Hirdetés
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
- Különleges házzal jön a Colorful asztali PC-je
- Nem egy, nyolc képe is van hozzá a Matroxnak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Hát ez az Airbus félelmetesen szép!
Régebbi szimesek még emlékeznek az időközben (szerintem) megszűnt Phoenix Simulation Software, azaz a PSS nevű cégre, na ők Airbusokat csináltak. Sajnos a fizika elég gyenge lett, nekem is volt vele gondom (ez volt az első add-on gépem, aminél elolvastam több száz oldalt, hogy tanuljak), de mások is szídták sokat. Aztán lehet bénák voltunk, de végülis PMDG lett belőle. Ami miatt elmondtam, hogy szerintem a világ legszebb panelje volt annak a gépnek, a pedestral és kimondottan az overhead esetében, egyszerűen megszólalt. Valakinek persze nem jött be, de nekem nagyon, tolok képeket róla!Korcsii: Gratula az évfordulóhoz, én azt hiszem 2005 óta repülök (pár hónapja nem) és szerintem aláírod, hogy az online, főleg groupflight esetében leírhatatlan! Egyszer tolhatnánk együtt valamit úgy, hogy én is oda megyek, úgyis csak a Longhaul jön be. Holnap tolok egy Berlin - New York oda-visszát, továbbra is offline, de alig várom, hogy véget érjen a tesztelési szakaszom!

MÁS: A Fraps, vagy milyen progit, amivel videókat lehet rögzíteni ill. szerkeszteni, valaki át tudná tolni valamilyen formában?

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Béta iOS-t használók topikja
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia) - AKCIÓ
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V3 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Régebbi szimesek még emlékeznek az időközben (szerintem) megszűnt Phoenix Simulation Software, azaz a PSS nevű cégre, na ők Airbusokat csináltak. Sajnos a fizika elég gyenge lett, nekem is volt vele gondom (ez volt az első add-on gépem, aminél elolvastam több száz oldalt, hogy tanuljak), de mások is szídták sokat. Aztán lehet bénák voltunk, de végülis PMDG lett belőle. Ami miatt elmondtam, hogy szerintem a világ legszebb panelje volt annak a gépnek, a pedestral és kimondottan az overhead esetében, egyszerűen megszólalt. Valakinek persze nem jött be, de nekem nagyon, tolok képeket róla!