Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
én vizsgaidőszakban mindig lefogytam mint egy etióp. Mondjuk én könyvtárban nyomtam ,este meg már nem szóval alig ettem, de mindig furcsálottam aki elhízik.
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Moddingfan #2897 üzenetére
Jahm, köszi a támogatást.
Eléggé elpuhányultam, de remélem az l-karnitin és a kétszersült helyretesz. -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Moddingfan #2895 üzenetére
én is elkezdem ugyanazt megint, amivel egyszer már 15 kiló lement (és azóta se jött vissza, tehát én ezt eredményesnek nyilvánítom, sikerült az életmódváltoztatás.
)
még mindig kurva sok fölösleg van rajtam, úgyhogy még húszig akkor meg se állok. és még úgy is lesz rajtam. -
Ariadne
őstag
válasz
Moddingfan #2893 üzenetére
Hm, a csokis topik azt hiszem, tényleg testvértopiknak tekinthető.
Nem térhetnénk vissza az L-karnitin meg a jó edzés kritériumai taglalásához? Félek, elindulok a lejtőn, ha így haladunk...
-
_Volkovy_
nagyúr
teljesen komoly kérdés volt
megyek, és veszek valami milkát!
[Szerkesztve] -
Ariadne
őstag
Azért a vizsgaidőszaki nasizással is csínján kell bánni. Jelenlegi 10-12 kilós feleslegem kb. felét az államvizsga körüli időben sikerült felszednem (6 hét folyamatos tanulás, kevés alvással), és aztán szépen rajtamragadt már csaknem két éve.
Bár az is igaz, a jobbak ilyenkor is szorítanak egy kis időt mozgásra...
mod: Most hogy ennyit beszéltek róla, úgy megkívántam egy kis csokit.
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
válasz
_Volkovy_ #2888 üzenetére
Ez most komoly kérdés volt, vagy csak poén? Én egyébként tényleg nem bírok tanulni, ha nem eszek valami édességet. Vizsgaidőszakban folyton az energiaital+nasi kombót nyomom, egyszerűen kell a ch az agyműködéshez és mivel állati sokat is tanulok, ezért nem is hízok, mert amit bevieszek, azt fel is használom.
Édességet enni kell, nem minden nap, de hetente 1x legalább, és mindegy, hogy mikor. Oké, reggel ideális, de ki akar reggel nasizni? Az csak este jó, nem? -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Moddingfan #2887 üzenetére
létezik, hogy azért nem bírok leülni tanulni, mert három hónapja nem ettem édességet?
-
Moddingfan
senior tag
válasz
Ariadne #2886 üzenetére
Ááá, a gumicukor nem jó, a csoki az igazi, meg amúgy is, ha lúd, legyen kövér
És jól tutdod, a 130 killa befigyeltEgyébként érdekes, hogy a tanuláshoz ugye sok ch kell, és mióta sokat kell tanulni állandóan édeset kívánok, megőrjít, de hát nincs mit tenni, amíg tart a vizsgaidőszak, addig engednem kell a szervezet parancsának
(azért a többi kajára odafigyelek ám
)
[Szerkesztve] -
Ariadne
őstag
válasz
Moddingfan #2885 üzenetére
A vizsgaidőszak kivételes eset, akkor tényleg kell csoki az agyműködéshez.
Próbáltam gumicukorral helyettesíteni, mert az talán egy fokkal kevésbé káros, de abban meg nincs igazi élvezet. Amióta mozgok, furcsa módon kevésbé vágyom csokira, mert rögtön eszembe jut a hátsófelem régebbi képe a tükörben, és azt nagyon nem akarom úgy látni többet.
De azért a jó kis Cote d'Or meg Lindt csokik mindig képesek lesznek elcsábítani...
Azért rád nem hiszem, hogy olyan romboló hatással lenne a stresszcsökkentő csokikúra, vagy legalábbis van hová rombolni...Jól tudom, hogy voltál valaha ''súlyos'' egyéniség?
-
Moddingfan
senior tag
válasz
Ariadne #2884 üzenetére
Csokit én is eszek, sokszor nem is keveset
Mostanában a vizsgaidőszak miatti sztressz oldása végett kicsit több csúszik le a szokásosnál, a minap a suliban pl. 2 Balaton szelet, egy Bounty és egy Sportszelet volt az ebédem
Óra után pedig benyomtam még 2 Balatont
De a vacsi csirke+rizs volt
-
Ariadne
őstag
válasz
_Volkovy_ #2883 üzenetére
Aha, egyes kajákat bármikor lehet enni (szerinte). Még a csokit is engedi, csak azt reggel. Nem próbáltam, csak sokat hallottam róla.
Mondjuk az ''elválasztásos'' meg nullkalóriás őrültségeknél biztos jobb, de kétlem, hogy a carni+turmix+edzés kombómnál jobb lenne...(Azért ha nagyon csoki után vágyom, én is inkább reggel lövök egy szeletet.
)
Az a tojásos dolog tényleg röhejes volt.
[Szerkesztve] -
Ariadne
őstag
Juj, most találtam, dietetikusok jól lehúzzák korunk divatdiétáját. Reszkess, Norbi.
[link]
Azt hiszem, tényleg nem marad más, mint csirke-rizs, meg zöldség...
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
válasz
L|zsidoboz #2878 üzenetére
Mega Crani-X by Scitec
Fél órával edzés előtt bevenni és megváltani a világot
-
Ariadne
őstag
válasz
L|zsidoboz #2878 üzenetére
Biotech 1000 mg-osat ajánlották nekem eredetileg, mert az olcsó, de akkor épp nem volt sehol (már van), így Scitec Carni-X is jó (1000mg-os), én spec Carni FX-et vettem (500mg-os, kettesével dobálom befele), mert első próbálkozásnak elég volt 30 napnyi mennyiség, árban meg ez sem sokkal több.
De majd hátha tudnak még jobbat mondani a hozzáértők.Én csak mezei kezdő júzer vagyok.
(Ezek mondjuk kapszulásak, szóval egy órával előbb kell bevenni, de engem nem zavar.)
[Szerkesztve] -
Ariadne
őstag
Na pont erről beszéltem feljebb...
''az x krémzselé különleges formulája, az L-karnitin hűtő hatást fejt ki a bőrre, ami serkenti a vérkeringést.''
''Az L-karnitin olyan összetevő, ami természetesen is előfordul a bőrben. A zsírlebontásban van szerepe – pontosabban elősegíti a zsírmolekulák energiává való átalakítását. Ezért nagyon fontos, hogy elegendő mennyiség legyen belőle bőrünkben.''
Ez igaz, de a bőrünkben?! Hagyjanak már...
Ja, és a főcím: ''a nők 88%-át már meggyőzte a simább bőr''. Utálom, ha hülyének néznek csak azért, mert nő vagyok - vagy egyszerűen a fennmaradó, meggyőzhetetlen 12%-ba tartozom...
L|zsidoboz: Az enyém szerencsére fehér kapszulás, no íz, no citrom...
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
Tehát akkor L-Karnitin + Alpha Burn duó együtt annyira jó? - jó bizony
A sok ''gyószer'' közül egyes sem ismerek, de a csodakombó mellé szoktak javasolni koffein tablit (én is toltam), de csak edzett egyéneknek ajánlom, mert az Alpha Burn alapban is pörgeti a szívet, a koffein pedig mág csak hab a trotára, viszont segíti a zsírégető folyamatokat. Ha valaki rá áll erre, akkor érdemes fokozatosan kezdeni, először kicsi, majd egyre nagyobb adagot szedni, hogy a szervezet hozzá tudjon szokni, nehogy baj legyen. Pl: 1 Mega Carni-X+1-2Alpha Burn (testsúly függő), majd pár nap múlva ue. + 1 coffein tabli. Ez nem etalon, csak én valahogy így csináltam anno, de sokszor így is remegtem, mint a nyárfalevél, de az a ch hiánynak tudható be tudomásom szerint. Ami a legfontosabb az egészben: a folyamatos folyadékpótlás és hogy ésszel csináljunk mindent, ne egy nap alatt akarjuk megváltani a világot.
-
roPHka
senior tag
Tehát akkor L-Karnitin + Alpha Burn duó együtt annyira jó?
Esetleg ezek mellé tudok alkalmazni olyan készítményt, amiben Synephrine HCL, Synthetic 99% Guggulsterones, Yohimbine HCL, Coffeine és Bioprone van?
Már ha egyáltalán ezeket ismeri vkiCsak mert én annyira nem. Mindössze annyiról olvastam még régebben, hogy nem feltétlen lehet alkalmazni 2-3 fajta zsírégető féle készítményt egyszerre, mert egészségtelen is lehet, illetve meggátolhatják egymás tevékenységeit
vagy ez hülyeség?
Amúgy a fent felsorolt anyagok a Nutrex Lipo-6 névre keresztelt készítményben találhatók.
Még régebben vásároltam, de mivel anno mégsem került sor a felhasználására, ezért tegnaptól azt kezdtem el szedni.
Vasárnap este 79.5 kg voltam. Hétfőn, azaz tegnap kezdtem a diétát, és ma estére csak 77.5kg lettem, de tegyük hozzá, hogy nem ettem túl sokat, csak szinte fehérjét, illetve tegnap is ma is edzettem, illetve futottam, meg mellette azért még sétálgatok is napi 30-40 percet, meg itthon besegítek egy picit. -
Markgx10
őstag
válasz
Moddingfan #2871 üzenetére
''Csodák nem történnek maguktól, nekünk kell csodát tennünk hosszú munkával és kitartással.''
Vagy a ''szerekhez'' fordulsz -
Moddingfan
senior tag
Most hogy mondod mintha hallottam volna ilyesmiről
Megyek, veszek is egy raklapnyit belőle, hátha elkapkodják
Komolyra fordítva a szót, tényleg sok krém van a piacon, ami használ a narancsbőrre, én is kenem a hasam testápolóval, hogy gyorsabban húzodjon össze a bőr, az nem kerül ilyen horror összegekbe, de hat, és mellé csak normálisan kell ennem és mozognom kell, és általában ez utóbbi két dolog szokot problémát okozni a töbsségnek. Mondjuk ez a legnehezebb az egészben, ez tény. Csodák nem történnek maguktól, nekünk kell csodát tennünk hosszú munkával és kitartással.
Mark: egy kis ''gyószer'' sosem árt
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
válasz
Ariadne #2869 üzenetére
Arra gondolhattak a gyártók, hogy sok ember pajzsmirigyelégtelenség miatt kövér. Ez pedig sokszor a jódszegény táplálkozás velejárója. Ezért telekúrták jóddal, oszt' megvan oldva a fogyás mozgás és rendes táplálkozás nélkül. Raknak bele egy csöpp l-karnitint és máris elmondhatják, hogy ez is van benne, és ez milyen jó anyag is.
-
Ariadne
őstag
Masszírozás nélkül, azt is odaírták!
Mozgás az meg hát persze, hogy egyáltalán nem kell hozzá. Persze, meg a jótündérben is higgyünk már, aki a kis varázspálcájával hipp-hopp eltünteti a gonosz narancsligeteket...
A Metabol ''csodaszer'' dobozát is megnéztem, kemény 50 mg L-karnitin van benne tablettánként, viszont iszonyatos mennyiségű jód - hm, ezért kaptak olyan 50 millió körüli büntetést a GVH-től megtévesztő reklámért, mert nem figyelmeztették az emberket, hogy súlyos betegséget okozhat annál, akinek nincs rendeben a jódháztartása, na meg azért is kapták, mert nem tudták bizonyítani, hogy lenne fogyasztó hatása... LOL -
attilam
őstag
A minap hallottam egy nagyon speciális fogyasztó dologról. Egyik szaktársam ment oda, mert már hónapok/évek óta képtelen lefogyni. Vákuumban kell biciklizni. Gondolom arra gondolhatnak, hogy az valami csoda folytán kiszívja a zsírt az emberből. LOL.
Eredménye persze nem lett neki, kivéve annyit, hogy kevesebb pénze marad az embernek kajára utána.
Aztán a múltkor a csajszi éppen pizzát evett, mondta is ironikusan nekem, hogy ez nem csirke ám. Nem akartam megsérteni, de meg is látszott rajta, hogy nem az. -
fLeSs
nagyúr
válasz
Moddingfan #2866 üzenetére
hát az lkarnitin felszívódik a bőrbe, selymes és puha lesz tőle plusz még a bőr alatti zsírt is elégeti, nem tudtad?
-
Ariadne
őstag
válasz
Moddingfan #2863 üzenetére
Én is úgy indultam, hogy csak természetes módon, nem fogok semmit beszedni, hogy aztán felforduljak tőle. Aztán megnyílt ez a konditerem a lakhelyemhez nagyon közel, és eldöntöttem, hogy életemben először elkezdek fogyózni. A régóta gyúrós és körültekintő rokonom csinált nekem edzéstervet, és ő ajánlotta a shake-et meg az 1000 mg L-karnitint. Mindkettőnek utánaolvastam a neten magyarul-angolul amit találtam, és arra jutottam, ennyit vállalok, mert egyik sem ''olyan'' táplálékkiegészítő. Sőt, az L-karnitin meg a shake-em tartalma anyagokat tekintve hasonló a (szvsz kamu) Alexandra meg Norbi, meg mittudomén milyen tabletták tartalmához, kivéve persze a mennyiségeket.
Meg persze nem egy életen át fogom szedni, csak amíg kicsit ellaposodom.
Azóta jót röhögtem az L-karnitines narancsbőr elleni krémen, hát aki ezt elhiszi, az is a hülyék adóját fizeti...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Egész látványos egéybként ez a -3 kiló (Jahm kb 2-3 hét alatt adtam le, tehát a bőröm szempontjából is korrekt)).
szerencsére nem is esik nehezemre keveset enni, egyszerűen nem is kívánom a kaját.
Ha 80 alá mentem , megint szólok(Szerintem max egy hét
)
-
Ariadne
őstag
Szó volt L-karnitinról mostanában, gondoltam leírom személyes tapasztalatomat. Első alkalommal, mikor bevettem az 1000mg-ot, a korábbi 7 perc helyett rögtön 15 percet tudtam lépcsőzni, úgy, hogy nem szakadtam meg, egyszerűen végigcsináltam. Futásnál, bicajozásnál nem éreztem kifejezett különbséget, ''csak'' annyit, hogy nem szenvedtem, az adagomat sokkal kellemesebb volt lefutni/tekerni. Mióta nem szenvedek, kezd kicsit unalmassá válni a lótifuti...
Mondjuk én utána ''fogyós'' shake-et is iszom, amitől nem vagyok éhes, ez is bejött, szintén szenvedés nélkül ki tudom hagyni a vacsorát (későn este szoktam edzeni).
[link] Innen szereztem be a cuccokat, ahogy megnéztem, kifejezetten olcsók (különösen ha személyesen veszi át az ember), meg nagy bpi bevásárlóközpontokban is vannak üzletek. -
attilam
őstag
Cartman a South Parkból azt mondta, hogy ő nem kövér csak erős csontozatú. Csontból meg ugye nem lehet fogyni.
(ez is up akart lenni)
-
Moddingfan
senior tag
Jó reggelt! Adok agy UP!-ot a topicnak
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Moddingfan #2855 üzenetére
he?!
még honnan akarsz fogyni? -
Zomb€€
őstag
válasz
Moddingfan #2855 üzenetére
Uhh.Ugye nem azt akarod mondani hogy még fogyni akarsz?
-
Zomb€€
őstag
válasz
Moddingfan #2853 üzenetére
Neked meik fázisban ment le a zsír a köldök alatti hasrészről?Mert én azzal küzdök már egy ideje,de hihetetlen.Mindenhonnan lement a zsír rendesen,a fürészizmom is frankon látszik,meg a felső kockák,de ott nemakarodzik.
[Szerkesztve] -
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Moddingfan #2848 üzenetére
amikor keményen diétáztam+bicajoztam, három hónap alatt 15 kiló ment le.
nem önmagában ettől várom a csodát, de ha megint rászánom magam a kemény metódusra, már rásegítést is fogok alkalmazni. -
tildy
nagyúr
80
És egyik farmerem kezd bő lenni -
Moddingfan
senior tag
''pedig ha nem szemes vagy szuris semmit sem ér'' -
''Más gyószerre rá se néz, csak a szemes, azt szereti''
Kalandor: ez független a gyúrástól, bármilyen sportra egyaránt vonatkozik. Ha meg az ember nem mozog semmit, akkor felesleges az L-Karnitin. Ha tartasz Tőle, akkor nem erősködöm, hisz a Te döntésed, csak leírtam, hogy nem kell tartani tőle. De mint már mondtam, 250mg/nap puszta pénzkidobás.
_Volkovy_:1000mg/nap, 60 kapszula, egyenként 1000mg-al ->60 napra elég, de ennyi idő alatt csodád lehet tenni, csak kell hozzá még valami, mert magában ez sajnos kevéske. -
LOTR
addikt
válasz
Moddingfan #2840 üzenetére
vagyis inkább Nyina-nak válasz
''bogyófób''
pedig ha nem szemes vagy szuris semmit sem ér
[Szerkesztve] -
deniro2
senior tag
válasz
Moddingfan #2834 üzenetére
A L-Karnitin teljesen természetes, a szervezetünkben is megtalálható, csak kevés.
A tesztoszteron is teljesen természetes, a szervezetben is megtalálható, csak kevés. -
_Volkovy_
nagyúr
ez az 1000mg naponta értendő?
ha megveszek egy ilyen bödönt 4000valahányért, 60gb kapszulával, az mennyi ideig elég? -
Moddingfan
senior tag
válasz
Kalandor #2841 üzenetére
250mg nagyon kevés, kb. mint halottnak a beöntés, csak kidobott pénz, hidd el, az 1000mg is a minimum, higgy nekem, én messze ne vagyok fanatikus. Egy tanulmány szerint a napi 3000mg sem okoz bajt, max. halszagú leszel
, az e fölötti adag pedig egyszerűen kiürül a szervezetből. Az L-Karnitinnak egy ''mellékhatása'' lehet: annyira nem érzed a fáradságot, hogy hajlamso vagy túlhajtani magad és ahogy hazaérsz bezuhansz az ágyba, más mellékhatása tuti nincs.
Mod: mégis van még egy mellékhatása. Ha sokat hasazol, akkor ugye az L-Karnitin miatt jóval több gyakorlat fog menni, mint alapban. A hasazás pedig bizonyítottan növeli a szexuális vágyat, de gondolom ez nem probléma(Nálam nem volt az
)
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
válasz
Kalandor #2837 üzenetére
Ennél olcsóbban? Hát azt nem tudom, ha pesti vagy, akkor sok helyen találsz ilyesmit sztem, én pécsi vagyok és az itteni árak kb. megegyeznek a bb.shop áraival, amig egyébként nagyon korrektek. Mi számít elefánt adagnak? Napi 1000mg pl. tök normális adag, a 2000 már keményebb, de szvsz még mindig belefér. De az L-Karnitin magában sztem ne sokat ér, valami kell mellé, különben csak a kitartást növeli, bár azt nagyon.
Nyina: ''bogyófób'', ez nagyon tetszikHa mégis rászánod magad valami bogyóra, akkor szívesen segítek a választásban
-
Nyina
csendes tag
válasz
Moddingfan #2834 üzenetére
Jajajajajjj, na hát, mondom, hogy nem félek! A vitaminokat írtam példának, de nem értesz. Akkor azt írom, hogy egy algopirint sem szedek be szivesen. Nem érdekel, hogy mi van benne, csak ilyen ''bogyófób'' vagyok. Tudom, hogy vannak jó és rossz készítmények, és ezek a jók közé tartoznak. Ez csak az én hülyeségem. Viszont a mostani nemes cél érdekében majdnem bármire hajlandó vagyok.
Tehát no para, engem tuti, hogy félreértettél
-
Moddingfan
senior tag
Nem kell félni a gyószertől (nem elírás, direkt ''gyószer''), pláne ezektől. Attól még nem vagyok koxos, full naturál vagyok és erre böszke vagyok. A L-Karnitin teljesen természetes, a szervezetünkben is megtalálható, csak kevés. Al Alpha Burn hatóanyaga (yohimbe) pedig szintén természetes, asszem valami dél-amerikai növényből nyerik, de ebbe inkább ne menjünk bele, mert nem tudom biztosan
.A koffein ugye nem ártalmas, csak brutál mennyiségben (egy kávéban átlag 60-70mg van, egy tabliban ált. 100), de nem kell sokat szedni és akkor nem lehet gond. Szóval attól, hogy szemes, még nem biztos, hogy árt, vagy kokx. A multivitamin is szemes, az sem full természetes, mégis millióan szedik, de azt senki sem koxozza le, bezzeg ha azt mondom, hogy zsírégeő, akkor már rám is nyomták a skarlát betűt
Azért mellesleg megjegyzem, hogy 30 kilót mindeféle szemes cucc nélkül dobtam le, szóval nem csak azokkal lehet, de könnyeb és gyorsabb is velük, arról nem is beszélve, hogy segítségükkel megelőzhető az izomvesztés is, én pl anno ezért kezdem el fehérje port venni, nem a tömegelés miatt. Szóval nem kell ezektől félni, én is csak azt ajánlom, amit már kipróbáltam és amiről tudom, hogy nem árthat.
Mobal, Nyina ,ez hsz legfőképp Nektek szól, ne féljetek ezektől a dolgoktól. Tudom, anno én is fostam tőlük rendesem, még a fehérjét sem szedtem volna semmi pénzért (4 éve edzek és fél éve szedek fehérjét, addig semmit sem szedtem), mert már az is mesterséges, meg mittomén. De kipróbáltam és rájöttem, hogy ezek nagyon jó dolgok, segítenek, tremészetesek és ha jó minőséget veszel, akkor garantáltan nem károsak semmilyen téren. Szóval csak bátran, szemesre, porosra fel! -
_Volkovy_
nagyúr
ma ittam valami energiaitalt biciklizés előtt, amiben állítólag 20mg l-carnitin volt. jót tettem magammal, vagy semmi értelme nem volt?
(nem magamnak vettem az italt, csak megmaradt és gondoltam bedobom.) -
Nyina
csendes tag
válasz
Moddingfan #2824 üzenetére
Asszem maradok a koffeinnél. Minden reggel éhgyomorra kávézom, és még naponta legalább kétszer. Jók ezek a dolgok, amiről írtál, de nem akarok bogyókat szedni. A vitamint se vagyok képes minden nap... Már meg se veszem. Ismerem magam.
-
válasz
Moddingfan #2828 üzenetére
semmi cska én nemtom nemfogynék tápokkal gyogyszerral.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Moddingfan #2824 üzenetére
alpha burn alkalmazása esetén számolni kell a megemelkedett pulzussal és nálam nagy-wc-ztető hatása is van 2 szemtől.
-
Moddingfan
senior tag
Nem hogy akadájoz, segíti a fogyást. Az egyik legjibb kombó szálkásításhoz, sok gyúrós használja. Nincs semmi mellékhatásuk, csak al Alpha Burnnel kell vigyázni, mert ha többet szedsz az ajánlottnál, akkor nagyon megpörgeti a szívet, de nem kell többet szedni és akkor nem lesz baj. Én is mindketőtt szedtem hetekig, semmi mellékhatást nem tapasztaltam, a kezdeti remegés és hidegérzet a ch megvonás elkerülhetetlen ''mellékhatása'', ez sajna benne van a pakliban. Hogy mire jó, az itt elolvashatod, pontosabb, mint az én elmondásom: [link] és [link]. Mindezek mellett a koffein is fogyaszt, ha reggel éhgyomorra fogyasztod, de ebben az esetben is jobb a tabli, mert az nem bántja a gyomrodat, és ráadásul olcsóbb és egyszerűbb is. Ha viszont szeretsz kávézni, akkor már is összekötötted a kellemest a hasznossal.
[Szerkesztve] -
Nyina
csendes tag
válasz
Moddingfan #2819 üzenetére
Az mire jó? Én félek mindentől, mert a migrainre szedett gyógyszertől is híztam. Mesélj!
Ha semmit nem akadályoz a fogyásban akkor jó. De mire is?
-
-
Nyina
csendes tag
Keddtől hetin 4-5 tornát terveztem be. Most is tornászom, de csak itthon. Heti 4-5 mire elég? Nincs több időm. Ennyi fér bele. Az időtartama kb két óra. Futópad, bicikli, lépcső, meg kicsit minen terület. Oda-vissza is gyalog megyek. Nincs közel.
-
Moddingfan
senior tag
Ez nem is olyan brutálisan gyors fogyás, ami ne lenne megengedhető, sőt, sztem pont jó. Neked ezek szerint tényleg ez kell, ne hallgass másra, csináld ezt a diétát és reméljük, ha abbahagyod, akkor sem fog visszajönni egyetlen kiló sem. Vagy Neked ez most nem megterhelő és tudod tartani egész életedben? Ha igen, akkor az remek és nincs miért aggódni
-
roPHka
senior tag
válasz
Moddingfan #2804 üzenetére
Akkorhát maradjon ez a Te titkos fegyvered
Én már eldöntöttem mi lesz, már csak az étrendet kell összeállítani és hétfőtől hozzá is lehet kezdeni
Amúgy a PSMF mellett döntöttem, ami egy rohamdiéta, és ''Protein Kímélő Módosított Koplalás''-t jelent.
A tesztoszteron oldalán lehet róla olvasni. Az, hogy mennyire egészséges, és hogy mennyire fogom bírni az pedig majd idővel elválik, de úgy gondolom ez kell most nekem. -
rii
nagyúr
értem ....
köszönöm!!! -
rii
nagyúr
sziasztok ....
nem tduok annyit mozogni, mint szeretnék, nincs rá időm, csak hétvégén
tudnátok ajánlani étrendet?
kb 10-15 kilot szeretnék leadni ... -
Nyina
csendes tag
válasz
Moddingfan #2807 üzenetére
Ok, lehet h durva, de a tudás hatalom
. A felelősség meg nem a tiéd! Őrültségekre az ember magától is képes.
[Szerkesztve] -
Nyina
csendes tag
válasz
Moddingfan #2807 üzenetére
Naaaa! Én akarom tudni! Lécci
-
Nyina
csendes tag
válasz
Moddingfan #2804 üzenetére
Eszetlen módszer csak eszetleneknek
! De bejött!!!!!!!!!
-
Nyina
csendes tag
Jaajj! Én tegnap már olyan hoszút írtam neked erre megdölött itt a rendszer. Kezdem előlről. 14, sőt a mai reggellel a 15. elvesztett kilómnál vagyok. Ápr. 7.-e óta csinálom. Nem szándékosnak indult, egyszerűen jó pár napig nem tudtam lenyelni semmi szilárd táplálékot. Ekkor lement napi 1, -1, 5 kg. Ez annyira fellelkesített, hogy folytatom, teljes erőbedobással. Egy percre sem inogtam meg. Tudom, hogy sikerülni fog, pedig van még mit csinálni. Májustól tornászom is. Ez eddig torna nélkül ment le. Napi kaja max.2szer. Zöldség, gyümölcs, kefír. Főzök is. Zöldségleves, lecsó, főzelék. De semmi zsír és liszt! A lisztet kukorica keményítővel helyettesítem. Nagyon keveset eszem, mert valamiért nem kívánom a kaját. Eszembe sem jut kenyeret venni egy hónapja. A mániám, a csoki- az meg egyenesen undort kelt. Néha eszem sovány sonka felvágottat, de csak 1-2 szeletet. Nem tudom már máshogy elképzelin, mert eddig csak ez jött be, és jelen pillanatban ez nem kerül erőfeszítésembe, mert egyébként sem vagyok éhes... Az eddig elértek nem az erős akaratomnak köszönhetőek, hanem a helyzet adta egyetlen pozitívumnak. Ezt nem fejteném ki bővebben... Viszont a folytatásért már kézbe kell vennem az ügyet, és ezerrel rajta leszek. Neked is sok sikert, ha ilyesmibe vágsz.
-
Moddingfan
senior tag
Sajnálom, de anno már megmondtam, ez annyira eszetlen módszer, hogy nem szeretném elmondani, nehogy valakinek baja essen. Remélem megértesz
Annyit elárulhatok, hogy naponta nemritkán 2x is edzettem, reggel kardió, este súlyzós edzés, utóbbit minden nap, szombaton is. De gondolom sejted, hogy ez azért eléggé megterhelő volt, szóval aki nem egészséges, annak a napi 2 edzést nagyon nem kéne erőltetni, sőt, talán még egészségeseknek se, ha nincs megfelelő sportmúltjuk (én évekig fociztam azért előtte). -
roPHka
senior tag
válasz
Moddingfan #2800 üzenetére
És a 25kilóból valójában mennyi volt a tiszta zsírveszteség?
Milyen diéta volt? Heti hányszor edzettél, mit és mennyit? -
Nyina
csendes tag
válasz
Moddingfan #2800 üzenetére
Teljesen igazat adok neked! Én most már a 14.-nél tartok. Annyira jól érzem, magam, hogy ez már gyanús.
Tele vagyok életkedvvel és tetterővel. Nagyon jó, ha így mennek le tovább a kilók. Soha nem próbáltam még ilyen brutál módszert, de pár mást igen. Csak ez jött be. Így aztán sajna ettől engem nem fog senki eltéríteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BMW topik
- Airsoft
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Nintendo Switch
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest