Új hozzászólás Aktív témák
-
Fermat
tag
válasz
Agyzuzo #4098 üzenetére
en harommal dekazok igy elsore+1 koffein(200mg)+ lkarnitin(1000mg) 1ora aerob, utana varok egy orat a kajaval(lehet itt hibazok?).
Utana padlon vagyok... .
Regen is neha lementem edzeni, akkor nem voltam rosszul(lkarnitin befigyelt).
Koffein meg neha szedek delutan a tanulas miatt, ott sem volt problema. -
Fermat
tag
nem vagyok beteg, alacsony vernyomasom van(1evvel ezelott neztek meg).Valoszinuleg szokatlan a dieta, de en a az Alfa Burnre voksolok.(rosszul hasznalom).
Aki szedett ilyet, az hogy szedte es milyen mennyisegben ?
Viszont pucol rendesen(regen eleg gaz volt anayagcserem, hetente ketszer voltam ''nagywcn''), most meg napi 1-3 wc.
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
kolarol leszoktam,de a vercukorszintem padlon van(kb egesz nap) es ez nagyon nem jo.
Vegyek maltot es aerob edzes utan keverjem vizzel es igyam ?
csoki csak egy kis ideig segit. 3 orankent etkezek.
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #4086 üzenetére
almat talaltam meg banant meg epret, azert reggel nem koccanok le a zoldsegeshez.
alma jolesz nasinak. -
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #4082 üzenetére
konnyu teljesitheto de toppon kell lenni. Csak meg sosem esett lea vercukrom ezert nem tudtam mi van, sorry butasagokert. Nembaj, fejlodunk fejlodunk.
fLeSs: nekem is ez esett le
Akkor probalkozzunk massal :
esetleg teaba edesitoszer ? (cikalamat,szaharin alapu)
enerigatartalom per tabletta:
0,02kcal
0,001g CH
0,0g feherje ill. zsír.
1 tabletta=1 tskanal cukor.
vagy asvanyvizben citromle(2-3 tskanal)
vagy maradok az asvanyviznel
Szegeny rizs olyan szomoruan nezett ram a hutoben ezert osszekevertema Plusban kaphato nagyon finom zoldseg mixel, belevagdostam pulykat(so,bors fuszerezesu,ho'mmade) es mindenki boldog. Holnap kajam megvan a suliban. Hat nem fantasztikus.
reggeli rantotta adag novekszik, 3tojásfeherje-2sarga + egy egesz paprika + alma + actimell.
alakul alakul.Amugy akkor edzes utan egy pohar Canada Dry es minden cukorproblema megoldodik. -
fLeSs
nagyúr
ember, edzés után leesett a vércukrod, ezért voltál szarul, a rizs lassan emésztődik meg és ezután kerül be a véráramba a glükóz, szóval még jó hogy ''nem érezted'' azonnal a ch-t. tudod ezért szoktak súlyzós edzés után szőlőcukor+fehérje turmixot inni, mert azt nem kell emészteni, az gyorsan a vékonybélbe kerül, oszt már szívódik is fel.
mondtam, hogy cukrot diétában max edzés után kéne enni/inni (pl. cukros teával vagy colával), de a legjobb, ha az edzés úgy kezded el, hogy be vagy töltve, vagyis ettél elég ch-t előtte. de amíg ilyen joghurtot eszegetsz 2 darab tojással mit vársz? abban lófasz energia sincs. -
Fermat
tag
-
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #4077 üzenetére
gondolom en rosszul voltam
gondolom azert mert nem volt eleg energia. gondolom en. ezert hamiztam a rizsemet es gondolom en nem volt semmi. ittam teat es jovolt gondolom en
-
Woodslave
félisten
most mivan? a cukor 100% ch. semmi gáz nem lehet vele.
Én is ettem ebédre húst, oszt nem éreztem benne a fehérjétBocs
Teszoszteronon van pont egy cikk a diétánál a makrotáőanyagok forrásának hatása a diétára. Nem olvastam teljesen el, mert nem érdekel, de ajánlom
[Szerkesztve] -
-
Fermat
tag
na mos itten ma komoly gondok voltak.Rizs felejtos, semmi CH nem ereztem benne es most rakaptam a parolt zoldseg pakkokra, es szerintem lecserelem az asvanyvizet lipton teára+5 tskanal cukorral( [link]+6tskanal citromra.
Nem hiszem hogy eza cukor komolyan befolyásolna a dietamat, raadasul 100 % CH.
Masfel liter teaba 5tskanal cukor nem egy nagy vasz iszt dasz.
Mai komoly problema a kovetkezo volt az edzes utan osszeesett a szervezetem kajaltam de ugyan ugy rosszul ereztem magam es emelyegtem.
Ettem a szokott idoben semmi valtozas, utana haverom megkinalt teaval megittam vagy 3dl es semmi bajom nem, kiveve a faradtsagot de azt a keves alvasnak koszonhetem.
Szoval rizs helyett zoldseg, asvanyviz helyett tea(nalunk az osszes sportolo ezt issza), husi adag marad, es figyelek az alvasra.
-
Fermat
tag
Na most jottem az ''edzesrol''
Rajottem nekem mia tuti: 10perc ''cooper'' futas(2-3 km) ilyenkor beindul az anyag
utana 50perc kozepes lepteku seta.
karnitin+koffein+Alfa burn kombo nagyon durva
most 60perc szunet utana reggeli(2f 1s rantotta,actimell,banan). -
Fermat
tag
namost aztírjak hogy a yohimbine 0.2gr\tskg kell szedni, ami 106kgnal napi 3db jelent, reggel ehgyomorra 1oraval edzes elott. Namost a karnitint 1000mgr feloraval es a koffeint(200gr) egy vagy fel oraval elotte kell szedni ?
-
LOTR
addikt
na abba volt amikor elmegy a stake-házba kajálni és eszik kukoricakenyeret is vagy mit (ha jól emlékszem kukoricakenyér volt), akkor szokott kukoricát+babot is enni, arra viszont nem emlékszem, hogy rizst eszik e
azért kérdeztem, mert lehet venni brokolit nyersen és fagyasztva is, de akkor ezek szerint az olcsóbbat vegyem és kész?
Uzsidoboz
nálam csak teszkó játszik, a többi messze van, teszkó meg 5 perc és akkor 70 fölé nem megy a pulzusom
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
én asszem a cost of redemptionban láttam kukoricadarát, amikor azt a trutyit csinálta a mikróban.
brokkoliból én fagyasztottat szoktam venni a plusban, a többi zöldséget meg ahol épp olcsó.de én csak paradicsomot, paprikát meg uborkát szoktam enni (mármint a brokkolin kívül).
-
LOTR
addikt
ha jól értettem/láttam Coleman is eszik kukoricát (neki biztos sósav vagy kénsav van gyomorsav helyett a hasában
)
mod:
azt mondta ha jól értettem, hogy cornberry (talán így kell írni), tudom, hogy nem vagyok Coleman, de ha veszek zöldséget, akkor egy zacsiban kukorica, répa meg zöldborsó van, és így legalább nem csak 1 fajta zöldség megy, hely meg nicns a hűtőben, hogy betankoljak sokféléből
melyik fajta brokkoli a jobb, a fagyasztott, vagy a nyers nem fagyasztott, már elkészítési szempontból melyikkel érdemesebb foglalkozni?
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
innen-onnan? honnan szedjem össze az infót ha nem innen-onnan? amúgy meg többnyire innen[link], meg most pl innen is. szerintem a legjobban úgy tanulom meg a dolgokat, hogy mint most is pl kijavít valaki. nem diétáztam még? és? még így is többet tudok róla mint a 20 gagyi fogyókúrát végigcsináló 20 éves dagadt csajok, pedig ők már diétáztak. amúgy meg haver nemrég diétázott és ő sose evett csak zöldséget és fehérjét egy kajálással. ő úgy evett, hogy 8-10x egy nap rizs+csirke+zöldség. nem számolta CH-nak a zöldséget, mint ahogy a rizsben lévő fehérjét se számolja bele senki a napi fehérjebevitelébe. szóval nekem a zöldség még mindig a rosttartalma, meg a lugossága miatt kell, nem a benne lévő CH miatt. ettől még persze igazatok van, tényleg van CH a zöldségben
[Szerkesztve] -
L|zsidoboz
őstag
Az ok, hogy Janesz sokat vesztett a tömegéből, de ő egy testépítő, nem pedig egy átlag ember.
Nálam top zöldségek a borsó, ,répa, retek, saláta és a savanyú káposzta voltak.
Ha a gomba zöldségnek tekinthető, akkor még az is.
Sokkal többet lehet belőlük enni, mint rizsből.
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
a kukorica nem jó. a babból sem mind1, hogy melyik, mert magas a ch tartalma.
SLYM: te ebbe a topikba miért irogatsz mikor még életedben nem diétáztál, és csak innen-onnan hallott információkat közvetítesz?
amúgy már minden lényeges dolgot régen leírtuk, mostmár mindig csak ismételgetjük magunkat. -
LOTR
addikt
jaj, miket beszélsz, szerinted a zöldség az mi?
a zöldség is szénhidrát, diétakor érdemesebb késő délután és este csak zöldséget enni rizs helyett
brokkoli, bab, kukorica, karfiol (én mondjuk zöldborsót és répát is szoktam enni -babot nem szeretem- , ezek is benne vannak a fagyasztott csomagban) ezek mind nagyon jók
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
válasz
L|zsidoboz #4054 üzenetére
inkább mellette, mint helyette. a zöldség az nem CH, és ugye minden evésnél kell a CH
-
SLYM
veterán
ez már nagyságrendekkel jobb mint az előző változat. amúgy azt azért még neked kell kitapasztalni, hogy mennyi az a szénhidrát mennyiség amitől heti 1 kg-ot fogysz. ha többet fogysz akkor több CH-t kell enni, ha kell vesesebbet akkor kevesebbet. tahát ha mondjuk 150g CH-ról indítasz lehet, hogy idővel visszább kell venni a CH-t. ugye Fless? ebben nem vagyok egyébként 100%-ig biztos. so-so ki kell tapasztalni mi a jó
-
Fermat
tag
[link]
''Mindenképpen éhgyomorra és szénhidrát szegény étkezésekkel jellemezhető diéta során érdemes szedni; a zsírmobilizálást és zsírbontást az inzulin egyébként is meggátolja, erre ebben az esetben még inkább fontos odafigyelni. Ketogén napok beiktatása potenciálhatja a hatást (nem vizsgálták). Többen megalapozottan úgy vélik, hogy a yohimbine zsírmobilizáló képességét a testmozgás felerősíti. Ha így használjunk, vessünk néha a kardió gépen egy-egy pillantást a szívverésünkre, nem tapasztalunk-e a megszokottól eltérő kiugrást, ami elméletileg nem kizárható. Az alfa-receptor manipuláció témában az Alfa-kardió cikket ajánlom mint nélkülözhetetlen információ forrást!''
Szoval mi szamit szenhidratszegeny etkezesnek ? -
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #4040 üzenetére
u nagyon jol. Szetdarabolom, es rizzsel egyutt gombocokat csinalok es folpak vagy alu.
amugy befigyel egy 7orai kaja majd jovohettol.
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
megjott az alfa börnöm es a koffeinem. fLeSs te hogy hasznaltad az alfa börnt ?
Bolero ?
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #4040 üzenetére
a zöld tea g-bombbal egész jó. de lehet keverni boleróval is.
-
törölt tag
Kérdés.
Főtt kukorica hizlal?Belefér egy fogyis étrendbe? -
fLeSs
nagyúr
válasz
robekri #4029 üzenetére
ha hirtelen tér át egy ilyen étrendre, akkor megeshet, hogy beleun.
de hogyha komolyan veszi a 2 óránkénti kajálást és felpörög az anyagcseréje, akkor hamarosan azon veszi észre magát, hogy állandóan éhes, és már alig várja a következő kajálást.és idővel ez odáig ''fajul'', hogy minden egyes szem rizst képes kikaparni a tányérból, hogy legyen energiája, mert a rizsben van a szénhidrát, ami az energiát adja. az ízek ilyenkor már egyáltalán nem fontosak. legalábbis nálam ez így volt pár hónap diéta után.
-
robekri
addikt
Szerintem ebbe a 9.00 csirke+rizs
11.00 csirke+rizs
13.00 csirke+rizs
15.00 csirke+rizs
Bele unsz, mint állat!
Szvsz lasabban add le kilókat, mert a szervezet (ősember és a raktározás esete) védekezésképp visszafogja zsír tartalékok felhasználását! (szvsz)
Én 183/100 vagyok egyenlőre annyit tettem eddig, hogy este nem zabálok 22h-kor! Illetve napi 3x10 perc séta!
Üdv.: Robe -
fLeSs
nagyúr
hajrá, sok szerencsét!
sztem kevés a kaja és össze fogsz esni (egyszer már én is átestem ezen), de majd úgyis kiderül. plusz én 19-kor is ennék.
egyébként nekem is volt refluxom amikor még dohányoztam és nagyon kövér voltam, a cigi lerakásával egész sokat enyhült, aztán amikor lefogytam, akkor elmúlt. -
Fermat
tag
Na akkor kezdjunk bele:
2007.április.19.(inkabb 20.)
Kezdosuly: 105,4kg(folosleg 20-30kg)
Magassag: 183.5 cm
Savas refluxom van, egyes kajakbol nem ehetek sokat, es hat utan no kaja. A sok annak koszonheto hogy az etkezesem kb igy oszlott meg 14.00 20% 22.00 80%, meg punnyadas.
Felhasznalt etelek/nap kcal-ch-feherje-zsír
1,5(187.5gr)tasak rizs 659.61-147-15.12-1.134 (forras : rizsesdoboz)
30dkg csirkemell 165-x-60-x(fLeSs blog)
2tojasfeherje 28-x-6-0(fLeSs blog)
1tojassarga 58-x-x-10(fLeSs blog)
1banán 104-27-1-1(bb.hu)
1Actimell 71-11.5-2.9-1.5
zoldseg kimarad-gyomorrontas miatt-par het mulva bekapcsolodik-
Summa Summarum : 1085.61-185.5-69.9-12.634 + a felhasznalt olaj(Floriol)
Eddig ez volt egy napi adagom, most elosztottam kissebb ''gombocokra''.
Szerek:
Scitec Alfa Burn(ezt ugye csak mozgas elott erdemes szedni ezert 1x3 + 2x500 Carni-X)
Coffein(3x200)
Eurovit(3x1)
Napirend:
4.00 Edzés (aerob, foleg futas(2-5km,kocogva,rovid sprintek)+ nyujtas)
6.00 rantotta+actimell+banan
9.00 csirke+rizs
11.00 csirke+rizs
13.00 csirke+rizs
15.00 csirke+rizs
15.00-17.00. jovoheten beiktatunk otthon Kettlebell edzeseket 8kg .ill 16kg [link]
17.00 csirke+rizs
Celok:
1, junius vege 90kg
2, szeptember vege 80kg
3, december eleje 76kg
Lehet orbitalis hulyeseget írtam ha vannak hibak kedves profik( fLeSs, uzsidoboz, SLYM) javitsatok ki.
Lehet egyes dolgokbol tobb kell(pl zoldseg-kimilyen markat vesz+ar), de jelenleg kisebb gyomoregeseim voltak tobb husinal, es 200gr ch meg soknak talalok.
Ja es persze heti ket kempo befigyel.
[Szerkesztve] -
(Bundás)
addikt
Akinek van 5 perce töltse már ki az alábbi kérdőívet : [link]. Köszöböm és elnézést az OFF-ért.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
robekri #4019 üzenetére
mit gondoljak? én agykontroll nélkül is megállom a csokizabálást és agykontroll nélkül képes voltam leszokni a cigiről, lefogyni, edzeni. agykontroll nélkül képes vagyok időre felkelni óra nélkül, nem vagyok stresszes, nincsenek alvászavaraim, sosem fáj a fejem, stb.
de ez egy diétás topik.nyiss egy agykontroll topikot.
-
SLYM
veterán
nemrég még azt írtad, hogy 200 gr fehérjét eszel. ebbe kb 40 gr fehérje van max és abba a rizsben lévő növényi eredetű is bele van számolva. (nem tom mi az a gyumi így abba nem tom mennyi lehet) testsúlykilogrammonként 3-at kéne enni. magyarul ha pl 70 kilo vagy akkor 210 gr-ot. CH-ból meg mondjuk 150gr-ot ossz el. ezeket legalább 8 felé kell elosztani, hogy felgyorsuljon az anyagcseréd. így lehet csak diétázni. persze kell a zöldség minden evés mellé és kell a sok folyadék (víz) is és kell naponta 1 óra aerob edzés. meg a vitamin, de az már megvan
-
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #4013 üzenetére
Nemsokára elvalik egymastol a konnyu ut es a helyes ut.
-
Fermat
tag
Ket tojasbol, nem akarok sokat vacakolni tobbet ugysem tudok megenni + paprika.
Ebed csirkes cucc + rizs
Vacsora gyumolcs(dede akkoris gyumi <3 )
Alpha Burn + coffein + lkarnitin kombo berendelve. -
L|zsidoboz
őstag
150 gr csirkében össz. 30 gr fehérje van. Az meg nagyon kevéske.
Mondjuk eleve napi 6 étkezésnek kéne lenni minimum, vacsi, az nem tudom konkréten hány órakor van, de arra sem a gyümi a legjobb.
tojásrántotta akkor hízlal, ha bennehagyod a sárgáját. Én pl. 4 fehérjéből és 1 sárgájából+felvágottból szoktam csinálni. -
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #4004 üzenetére
osztottam szoroztam es anpia adag amit megtudok enni :
reggeli gyumi(lehet tojasrantotta kene, de az nem hízlal ?)
ebed 150gr csirke - 80-100gr rizs
vacsi gyumi -
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #4002 üzenetére
Irtam kicsit lennt a kalvariat, Eurovitbol jo sokat.Utana majd multi-x.
(najo csak 130-150gr eszek meg ket turnusban. Szinfeher pipihusi)
[Szerkesztve] -
L|zsidoboz
őstag
Jaja, protein porra gondolok. Mert diétánál különösen fontos a fehérje mennyiségét magasan tartani. Azt a mennyiséget pedig nem hiszem, hogy húsból és tojásból pótolni tudja az ember.
Szóval sztem fontossági sorrendben ez a zsírégetők előtt van.
Vitamin milyeneket szedsz? -
LOTR
addikt
válasz
L|zsidoboz #3999 üzenetére
200g fehérje mellé nem kell semmi tápkieg fehérje
az már elég jó adag, nehezen is hiszem, hogy megeszik annyit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest