Hirdetés
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3DMark06 eredmények
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #3999 üzenetére
vitamint szedek, ha protein turmixra gondolsz, azt nem.
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #3996 üzenetére
Megmeg. Soksok csirkehusi + rizs + meg parolt zoltseg. Minden van. Ja es gyumolcs !
Van mozgas is naponta ketszer (reggel masfel ora delutan masfel ora).
csak kellene egy kis katalizator, meg persze koffein a tanulashoz
EDZEK minden nap (2x) + Kempo -> kell egy kis kakao.
Akkor ne locsoljak a rizsre, de ugye megsuthetem ?
napi bevitel 200gr(feherje)-150gr(rizs)
Szenhidratot jo ha a rizsbol nyerem vagy inkabb parolt zoldseg ?
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #3994 üzenetére
Floriol egy eletre szolo recept
-
Fermat
tag
olajban sult hus oke ?plussz a szaft ramegy a rizsre vagy az mar tulzas ?
-
Fermat
tag
egyre jonnek a szakkifejezesek
, megkéne tanulgatnom mert kicsit elakadtam a ''szer'' roviditesekben
-
fLeSs
nagyúr
sztem a scitec reform szart se ér. én legalábbis nem éreztem tőle semmit.
külföldön nagy sztár a lipo-6 és a san tight (meg a man scorch de azt sehol nem lehet kapni). ezt csak azért mondom, mert a shop.builderen az aminostarnak van egy zsírégetője ([link]), amiben ugyanazok vannak, mint a fentebbi zsírégetőkben, csak kisebb
adagokban, de az végülis mind1, legfeljebb 1 helyett 2-t kapsz be.
de amúgy sztem a koffein+yohimbine (scitec alpha burn)+karnitin elég az elején. -
robekri
addikt
Hi fLeSs!
7 év alatt 20kg-ot szedtem föl! (anyosék, faterék is jól főznek) Sajna melóm helpdesk, gépátvétellel stb... Tavasszal nyáron ''vidéki melókat'' csinálom!
Az esti evéssel van a gond köbö így néz ki egy napom: 08 körül kávé előtte egy kis ez az, hogy ne éjgyomorra igyam a KV-t! 11:30 tartalmas egyféle kajó, 14:30 15h körül alma és ez után jön a siralom: 17:30 körül kajó (sültszalonnától kezdve bármi és 21 körül is)
Azt tervezem, hogy az esti kajolást elhagyom, utolsó evésem 17:30 lenne de viszont mennék futni vagy séta /sze kajó után! (legföljebb ha már megveszek íccaka 22h körül ennék alma, joghurt)
Szerinted?
Nekem első körben ennyi is elég lenne! Felülés stb ilyeneket csináljak!
Üdv.: Robe -
Fermat
tag
koszi, ez most sokat segitett.
Amugy kempo elott Lkarnitin tabi(1000),kicsit energizal.
Amugy ugy vettem eszre kialakult egy stabil fogyas.
Elso nap a drasztikus valtozasok miatt 1kg lement es azota minden nap 1-3dkg lemegy(mivel nem hizok az etkezes miatt, de sportolok).
Szoval most hepi van.
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
tskg = testsúlykilónként. tehát ha 80 kg vagy, akkor 160 gr fehérjét egyél egy nap.
ch-ból? ezt ki kell tapasztalnod. anyagcseresebesség, inzulinérzékenység függvénye. súlyzós edzés nélkül nem lesz túl sokra szükséged a fogyás mellé. sztem 200 gr-mal indíts, aztán ha nem fogysz, akkor csökkentsd 50 gr-okkal. -
fLeSs
nagyúr
ha nincs súlyzós edzés akkor a fehérjét nem kell túlságosan megemelni, sztem 2 gr/tskg elég (ha azt érzed, hogy savasodsz, akkor még ez is sok, elvégre súlyzós edzés nélkül nincs hova beépülnie, szóval csak rohad benned). ch-ból meg minél kevesebb, a kempózás előtt ehetsz többet, hogy legyen hozzá energiád. zsírból minél kevesebb.
liszt/cukor/zsír és az ezekből készült ételek nuku. -
Fermat
tag
dieta(kocogas, nyujtas, szobabicigli es heti 2x kempo )
sok a folosleges, kondi elott le akarom pucolni magam.(meg nagyon idom sincs kondira,jelenleg)
oke csak kerdeztem, mert itten iszogatom az asvanyvizemet, csak neha egy energiatal(erettsegi kuszoben).
nyaron gondolkozok valami kondi felkereseseben csak a XV.kerben polusi van amit, most alakitottak at, es az arak kicsit magasak(44e\havonta, van belso foci- es mindenkinek szemelyi edzo jar)-ezt hallottam-
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
Kerdes:
-Mennyinek kell lennie a napi ch es feherje bevitelnek ?( valamit talaltam a bb.hu forumon csak nem teljesen ertettemm hogy sulyomat szorozzam meg ennyivel meg annyival es akkor kijon?) 76kg lenne az idealis testsulytermeszetesen egy kaloria dolog is erdekel
-Mennyire ihatok energiatalokat(naponta 1) 125kcal - 30grm CH egy uveg (tobbi cvita bvita taurin stb.) ?
Rizses csirke ubisalival power ! -
Fermat
tag
Na tegnap egyik haveromnak kellet vitamin(valami gyogyszertarit szokott venni) tuladtam az originalt actival energian .Helyette Multi-X akartam venni
Nade, anyamek(mivel anyam olyan cegnel dolgozik ahol a tap.kieg meg hasonlokat eltudja szamolni, ilyen egeszsegugyis ceg-noreklám-) megleptek egy 60x Eurovit Felnotteknek Multicsodaval(nem az 50' evesnek valo cucc). Hato csak kicsit voltam ideges....
Bar jobb mint a actival energia, tobb benne a cucc, de akkor is...
most szedhetem ez egy honapig(napi 2x cucc), utana johet a Multi-X..
Hatoanyag tartalom [link]
Anyam meselte hogy vizsgaltak nagyobb cegek tap.kieg-jet(biotech, scitec ecc.) es nem egyszer volt benne olyan tartositoszer ami nem nagyon egeszseges. De o errol nem mondhat semmit, mert alairta a titoktartasi szerzodest...(be is perelhetnek stb.).
Azert eleg vicces.(pl az energiataloknal a Bombaban annyi szinezekvan es keves skulo, ellentetben Tesco energiaitallal, ami sokkal jobb). -
deniro2
senior tag
válasz
L|zsidoboz #3959 üzenetére
Tildynek a Daily One tökéletes.
-
SLYM
veterán
najó, de azok diéta után egyből vissza is töltődnek. addig akarod diétázni míg kockás lesz a hasam, meg amíg elég rendesen beeresedek. most a vállamon meg a karomon kívül semmim se eres. sőt ott is csak elvétva van. csak lehet, hogy szálkásabban még fosabbul néznék ki, mert lemenne némi izom is. de lehet, hogy az lesz belőle, hogy a szemét kaját abszolut kilövöm nyár végéig. most minden nap ettem valami csokit, meg most húsvétkor sok volt a szemét kaja. szerintem jött is rám +1 kiló zsír
amúgy ha most tömegelés mellett minden nap aeroboznék akkor menne le egy kis zsír? vagy tömegelés közben abszolut nem lehet zsírt veszteni? -
SLYM
veterán
válasz
L|zsidoboz #3949 üzenetére
meg plusz mindent
Vita-X-be pl nincs Mg meg Ca se. viszont az ISS pack-ba és a Multi-X-be minden van...kivéve a Szelént, de az ha van sok E és C vitamin benne akkor már annyira nem fontos
-
tildy
nagyúr
Jajj jajj, dehogyis. Valószínűleg félreérthető voltam, neked akartam írni, de nem arra a hozzászólásodra konkrétan, hanem azzal kapcoslatban, amit múltkor mondtál.
L|zsidoboz : A tej mióta zsiros? Mármint amit a városi ember vesz? 1.5% zsírtartalom, ennél mgé a kaukazusi kefirben is tobb van
Actival helyett legközelebb sztem vegyél vmi ''komolyabb'' vitamint. Vannak olcsón normális multivitaminok gyúrós boltokban. Konkret nevet tudsz mondani multivitaminra?
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #3943 üzenetére
ilyen melegben nem tudok sokat enni, probalok de nem megy. Max az ebedet es vacsorat tudom elfelezni es akkor lesz 5 etkezes. Inkabb sok vizet iszok.
Ez a 30db tabletta lemegy, utana nezek valamit.
Futas terv atdolgozva.
Zoldseges tesztara ugy ertettem hogy nem eszek hozza csirkehust es a csirkehushoz meg nem eszek tesztat( amugy a rizs alap).
koszonom a segitseget, bar az elozo cikk kicsit kiokositott.
De sajnos reggelire nagyon nem tudok enni, egyedul ilyen ivojoghurt szeresegu actimell meg gyumi csuszik le.
Reggel tejet lehet inni ?
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
válasz
L|zsidoboz #3943 üzenetére
párolt zöldség sült csirkével az meg a legjobb kaja. azért emellé se ártana egy kis CH. a zöldség nem tudja betölteni a glikogén raktárakat. Janesz a diétája elején rengeteg izmot vesztett, mert csak zöldséget kajált rizs helyett. jaja igazad van. a futást is 1 óráig kell végezni, mert csak 20 perc után indul be a zsírégetés
-
L|zsidoboz
őstag
-Jól értem, hogy ez egész nap 3 étkezés?
6-7 kellene minimum.
-Reggelire egy joghurt és gyümi.
Reggelire inkább egyél 5 tojásból rántottát (5 fehérje, 1 sárgája) vagy kevés zabpelyhet tegyél a joghurtba. A lényeg, hogy valami tápláló étkezés legyen.
-''figyelek a feherje-szenhidrat parositasra vagyis hogy ez ne legyen( zoldsges teszta, parolt zoldseg sult csirkevel).''
Zöldséges tésztában hol a fehérje? párolt zöldség sült csirkével az meg a legjobb kaja.
- Futásnál azért jobb a séta, mert azt könnyebb egyenletes tempóban végezni. 2,4 km futás meg azért nem kevés, mert az max 15 perc, annyi idő alatt pedig nem tudsz zsírt égetni.
- Actival helyett legközelebb sztem vegyél vmi ''komolyabb'' vitamint. Vannak olcsón normális multivitaminok gyúrós boltokban.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
végülis ha nagyon edzett vagy akkor a lassú kocogástól is tudsz zsírt égetni. de a pulzusszámra figyelj. 120 fölé ne menjen, mert az már kardio tartomány és nem aerob. ja és arra is hogy heti 1 kilonál ne fogyj többet!, mert az már izomból megy.
szerk: ja és ezt ha van időd olvasd el. ha ezt megérted és betartod tuti lemegy rólad az összes zsír. bár nem ír valami sokat a zsírégetőkről (mármint a készítményekről) csak magáról a diétáról [link]
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
értettem, Actival energiat vettem pont ma vagyis tegnap [link]. De sajnos az ugrabugrat nem tudom abbahagyni, ha nem mozgok megorulok. komolyan mint aki ritalinnal lovi magat, mozognom kell(es erdekes a labam nem mondja be az unalmast, pedig regota edzek es voltam orvosnal megnezetni o is azt mondta hogy erdekes(OB) -ezen a teren szerencses vagyok-.
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
10 hónap
. az nem semmi
. használtál valami zsírégetőt? lehet nekem se ártana mostmár diétázni egyet. csak félek, hogy a nemsok felszedett izomból is elveszik egy csomó. most gondolkozok erősen, hogy diétázzak-e... ittvan pár kép [link] [link] a mellem kicsit csöcsös, meg van egy kis hasam is, ezért gondolkozok a diétán. szerinted ha most mondjuk 1 hónapig diétáznék és mondjuk azalatt lejönne 3-5 kilo zsír azzal mennyi izom menne el?
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
a futást cseréld le 1 óra dinamikus sétára, és az ugrókötelet is felejtsd el. számold ki eddig mennyi CH-t ettél és kézdésnek vidd le 100g-al aztán ha kell 50-esével vegyél vissza. a fehérjebevitelt emeldmeg. sok vizet igyál, meg vegyél valami vitamin pakot is. este csak hús mennyen
-
Fermat
tag
Gratula, ez fantasztikus jo eredmeny. Meg sem lehet ismerni a ket ''felsotestet''(gondolom kondi volt rendesen)
En drasztikus, negy honapos dietara allok at.(egyszer harom evvel ezelott sikerult csak mozgassal kivaltanom hatalmas merteku fogyast), csak most a kajara is figyelek.
Kola cukros szarok helyett jana víz, csoki suti helyett gyumi.
es a tiltott kombo elkerulese. -
Fermat
tag
Sziasztok,
en ma kezdtem el fogyozni(elso nap megvolt ohje).
Szoval en minden nap reggel 4kor kelek lemegyek futni (2x1,2km) ugrokotel, nyujtas ezerrel, gimnasztika(fekvo bicska sötöbö).
Reggeli ami idaig nem volt, most asvanyvíz(Jana), 1db Actimell epres, 2db valamilyen gyumi(alma,korte,banan-amit talalok-).
Ebed olyan 14.00korul(ami eddig inkabb negykor volt es marha sok): nem nagyon valogatok, egyedul a kenyeret zarom ki es figyelek a feherje-szenhidrat parositasra vagyis hogy ez ne legyen( zoldsges teszta, parolt zoldseg sult csirkevel).
Vacsoraami eddig 21-22orakor volt es ilyenkor ettem a legtobbet! NAGY HIBA!)
17-17.30kor altalaban az ami volt az ebed csak fele adag ill. gyumi.
es egesz nap sok asvanyviz !
Kérdés. fogyonal mennyinek kell lennie az atlagos kaloriabevitelnek ? (en ezt nem saccolom sokra, direkt figyelek, olyan 1500kaloria korul mozoghat)
ja es heti ketszer kempo ! -
fLeSs
nagyúr
amúgy ezt a képet jobban szeretem, mert itt látszik 1-2 ér is a hasamon
igaz a versenyző testépítőktől ez igencsak messzi van, de azért nekem itt virult a fejem azután, hogy milyen zsíros hassal kezdtem diétázni: [link]
-
fLeSs
nagyúr
-
fLeSs
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #3930 üzenetére
azt ajánlom, hogy a szgépelőtt ülés helyett menj el heti 3-szor 1 órára a konditerembe. rengeteget számít. (persze nem az számít, hogy 1 órát ott eltöltsél és dumáljál vagy ilyesmi, hanem hogy 1 órán keresztül megdolgoztasd az izmokat)
és a kaját miért ne tudnád elvinni az iskolába? mit szóljon az aki melózik? -
(Kolombusz)
veterán
Jó lenne megedzeni a testemet, mint ahogy Te csináltad.
Persze nyárig csak úgy gondoltam, hogy leadni a hasam egy részét.
Olvastam még régebben a naplódat, valami hasonlót szeretnék én is véghezvinni, bár a gimibe érdekesen fogom a kajákat bevinni, de megoldom majd.
Viszont konditerembe nem igazán van időm járni, a gyakorlatokat itthon végezném.
Te mit ajánlasz?
A combom kicsit vastag, de nem kövér, amúgy rendbe van a lábam, bringázok, szóval azzal nem lesz gond.
[Szerkesztve] -
joey7
őstag
azért a diéta mellett még edzettél is sztem,mert igencsak izmosnak látszol a túlsúlyos korszakodhoz képest.
nekem kb. 20 kilót kéne leadni.immáron harmadszor indulok neki a fogyásnak; kétszer sikerült leadnom a fölöst,de vissza is jött.most nem szeretném,ezért változtatni akarok az életmódomon,táplálkozásomon. -
fLeSs
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #3927 üzenetére
hasonlóképpen néztem ki én is. nekem ez kb. 10 hónap diéta volt: [link] (az alsógatya a két képen ugyanakkora). igaz lehetett volna gyorsabban is több tapasztalattal, blabla. sztem nem fogsz lefogyni a nyár közepére, persze mások az elvárások, és ugye nem látszik a képeden, hogy alul mennyire vagy zsíros (nekem ott is nagyon sok volt).
-
(Kolombusz)
veterán
Sziasztok!
190 centi vagyok, 92 és fél kiló.
Ime a pockomról egy fotó:[link]
Na, szóval szeretnék nyár közepére lefogyni normális méretűre.
Ebben kérném a segitségeteket, hogy mit ajánlotok, mennyit és mit mozogjak, mit egyek és mennyit?
Ha lehetne, akkor ne egy külsős oldalt linkeljetek, egy kicsit közvetlenebb segitségre várok!
Előre is köszi! -
fLeSs
nagyúr
Tildy: ezt nézd meg [link]
-
fLeSs
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #3917 üzenetére
ha először megfőzöd vízben, akkor a vizet szívja magába, utána már max csak tejes lesz a rizs.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #3914 üzenetére
akkor amit te tejberizsnek nevezel az inkább tejes főtt rizs.
kicsit más, ugyanis a tejberizs lényege, hogy a rizs a tejet szívja magába.
-
LOTR
addikt
válasz
L|zsidoboz #3914 üzenetére
köszi, így oké
-
L|zsidoboz
őstag
Akkor mi nem ugyanúgy csináljuk a tejberizst.
Én a tejberizst is úgy csinálom, hogy megfőzöm a rizst vízben, és utána keverem el a tejjel.
Akkor a fehérjés rizs mégegyszer.
Rizst megfőzöm forró vízben majdnem teljesen. amikor megdagad a rizs, akkor öntöm hozzá a turmixot. ezután fedő után főzöm még egy kicsit, majd elzárom és hagyom puhulni.
Gyorsan kész van... -
LOTR
addikt
válasz
L|zsidoboz #3911 üzenetére
nem igazán értem
ahogy Fless is írta tejberizs úgy készül, hogy tejben főzöd meg a rizst
na most a főttrizst már csak nem főzöd tovább a vaniliás fehérjeturmix-szal
vagy most hogy van ez? -
fLeSs
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #3911 üzenetére
a tejberizst kb. fél óráig kell főzni és kevergetni különben leég a tej, ezért nem szoktam csinálni. ezzel is annyit sz@rakodsz?
-
Akheron
senior tag
Én mindet megeszem.
Gyermekkoromban utáltam a sóskát és a karfiolt, sőt mi több, az olivabogyót is utáltam volna, ha ismerem. De az ilyesmit többnyire kinövi az ember. Persze evés és evés között is lehet gyökeres eltérés: jobb az úgy talán, ha az íz nem bennünk van, hanem az ételben. Az meg még jobb, ha egyúttal megtanuljuk mélyen tisztelni és szeretni az ételt, hisz bármit is együnk, az éltét adja éltünkért. A zöldségeket és gabonaféléket önkéntelen sikerült megtanulnom tisztelni és szeretni; gyakran egészen ébresztőleg hat rám egy-egy növény illata vagy íze.
Tudom persze, hogy ez még mindig távol áll a pártatlan élménytől, de érzem, hogy sokkal természetesebb így, mint korábban, mikor fölösleges céljaim elérésének puszta eszközeként tekintettem rájuk, számosítva az általunk ismert tulajdonságaikat.
-
LOTR
addikt
válasz
L|zsidoboz #3907 üzenetére
na várj, most akkor annyi az egész, hogy a főtt rizsre rászórod a fehérjeport?
-
tildy
nagyúr
-
LOTR
addikt
válasz
L|zsidoboz #3900 üzenetére
mennyire sűrűre csináljátok a zabbal és a rizzsel?
-
Akheron
senior tag
Évezredek óta eszik és termesztik az emberek ezeket a zöldségeket, többségük ízét ráadásul kifejezetten erőteljesnek vagy karakteresnek sem lehet minősíteni. Lehet, hogy az eldobható műanyagtányérok és hajbeültetés jelen világában sokan elhiszik neked, hogy egyszerűen nem ízlik, és nincs azzal semmi gond - de én (sok más személlyel egyetemben) egyértelműen látom ennek a dolognak az igazi természetét. Nagyjából annyira értelmes és egészséges, mintha elkapna a hígfosás a szivárvány látványától. De ne offoljuk szét a témát.
-
tildy
nagyúr
Súlyzós edzés nem időre van csinálva, hanem megvan , melyik gépen hány szériát kell lenyomnom. Csak időben kb egy óra.
Általában 6*10et csinálok, tegnap épp váll hát volt. Ilyenkor 6*10* 5 kg megy a vállgépen, 2*30 * 1.5 kg (oldlanként) oldalt karemelés, 6*10*15 kg evezés, és 6*10 *20kg szintén hátra, ilyen kapaszkodós, hátam mögé lehúzom gép.
Régebben ehhez jött még ferde törzsemelés 6*10, illetve lábra külső comb, belső comb, satöbbi, szintén 6*10 es széria, általában 20 kg-val, vagy 5 féle gépen. Hipoxy miatt ez msot nem lehet.
Zöldségek: utálom az ízűket.De nem szimplán utálom, hanem még hányinger is kerülget, ha pl. répát sikerül ennem. Pfúj.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kés topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Gyúrósok ide!
- EAFC 25
- iPhone topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest