Hirdetés
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
uRSul
tag
Sziasztok!
Eddig nem írtam, inkább csak megfigyelő voltam a fórumon, de így is köszönöm a sok segítséget, amit a beállítások terén kaptam tőletek!

Most viszont kérdeznék egyet.
Nem túl rég kezdtem a repülést FMC-vel és pár dolgot nem értek.
Az útvonal, repülési magasság, sebesség beállítása után az autopilot szépen elvisz a célhoz, a leszálláshoz kiválasztott reptérre, pályára is szépen elirányít.
Viszont itt, ha már ILS-t használnék (de ha nem, akkor sem) egyszerűen nem tudom csökkenteni a sebességet. A konzolon a sebességet lentebb tekerve nem csökken és 220-al kicsit nehezen megy a leszállás!
Köszönöm a segítséget, bocsánat ha nagyon láma a kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Konteó topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Cyberpunk 2077
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- World of Warships
- További aktív témák...
- ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE - m-ATX OC király: dobozában, tartozékokkal, tökéletes állapotban!
- Lenovo Thinkpad T14 G2 új garis SSD-vel, Touch LCD
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Asus BR1100F Convertible - Intel N6000 I 8GB I 128SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest