Hirdetés
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- eGPU tapasztalatok
- Mini-ITX
- Projektor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
Geryson
üzenetére
nekem LHBP, EGLL ground van csak nyomtatva, de mondjuk túl sűrűn nem használom... túl jó helyen van mindkét reptéren a BAW bázis
mondjuk ha mégis kell, akkor jobb papíron, mint az ablakok között váltogatni - persze több monitorral egyszerűbb lenne a helyzet, de védjük a környezetet, ne nyomtassunk feleslegesen
általában csak bekészítem őket, ha valami nem világos, rögtön utána tudjak nézni azonnal, ne kelljen keresgélni stb...amúgy simán kifér... no meg ha azt az egy K betűt le is vágná, szerintem megjegyezhető, hogy az már nem kapott új nevet, hanem gyakorlatilag az oda vezető K gurulóút kanyarodik csak el... de a lényeg, nekem is csak 22"-os van, mondjuk 16:10-es képaránnyal... szerintem az a tökéletes...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tárhely szolgáltató választás
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- eGPU tapasztalatok
- Éjszakai műszak
- Mini-ITX
- Projektor topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mondjuk ha mégis kell, akkor jobb papíron, mint az ablakok között váltogatni - persze több monitorral egyszerűbb lenne a helyzet, de védjük a környezetet, ne nyomtassunk feleslegesen