Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Attól tartok, hogy MD-11-el leszállás után mikor be szeretnék taxizni vmit rosszul csinálok. Lehet, hogy nem kellene a spoilert, meg fékszárnyat visszaállítani, vagy nem tudom. Ugyanis külső nézetből mikor a gép taxi sebességre lassítí és indulnék taxizni, a házsó szárny mindíg kifordul jobbra, vagy ballra, és irányíthatatlan a gép. Tehát olyan, mintha folyamatosan balra, vagy jobbra forgatnám a joystick karját, szinte lehetetlenség taxizni.
Tudja vki hogy miért van ez? Mit csinálok rosszul?
Ja és a magasság állítóval is lenne kis gondom, nem igazán értem, hogy hogyan is kell használni...mármint persze tudom, hogy be kell tekerni...de vki elmondhatná hogy mikor hogyan hova kell állítani..
Ha vki esetleg tud, légysz adjon egy jó kis adatbázist, ahol a legtöbb reptér kifutója, ILS-e, SID-je, STAR-ja megtalálható, mert az IVAO adatbázis rendkívül hiányos, vagy csak én nem tudom kezelni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- SzoftverPremium.hu
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest