Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Geryson

addikt

válasz Shrike7973 #6074 üzenetére

Én is 15 collal kezdtem, addig nem lesz nagy gond, ameddig nem látsz egy haverodnál FS-t nagyobb monitoron... :)

FS2004 lehet elég lenne Neked a laptophoz, joystick meg már van 2-4e Ft-ért itt fent a PH!-aprók között is, legalábbis én anno találtam még 1.500 Ft-ért is. :) Végülis ha nem mész online fel, akkor kisgépezéshez túl nagy tudás nem kell. Megtanulsz fel-és leszállni, aztán szépen lassan a többi dolgot is és nem GPS-el, hanem már VOR-ok és radiáljai alapján találod meg a célpontot, de erre még ráérsz, én sem így kezdtem. FS2004-hez nagyon szép kiegészítők vannak, VFR-hez (látás szerinti repüléshez) már szép, kisgépek aranyosak és igazából leteszteled magad, hogy tetszik-e az 1-2-3 órás repülés a táj és az AI-traffic (azaz a mesterséges forgalom) nézegetése közben és ha igen, akkor úgyis feljebb és feljebb lépsz majd.

Fékrásegítés van itt is, kifutsz a pályáról és már jobban lassulsz! :) Nem kell itt semmi az alapokhoz, meglátod a pályát és leszállsz. Valószínűleg először nem lennék az utasod, na de később már belejössz, mint kiskutya az ugatásba.

A 4 hozzászólást 4 percen belül azért valóban tudhatnád, mint "tag", hogy hogyan kell elintézni...

Új hozzászólás Aktív témák