Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3DMark06 eredmények
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzalaiG
addikt
Van valami olyan cucc, mint étvágytalanító? Máshogy nem tudom megfogalmazni, de, h ne legyek éhes.
-
rii
nagyúr
100 g tejben 50 kalória van ... t*k*m
almás cerbona műzli: 411kalóri
csak ezekből napi 1000 kalória bejön napi 1 liter tej esetén .... :-/ -
Moddingfan
senior tag
válasz
Vandit. #3196 üzenetére
''amúgy meg ehetsz amennyit akarsz csak mozogd is le.'' - azt kell hogy mondjam, ebben van valami, az utóbbi időben szét zabáltam magam, édesség hegyeket ettem meg (le se írom, mert behal a topic) és ma mértem a súlyom, 85 kiló, szóval nem híztam egy kilót sem 2 hét alatt, igaz, szinte megálás nélkül menetben voltam, csak este ültem a fenekemen, szóval valószínűleg elhasználtam, amit megettem. Mostantól azonban újra edzés, nincs nasi, nincs kilengés, szigorú leszek magamhoz
-
Vandit.
addikt
válasz
Moddingfan #3195 üzenetére
karnitin+tirozin+koffein+glutamint
az tuti ledobok vagy 4-5 kilótn minimális diétával.
amúgy meg ehetsz amennyit akarsz csak mozogd is le.
ennyi.
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
Lehet enni 6 után is simán, csak lehetőleg mellőzd a zsírt és a ch-t, amennyire csak lehet, pl.: zsírszegény (0,1%) túró, hús, szalámi, zöldség, ilyesmik.
azt szeretném, ha úgy zabálhatnék, (módjával) de akár este 10kor is) ahogy nekem jólesik. - ezt én is szeretném, csak hát ez sajna nem müxik
Mod: karnitin+tirozin+koffein+glutamint, te jó ég, ez nem semmi lesz. Mondjuk tápkieg sztem csak akkor kell, ha már nem sok felesleg van rajtad, addig a sima diéta is hatni fog keményen, ha elhagyod az esti kajálásokat és valamennyit mozogsz is mellé, akkor garantáltan meg lesz az eredménye. Egy haverom már attól is fogyásnak indult, hogy este hat után nem eszik kenyeret
Mod2 : én dumálok itt a diétáról, erre tegnap betoltam baráti társaságban 7 gombóc fagyit együltő helyembenFagyis kislány nézett is érdekesen
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
Vandit. #3193 üzenetére
''.............nem attól fogsz.hanem attól hogy ezektől több kalóriát égetsz..............''
ok ... (-:
és ezekből : ''........zöld tea+karnitin+tirozin+koffein+kis kardi.......'', ''........glutamint .......'' a vastagon szedettet hogy tudom bezserezni? És hogyan kell bevinni, napjában hányszor? -
-
rii
nagyúr
válasz
Vandit. #3190 üzenetére
ebből a zöld tea, és a koffein (kevés kávé) fog menni ....
nem attól akarok fogyni, hogy ''szer''-eket eszek, hanem a mozgástól .... szeretnék sportos is lenni .... szükségem van az állóképeségem növelésére is .... a mozgás miatt pedig gondolom nem jó ha diétázom ....
de persze fontolóra veszem, és a zöld teát betartom ... -
rii
nagyúr
válasz
Moddingfan #3187 üzenetére
amikor lassan tekertem (20kmp/h) akkor volt 150-160
amikor meg beletapostam (30-35 kmp/h) akkor 175
meg nekem sokat kellene mozognon, és azt szeretném, ha úgy zabálhatnék, (módjával) de akár este 10kor is) ahogy nekem jólesik. Mivel gyakran becsúszik este 8, este 9-es hazeérkezls, ezért nem tudom garantálni, hogy mentálisa lefáradt testemtől az éhség ellenére még a kaját is megvonjam.
Át lehet valahogy rakni az esti éhséget reggelre? ()
de persze megnézem akkor a blogokat, és visszafogom az esti zabálásokat, mondjuk 0-ra 18h utántól. -
Moddingfan
senior tag
Bicaj 120-as tartományban. Az esti kajlás lényege, hogy minimális ch, sok-sok fehérje, mondjuk ez az egész diétára igaz nagyvonalakban. Ajánlom mindenki figyelmébe a blogokat.
SzalaiG: a fenti tippeket ajánlom Neked is, a tápálkozás a dolog lelke, ha az rendben van, akkor minimális mozgással is csodákat lehet tenni. -
SzalaiG
addikt
Én is.
79kg vagyok és aug20ra 70 szeretnék lenni. Tippek-tanácsok? -
rii
nagyúr
milyen mozgást célszerű végezni és milyen pulzustartományban, ha fogyni akarok?
Az esti kajálás nagyon visszvet? -
deniro2
senior tag
Úgytudom, hogy Boxer 185 centi, de lehet tévedek. Amúgy nem hiszem, hogy lenne 75 kg, mert tavaly 65 volt és 10 kg már komoly eredmény, viszont tudtommal sem a kaja, sem az edzés nem stimmel nála, szal valószínűtlen. A 25 centi kemény... Én egy 80 cm-es derékkal kiegyeznék, ez 12 cm minusz lenne.
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
válasz
deniro2 #3181 üzenetére
sztem nem lesz elég a 10 kiló leadása, de egyelőre most ez a legújabb cél, augusztus 20-ig 82 kg akarok lenni, természetesen zsírból akarok fogyni, szóval nem a súly a mérvadó, hanem a centik. a minimum amit még le akarok adni derékból az kb. 25 cm (az eddigieken felül), ha ez meglesz, akkor valszeg abbahagyom a diétát.
sztem kb. 75 kg környékén lenne meg egy kockás has (ami egyáltalán nem célom), ezért kérdeztem rá a gyúrós topikban, hogy hány kg Boxer, mert ő 183 cm és elég vékony, én meg 182 cm. -
deniro2
senior tag
válasz
Moddingfan #3180 üzenetére
Szerintem, ha Fless úgy gondolja, hogy még 10 kilót szeretne leadni, nem nagyon érzi úgy, hogy toppon van. Én jövő hónapban 5 kg-ot szándékozom leadni, de a kép berakásától még így is tartózkodnék most.
-
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Moddingfan #3178 üzenetére
én adok majd képet ha teljesen befejeztem a diétát.
-
Moddingfan
senior tag
Nem direkt fogyok, sok a meló, nem tudok mindig enni, amikor kellene, ez van, de sebaj, hál Istennek onnan megy le, ahonnan még kell, leginkább derékról, aminek örülök. Komolyan már nem diétázok, inkább izmososdnék még, jövő héttől újra megy az edzés, már nagyon hiányzik.
fless: képet kérünk! - ezt pont Te mondod? -
Vandit.
addikt
zöld tea+karnitin+tirozin+koffein+kis kardió=GARANTÁLT ZSÍRVESZTÉS
-
tildy
nagyúr
válasz
Moddingfan #3171 üzenetére
Hát te már hova fogysz, már bocs?
-
ithomas
őstag
Változatlan súlyzós eddzés alatt azt értem,hogy nem fogok kicsi súllyal több sorozatot csinálni...lévén sokak szerint ez a szálkásítás,szerintem meg egy baromság...
Hanem próbálom tartani a már elért súlyokat,ugyanazzal a szériaszámmal.
Az első kérdésemre meg ezekszerint nem fogok választ kapni.... -
fLeSs
nagyúr
válasz
ithomas #3163 üzenetére
sztem több fehérje kéne, az intervallum kardiót max pár hétig szokás csinálni, és csak bizonyos időszakonként (2 hónap off, 1 hónap on vagy ilyesmi), a változatlan súlyos edzés meg nemtom nálad mit jelent, én próbáltam emelni a súlyokon, csak nem ment a kevés ch miatt, ezért maradt változatlan (kivéve a diéta végét amikor elkezdtem kreatint szedni), ami egyébként számomra elég jó eredmény, mert a bunny meg God Vazzeg is írta, hogy diétában mindig bekövetkezik a gyengülés, és én 3 hónapig nem gyengültem.
-
ithomas
őstag
Írtad hogy vmi egészen új stratégiával fogsz neki a fogyókúrának.
Örülnék neki ha nem csak a kúra végén árulnád el mi az.
Pár hónap múlva én is belekezdek majd a szálkásitásba,ezt hasonló módon mint amit annó linkeltél(Jó és rendszeres kaja 150g CH-val 200 g fehérjével+rendszeres aerób+anaerób(intervallum futás)+változatlan súlyokkal való eddzés)esetleg valami zsírégető.
Szerinted ez jó lesz? -
tildy
nagyúr
válasz
Moddingfan #3160 üzenetére
Köszi
Az a poén, hogy kezdenek a farmerek nagyok lenni, pedig bizony van a olyan kajcsi amit ugye elvileg nem lehetne
(3 naponta fél , mirelit plussos sonkás pizza reggelire. Finom is, és eddig csak fogytam tőle.. Jó mondjuk ezen van szerintem spenót, sajt, füstölt sonka.. )
Vacsora természetesen csirkemell és a főzőlé.
Egyelőre a cél 75 kgDe eddig utóbbi 1 évben ez a legjobb eredményem.
-
wsh
csendes tag
szétválasztó diéta + mozgás(heti 2x Krav maga 2x futás sok felülés fekvőtámasz szoba bicigli) egy hónap 8kg
-
tildy
nagyúr
Reggeli méricske: 78.5
Eddigi legjobb eredmény. A nadrágokon is látszik (nem, nem nyúltak ki)
-
fendre
tag
válasz
Woodslave #3149 üzenetére
Csak sikerült belekötni
Igen a glutamin fain cucc és egy spec aminosav. Nekem nagyon bejött! Izomláz ellen, plussz regenerációs időt lerövidíti. Gluta-FX is jó, de por formában nagyobb mennyiséget tudok venni. Lábazás után szoktam nyomni FX-et, hogy tudjak járni másnap (harmadnap) -
Vandit.
addikt
Nekem bejöttek.de kinek mi
ki mondta hogy van pezsgő fornulás fehérje?Én tuti nem,de mind1.
Én csak pezsgő kreatint szedek (Trans-Fx) és ahogy érzékeltem jobb a
hasznosulása mint a sima por kreatinnak.Ezek szerint a pezsgő kreatin se ér semmit?Hát nem tudom
Edzés után:
Fehérje+szénhidrát +kreatin
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
fendre
tag
válasz
Vandit. #3143 üzenetére
Fehérjéről volt szó. Lehet én vagyok tudatlan, de még nem hallottam pezsgő formuláról (fehérjével kapcsolatban)
Pezsgő L-karnitines-koffeines cuccok és társairól annyit, h elég sok fajtát próbáltam és nem értek semmit. Önmagában semmit nem ér, ha meg diétázom akkor amúgy is javul a testkompozícióm és nem láttam érzékelhető különbséget, ha dobok mellé bármit is. Biztos segítettek valamit, de nekem nem éri meg azt a pénzt amibe kerülnek. Inkább veszek rajta sok zöldséget pl.
Edzés után: fehérje megy némi CH-val -
-
-
fendre
tag
Szerintem ne a ''csodaszerekben'' bízzatok
A [link] -ről töltsétek le a 11-es videót és a 8. perctől nézzétek meg. Elég sok okosság elhangzik benne.
(LOTR linkelte már a 3033-as hszben)
Csodaszerek helyett inkább gramm-pontos konyhai mérleget, fehérjeport, csirkehusit, zöldséget, olivaolajat, tonhalat és rizst vegyetek leginkább
[Szerkesztve] -
Ariadne
őstag
válasz
Moddingfan #3136 üzenetére
Áááá, ingoványos terep ez a táplálékkiegészítős, ilyenkor mindig visszarettenek. Amire ráírják, abban sem feltétlenül van, amiről meg nem reklámozzák, abban igen.
-
Ariadne
őstag
válasz
Vandit. #3132 üzenetére
Láttam ajánlják hozzá az Alpha Burnt is, hogy azzal meg még annál is hatásosabb, meg persze van/lesz Whey Pro... Hmm, valahol azért meg kell húznom a határt, mennyi ''segédanyagot'' akarok magamba dönteni.
A vérnarancs ízt jobban szeretem, mint az ananászt, szóval szigorúan szakmai alaponlehet, mégis a Thermo-t próbálom ki... (Bár a ''pajzsmirigy hormon tiroxinnak is az előanyaga'' félmondat kicsit elbizonytalanít.)
[Szerkesztve] -
Ariadne
őstag
válasz
Vandit. #3129 üzenetére
Csak sima L-carnitine-t szedtem edzéshez (főleg aerob, heti 1 súlyzós), de Moddingfan ajánlotta az FX-et, és tényleg jónak tűnik. Mivel este edzek, ezért kösz, hogy szóltál, le kell tesztelnem, nehogy végigpörögjem az éjszakát, aztán úgy kelljen munkába másznom reggel...
De erősen gondolkozom, hogy eredendő lustaságomat legyőzve reggel kellene mennem a futós-bicajos edzésemre, a terem úgyis éjjel-nappali.
-
tütüke
tag
Hallottam, hogy van Miskolcon egy kezelés, ahol egy műszert a tested több pontjára rákötnek, majd a végén kielemzik, hogy pl az egyes vitaminok milyen arányban szivódnak fel/hasznosulnak a sejtjeidben. Kielemeznek mindent: vitaminok, csontritkulás, stb.
Tud valaki erről valami pontosabbat? -
Ariadne
őstag
válasz
Moddingfan #3120 üzenetére
Szerintem megmarad a hatása egy ideig, de ebben nem vagyok biztos. Barátomon ''teszteltem'' nemrég a normál változatot, ő is fáradékony volt, meg jött ugye a vizsgaidőszak. Megajándékoztam hát egy dobozzal, és magától újságolta, hogy milyen jó, végre fel tud kelni reggel és sokkal energikusabb. Csodát nem tesznek ezek persze, és tényleg a legjobb dokihoz menni utánanézni a dolgoknak...
L-karnitin terén: nekem semmi gondom nem volt eddig vele/tőle, az 500mg-os Sciteceset szedem kettesével alkalmanként, de csak pozitív hatása volt. Bár a Carni-FX azért megkísértett most kicsit...
[Szerkesztve] -
Vandit.
addikt
válasz
Moddingfan #3123 üzenetére
ezért ajánlottam a Termo-x nevű terméket koffein,l-karnitin,tirozin,hca(HidroxiCitricAcid),
stb. -
Vandit.
addikt
az L-karnitin napi adagja min 1000mg
persze függ a testsúlytól is.magába nem érdemes szedni 1ébként -
Moddingfan
senior tag
Ilyet még nem hallottam. Mik vannak.
L|zsidoboz: én energiaitalt meg koffeintablit totlokKomolyra fordítva tényleg lehet vashiány, esetleg B-Vitamin hiány, de sztem menj el a körzeti orvoshoz és csináltass egy teljes vérképet, mielőtt elkezded tömni magadba a vitaminokat, mert ha túladagolod az sem jó, sőt.
Ariadne: a ''viagrás'' (ez nagyon jó) változata sztem nagy átverés, alig van benne több valami, minimális L-Karnitin és slussz, mindez horro áron, sztem igencsak felejtős. A simáról meg annyit, hogy hónapoki szedtem, mióta 2 hónapja nem szedem semmi változás
Vandit.: a Cytogen sem rossz, nem egy Scitec, de nem rossz, a Whey Pro-ban is majdnem tök ugyan annyi a fehérjetartalom, csak nem olyan nagy tisztaságú a a Cytogen, mint a Scitec, ennyi. Árban alig drágább a Scitec, én mindenképp azt venném (persze csak az 5 kilós van azonos áron, a kisebb kiszerelésben a Scitec nagyon horror), de a másik sem rossz vétel, akár diétához, akár gyúráshoz kell.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Másnak is hasmenést okoz az L-carnitin?
-
Vandit.
addikt
válasz
L|zsidoboz #3111 üzenetére
a Cytogennel vigyázz.gyenge minőség alacsony a fehérjetartalma(már ha van 1általán)
az L-carnitine helyett vehettél volna termo-x-et vagy acetil L-carnitine-t.abból több megy át a vér agy-gáton.
engem nagyon odavágott.úgy pörögtem edzés alatt és kardió alatt is mint állat
[Szerkesztve] -
tütüke
tag
válasz
L|zsidoboz #3112 üzenetére
a vashiány, és a B-vitamin hiánya is okozhatja a fáradtság érzetét. B vitaminból mindenképpen ajánlom neked a Bioextra-s B komplexet.100 db-os kiszerelés nem is drága. És tényleg nagyon jo fajta vitamin. [link]
-
Ariadne
őstag
válasz
L|zsidoboz #3112 üzenetére
Nálunk a sima Actival jött be, meg jó a ''viagrás''
(kék) változata is, amit vizsgaidőszakra meg eyéb erőteljes igénybevételre ajánlanak. Már ha ilyen általános dologra gondoltál.
-
L|zsidoboz
őstag
Azt meg tudja vki mondani, hogy milyen vitamint kell szedni fáradékonyság ellen?
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Vandit. #3108 üzenetére
Hali!
Tegnap már megvettem a 100% whey prot, az eladó csajszi azt állította, hogy nekem ez való.
Kíváncsi leszek a hatására, hogy milyen párosítva a napi 4*500mg L-carnetine-nel...
márkában pedig cytogen lett, állítólag csak kicsivel gyengébb a scitecnél.
De nagyon köszönöm a tanácsot
[Szerkesztve] -
roPHka
senior tag
válasz
Moddingfan #3104 üzenetére
ez így van, bele is halnék hogy ha mindig csak pulyka és csirkemellet kellene ennem.
Majd szétnézek akkor hekk ügyben is.
Azért köszi az infókat.
Viszont szerintem a csirkemell nyesedék nem a legjobb választás, sztem az már egyáltalán nem zsírmentes.
Bár az 500-600Ft-os árán azért ledöbbentem. Errefelé (Hatvanban) a csirkemellfilé Profiban 1200 Ft körül van -
Vandit.
addikt
válasz
L|zsidoboz #3083 üzenetére
Szia
100% whey isolate-ot szedj.Napi 4 adagot minimum -
Ariadne
őstag
Hát pont ez az, hogy a Tecsóban ott szadizzák szerencsétleneket, ráadásul egyetlen fajtát. Tenger híján sem lenne megoldhatatlan szeritem, hogy szépen jégre téve tényleg friss, többféle tengeri halat lehessen venni. Bár biztos aranyárban lenne, ha megvalósítanák, ismerve a hazai valóságot...
-
tütüke
tag
válasz
Ariadne #3105 üzenetére
én nem is bánom, hogy nem nagyon lehet friss halat venni. Anyósom győzködött valamelyik nap, hogy vegyünk egy élő halat a Tescóban, de nagyon sajnáltam, hogy fejbe kell vágni szegényt, igy ott maradt. Megjegyzem abban a kis akváriumban sem jobb neki, amibe 50 társával együtt be vannak zsúfolva...
Én inkább maradok a fagyasztottnál. -
Ariadne
őstag
Ha már a változatosságnál tartunk. Az alaszkai tőkehalfilé is nagyon jó, bár persze drágább a hekknél - bár azt hiszem, létezik belőle CBA-s, ami olcsó és nagyon szép. Másik kedvencem a lazac, ami fagyasztva nem is olyan drága, 1200 körül adják, egy pici vajon (hm, jobbat nem találtam még) pár perc alatt megpárolva egy szeletet isteni finom. Kár, hogy nálunk sehol sem lehet sokféle és friss halat kapni...
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
-
cornfake
aktív tag
-
tütüke
tag
Én Nyiregyen szoktam venni husit, vagy a kisboltban, vagy a profiban, ha szép...A csirkemell ára 800-1100 HUF között szokott lenni. De szerintem nem én vagyok a te embered, akivel együtt vásárolhatsz.
Ja, és nagyon tudom ajánlani neked a hekket. Szerintem a halak közül az a legfinomabb, és az ára is elfogadható. -
roPHka
senior tag
Közületek ki-hol-merre és mennyiért szokott csirkemell illetve pulykamellett ''filét'' venni?
Esetleg lenne kedve valakinek társulni hozzám, csak mert nekem szükségem lenne 5-7 kilóra most, és ha együtt vásárolnánk valakivel mondjuk duplaennyit, akkor talán a hentes bácsi egy picivel olcsóbban - akcijósan megszámítaná nekünk a húsika kilóját.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-roller topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Tőzsde és gazdaság
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest