Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zomb€€
őstag
válasz
Moddingfan #2855 üzenetére
Uhh.Ugye nem azt akarod mondani hogy még fogyni akarsz?
-
Zomb€€
őstag
válasz
Moddingfan #2853 üzenetére
Neked meik fázisban ment le a zsír a köldök alatti hasrészről?Mert én azzal küzdök már egy ideje,de hihetetlen.Mindenhonnan lement a zsír rendesen,a fürészizmom is frankon látszik,meg a felső kockák,de ott nemakarodzik.
[Szerkesztve] -
Zomb€€
őstag
válasz
KisApám #2630 üzenetére
Nah, copipészt rullz.
Nekem is részem volt (van) diétában,nemrég adtam le 10 kilót.Úgy csináltam,hogy a napi kajámat 2g/tskg CH és 2-3g (jo lenne 3) Fehérje tette ki.Ez leginkább tojás,pufirizs,csirke,pulyka,főttrizs volt.Ezt elosztottam napi 5 kajálásra de ugy hogy 6 után ne igen menjen CH.
Tehát így nézett ki egy napom:
7:00 Rántotta 6 tojásfehérjéből és csak 1 sárgájából + puffasztott valami +pohár tej
10:00 125gcsirke+1/4 zacsi rizs
12:00 125g csirke+1/4 zacsi rizs
14:00 125g csirke+1/4 zacsi rizs utolso kaja edzés előtt 2 orával
18:00 125g csirke+1/4 zacsi rizs
20:00 körül meg ugy 200g zsírszegény túró.
Ezek mellé még szedtem vitamint is,meg probáltam sokat inni.
Így sikerült nekem ledobnom 10 kilo felesleget kb 10 hét alatt úgy hogy nem vesztettem izmot
[Szerkesztve] -
Zomb€€
őstag
-
Zomb€€
őstag
Örömmel jelenthetem hogy diétám sikeres véget ért.
Már csak a tisztelet kilókat adom le,mert vérszemet kaptam a kockahasra.
6 hét alatt ledobtam 8 kilót,és sztem az izmaim nemigen fogytak.Mondjuk ebben a 6 hétben egy napot se csaltam.Iszonyat elszánt voltam.De szvsz megéri.Egész thai harcos fromát öltöttem.Csak a szemem nem ferde hál' Isten.
[Szerkesztve] -
Zomb€€
őstag
Vettem ma túrót,mert láttam hogy ezt is lehet enni,szigorúan zsírszegényt.Most éppen burkolok befele 100grammot,de valami iszonyatos lelki erő kell hozzá hogy lecsúsztassam a torkomon.
Lehet ezt valamivel ízesíteni?Régen az oviban mindig cukorral keverték,de az nem valami tutko megoldás.
Ti mivel szoktátok?
-
Zomb€€
őstag
válasz
Boxer001 #2288 üzenetére
Nah.
Nem úgy gondoltam hogy a magam szórakoztatására diétázok.Hanem azért mert feljött rám néhány kilko felesleg,és ugy nem érzem jol magam a bőrőmben.És sztem ez a legfontosabb indok amit lehet találni.A ''drasztikusság'' meg azért van részemről mert szeretem ha a dolgoknak gyors látszatjuk van.
mod:Mi nem érvényes rám?
[Szerkesztve] -
Zomb€€
őstag
A főzelékekkel mi a helyzet?Diéta alatt lehet?Vagy sok bennük a zsír?mert már picit unom a csirke+rizsát.
Megennék egy jófajta burgonyafőzeléket,hmm...
[Szerkesztve] -
Zomb€€
őstag
Hát igen,ahogy látom a legtöbben a hus mellett a turmixra szavaznak.Nézegettem,de sajna nem egy olcso mulatság.Ha napi 100g fehérjét akarok turmixbol nyerni akkor az havi 10k.Ha jol számoltam..
-
Zomb€€
őstag
Ma csak pulyka volt itthon szal a szokásos csirkemellemet fel kellett váltanom főtt pulykacombra.Ugye az is jo?Amit olvastam különbségben talán picit zsírosabb.
-
Zomb€€
őstag
válasz
Moddingfan #1976 üzenetére
Osztom a véleményt.
Egyébként a gyros is tilos?
-
Zomb€€
őstag
válasz
Moddingfan #1974 üzenetére
Nemtom,azt tudtam tartani.Mondjuk buliban nehéz,főleg ha gulyás van friss kenyérrel,akor elcsábultam,de másnap viszafogytam.
-
Zomb€€
őstag
Azért izom maradt rajtam ám
Én meg egyáltalán nem eszek 6 után.Előtte viszem be a szükséges dolgokat 5x étkezéssel.
-
Zomb€€
őstag
Kösz a válaszokat.
Egyébként én se szoktam számolgatni eddig.Tavaly csináltam egy fogyikurát ami be is vált,2 hónap alatt ledobtam 10 kilót ugy hogy mellette heti 5 nap edzés volt (keményen) 3 thai box,és 2 kondi.Csak az volt a baj hogy sose számoltam semmit,az jelentette számomra a diétát hogy nuku szénhidrát,vagyis minél kevesebb,és kevesebb kaja.De mivel sikere volt ezért nem is gondoltam bele a dologba.De sajna fél év után elfáradtam,szó szerint.Nem volt kedvem edzeni,meg gyengültem is,így szépen lassan vissza kúsztak rám az elhagyott kilók.
Azért gondoltam hogy most jobban odafigyelek erre,remélem most nem gyengülök (eddig nem vettem észre) és nem fogom viszaszedni.
[Szerkesztve] -
Zomb€€
őstag
válasz
Moddingfan #1959 üzenetére
Igen ezt gondoltam,azért kérdeztem hogy elég e ami a többi kajával jön be vele,az a minimális mennyiség,vagy azt is testsúlyra kell-e számolni.
-
Zomb€€
őstag
Ha a napi fehérjém ~200g és a CH ~150g akkor ehhez kéne valami zsír is?Vagy elég nagyon minimális is,mondjuk ami néhány pohár tejben (2.8) van?
[Szerkesztve] -
Zomb€€
őstag
Nah végre itthon.
Ma ki próbáltam hogy a lizsát,CH-t,edzés előtt 3-4 órával ettem utoljára,és 1 órával előtte pedig csirkét.És nekem ez jobban bevált mint az edzés előtti CH bevitel,pörögtem,szét is rugtam a csipcsontom. -
Zomb€€
őstag
Reggelt.
Most toltam be a tojásos,pufirizses/búzás,pohár tejes reggelit.
Nektek nincs csömörötök ettől a pufi izéktől?Nemtom de nagy erő kellett hogy most is letoljak 4et
-
Zomb€€
őstag
Én nem tudom,de nekem ez az edzés előtt pár orával CH bevitel nagoyn nem jött be.Igaz nem gyúrás,hanem thai-box,szal kardió jellegű,de olyan voltam mint a mosott szar.
mod:mondjuk lehet hogy a közvetlen edzés előtti fehérjebevitetllel levetett volna kompenzálni?Nemtom.De az is igaz hogy edzés előtt nem túl jo enni.
[Szerkesztve] -
Zomb€€
őstag
-
Zomb€€
őstag
Ja igen,olvastam a blogodat,és riszpekt
Onnan kaptam az ötletet hogy grammra kiporciozzam magamnak a kaját,mivel most énis diétán vagyok,így jöhet a pipi + lizsa
Nekem olyan napi 100-150g CH és 200-250 körüli fehérje van,a mázsámhoz
Tényleg a virsliről mi a vélemény?Mehet a böjt alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Lexus, Toyota topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Politika
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple TV eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest