
R3ĐßuŁŁ
őstag
Én teából pickvicket és liptont szoktam inni! És azt állítom jomm mint a kakaó!
Legtöbbször citromosat,narancsosat,és feketeribizliset szoktam inni!
-
Zenty
őstag
Kiprobáltam én is ezt a zöld teát! Izlik és valoban ugy tünik jóh hatása van a fogyora is!
Szal minden happy lennede egy dolog benne ami nem koser a ''koffein....''
Nah most mennyire igaz ,hogy a benne lévő koffein nem ártalmas?( mindenhol ezt nyomatják)
Amikor elöször zöld teáztam ittam ugy 1 bögrével! (Szépen lassan szal nem egy huzásra)
Az ivászat után kicsivel azt hittem ,hogy felrobannok... mint ha megittam volna 5 kávét
Szal nemtudom hogy van ez? Kiprobáltam napi 1 kis csészényi adagokat akkor is erös
Néhány oldal leírásnál meg azt mondják ajálatos naponta 1 litert meginni belöle...
Nemtudom aki megtud inni 1 litert ebböl naponta az már koffein függö vazz
Még a három cészét napi is soknak tartom...
Az mondjuk lehet én szurok el valamit? Vagy minőségib igazi kinai zöld tea kéne? ( ilyen száritott)
(most a pickwickes fajta van)
Nah m1 szal nem árt vele vigyázni, naponta 1 kis csészével szerintem elég...
Egyébként valoban jóh! -
Markgx10
őstag
válasz
Moddingfan #1810 üzenetére
Inkább visszavonok mindent
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
Moddingfan #1810 üzenetére
-
Markgx10
őstag
válasz
Moddingfan #1808 üzenetére
Ez csak a szteroidok hatása (amiket marékszámra eszel) nem a kardióé, dehát ezt Te is tudod, lépjünk is egyet
-
Moddingfan
senior tag
válasz
Markgx10 #1803 üzenetére
Mit látok, már itt is tolod ezt a sületlenséget, hogy nem vagy izmos?
ON: ma mérlegre álltam, és elég érdekes volt az eredméyn. Február 1.-én még 97,5 kiló voltam, most meg 93,5kg vagyok, de izmot nem vesztettem, mert nem gyengültem semmit (a tegnapi nap egyszerűen nem ment, van ilyen, de ma nagyon jól ment) és látszólag is minden OK, mindemellett kardió után is nyomok egy turmixot az izomleépülés elekrülése végett. Ennyit használna a sok kardió, a kevés kaja, meg a ''gyószer''? -
lol
senior tag
lenne pár kérdésem: szálkázáshoz testsúlykgrammonként 2gramm fehérje és ch megfelelő? mozgás előtt 3órával semmi ch [előtte 30 perccel tejsavó+lenmagolaj+stb.], után egyből mehet teljes étkezés (ch + fehérje)? gyümölcsöt mindig reggel nyomnám, gondolom az nem lenne olyan vészes fruktóz szempontjából ?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- AliExpress tapasztalatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bundle topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest