Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Basszus, pont a válaszom után halt be az oldal...

Szóval, szerintem ilyet senki sem mondott, de azért ismételnem kell önmagam, hogy üres a táj nagyon. Nézd meg EZT a képet és főleg a háttérre koncentrálj. Én szeretem ha egy kicsit zsufibb az egész háttér. Amúgy teljesen tökéletes az FS9, az FPS-ről nem is beszélve...
Más: Ismertétek FS9 alatt Emma Fieldet? Aki nem, annak kötelező, főleg haverokkal. Mi brutálisan sokat repültünk ott, sokszor online, miközben néztük a seattlei le- és felszálló gépeket. Nagyon hangulatos kis repülőtér, sajnos FSX alá már nem jött ki. DE! Itt van jó öreg Kozma barátunk, aki ugye csinálta LHBP-t és többek között az övé volt a Jövő Házában a szimulátor, ami anno az egyik szobájában állt. Namármost ő csinált most egy ILYET. Nézzétek meg a videót, totál jópofa. Sajnos a 747-el én nem tudnék leszállni, de azért ismerve a Mester munkáit azt mondom, hogy az FPS nem lehet valami hatalmas, hacsak nem a NASA egyik gépén játszol.

Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vallás
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- YouTube
- Gitáros topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- Eladó Apple iPhone 14 128GB fekete / 12 hó jótállás
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest