Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LOTR
addikt
egyből ráugrottam a twisteremre, és fél óráig ott is maradtam
elnézést, de nem akarlak megbántani, viszont ha 30 percig tudtad csinálni twisteren a tekergőzést akkor
viszont a gond ott volt, hogy szinte tuti, hogy nem jól csináltad
én hasazás után szoktam tekeregni (mivel twisteren gyorsabban elfáradok, mint ha simán egy vmilyen rúddal csinálnám-nem fekvenyomó rúd- ezért azzal csinálom), és max 3-4 percig meg folyamatosan, utána anniyra megfájdul oldalam(persze úgy csinálom, hogy amikor már azt hiszem, hogy ledőlök róla akkor még legalább 30mp-ig megy), hogy levegőt alig kapok
legjobb tudásom szerint azt úgy kell csinálni, hogy kezed az oldalad mellett, vállad mellkasod nem mozog, csak a derekad tekergeted -próbáld meg így, így jobb a hatásfok is sztem, ja és ha jól csinálod kb 1-2 percet adok és kidőlsz
na tényleg csak segíteni szeretnék, nem piszkálni
habár lehet, hogy ahogy Te csinálod az más izomcsoportra megy -
tütüke
tag
válasz
God Vazzeg #998 üzenetére
még most az egyszer elnézem
Én is hibáztam a pizzával pár napja... -
deniro2
senior tag
válasz
God Vazzeg #993 üzenetére
Én meg ilyet, de ezen sem írják: [link]
-
attilam
őstag
válasz
God Vazzeg #993 üzenetére
Na hát ezaz. Nyomasd a zöldségeket ezerrel.
-
tütüke
tag
kálium a harántcsikolt izom ingerlékenységét növeli. Hiányában izomgyengeség következik be. Gyakorlatilag minden élelmiszer-nyersanyagban jelen van. Előnyösebb forrásnak kell tekinteni a növényeket, mivel ezekben a kálium-nátrium arány a kálium oldalára tolodott el, s ez kedvezően hat a hasznosulásra.
-
Moddingfan
senior tag
Egy időben lehetett kapni egy pezsgőtablit (Haas fitness, vagy valami hasonló volt a neve), abban volt kálium is, csak sajna leálltak a gyártásával
Tablettában még nem láttam, de ha lenn, én szedném. Káliumhiány edzés utáni remegést, izomgyengeséget, görcsöket tud okozni, már volt hozzá szerencsém.
Mark: akkor banára UP!
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #988 üzenetére
Banán
az tele van, de a kálium nagy mennyiségben iszonyat veszélyes tud lenni
-
attilam
őstag
válasz
God Vazzeg #988 üzenetére
Sok zöldség.
Őszintén szólva én káliumtablettát nem szívesen szednék. -
God Vazzeg
veterán
válasz
Moddingfan #987 üzenetére
Káliumot mivel pótoljak? ETILIN!!!
Megy az ISS pack, de ezek szerint szahrt se ér
-
Moddingfan
senior tag
válasz
God Vazzeg #983 üzenetére
Csatlakozom attilamhoz, nyújtani kell. Egyébként lehet, hogy kálium hiányod van, az is okozhat ilyesit tudtommal.
-
attilam
őstag
válasz
God Vazzeg #983 üzenetére
Fogalmam sincs, hogy mi lehet. Először magnéziumra gondoltam, de ahogy írtad nyilván az akkor rendben van. Talán próbálj meg egy kicsit több magnéziumot enni, és minden sorozat után nyújtsál. Jobb ötletem sajnos nincs.
-
Moddingfan
senior tag
A Détás, gyúrós ételek topicját megnyitottam itt:[link] Mindenkit szeretettel várunk
-
God Vazzeg
veterán
Nekem már kb egy éve mindig begörcsöl a hasam mikor hasazok. (Értsd: az izom!) Úgy fáj, hogy bexarok! Na az mitől lehet! Vitaminok mennek ezerrel, kalcium, magnézium, natrium megvan mind
Ötlet?
Nagyon óvatosan azé hasazok ám, 17% tzs mellett még látszik, szal van azé, de jó lenne rá edzeni, mert brutálabb lenne szálkásításkor. -
attilam
őstag
válasz
Moddingfan #978 üzenetére
Szólj, hogy hova nyitod meg, aztán majd írok bele egy jó kis receptet. Most készül éppen.
Mármint a kaja.
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
válasz
Moddingfan #976 üzenetére
Ha csak egyszer mehetsz le, akkor edzés után egyből. Én reggel szoktam aerobozni, és délután edzeni. Most H-Szo-ig folyamatosan edzek. A pihenőnapokon csak aerob van és has. Amúgy minden nap hasazok most, kivéve a vasárnapot, az teljes pihenő.
-
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #978 üzenetére
Köszi, hogy megnyitod.
Sokat tudnánk tanulni egymástól
-
-
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #965 üzenetére
Nem tudom, hogyan kell új topikot nyitni.
Valaki megnyithatná helyettem. Nagyon megköszönném. Én meg majd nyomulnék a receptekkel.Tehát légyszi valaki nyissa meg. THX. -
Moddingfan
senior tag
''Én úgy gondoltam, hogy mellette ugyan úgy kajálok, mint most (nektek brutál diéta lenne)+kardió'' - én is ezt írtam
Akkor ezt megbeszéltük, THX
Egyébként kardiót mikor érdemes nyomni, mert én ugye naponta egyszer megyek edzeni és nem is minden nap, szla hogy oldjam meg? Otthon nincs gépem, kétszer nem mehetek egy nap terembe , ha pedig rendes edzés előtt nyomom, akkor nagyon kifáradok és fekve jó ha kimegy majd a 60 kiló
Ha csak pihinapokon nyomnám a kradió+alfaburn kombót, akkor annak lenne értelme?
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Moddingfan #971 üzenetére
sztem csak aerob előtt van értelme...
-
Moddingfan
senior tag
Akkor februárig még igyekszem nőni ezerrel, aztán lepucoljuk a felesleget
Bár mióta visszatértem a régi kajálásomra alapból sokkal kisebb lett hasam, nyomatok még mellé alfaburn-t és nyárra meglesz a kockahas (Izmos kockahas...ahogy Vénusz is énekelte anno
).
u.i.: Majd SB- n konkrétoskodunk ezerrel. Bevállalunk két XS méretű pólót, hogy jól látszon az összes kocka, leállunk egy korlátnál és végig ott feszítünk mint atom(ez persze csak vicc volt, de egy Pécs környéki strandon csomó faszi így nyomja nyáron, nagyon gáz arcok, LOL
)
-
attilam
őstag
válasz
Moddingfan #971 üzenetére
Szerintem jó lenne neked, mert diétás mennyiségeket eszel.
Amúgy tömegelésnél nem sok értelme van, de Neked szerintem jó lenne. -
Moddingfan
senior tag
Jól emlékszel. Én mondjuk tuti nem szednék be egyszerre hármat, elsőre meg pláne. Szépen, fogozatosan szoktatnám magam hozzá mind az alfaburn-höz, mind az edzéshez. Koffeintablettához már hozzászoktam a suli maitt, azzal nem lesz gond. Rendes tőled, hogy aggódsz
Egyébként reégi szívproblémám is az edzés miatt alakult ki, meg eszer idegi alapon sz@hakodott, de már 2 éve rendben van és nincs vele gond. Kardiót évek óta nem nyomtam, szal sztem 10 perc lépcsőzés után úgy fognak hazahúzni
-
deniro2
senior tag
válasz
Moddingfan #965 üzenetére
Nem jól rémlik, hogy neked voltak szívproblémáid? Csak óvatosan az ilyen cuccokkal.
-
Markgx10
őstag
Szedtem hát
, csak visszavettem a kardióból és szépen fokozatosan vittem fel 50-55 percig. Az alfa-burnből meg soha többet nem vettem be hármat csak kettőt. Mondjuk hugom 3-asával ette és egy óra kardiótól ''épp hogy megizzadt'' de ő ezt csinálja már vagy 6 éve, szóval ő már hozzászokott. Egy biztos, az alfa-burn az hat. Pont.
-
Moddingfan
senior tag
Nekem tetszik ez az alfaburn. Februárban jön egy szálkásításos időszak, akkor rápróbálok, de lehet, hogy valami L-Karnitin + Fat Burners komó lesz, állítólag az is jó. Valaki ezügyben? (A reggeli koffein persze alap, de max. 1 hónapig)
u.i.: Most mégsem nyitod meg a topicot? -
Markgx10
őstag
-
-
attilam
őstag
Persze.
8:00: 3 tabletta alfa-burn, 2000 mg l-karnitin, Plussz Extraktív pezsgőtabletta, 1 jó erős zöld tea.
8:30: 1 óra aerob edzés utána multivitamin
9:45: 5 szelet puffasztott rizs, 1 tonhalkonzerv
12:00 fél zacskó rizs (62,5 gramm) + csirkemell vagy pulyakamell
14:00 fél zacskó rizs (62,5 gramm) + csirkemell vagy pulyakamell
16:00 fél zacskó rizs (62,5 gramm) + csirkemell vagy pulyakamell
18:00 súlyzós edzés (ma pihenőnap van, úgyhogy csak hasazni fogok)
19:00 egy marék mazsola, tonhalkonzerv
21:00 valami fehérje (most tonhal, vagy ha marad a csirkemellből akkor az)
Összesen a csirkemell vagy pulykamell 0,5 kiló/nap. -
tütüke
tag
reggeli súlyom: 77,5. Ezen annyira fellekesültem, hogy egyből ráugrottam a twisteremre, és fél óráig ott is maradtam. Utána jött még félóra lábemelgetés + a kézisúlyzokat is beizzitottam. Most sokkal jobban érzem magam.tele vagyok energiával: ezt bevezetem minden reggelre. Csináltam régen is, de valahogy abbamaradt...
Szóval reggeli + esti edzés tutira meghozza majd a várt sikert. -
attilam
őstag
Fless:
Te mérted a derekad az előző diétád alatt? Ha igen, akkor milyen rendszerességgel. Mert én naponta mérem most, minden reggel, és eddig így változott:
95 -> 93 -> 92 -> 91,5. Nem sok ez a változás egy kicsit 3 nap alatt? Persze valószínű, hogy innen megy most le a zsír, meg még víz is lehet a dologban. A súlyomat most nem mérem, majd csak otthon, mert ahány mérleg van itt, annyi féle eredményt ad.
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
válasz
Moddingfan #950 üzenetére
Aham, értem. Felőlem mehet, én nem vagyok modi, csak előre érzem, hogy magyarázkodni kell majd miatta. Én mondjuk örülnék a jó diétás recepteknek.
-
Moddingfan
senior tag
De ez azért messze nem olyan. Amit belinkeltél, oda mindenféle recept mehet, de a tütüke féle topciba csak speciális, diéáts, gyúrós, stb. receptek kerülnének. Gondolj bele, hány embernek venné le a terhet a válláról, hogy miket egyen diéta alatt. Sztem nagyon jó ötlet. Amit írtál az alapján a gyúrós topic is felesleges, mert van általános sport topic is. Na, ez a diétás topic is ilyen, van recept topic, de ez egy speciális recept topic lenne.
-
attilam
őstag
válasz
Moddingfan #947 üzenetére
Nem kellene:
[link] -
Moddingfan
senior tag
Remek ötlet, támogatom. Rád vár e nemes feladat
-
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #945 üzenetére
amúgy ha már ilyen jól belelendültünk a kajákba, nyithatnánk egy receptes topicot kizárólag fincsi és diétás kajcsikkal. Vagy van már ilyen topikÉn még nem láttam...
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
válasz
Markgx10 #943 üzenetére
hát a művésztől még messze vagyok
de igyekszem, az idén még nem is voltam edzeni, most is a szakdogám írom, aztán jövő héten meg államvizsga
de utána gyilok lesz
amint jön a jó idő és lehet melózni a telken már megyek is! úgy is jó ha odaadod aztán vissza adom-küldöm. ahogy Neked kényelmesebb.
most így a suli végeztével biztos fogytam pár dekát -
Markgx10
őstag
Egy kényes harcművész
OFF (mondjuk eddig minden az volt) : Van már valami infód mikor jössz Egerbe? Ja és úgyis csinálhatjuk, hogy odaadom a DVD-ket, aztán ha átírogattad visszaküldöd postán, szerintem az lesz a legegyszerűbb
Tütüke: KöszönömSzalonnával még nem ettem, de nem is fogom.
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
válasz
Musztáng #933 üzenetére
A túrósrétes nagy kedvencem, reggel meg amúgy nyugodan mehet, akkor szabad
Egy egész csibével nem bírnék el, max egy féllel, de már attól is kipurcannék, nem vagyok egy nagy evő, ritkán eszek sokat, de akkor nagyon keményen adom elő
Viszont mostanában nagyon odafigyelek a kajára, zsírt mellőzöm (amennyire csak lehet, mert kizárni ugye lehetetlen, de nem is szabad), sok fehérje, kérsékelt ch. Kíváncsi vagyok a hatásra
-
Markgx10
őstag
válasz
Musztáng #933 üzenetére
''Más: engem anyukám állandóan brindzás sztrapacskával fáraszt.''
Az abszolút kedvencem, bárcsak valaki azzal fárasztana nap mint nap engem
Jó neked, szegény nagymamám csinált nekem mindig azt, de ő már eltávozott egy pár éve, azóta egyszer-kétszer csinált a volt feleségem (az is nagyon finom lett
) de mióta elváltunk (most már több mint egy éve) azóta nem ettem ilyet
Szóval becsüld meg azt a finomságot
, a sok szar csoki elbújhat mellette
Üdv:
Márk -
tütüke
tag
Na a mai mérlegem:
Figyelem, gyenge idegzetűeknek nem ajánlott!!!
7:30. : 1 szelet kenyér, sonkás szalámi, sajt, paprika.
13 : Káposztástészta.
ezekben a percekben: diabetikus édes házisütemény.
Tudom, hogy nagyon rossz, nem voltam itthon, de ez nem lehet kifogás...
6-tól egy órás edzés. -
Musztáng
tag
válasz
Moddingfan #928 üzenetére
Példamutató csokirezisztancia
Köszi!Bár már eléggé kacsingatok felé, de még nem jött el az ideje, hogy megdézsmáljam: ma este sütött anyukám túrósrétest, és azt fogok holnap reggelizni: tehát csokifogyasztás ''elhetelve''.
Más: engem anyukám állandóan brindzás sztrapacskával fáraszt. Máma meg vese-velőt főzött, aminek már a szagától is rosszul lettem.De azért sütött nekem egy egész csibét!
Mingyárt megyek és eszek is belőle.
Musztáng:bocs, hogy az előbb elírtam a neved
Nincs harag!
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
válasz
Moddingfan #929 üzenetére
Köszönöm.
Szóval olyan 60 mg körül van. -
Zoty@
aktív tag
válasz
Moddingfan #928 üzenetére
Ez nagyon jó!
Lehet én is kipróbálom, mert nekem sem bírja a hasam a tejterméket, ráadásul edzem is, ahol kellenének ezek a tápanyagok, ja meg az alvás is! Meglátom! Köszke! -
Moddingfan
senior tag
Találtam némi infót, angol nyelvű, bocs, de nem értem rá lefordítani és beírni, full egyszerű szöveg, szal gondolom nem problem
, íme: [link], a FAQ-ban van a kérdésed és a válaszod. Remélem segítettem, egyébként még egy hasznos link: [link]
Musztáng: bocs, hogy az előbb elírtam a neved
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
Egy UP a topcinak!
Hogy azért ON is legyek: mióta pár napja visszatértem a régi étkezési rendemhez (tejtermékek, zabkaja, jó reggelt keksz, joghurt, alapjaiban ennyi) és a kb. 6-7-szeri étkezésre kisebb lett a hasam, nem is fáj (normál kajától szite folyton fájt a hasam/gyomrom), nincs teltségérzetem (ergo jobb a kedvem), több az energiám (4-5 óra alvással fullon vagyok), anyagcsere folyamataim is viszonylag rendben vannak és az edzés is nagyon jól megy (kopp-kopp-kopp). Tudom, ezek szar kaják (pláne egy gyúrósnak), de ha valakinél minden kötél szakadt, próbálja ki, hátha neki is bejön, persze az alap, hogy a tejtermékeket korlátlanul bírja az ember gyomra (ez tudtommal nagyon ritka). A legjobb pedig az az egészben, hogy mióta ezt nyomom gyak. elmúlt az édességérzetem (hisz a joghurtok és zabkaják -legalábbis, amiket eszek- nagyon ízletesek) is, ami szintén nem egy rossz dolog.
Muszáng: tengergyümölcse csoki, nyammm, azt én is nagyon szeretem. Példamutató csokirezisztancia
[Szerkesztve] -
Musztáng
tag
Érdekes ez csokimánia. Én karácsonyra kaptam bátyámtól egy doboz tengergyümölcse csokit, amit nagyon szeretek, de eddig még nem ettem belőle, mert valahogy nem hiányzik.
Talán majd pár nappal a lejárati ideje előtt feleszmélek.
Nekem még a 2004-es szaloncukor ''termésem'' is megvan: de szerintem kukus lesz a dologból. -
attilam
őstag
válasz
csirkemano #925 üzenetére
Hát ezaz. Sehol semmi.
-
attilam
őstag
Nem tudja valaki, hogy egy sima átlagos instant kávébán kb. hány mg koffein van?
[Szerkesztve] -
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #921 üzenetére
Ez a baj velem is: kaja után lelkiismeretfurdalás. HÁt micsoda világban élünk???
-
tütüke
tag
válasz
Markgx10 #920 üzenetére
Tegnap anyósoméknak csináltam pizzát: paradicsomos alap+ bacon, sonka, olivabogyo, tojás, paprika, hagyma és rengeteg sajt. A tészta, és az alap is saját készitésű, nem ám a boltból megvett. Meg sem kóstoltam, sőt a maradékot is elcsomagoltam nekik: vigyék haza, ne is lássam. Ezt simán meg birom állni, de a csokira még rá kell erősitenem. Egyenlőre még mindig nyerésre áll ellenem.
-
Moddingfan
senior tag
Nálam esélye sem lenne, ahhoz nagyon sok króm kéne
Mára ennyi volt, mindenkinek jó éjt
Mark: hétvégén betoltam egy halom pizzátEredmény: iszonyú lelkiismeret furdalás, de leglább most könnyűszerrel megálom, hogy ne bűnözzek
És ez még jó pár hétig így lesz, ahogy a tapasztalat mutatja.
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
Nekem meg itt van kb 1 kg szaloncukor fél méterre tőlem, amit még a karácsonyi csomagban kaptam a cégnél, de meg se bontom, mert nekem nem ez a kísértés, ugyanis nekem a turmix az édesség hiányomat pótolja (mármint az ízesítése miatt).
Viszont ha egy pizza lenne itt, akkor bajban lennék úgy hiszem(nálam a tejfölös alap, juhtúró, oliva, gyroshús, featsajt, plussz mindig dupla sajt
a nyerő feltétek, de nem is írom tovább mert mindjárt rendelek egyet, ha így folytatom
)
-
attilam
őstag
válasz
Markgx10 #912 üzenetére
Dehogynem. Nekem számít a véleményetek nagyon is.
Szerintem csak a koffein volt egy kicsit sok. A többi rendben vagy.
Tavasszal nem lesz SB. De majd igyekszem őszre összehozni valami emberi formát.
Mod.: Alfa-burn 3 kapszula az ajánlott, l-karnitin 4 gramm is mehet egyszerre, de ez a max, a plusszban alig van valami, de van 30 mg koffein benne. Szerintem ez ok, az a baj szerintem, hogy nem tudtam eleget aludni.
[Szerkesztve] -
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #917 üzenetére
nálunk is mindig fel van halmozva egy csomó csoki. A legnagyobb kisértés nálunk a sportszelet: ki van téve mindig egy a cipősszekrényre, minél tovább megmarad, annál jobb vagyok.
és igy lehet mérni a krom hatását is. -
tütüke
tag
húú, de felpörögtünk
Szóval béres krómot szedek. napi 6*120 baromira sok ám szerintem.
Attilam: azt azért ne felejtsd el, hogy a króm nem ürül csak ugy ki... Bár te sokkal jobban megdolgoztatod a tested, mint én...de ez akkor is nagyon nagy mennyiség. -
LOTR
addikt
válasz
Moddingfan #913 üzenetére
nekem volt olyan, hogy majdnem 1 évig gyűjtöttem a csokikat(nyártól nyár elejéig), mars, snikers, twix -eket, és kb 1 cipősdoboz tele lett velük, vagy egy papír szatyor, már nem emléxem, -de annyi csokit egyszerre még csak a tecsóban láttam
- (3-5kg simán volt), pont nyárra
na akkor gondoltam megnézem a termést, hát mivel volt olyan aminek lejárt pár héttel a szavatossága, gondoltam ideje lenne megenni, persze előtte megmutattam a termést, hogy mit halmoztam fel, persze azután egyből indult a kunyizás, hogy adjak má, ha nekem annyi van, a nagy fenéket adtam
azon a nyáron mindet megettem, igaz, hogy napi kb 2 esével faltam
na ezt csak erősen offba merem írni
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
Ez velem is így van, ha tudom, hogy van csoki, akkor nem tudok ellenállni neki
Kedvesemnek még van egy csomó karácsonyi csokija, mindig megnézem, ha belépek a szobába
, de eddig tudtam uralkodni magamon. Sőt, nagyon büszke vagyok, mert nekem is itt lapul két tábla fehér csoki az éjjeli szekrényemben és még csak felé sem nézek
Mark: csak aggódásom fejeztem ki iránta, mert ha nagyon elsokall valami, akkor az őszi SB-n sajna nem fogunk talállkozniDe én is drukkolok neki ezerrel
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz
Moddingfan #908 üzenetére
Nemongyámáilyet!
Én mindig tiszteletem az olyan embereket, akik komolyan csinálják a dolgot, nem csak olyan középszerűen mint én. Szóval bár úgysem számít a diétájában a mi véleményünk szerintem, de azért hajrá Attilam!
Attilam: Ha már nem lesz tavaszi Sb, akkor az őszire úgy nézzél ki, hogy nyugodtan elindíthassunk PH!-s színekben -
LOTR
addikt
ez a 120-as pulzus nem ahhoz viszonyított, hogy mennyi a nyugalmi helyzetben a pulzusod?
mivel én kipróbáltam a teremben van ilyen pulzusmérő, és a vállhoz húzás(vagy mi a neve) után volt 135-ös is(egy gyengus hasazás után is megvan 125, tehát ha nagyon intenzíven csinálnám a gyaksikat , akkor 140-150 is meglehetne), és akkor még nem is csináltam olyan nagy intenzitással, csak nagy súllyal
a kérdés: hogyha nekem kicsit magasabb alapból a vérnyomásom, akkor az aerob gyakorlatoknál is kicsit magasabban kellene tartani nem? -
Moddingfan
senior tag
Kidobni sztem is pazarlás. De nálnuk van, aki felhasználja, mint már mondtam, pl.: süti, rántotta, paírt, stb.
Mod: ''3 alfa-burnt 2000 mg l-karnitint, egy plussz aktivált (ginseng + coffein + l-karnitin) és egy lapos evőkanál instant kávét.'' - ez nem fanatizmus, ez már sztem túlzásHa infarktust kapsz, ne csodlákozz.
Mod2:''Én oda szoktam adni a sárgáját a szobatársaimnak. Egyék meg ők'' - bakke, őshonos Degeci vagy
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
válasz
Moddingfan #896 üzenetére
én sem veszek sosem magamnak csokit, max túrórudit, de ha hazamegyek, akkor otthon mindig van csoki, én meg nem győzöm mondani, hogy ne vegyenek, de van és csak arra vár, hogy megegyem (szinte könyörög, az a baj, hogy tök hangosan hallam
), és mivel nyár óta kb nagyon jó esetben csak 2-3kg-ot sikerült felszedni, hát eszem is
-
attilam
őstag
válasz
Moddingfan #886 üzenetére
Kösz, de én nem tartom magam fanatikusnak. Sajnos a körülmények nem mindig engedik meg, hogy 2 óránként egyek, és azt amit szeretnék. Ez van sajnos.
De erről nem tehetek.
Amúgy én is elkezdtem a diétát és már az első nap túlzásba estem a koffein miatt, vagy az alfa-burn hatása. Szal kicsit furcsán érzem magam, de nem vagyok beteg. Voltam délután aerobozni, és alig kellett tekernem, mert alapból 120 körül járt a pulzusom.
Persze előtte bevágtam 3 alfa-burnt 2000 mg l-karnitint, egy plussz aktivált (ginseng + coffein + l-karnitin) és egy lapos evőkanál instant kávét.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest