Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxer001
veterán
válasz
Bubee82 #5705 üzenetére
Van.
12 órás műszak
Te mikor dolgoztál?
Ezt meddig csináltad így?
Nem mindenki bírja hosszú távon 5-6 óra alvással, és ilyen napi felállással...illetve van olyan is, amikor az ember nem tud ennek élni, pl. munka után más dolga is van otthon, vagy ilyesmi, lásd. nők nagy része. () Nem az eltartott missz picsákra gondolok.
-
Boxer001
veterán
válasz
_Volkovy_ #2520 üzenetére
Na ne már, hogy Cegléden nincs egy olyan terem, ahová normális emberek is járnak...nálunk is van, meg olyan is, amit te írtál.
Amúgy sztem sokan téveszmékben élnek, hogy a gyúrósok azok ilyen leszólós bunkók...közben meg még azok is segítőkészek, akikből ki se nézné az ember, hogy azon kívül, hogy hööö? tudnak-e bármit is kinyögni.
Szal menjél csak.
-
Boxer001
veterán
válasz
Ultram3jor #2499 üzenetére
de a topicot benézted kissé
azaz amúgy, kenyeret kell zabálni, meg sört inni, fő az egészség. -
Boxer001
veterán
állandóan ebben a tévhitben élnek...
van egy ismerős, vékony, de a hasa meg nagy...
kérdezem tőle, hogy hogyan étkezel te, mert két hete még nem volt ilyen gyomra...sejtettem, hogy max 3x eszik, aztán jól bekajál ami épp jól esik, stb...kira
és hasazom is pedig sokat, de mégis nagy a hasam, mondja ő...elmagyaráztam neki, hogy hiába hasazik...+ az étkezési szokásain és a kajákon is változtatnia kéne...meghallgatta, de hogy el is hitte-e, azt nem tudom.
ja meg hogy lehet, hogy koxolnia kéne...na itt már kész voltam -
Boxer001
veterán
válasz
Moddingfan #2304 üzenetére
A lecitin nem indította még be az anyagcseréd? Vagy ez gondolom nem ilyen könnyen megy azért...
-
Boxer001
veterán
Ha csak ezért diétázol, akkor sztem nem kéne elfelejteni a főzeléket.
Remélem engem nem kap el ez a diétadivat, mert el is pusztulnék.
Akkor kéne diétázni sztem, ha van is rá komoly ok, pl testalkat...vagy ha már csak a magad jóérzéséért, akkor meg nem kéne ilyen drasztikusan venni, hogy úristen akkor főzeléket nem. -
Boxer001
veterán
válasz
Moddingfan #2188 üzenetére
Mert okosan megjátszotta ezt a Norbi srác. Sok ember azt hiszi, hogy ő általa fog lefogyni, ha az ő termékeit vásárolgatja orba-szájba. Amúgy elismerésem neki, szépen meggazdagodott a népen, csak gratulálni tudok.
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #2110 üzenetére
Elfelejtetted írni a jobban szó előtt, hogy sokkal.
-
Boxer001
veterán
Na ezt kikérem magamnak.
Lehet, hogy én a 72 kilómmal ultravékonynak számítok, akkor annak...de sztem sok puhány pöcs szeretne így kinézni 72 kilósan.
Azé álljon má meg a menet, nem kell mindenkit Ronnie C.-hez, vagy Janeszhoz hasonlítani.
Márk te meg tápos koxos vagy na.
Nekem inkább ez az ideális testsúly, mint ha lennék 80-85 kg úgy, hogy ott már igencsak zsírok figyelnek. (ne ezt azé én se gondoltam teljesen komolyan
de ha már fogyis topicban vagyunk...
)
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
Jajj, az még nekem sok...én ott még nem tartok, hogy annyira rá bírjam magam beszélni, azé annyira nem szeretem.
De fejlődni kell, meg fogom szeretni.
(majd légyszi írd már le egy napi kajálásod a gyúrós topicban, csak hogy ösztönözzön az egyre jobb tömegelésreÁllandóan csak a diétás kajálás a téma.
)
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
válasz
Moddingfan #1830 üzenetére
Én inkább maradok a napi 0 kávénál.
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #1782 üzenetére
Milyen hatást fogok elérni?
Köszi, egyelőre ebédelem ezt a szemetet (most már mindegy, mindjárt végzek vele), aztán jöhet az érték. -
Boxer001
veterán
válasz
Moddingfan #1373 üzenetére
Olvass vissza a gyúrós topicba és válaszolj a kérdésemre.
-
Boxer001
veterán
válasz
szancsika #277 üzenetére
Én válaszoljak?
Úgy hogy még nem kaptam jutalmat?
ÁHH
Az a honlap amúgy nekem egy kész káosz, sztem direkt ilyen.
Mire ezt megírom, sztem attilam már meg is írta a választ a kérdésedre, ahogy látom, errefelé kószál.
Nem nyert...
Amúgy nekem elég gyors az anyagcserém és nem eszem sokat, illetve már egyre többet.
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
válasz
Moddingfan #211 üzenetére
Én nem tudom, lehet teljesen el vagyok tájolva, de az igazi modell srácok inkább magas, vékony, úgymond feminim (vagy milyen
) vonásokkal rendelkező emberkék. Szal én ahogy most ezt felfogom (lehet rosszul)...te a büdös életbe nem lennél modell.
De én nem értek hozzá, lehet sokfajta modell irány van, majd megírja valaki a frankót. -
Boxer001
veterán
válasz
Moddingfan #188 üzenetére
sztem rossz felé gondolkodsz...
manapság a nádszál kissé buznyák kinézetű palimadarak a menők, te meg hála istennek nem vagy ilyen, valószinűleg. -
Boxer001
veterán
válasz
parandroid #129 üzenetére
Sajnálom, hogy nem kiváncsiak rá, de ez a társaság már kialakult OTT, és nem csak én vagyok a tagja,én csak védelmeztem őket. Itt viszont nem fogok művelni semmi ''rosszat''...Töröld ki ezeket a hszeket, nem kell ez ide.
-
Boxer001
veterán
Barátom...én nem akarok semmi veszekedést, de tudod mit: egyáltalán nem érdekel, hogy mennyire van igazad az ügyben. Az ott egy kurva jó társaság...és ahol jó a hangulat, ott csetelések is kialakulnak...emberek vagyunk, és...és mit magyarázkodom, le-van-sz@rva....tovább nem folytatom.
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #121 üzenetére
Így van, mission complete.
és több képet.
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #102 üzenetére
Nekem volt már 5 is, pedig én nem is szedtem.
-
Boxer001
veterán
válasz
Moddingfan #47 üzenetére
Ez 100%-os elismerő hsz volt.
-
Boxer001
veterán
válasz
Moddingfan #41 üzenetére
Jól van te, tudjuk, hogy f@sza csávó vagy te.
-
Boxer001
veterán
Ő kb olyan, hogy vékony felsőtest, de nagyon vékony, csípője szélesebb, lábai vékonyak, mellei viszonylag nagyok.
Szóval össz kinézetre vékony, nem hogy kövér...az agyam eldobom tőle soxor.
Azért neked van ám magasságod...de valamin lehet tényleg változtatnod kéne, én sajnos nem tudok tippeket adni, majd az okosok, tudod, én vékony vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Lexus, Toyota topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest