Hirdetés
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Basszus, pont a válaszom után halt be az oldal...

Szóval, szerintem ilyet senki sem mondott, de azért ismételnem kell önmagam, hogy üres a táj nagyon. Nézd meg EZT a képet és főleg a háttérre koncentrálj. Én szeretem ha egy kicsit zsufibb az egész háttér. Amúgy teljesen tökéletes az FS9, az FPS-ről nem is beszélve...
Más: Ismertétek FS9 alatt Emma Fieldet? Aki nem, annak kötelező, főleg haverokkal. Mi brutálisan sokat repültünk ott, sokszor online, miközben néztük a seattlei le- és felszálló gépeket. Nagyon hangulatos kis repülőtér, sajnos FSX alá már nem jött ki. DE! Itt van jó öreg Kozma barátunk, aki ugye csinálta LHBP-t és többek között az övé volt a Jövő Házában a szimulátor, ami anno az egyik szobájában állt. Namármost ő csinált most egy ILYET. Nézzétek meg a videót, totál jópofa. Sajnos a 747-el én nem tudnék leszállni, de azért ismerve a Mester munkáit azt mondom, hogy az FPS nem lehet valami hatalmas, hacsak nem a NASA egyik gépén játszol.

Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Honor Magic 7 Lite 256GB Graphite Megkímélt állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest