Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Micro Four Thirds
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- LG LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Moddingfan #2997 üzenetére
attol mert szar az ize
olyan mint az extrémsport. kiprobálod veszélyes rászoksz
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Moddingfan #2997 üzenetére
diétás szörppel jól le kell önteni, úgy jó.
-
Moddingfan
senior tag
Egy fél sütit?
Most csak egy felet, holnap egy egészet, nem lesz ez így jó
Ekkora kilengéseket nem szabad csinálni, egy negyed még rendben van, na de egy fél!!!
Végleg elrontottad a diétát, ez minimum 2 kiló pluszt fog eredményezeni, de ha ez nem is, a 35g!!!!-os műzli (leírni is vétek) 1/8-ad!! (1/10-ed még necces, de 1/8-ad!!!) része biztos megteszi majd a hatásást
Mivel edzettél egy ''keveset'', így talán megúszud 1 kiló plusszal
u.i.:
u.u.i.: Én csak a pluszban láttam sovány túrót, ALPA álnéven fut, olcsó, 0,1%-os és rettentő rossz íze van -
roPHka
senior tag
Ma megettem egy fél sütit és egy 35g-os müzlinek az 1/8-ad részét
Remélem ez nem akkora gond. Azért ettem normális kaját is, bár lehet egy 5 éves kisgyerek többet eszik egy nap alatt, mint amennyit ma én ettem. De hogy ne csak a kajálásról legyen szó, aeroboztam ma 90percet, és edzettem is bő 3/4-ed órát.
Apropó...sovány sajtot lehet enni? illetve, Tesco-ban vagy Auchan-ben nem tudja valaki, hogy lehet e kapni sovány túrót? Csak mert idehaza már voltam 5 boltban de a soványt nem ismerik, csak zsírszegényt találtam, viszont hiába az, ha egyszer még így is sok a zsírtartalma. -
tütüke
tag
Köszönöm szépen, igazán kedvesek vagytok
Hogy milyen pozitivumok vannak? fel sem tudom sorolni az összeset, olyan sok van
amit a legfontosabbnak tartok, hogy sokkal egészségesebbnek érzem magam: nincs nap végére fájó láb, könnyedén feljutok a harmadikra, nem jár extra lihegéssel, ha a busz után kell futni, könnyedén megy az esti 1-1.5 órás séta....
És persze a pozitiv visszajelzések is nagyon jól esnek, meg az elismerő tekintetek.
Ami a legfontosabb, hogy boldog és kiegyensúlyozott vagyok.
De egy dolgot nem szabad elfelejteni: a mozgás, és az egészséges táplálkozás most is ugyanolyan fontos, mint az elmúlt 8 hónapban, hiszen, ha visszaállnék a kényelmes, lusta, mindent felzabáló életvitelre, akkor a régi formám kb 2 hónap alatt visszatérne. Akkor hiába szenvedtem le magamról a zsirpárnákat, ugyanugy visszajönnének rám.
De ettől egyátalán nem tartok -
fLeSs
nagyúr
válasz
Moddingfan #2992 üzenetére
írtam a blogba.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Moddingfan #2989 üzenetére
pont ma kezdtem el azon gondolkodni, hogy hogyan tovább, ez azért érdekes, mert először a 90 kg-t tűztem ki célnak amikor elkezdtem a diétát, és akkor azt mondtam magamban, hogy a 90 kg vízválasztó lesz, és tényleg, az lett.
most ki kell találnom, hogy mit csináljak a későbbiekben több okból is. hogy miért, az már más kérdés.
-
Moddingfan
senior tag
Félúton? Meddig akarsz még fogyni kolléga?
El ne fogyjál nekem
Köszönöm mindenkinek, aki hiányol, igazatok volt, talán túlreagáltam a dolgot, talán mert mostanában tiszta egy merő stresszben voltam a suli miatt (tudom, kifogás, de hát valamit mondanom kell). Sajnálom, de mostantól jófiú leszek
Amúgy gratulálok mindenkinek, nagyon szépen haladtok, tütükének pedig külön is gratulálok: Nagyon ügyes vagy!(Remélem jól vagytok
)
u.i.: Ariadne: várunk a gyúrós topicban szeretettel, ha kérdésed van tedd fel bátran(Én a WP-vel diétáztam, bár igaz, hogy elsősorban ''izommegőrző'' jelleggel ittam, de ''csak'' diéta alatt is remek szövetséges lehet.
[Szerkesztve] -
Ariadne
őstag
válasz
L|zsidoboz #2977 üzenetére
#2919-ben belinkeltem, Biotech-es Meta Diet Shake, de ki is derült róla rögvest, hogy nem is olyan jó, sok benne a szénhidrát és kevés a fehérje, a Whey Pro sokkal jobb. Kicsi vagyok még ezekben a dolgokban, de úgy tudom, a fehérjekészitmények arra jók fogyásnál, hogy ne épitse le az ember az izmait, sőt, táposabbak legyenek.
De javitsatok ki, ha tévedek...
Meg jól esik edzés után egy kis itóka. Az enyémben van egy izé, amitől nem éhes az ember (és tényleg), a Whey pro-val nem tudom, mi a helyzet - de attól tartok, ez a téma itt off. Lehet odapofátlankodok majd a gyúrósokhoz megkérdezni egy-két dolgot.
-
Ariadne
őstag
Grat! Nagyon jó érzés lehet, hogy sikerült elérni a célodat! Ritkán hall ilyet az ember, de azt bizonyitja, hogy tényleg működik és hatásos a módszer.
Tényleg kérem a többieket, hogy ne vitázzanak ezen, véletlenül belenyúltam a témába, de nem szeretném, hogy emiatt szétmenjen ez a jó kis topic... -
roPHka
senior tag
Fő a kitartás!
Ma lenyomtam bő 1 órás edzést, azt követően pedig közvetlenül 60 percet az elliptikus trainergépemen.
Úgy látszik tényleg hatásos az L-Karnitin és a Lipo-6 együtt energiaadás szempontjából, mivel ez az egész 17:00 órától 19:20-ig zajlott, és előtte 13:00 órakor kajáltam /nem hiszem, hogy ez adta volna a sok energiát/ 10 dkg rizst, vmilyen finom -kevéske- mártással és kb 10 dkg-nyi csirkemell darabkákkal, szóval mondhatni, hogy nem vittem túlzásba, mivel az egész kb 450 kCal-nak felelt meg és hozzáteszem, hogy egy 15g-nyi fél müzli szeleten és 1 adag proteinturmixon kívül mást nem is ettem, ettől függetlenül nem vagyok éhes, és nem csak az edzéshez volt meg a kellő energiám, hanem azt követően még 1 órányi kerti tevékenységhez is
[Szerkesztve] -
Nyina
csendes tag
Na de szuper vagy! Tök jó! Elérted, amit kitűztél magad elé! Grartulálok! Én még messze vagyok ettől, de remélem én is leírhatom egyszer, amit te :
Ezzel teljesen elégedett vagyok, nincs több fogyókúra, nem is szándékozom többet fogyni. Mesélj egy kicsit az ezzel járó pozitívumokról, meg hogy hogy érzed magad. Azt olyan jó hallgatniNa mégegyszer Grat
-
tütüke
tag
Nagyon rossz irányba ment el a topik...
Ilyeneket lehetne privibe is akár...
és hogy on is legyek:
reggeli súlyom 76,5. Ezzel teljesen elégedett vagyok, nincs több fogyókúra, nem is szándékozom többet fogyni. ''Szemét kajákat'' már nem eszem jó ideje, és ezen nem is fogok változtatni. Az édességet egyátalán nem kívánom... Remélem mindenkinek sikerül elérnie a kitűzött célját. A lényeg, hogy soha nem szabad feladni.
Modi: remélem nem gondoltad komolyan, hogy nem fogsz ide járni többet. Nagyon sok erőt merítettem a tanácsaidból, és ez másoknak is bizonyára jól jöhet még... -
Nyina
csendes tag
válasz
Moddingfan #2962 üzenetére
u.i.: Ha valakinek nem tetszik, hogy be-be írogatok ide,az nyugodtan jelezze és megígérem, a lábam sem teszem be ide többet, de remélem, hogy ezzel csak DigitXT kolléga van így, mert én tényleg csak segíteni akarok, nem okoskodni és sztem ezt mindenki látja, aki ismer és tudja, milyen ember is vagyok
Nyah, ugye ez csak vicc volt? Meg ne próbáljál kiszállni innen, mert eddig is te segítettél, és ezután is a feladatod vagyok! Sokat köszönhetek neked! -
DigitXT
félisten
válasz
deniro2 #2976 üzenetére
íme a forrás:
Köszi: a néhány 404 mellett itt volt az érdemi infó is, így kiderült a félreértés alapja. HXY nem tudom mit olvasott, mint könyv, lehet, hogy épp azok a 404-ek, mindenesetre ami most fent van, az mindössze néhány recept, meg néhány kód, valamint egy ezektől tök független étrend.Természetesen csak a kódos rész Update-es, az egész ugye ezen alapszik: mindazonáltal ''életmódváltás'' is lenne.
Amennyiben ez nem valódi update, akkor elnézést
Oké, így már értem, és ez így korrekt.Sajnálom, hogy ezzel megtévesztettek, mivel annak az étrendnek legjobb tudomásom szerint semmi köze az Update-hez.
(Ettől függetlenül lehet vmi korai ''gagyi fogyi diéta'' Norbitól - mondott ő is sok marhaságot is korábban, és ezt el is ismeri -, a neve legalábbis ''Norbi Diet'.doc''.
)
a tökömből tudjam leellenőrizni a hitelességét?
Ezért kardoskodtam, hogy írj oldalszámot, mert nem értettem, honnan jött: sry. -
roPHka
senior tag
Biztos hülye kérdés, de létezik olyan zsírégető, vagy valami hasonló ami a testnek egy adott területén fejti ki a hatását?
illetve van rá mód, hogy kiszámoljam a napi elégetett kalóriákat?
Gondolok itt bármire, pl ha sétálok, ha itthon tevékenykedek a kertben vagy bármi más.
Vagy úgy kérdezem, hogy napi 50 perc séta, 30 perc kocogás, meg 1 órányi kerti tevékenység mégis mennyi kalóriának felel meg?
[Szerkesztve] -
deniro2
senior tag
válasz
DigitXT #2975 üzenetére
Figyelj, tényleg nem olvastam 1 db Norbi könyvet sem, ez tény.
Most figyelj:Az általad hiányolt konkrétum pedig az lett volna, hogy pontosan megnevezem az idézett diéta-részlet forrását. Hát kérlek, ezt a kérdésedet azóta sem értem, ugyanis (ha gondolod visszakeresheted, nincs kedvem linkelni) az egész Norbi-vita azzal kezdődött, hogy egy kedves fórumtársunk belinkelte az update mittoménmelyiket, és erre reagáltam én, hogy nem tünik túl jónak.
És íme a forrás:[link]
Én erről mondtam véleményt.
Amennyiben ez nem valódi update, akkor elnézést, de én honnan a tökömből tudjam leellenőrizni a hitelességét? -
DigitXT
félisten
válasz
deniro2 #2974 üzenetére
lesöpörsz az asztalról
Mi van? Szerintem az kezdett baromi unalmas lenni, hogy nem tudod megnevezni a forrást, hogy Moddingfan szavaival éljek ''fals információkat terjesztettél'', pont.
az update mittoménmelyiket
Amit te írtál itt ([link]), arról vitatkoztunk, miszerint ez nem az Update, semmi köze hozzá, és kizárt, hogy valamelyik Update-es könyvben találtad volna ezt az étrendet.Arra tudok gondolni, hogy egy korábbi szórólapon (?) talán - kazikhoz voltak vmi ilyesmik anno -, de hogy nagy szavakat durrogtatni a Norbi, és az ő legújabb Update módszere ellen ezalapján, elég LOL, de legalábbis furcsa, nem?
értelmetlen veled 48 oldalon keresztűl szenvedni
Ha képes vagy berírni ilyeneket: ''nem elég napi 3x étkezni, a virsli és társai a legnagyobb szemét kaják'', akkor legyél már képes hozzátenni, hogy vki mondott neked ilyet, és ez nem jó: ebben egyetértünk, tadamm. Szerinted vitáznék ezen? De ezt ráhúzni a Norbi Update-re mégegyszer mondom: LOL. (negatív értelemben)
attilam teljesen értelmesen kifejtette, mi a gond Norbival, nincs mit hozzátennem
Attilam legalább tudja mi az Update, milyen érdekes, hogy ő nem fikáz, hanem értelmesen ír. Ennyit vártam volna csupán tőletek is, ezexerint nem megy, bocs.
[Szerkesztve] -
deniro2
senior tag
válasz
DigitXT #2926 üzenetére
Höh, erről a lejáratás dologról nekem cseppet eltér a véleményem a tiédtől, de semmi gond.
Azért nem folytattam veled a vitát legutóbb, mert kezdett baromi unalmas lenni, hogy minden a tiéddel ellentétes véleményt lesöpörsz az asztalról azzal a felkiáltással, hogy dehát csomó ember lefogyott Norbi alapokon. Az általad hiányolt konkrétum pedig az lett volna, hogy pontosan megnevezem az idézett diéta-részlet forrását. Hát kérlek, ezt a kérdésedet azóta sem értem, ugyanis (ha gondolod visszakeresheted, nincs kedvem linkelni) az egész Norbi-vita azzal kezdődött, hogy egy kedves fórumtársunk belinkelte az update mittoménmelyiket, és erre reagáltam én, hogy nem tünik túl jónak. Nyílván szelektíven olvasol és a Norbit nem fikázó hozzászólásokon átsiklasz.
Egyébként nem tudom, hogy észrevetted-e, de itt a legtöbben nem azért nem vitatkoznak veled, mert annyira lehengerlő az érvelésed, hanem mert értelmetlen veled 48 oldalon keresztűl szenvedni, a te dolgod, hogy mit gondolsz, hogyan diétázol. A stílusod az egyetlen dolog, amivel speciel engem rátudsz venni az írásra, mert kissé nehezen emésztem meg néha. Mindegy, ne legyen ebből most újabb kioktatás folyam, elég, ha csak annyira nem foglalkozol az én véleményemmel, mint én a tiéddel a továbbiakban és minden frankó lesz.
Szerk: jah, érveket most sem írtam, mert egyrészt nem akarlak meggyőzni semmiről, másrészt tegnap este attilam teljesen értelmesen kifejtette, mi a gond Norbival, nincs mit hozzátennem.
[Szerkesztve] -
roPHka
senior tag
válasz
Ariadne #2970 üzenetére
Van a Carni-FX, ami alapból ugyan nem folyékony. Ez pezsgőtabletta formájában van a piacon, és mondhatni jó árban.
20 adag van egy csomagban, és ez közel 4000 Ft-ba kerül. 1 adag tartalmaz 1500mg L-Karnitint és 500mg Acetil L-Karnitint, úgyhogy a napi 2000mg L-Karnitin adagod már meg is van.
Mondjuk van folyékony formában is, én a Nutrend-től találtam az L-Carnitine 1000 névre keresztelt gyártmányt, ami 3700 Ft-os áron van. -
DigitXT
félisten
válasz
Moddingfan #2969 üzenetére
hagyjuk abba, kössünk békét, jó?
Persze, én sem ''veszekedni'' járok ide.Btw. úgy érzem, hogy lehetett volna a témáról normálisan is beszélgetni és akkor már valóban vitatkozni is, csak túlérzékeny vagy, és minden rossz(nak tartott) szavamat magadra vetted: ezt sajnálom.
nem mondtam, hogy senkinek sem kívánnám
Nekem valahogy ez jött le, pláne ebből:
nem akarom, hogy bárkinek is baja essen
hülye gyúrós
Nem tartom a gyúrósokat hülyének, egyedül a ''degec'' stílust baromságnak.Érdekes, attilam és Woodslave tudott normálisan írni ide sértődés nélkül, meg pl. Agyzuzo is tök normális az életben (csak a topikban akar mindenkit ''szopatni''
). Gambit meg pl. halál jó fej IRL, nem véletlenül gyúrunk együtt, ha épp ''ráérek''.
teljes lehe a boldogságod
Akkor lett volna az, ha értelmetlen fikázás helyett alátámasztott érveket olvasok, és ahelyett, hogy ''jajj, most én ide többet nem jövök'' azt, hogy ''bocs a tv-s megjegyzésért, talán mégis hülyeség''.(Sokmindent mondanak uis a TV-ben, és annak ellenkezőjét is, azt gondolom 24 év után már csak tudod te is, vagy nem?
)
normális diéták
Mondtam, hogy nincs bajom a gyúrósokkal, én is eszem a rizscsirkét, iszom a Protein Delite-ot, beveszem a Mega-Carni-X-et, és túráztatom magam néha szűk, néha bővebb, jó társaságban egy ''wellness teremben''. Azzal van bajom, most is, hogy érdemben nem válaszoltál, inkább besértődtél. De tudod, lelked rajta.
Végszóként még azt kérdezném meg (ha a fogadalmad valóban komolyan gondoltad - bár szerintem hülyeség, de gondolom ez nem érdekel -, akkor akár priviben is válaszolhatsz): miért tartod sz*r eredménynek, hogy én ''csak'' 12kg-t fogytam anno.Tudod a 178 centim mellett a 82 kg már erősen zavarni kezdett, ezért inkább nem mentem el 100 fölé: szerinted jobb ember lennék, ha lesz*rtam volna még akkor is, aztán 100 fölött rádöbbenve, hogy bazz, most már tényleg kéne csinálni vmit 30-at fogyok?
Szerintem nem: kíváncsi vagyok, hogy látod ezt.
-
Ariadne
őstag
válasz
L|zsidoboz #2952 üzenetére
Nem, bár hallottam, az is jó hatású. A hamarosan leváltott shakemben 300mcg van/adag, ami elég jó, úgy tudom, az ajánlott napi adag 120mcg. Meg az Activalban is van még 24mcg.
Tényleg, L-carnitine-ből a folyékonyak közül van olyan, amivel 1000mg-ot be lehet szedni? Úgy láttam, ált. csak pár száz mg van bennük adagonként. Csak mert a liquid gyorsabban hat...
mod: Moddingfan, maradj velünk!Illetve inkább tanulj, az fontosabb...
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
válasz
DigitXT #2963 üzenetére
Nézd, én nem akarok Veled veszekedni, hagyjuk abba, kössünk békét, jó?
Egy dologra reagálnék mindössze:
Grat, csak mint írtad, ebből 25-öt úgy, hogy senkinek sem kívánnád, sőt, fLeSs anno egy bant is kilátásba helyezett, ha másnak is ajánlani akarnád a ''módszered''. - nem mondtam, hogy senkinek sem kívánnám, csak kicsit erős volt és nem akarom, hogy bárkinek is baja essen, ez sztem érthető, amúgy a 25-ből durván 20 volt, amit így adtam le, szóval még mindig normálisan adtam le összesen 25 kilót, ami még mindig nem rossz. Sajnálom, hogy fogadatlan prókátor-nak tartasz, de irántam érzett kétejeid kapcsán már nem kell aggódni, mivel engem többet erre nem látsz, az biztos. Most sokaknak lehet örülni, hogy egy ''hülye gyúróssal'' kevesebb és tisztul a topic, már csak attilam és deniro2 maradt (hirtelen ők jutnak eszembe, de vannak néha mások is), akik azért fel-fel bukkannak erre felé, de ha ők is eltűnnek, akkor már csak a normális diéták hívei maradnak és akkor teljes lehe a boldogságod, és ezt nem cinizmusnak szántam, komolyan.
Mindenkinek sok sikert a diétához, na és persze kitartást. Aki úgy érzni, hogy továbbra is a segítségére tudnék lenni, az nyudogtan keressen meg priviben vagy MSN-en (e-maileket ritkán nézem), ha tudok, segítek, akár egy jó tipp kell, akár csak egy kis bíztatás. Minden jót, üdv: Modi -
Tiby77
csendes tag
Szerintem Ha valakinek a céljai ''pl munka'' eléréséhez kell durván fogyokuráznia az megéri egész addig amig az egészség nem károsodik!
Más különben az embereknek van egy testujúk amiben jól érzik magukat és teljes életett tudnak élni , és lehet hogy az pont 10-15kg tőbb mint a papir forma
''sajnos nekem már kicsit soknak tünik a én feleslegem , kiprobáltam már minden féle diétát ,de nem vagyok kitartó benne mert 2 helyen melozok és a éhes vagyok akkor nem tudom megálni hogy ne azt egyem amit szeretek.De lehet hogy nekem csak a'' Norbi ''segithet?? -
DigitXT
félisten
válasz
attilam #2966 üzenetére
Azért nem olyan rossz az az 1 gramm.
Szerintem sem, idézőjelbe kellett volna tennem a ''csak''-ot.(Arra céloztam, hogy a Norbifit-ben egy csomó minden van elvileg, aztán mégis icipici a doboza: valszeg mindenből nagyon kevés van benne, vagy feltalálták a ''tömörítőgépet''...
)
az az igazság, hogy erős a gyanúm, hogy nincs benne 1 gramm
Most, hogy mondod, mintha egyszer én is elgondolkodtam volna azon, hogy nettó tömeg 48 gramm, mindez 60 kapszulára: mindenesetre furi.És akkor ebben már magának a kapszuláknak a súlya is benne van, ami gondolom szintén levonandó.
-
DigitXT
félisten
válasz
Ariadne #2916 üzenetére
Ez a HSZ közben teljesen kimaradt, bocsi.
(Moddingfan túlpörgeti magát itt velem szemben, aztán nem győzők neki válaszolni.
)
őrült diétázási módszert láttam már magam körül, ezért nehezen bízom meg ezekben
Ez a Norbi ''módszer'' szerencséje, hogy nem őrült és nem diétázás.
Norbi tabletta
Nem lenne hülyeség, csak azt mondják a kollegák itt (én még nemigen láttam közelről a cuccot, de elhiszem nekik), hogy az összetétele szánalmas (nem kell ugrani rá, Modding
), mivel nagyon kevés bene a ''hatóanyag''. Mondjuk dobozát már láttam, csak nem olvasgattam: lényeg, hogy már a doboz méretén lehidaltam picit.
(A Mega Carni-X pl. önmagában sokkal nagyobb, aztán abban csak kapuszlánként 1g L-karnitin van: ebbe meg hova fér a többi ''hatóanyag''?
)
ráadásul pink a doboza
Ezt már a többiek megírták, hogy nem kóser.Én pl. Protein Delite-ot iszok, de csak ha edzek, azaz mostanában baromi ritkán.
Mindenesetre az nagyon fini.
-
roPHka
senior tag
válasz
Moddingfan #2962 üzenetére
És ezt a 45 kilót mennyi idő alatt sikerült leadnod?
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
Moddingfan #2959 üzenetére
ha korlátlanul fogyasztható, akkor non-stop ehetem, nem?
Jesszus.Eléggé félremagyarázod a dolgot, remélem idővel belátod.
(Csak hogy visszakérdezzek, ha mondjuk a fehérjeturmix jó - mert ugye az -, akkor azt non-stop ihatod? De nem is kell fehérje, elég ha rácuppansz reggel a vízcsapra: érted...)
Szánalmasnak pedig ne nevezz
Ha tudnál olvasni, észrevetted volna, hogy szánalmasnak az alaptalan fikázást neveztem, nem téged. Azt írod, hogy ''amcsi csodaszer nélkül nem megy'', amikor meg megkérdezem, hogy mégis honnan az infó, azt mondod, hogy ''vmikor hallottad a TV-ben'': na hát az ilyen alapon elkövetett vádaskodás mi, ha nem szánalmas? Hidd el, a szemedbe merném mondani, mivel momentán nem konkrét emberekről van szó, sokkal inkább arról, amit ''elkövettél'' (és amivel érdekes módon épp engem vádolsz lejjebb, gyk. ld. a fals infós rész).
sok kellemes percet hülyültünk rajta
Olvastam olyat, amikor már kifejezetten rosszul érezted magad miatta, mindegy.
Jössz itt a 12 kilóddal állandóan
Kérdezted, hogy működött-e a módszer, válaszoltam: igen. Állandóan, mi?
45 kilót adtam le
Grat, csak mint írtad, ebből 25-öt úgy, hogy senkinek sem kívánnád, sőt, fLeSs anno egy bant is kilátásba helyezett, ha másnak is ajánlani akarnád a ''módszered''.
de ha valaki flas infót mond valakinek
Tudod, ezt épp te követted el, a Norbi ''módszer'' kiforgatásával, meg a titkos adalékról szóló baromi hiteles infóddal (ami nélkül ráadásul szerinted a ''módszer'' szart sem ér).
itt leszek és szót emelek az érdekében
Van egy mondás a fogadatlan prókátorról.
bocsánat mindenkitől, hogy ezzel romboltuk a topic színvonalát
Érdekes, itt csak te vagy az, akivel nem tudtam normálisan szót váltani.Szvsz a topik színvonalát eddig inkább csak ez a két HSZ-ünk ''rombolta''. De azért ajánlom figyelmedbe a korábbi HSZ-emben linkelt megjegyzést Kalandortól, ami a topik irányultságát illeti.
-
-
chicken
senior tag
válasz
Moddingfan #2959 üzenetére
Azt hiszem, nem voltam elég figyelmes, de HOGY A JÓ ÚRISTENBE adtál le 45 kilót?? Nem árulod el a titkod? Rengetegnek hangzik, gyakorlatilag az alapsúlyom.
-
Moddingfan
senior tag
válasz
L|zsidoboz #2952 üzenetére
Szerintem nincs, ha ugyan annyi mg van mindkét tabliban, akkor azt vedd meg, amelyik olcsóbb, nem hinném, hogy nagy minőségi különbség lehet a kettő között. Ár/érték arányban tudtommal a Mega Carni-X az egyik legjobb, legalább is én ezt hoztam ki anno
-
Moddingfan
senior tag
válasz
DigitXT #2931 üzenetére
Az arcom hatalmas? Ha ismernél, nem mondanád ezt. Figyelj, én nem oktatok ki senkit, nem nézek hülyének senkit, csak segíteni szeretnék másoknak, hogy elérjék a céljaikat, hogy boldogabbak legyenek és ha úgy látom, hogy a Norbi féle módszer számukra nem igazán célravezető, uram bocsá van jobb módszer is, akkor azt engedd már meg nekem, hogy megosszam másokkal, ne kelljen mindenkinek végigjárni a szamárlétrát, aki végigjárta segítsen, hogy a többieknek ne egyesével kelljen venni a fokokat. A jó reggelt kekszről meg annyit, hogy én sosem mondtam, hogy az etalon, én azt ettem, kinéztem ahogy kinéztem ennyi, amúgy poén volt, ha nem vágtad volna, sok kellemes percet hülyültünk rajta, de ez más téma.
Azt meg a Norbi mondta, hogy az Update 1-es kaja korlátlan mennyiségben fogyasztható, bocsánat, ez tény -> ha korlátlanul fogyasztható, akkor non-stop ehetem, nem? Erről ennyit. Szánalmasnak pedig ne nevezz, ha megkérhetlek, kíváncsi vagyok, hogy ezt a szemembe mernéd-e mondani. Erősen kétlem. Akkor ki is a a szánalmas?
Amúgy képet azért linkelek, hogy akik abban a cipőben járnak, mint én jártam anno lássák, hogy igenis van kiút, még ha a helyzet lehetetlennek is tűnik. Legaláb tisztelhetnél, amiért ennyit letettem az asztalra, ha másért nem, legalább ezért. Jössz itt a 12 kilóddal állandóan, figyelj barátom, én 45 kilót adtam le, egy 130 kilós dagi srácból egy 85 kilós viszonylag sportos testalkatú férfi lettem és ezért qrvára megszenvedtem, és igen, büszke vagyok rá, büszke vagyok arra, hogy sikerült elérnem az álmomat, hogy megváltoztam, hogy tükörbe tudok nézni. Ettől már nagyképű vagyok? Nem hiszem, csak boldog, ez bűn? Egy dolog miatt haragszom magamra jelenleg, hogy képes vagyok Veled vitázni az éjszaka közepén, mikor tanulnom kellene, mert nem hogy azt nem érdemled meg a hsz-ed alapján, hogy magyarázkodjak, hanem azt sem, hogy egyáltalán szóba álljak Veled. Mondom, a szánalmas jelzőt pedig nem szeretném újra látni. ezzel q vitát lezártam, a továbbiakban nem szeretnék a Norb téma kapcsán vitát, én nem mondok semmit, de ha valaki flas infót mond valakinek és tuskó módon beszél egy lányal, akkor ha tetszik, ha nem, itt leszek és szót emelek az érdekében és ha ez Neked nem tetszik, akkor az a Te bajod. Téma lezárva, bocsánat mindenkitől, hogy ezzel romboltuk a topic színvonalát. További jó fórumozást mindenkinek, léptem tanulni.
u.i.: Ha valakinek nem tetszik, hogy be-be írogatok ide,az nyugodtan jelezze és megígérem, a lábam sem teszem be ide többet, de remélem, hogy ezzel csak DigitXT kolléga van így, mert én tényleg csak segíteni akarok, nem okoskodni és sztem ezt mindenki látja, aki ismer és tudja, milyen ember is vagyok. -
roPHka
senior tag
Hát ha jársz arra és részedről egyáltalán nem igényel kitérőt akkor megköszönöm, ha megnézed
Amúgy igen, nézegettem ott is. Volt ott kocsma, gsm bolt, meg gyrosos meg étterem meg minden szar, de ezt nem találtam. Mondjuk ha Te megtalálnád akkor nem lepődnék meg rajta, mivel ma már nem ez volt az első, hogy ilyen vaksi voltam. -
roPHka
senior tag
válasz
Woodslave #2945 üzenetére
De gondolom attól ebben is van ugyanúgy szénhidrát és zsír, csak a fehérjeértéke magasabb.
Diétás progiba sovány szójaliszt jó lehet? Csak mert sok fehérjét tartalmaz, és elég kevés szénhidrátot, illetve minimális zsírt.
Azért azt a somlóit én is megkóstolnám, hogy milyen -
DigitXT
félisten
válasz
Woodslave #2935 üzenetére
Ez a vélemény tök érdekes, asszem egyet is értek a mondanivalójával.
Mindamellett, hogy szeretem a rizscsirkét, és a darált zabot is.
Pl. tegnap tök finom zabkorpába panírozott csirkemellett sütöttem vacsira (olívaolajon): csak só kellett, és mellé zöldség.
Barátnőm közben Norbira tornázott: én lusta vagyok.
-
roPHka
senior tag
-
DigitXT
félisten
válasz
attilam #2930 üzenetére
eredményesebb lenne a diéta, ha az Update 2 ill. 3 kódba tartozó ételeket teljesen elhagynánk
És milyen érdekes, hogy Norbi is épp azt mondja, hogy a 3-as kategória inkább az átállás megkönnyítésére van, hosszú távon érdemes elhagyni.
Azaz csak Update 1-es kajákat ennénk
Ezt Norbi szupergyors fogyasztó napnak, vagy mi a halálnak hívja: így legalább azoknak is meg lehet a boldogságuk, akik mindenképpen vmi ''kúrában'' látják a megoldást. Hosszú távon viszont nem látom be, hogy miért lenne baj, ha néha teljes kiörlésű kenyeret eszek, vagy neadjisten főtt krumplit, vagy rizscsirkét (mert szeretem ám), stb.
ha ezek közül is megválogatjuk, hogy mit eszünk
Minden fogyni vágyónak ehhez szíve joga: a lehetőség nem kötelesség.
a virsli pl. nem nagyon illik bele szerintem
Mindig ezen a virslin lovagoltok: történetesen én pl. vagy fél éve tuti nem ettem.(Mondjuk ezt a statisztikát apukám tegnap egy elrontotta, mert pároltzöldséges virslis tükörtojás mixet ütött össze: ne kérdezd milyen virsli volt benne, vmi sima.
)
többször eszünk a megszokott 3 helyett
Norbi is az 5 étkezést preferálja. (Tudom, a gyúrósok még ennél is többet.)
párosítjuk ezt az egészet egy kis testmozgásnál
Ezt is mondja, sőt kihangsúlyozza, hogy nem az ő kazijai az ultimate megoldások, sőt, bármilyen mozgás jó, csak legyen.(Én ugye pl. mostanában ebben sem jeleskedtem, párosítva az elrontott kajálással jött is vissza egy-két kg.
)
Szóval akkor miről vitatkozunk?
Arról, hogy annak nincs értelme, hogy ''én nem próbáltam, csak hallottam róla, szerintem szar az egész''. Meg pl., hogy Moddingfan most már képeket is követel tőlem, hogy bizonyítsam, hogy a ''módszer'' működött: LOL.Ha lennének ilyen előtte-utána képeim, most megpályázhatnám Norbi Audiját.
Ja, Modding: lehet, hogy én nem voltam Norbi ''pártfogoltja'', és ezért nem kaptam amcsi csodabigyót a sikerhez, csak egy baráti mondatot: ''Ne csak próbáld, csináld is.'' Amikor komolyan vettem a dolgot, tökéletesen működött, 82-ről szépen lementem 70-re, és még komoly mozgás sem kellett hozzá, egy évig tartottam is. Igen, ''szúnyogcsödör'' vagyok, soha nem gyúrtam, kivéve egy nagyon picit idén, de inkább abban nyilvánult meg, hogy elkezdtem nem figyelni a kajára (na ez viszont tényleg hiba volt), és bár nőtt a karom is, de azért az a két kicsi centi tuti nem egyenlő 5 kg-mal, amit most visszaszedtem.
De majd alakul ez még.
-
roPHka
senior tag
-
attilam
őstag
válasz
Woodslave #2935 üzenetére
Igen, csak egy kicsit már átesett a ló túlsó oldalára. Pl. az update 1-es szaloncukortól minden józanul gondolkodó ember szemében hitelét veszti a Norbi. Én értem, hogy marketingfogás, meg nagyot akarnak kaszálni vele, csak kellene néha megálljt is mondani. Szerintem.
-
Ariadne
őstag
Köszönöm a kiokosítást mindenkinek
, úgy érzem, a doboz végén megválok hűséges shakemtől (úgyis túl édes volt
), és átnyergelek Whey Pro irányba. Még olvasgatok róla kicsit, de azt hiszem, tényleg jobb lesz.
[Szerkesztve] -
Woodslave
félisten
Norbiról annyi a véleményem, hogy jól csinálja. Meglovagolta azt az alapvetőp emberi tulajdonságot, hogy gyenge xarok vagyunk, akik nem tudnak változtatni a civilizáció által ránk kényszerített dolgokon. Ő azt kínálja, amit mindenki enni akar, csak kiküszöbölve belőle a rosszabb dolgokat (cukor, zsír, liszt). Úgy kínál egészségesebb életet, hogy látszólag nem változtatsz semmin. Lásd étterme, ahol hamburger, pizza, meg gyros van. És ez sztem jó. Az átlagemberre nem lehet rákényszeríteni a rizscsirkét napi 6-szor, meg a darált zabot. És ha már egy embernek segít, akkor sztem senkinek nem lehet egy szava sem. Mondjuk isteníteni se kell. A dietetikusoknak meg csak b@ssza a csőrét, hogy az ő szakmájukkal egy rendőr degeszre keresi magát. Ők meg csórók.
-
attilam
őstag
válasz
Ariadne #2928 üzenetére
Mindenképpen jobban meg is éri. Én mondjuk a Cytogen Whey Pro-t ajánlom, mert az ízben és árban is nagyon jó. Ha pedig kell egy kis extra szénhidrát, akkor célszerű zabot rakni bele. De az nagyon fontos, hogy a turmixokat mindig vízzel csináld, ne pedig tejjel. Ha pedig nagyobb kiszerelést tudsz venni a fehérjéből, akkor mindenképpen gazdaságosabb lesz, persze erre többet is kell egyszerre költeni.
-
DigitXT
félisten
válasz
Moddingfan #2908 üzenetére
Először is
Először is?Kezdődik a kioktatás?
A hangnem az értelmetlen fikázásnak szólt, érdekes, akinek írtam, megértette, te meg jössz itt höbörögni, felhúzva magad, ehh.
ha folyton eszel (mindegy mit), akkor hízol, ennyi
Ha nem értesz hozzá, minek szólsz bele?Ki mondta, hogy folyton enni kell?
Megalol, ez a fikázás, persze egyben szánalmas.
biztonság kevéért valami amcsi csodacuccot is ad
Te beteg vagy, bazz.Megkérdezném, hogy ezt a *ságot honnan szedted, de közbe már beírtad, hogy ''hallottad a tv-ben'', hát gratuálok...
toljál képet és elhisszük
Attól mert te egy fiatal tag vagy a PH-n (véletlen megvan a kép is, amikor regeltél: vmi kerek tagszámod volt), nem hiszem hogy bizonygatnom kéne neked bármit is.
Ha visszaolvastál volna (neadjisten olvastad volna a Fogyjunk le topikot elölröl, de legalább az első HSZ-t, mint példaértékűt): tudhatnád, hogy nem most fogytam le 12 kg-ot, hanem 2004 őszén, és eddig sem volt kenyerem a képek linkelgetése magamról. Nem mellékesen: [link]
a gyúrós topicot állandóan leszólod
Paranoiás vagy, hangozzon bár ironikusan a ch/stb. grammra pontos arányának megadása, tudhatod, hogy aki annyira komolyan veszi (a gyúrást/vagy diétát) ezt csinálja, tehát jelen esetben ez dícséret volt a gyúrósok felé.A topikról alkotott véleményem viszont más asztalra tartozik, érdekes módon feltűnt, hogy már nektek sem igen jön be ez a sok ''degec''-ség, példának okáért: [link]
Én sem vagyok szakértő
Tudom, de az arcod hatalmas.A jóreggelt kekszet meg pl. elő se vegyük most.
-
attilam
őstag
válasz
DigitXT #2926 üzenetére
Az a gond, hogy ez a Norbi-féle diéta nem mindenkinek jön ám be. Tudok erre az ismerettségemen belül példát felhozni. Annakidején én is kifejtettem már a véleményem róla: Egy átlagembernek (talán) beválik valamilyen szinten, csak itt abból indulunk ki, hogy olyan emberek írnak ide, akik normálisan szeretnének lefogyni, és képesek ezért áldozatokat is hozni.
De vegyük alapul a Norbi-féle diétát. Te is könnyen beláthatod, hogy eredményesebb lenne a diéta, ha az Update 2 ill. 3 kódba tartozó ételeket teljesen elhagynánk. Azaz csak Update 1-es kajákat ennénk. Még eredményesebb lenne, ha ezek közül is megválogatjuk, hogy mit eszünk, mert a virsli pl. nem nagyon illik bele szerintem. Aztán továbbmegyek, még hatékonyabb a dolog, ha naponta többször eszünk a megszokott 3 helyett egyenletesen elosztva a tápanyagokat. És akkor párosítjuk ezt az egészet egy kis testmozgásnál és már ott is vagyunk amit sokan csinálunk (csináltunk) erre felé eredményesen.
Szóval akkor miről vitatkozunk? -
-
DigitXT
félisten
válasz
deniro2 #2917 üzenetére
Eljátszottuk már ezt a Norbi vs. akármi dolgot, szerintem most skippelhetnénk...
Moddingnak akartam (először) válaszolni, de ez olyan aranyos.Szóval: te inkább ne keveredj bele, mert a legutóbbi Norbi-fikázásod azzal végződött, hogy nem tudtál konkrétumot mondani, mire alapozod, szvsz lejárattad magad: nem is írtál vissza.
-
Woodslave
félisten
válasz
Ariadne #2923 üzenetére
az általad is linkelt cikkben is irnak a fruktózról. Vmi olyasmi van vele, hogy csak 50grammig okés, ennyi mondjuk nincs egy adagban. De télleg nem túl jó a fehérje.ch arány.
a sok ch nem jó diétában. Továbbra is mondom ebben nincs sok 20gramm nem sok, de az arány...
Olyan meg nincs hogy 21/0, illetve talán van de azt nem a biotech gyártja, mert az nagyon durva tejsavóizolátum és nagyon drága
Amiket felhoztál példának az nem teljesen jó, mert ha nem százalékot irtál, akkor azok 100grammra vonatkoznak. A tied ebben az esetben 20/80 illetve vmivel kevesebb a zír miatt, de az kb 3 gramm.
[Szerkesztve] -
Ariadne
őstag
válasz
Moddingfan #2922 üzenetére
Köszönöm a tanácsot mindenkinek, építő jellegűt mindig szívesen veszek.
Hát ezt bebuktam azért, gyanús kellett volna legyen a pink címke meg a néni rajta.Érdekes, hogy ahogy jobban megnéztem,az ilyen ''diétás porok''ban hasonló arányok vannak, csak jóval több fehérje: az egyikben 16g fehérje, 68g CH és 2g zsír, a másikban 30/60/2,5.
Azt hiszem, a CH szerepével nem vagyok egészen tisztában. A WPhoz képest ezekben sokkal több van, emiatt rosszabbak fogyási célra?
Az egyik WP (BT Ultra) pedig egyszerűen 21/0/1, plusz vitaminok. Szóval most kicsit elvesztem a dologban, mi is lenne jó...
Bocs a sok kérdésért, de muszáj megtudnom, mit és miért tettek bele, mielőtt megiszom. Meg barátom vegyész, vigyáznom kell, mit viszek be a lakásba. -
Ariadne
őstag
válasz
Woodslave #2920 üzenetére
Na jókor mondod, épp az első doboz alját kanalazom.
Tudom, hogy nincs benne szinte semmi, ezért is iszom nyugodtan (ez paradoxon, tudom, de nemrég még teljes tagadás fázisában voltam
). Ha jól értem, a króm pikolinát az egyetlen ''hatóanyag'' benne, attól nem éhes az ember,ez pedig mindenféle más dologban is benne van.
Hm, a fruktóz miatt nem aggódtam, ezek szerint kellene?Tény, hogy az adagonként 100 kalóriának valamiből össze kell jönnie, és a gyümölcscukor is cukor - na ennek nem néztem utána, grrr. A fehérje nagyon kevés benne, akkor már megkérdezem ezt is, jól tudom-e? A szöveg meg reklámszöveg persze...
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
válasz
Ariadne #2919 üzenetére
Hát, ártani nem árt (sőt), de ennyi pénzért sztem nem igazán éri meg, bár nem kérdezted a véleményem, de mégis elmondom
: sztem jobban járnál, ha ezen a pénzen WP-t vennél, és edzés után azt innád egy kis őrölt zabkajával (pl.: Plsu-os MorningSun), este meg natúrban. A WP-ben a Te tápkiegeddel szemben kicsit jobban el vannak osztva a dolgok, pl.: WP ->fehérje: 19g-5g, ch: 1,4 gr -20g, zsír: 2g - 0,4g (ebben jobb
). De ettől függetlenül nem rossz kis cucc és bizos finom is, meg azért sok hasznos nyomelem és ásványi anyag is van benne, a kálium különösen figylemre méltó, mert az sok vitaminból kimarad. És tudom, mi az a tápkieggel szembeni ellenszenv, nem véletlenül nem szedtem semmit évekig, de aztán megembereltem magam
-
Woodslave
félisten
válasz
Ariadne #2919 üzenetére
te is jobban járnál a wheyproval, mint ezzel
''A protein mátrix gyors és lassú felszívódású fehérjék keverékéből áll. Ez azt jelenti, hogy a META DIET SHAKE-ben lévő, kiváló minőségű proteinek azonnali és folytonos energiát szolgáltatnak a testnek és az izmoknak.'' 5 gramm van egy adagban. Meg 20 gramm cukor
[Szerkesztve] -
Ariadne
őstag
válasz
Moddingfan #2918 üzenetére
Ő az [link], és tudom, hogy nem mindenki szed szteroidokat, meg hogy vita van arról, mi tartozik oda és mi nem (azért beleolvasok néha a gyúrós topikba is
). Sógorom 30 felett kezdett el gyúrni, amikor már minden baja volt, de Whey Pro-n meg némi vitaminon kívül azt hiszem semmit nem szed, nem lettek mega izmai, csak egyszerűen megszabadult a pocakjától, és normális módon izmos lett - és ez lassan 10 éve tart nála. Én is sokáig azt hittem, hogy mindenféle durva dolgot szed (''aha, tápkieg, peeersze''), csak mert gyúr, aztán most jobban megnéztem, és rájöttem, hogy nem.
Sorry mindenkinek, hogy belenyúltam a darázsfészekbe, és kérlek titeket, hogy ne újítsuk fel a vitát, ha ez ennyire komoly ellentéteket szül.
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
válasz
Ariadne #2916 üzenetére
Az a baj, hogy gyúrósokat mindenki koxosnak kiálja ki, pedig nem mind azok, sőt, többségük nem szed semmit tiltólistás szert, csak hát az előítéletek. Nem minden gyúrós mér ki mindent grammra, nem midenenki tart be minden dogmát, nem mindenki szed tápkiegeket, stb. Én évekig semmit sem szedtem, most is csak Scitec 100% Whey Pro meg Lecithin megy, slussz. Ezek full természetesek, mellékhatásuk nulla (na jó, a fehérjétől sokan pattanásosodnak és büdiket pukiznak, én szerencsére nem tartozom közéjük
), sőt, a Lecithinnek számos pozitív hatása is van, pl.: diétához is
Hú, nagyon érdekel, mi van a shake-edben? Áruld el légyszi!Nagyon kíváncsi lettem
deniro2: mondasz valamit
[Szerkesztve] -
deniro2
senior tag
válasz
DigitXT #2914 üzenetére
Ó, itt van megint DigitXT mester, minden Norbidiéták védelmezője.
Eljátszottuk már ezt a Norbi vs. akármi dolgot, szerintem most skippelhetnénk...
Modding: ne hunyászkodj már meg, ember! Ha eddig figyeltél volna, lett volna lehetőséged észrevenni, hogy Norbi neve ebben a topicban olyan, mint repülőgépen a bomba szó, egyből megjelenik a légimarsall...
[Szerkesztve] -
Ariadne
őstag
válasz
DigitXT #2914 üzenetére
Na azért ne kapjatok össze azon, amit én írtam, peace, emberek...
Mindenféle őrült diétázási módszert láttam már magam körül, ezért nehezen bízom meg ezekben, de persze ha valaki végre nem az ismerős ismerősétől tudja, hogy hatásos, az jó pont.
Ismerőseim egy része viszont a gyúrós dolgokat ellenzi, ahogy én is tettem eddig (és jópár dolgot máig is), de a hatásosságuk szvsz kétségbevonhatatlan - viszont egyes dolgoknak úgy láttam, komoly mellékhatásaik lehetnek.
Az a két ''tápkieg'', amit szedek, saját böngészésem alapján kb. ugyanazt tartalmazza, mint a Norbi tabletta, csak más menyiségekben (de ezt már írtam). És a legtöbb gyúrós valszeg röhögne a shakemen, mert az ő mércéjükkel mérve gyakorlatilag semmi igazán hatásos nincs benne (ráadásul pink a doboza...) Szóval mindenkinek meg kell találnia azt, ami számára elfogadható a nemes cél érdekében, kinek ez jön be, kinek az. Végülis van aki zsírleszívással fogy, ez is egy módszer, és hatásos - csak hát ott is a mellékhatások...
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
Vegyél vissza picit. Most sajnos mennem kell, de este válaszolok részletesen.
-
Ariadne
őstag
válasz
Moddingfan #2912 üzenetére
Amúgy is olyan kis rövidkék, ott a helyük.
-
Moddingfan
senior tag
válasz
Ariadne #2910 üzenetére
Nem szeretnék Norbi virslije lenni
Ilyen szomorú sorsot
Musztáng: a TV-ben hallottam anno, pontos infót nem tudok mondani, már nem emlékszem rá. De tény, hogy a pécsi antikváriumok egyikében sem vették be több ismerősöm Update könyvét sem, mert már tele van velük a polcEz azért sejtet valamit
[Szerkesztve] -
Musztáng
tag
válasz
de a pártfogoltjainak a biztonság kevéért valami amcsi csodacuccot is ad
Milyen amcsi cuccot és ezt honnan veszed?Ez nekem új. Valami link, vagy csak úgy beszélsz a levegőbe?
-
Ariadne
őstag
válasz
DigitXT #2907 üzenetére
A -12 kg tetszik...
Ha már erről van szó, épp tegnap este néztem egy ismerőssel a kajaszállítós Norbi dolgait - az 1-es kódos somlói megfogta a fantáziámat...
Most ugrott csak be, hogy egy dologból régóta Norbiteszek: a Tecsó összes virslijének tüzetes átvizsgálása után ez lett a győztes hústartalmú, 84% azt hiszem. Általában preferálom a rendes husit, de ha gyors megoldás kell, az ő virslijeit szoktam a mikróba dobni.
Na jó, lehet elkérem anyumtól a második könyvet, egy próbát megér...
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
A csokihiányt alapban én is megoldom, a napi 1-2 turmix helyettesíti az édeséget, csak most egyszerűen ch hiányom van és jobban megy a tanulás, ha édességgel tömöm magam
Vagy csak ezzel nyugtatom magam
deniro2: jó Neked, kész szenvedés, ha valaki ilyen édesszájú, mint én -
Moddingfan
senior tag
válasz
DigitXT #2905 üzenetére
Először is: add meg a kellő tiszteletet, ha egy nővel beszélsz, akár tetszik amit mond, akár nem. Légy úriember.
Másodszor: a Norbi módszer a többségnek egy kalap sz@rt sem ér, ha folyton eszel (mindegy mit), akkor hízol, ennyi. Norbi-t sem akarom bántani, de a pártfogoltjainak a biztonság kevéért valami amcsi csodacuccot is ad, amitől mellesleg csak úgy peregnek a kilók, de a nélkül is működik a módszere- mondja Ő, na persze, no comment.
Harmadszor: Te kipróbáltad a Norbi módszert? Ha igen, bevállt? Ha igen, toljál képet és elhisszük, elsimerjük, stb. Ahogy a gyúrós topicba szoktam írni: No picture, No respectOké, ez itt lehet, hogy nem divat, de ez van
Végül: a gyúrós topicot állandóan leszólod. Nem azért fikázod a gyúrósokat, mert az irigység beszél belőled? Gondolkozz el ezen.Talán épp példa értékű a kitartásuk, miért nem ezt hozod fel?
Ennyi, megyek vissza tanulni, csak felhúzom itt magam, akkor meg tudok figyelni a dolgomra és ennyit nem ér az egész.
u.i.: Én sem vagyok szakértő, sem dietetikus, de azért van némi sejtésem és tapasztalatom a témában
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
Ariadne #2906 üzenetére
biztos volt már erről régebben vita errefelé...
Persze, a végkövetkeztetés pedig az volt, hogy bár közel sem tökéletes a módszer az átlagember számára megfelelő, és hatásos.Aztán ha komolyabbat akar, még mindig átfáradhat a gyúrós topikba, ahol megmondják grammra a ch/fehérje/zsír arányokat.
szerinted hatásos?
-12kg után mit mondhatnék?
tartható hosszabb ideig is
Mivel gyakorlatilag nem diéta, ezért nincs is olyan sok értelme a ''tartásáról'' beszélni. Mindazonáltal én marha pl. elkövettem az utóbbi időben azt a hibát, hogy abszolút nem figyeltem ezekre az ajánlásokra, sőt, néha olyan kaják is befigyeltek este, amikre amúgy már fél éve rá se néztem, szóval szép lassan vissza kezdtem hízni: tehát valóban érdemes ilyen értelemben ''tartani''. (És ezt most magamnak is mondom, hallod DigitXT?Nem hasra kell tömegelni, ha az ember tömegelne...
)
figyel valaki a táplálkozására, és ez nem szélsőséges dolog
Pontosan, ld. első bekezdés.
jó lenne tudni olyan emberről, aki médiahíreken kívüli, és hatott nála a módszer
Szerintem nagyon sokan vannak ezzel így: nem csak potyára olvassák a könyvet.(Mondjuk ez kicsit olyan, mint a Norbi-DVD: ha soxor megnézem, fogyaszt?
)
-
Ariadne
őstag
válasz
DigitXT #2905 üzenetére
Vitázni én sem akarok. (El tudom képzelni, biztos volt már erről régebben vita errefelé...)
És nem támadásként kérdezem, hanem komolyan: szerinted hatásos? Azt elismerem, mellette szól, hogy biztos tartható hosszabb ideig is, mert gyakorlatilag mindenféle dolgot szabad enni, legfeljebb nem akármikor. Meg hogy az is valami, ha legalább figyel valaki a táplálkozására, és ez nem szélsőséges dolog. Csak jó lenne tudni olyan emberről, aki médiahíreken kívüli, és hatott nála a módszer. -
DigitXT
félisten
válasz
Ariadne #2904 üzenetére
Nincs mit, valójában nem bántásból írtam, csak az böki a csőröm, amikor mindenki úgy fikáz le bármit hatalmas mellénnyel, hogy valójában azt sem tudja, hogy mit fikáz.
A keményebb hangnem ezellen a ''fikázási divathullám'' ellen szólt.
Csak nem győzött meg.
Ha kipróbáltad volna, és megszabadulsz a súlyfeleslegedtől, az talán meggyőz.
ha esetleg megnézted volna a linket
Ránéztem, a cikk tavalyi, az egyik dietetikus rokonom meg full kövér. -
Ariadne
őstag
válasz
DigitXT #2903 üzenetére
Ezért kurva nagy szakértő vagy a témában.
Köszönöm kedves szavaid, igazán jól esett.Nem, persze, nem ismerem, csak a fél világ csinálja körülöttem ezt, és ha érdekel, elolvastam az első könyvet is. Csak nem győzött meg.
Mellesleg pedig ha esetleg megnézted volna a linket, aki ott írt, az szakértő a témában... -
-
deniro2
senior tag
válasz
Moddingfan #2890 üzenetére
Én utálom az édességet.
Nekem büntetés, ha csokit kell ennem.... Egyébként én is a Wood féle csoportba tartozom és, ha komoly tanulás vagy munka van terítéken, akkor elfelejtek enni.
-
tildy
nagyúr
válasz
Moddingfan #2887 üzenetére
Én ezt édesítőszeres tejeskávéval szoktam emgoldani. finom is édes is, és kevésbé hízlal mitn egy csoki.
Jelentem szépen folyamatosan haladok lefelé, 79.5-80 perpill a harci helyzetÉs persze ez baromira boldoggá tesz, így még kevésbé kívánom a kaját
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest