Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky586
félisten
válasz
SunMount3r #48899 üzenetére
Mint írva volt nem klónozás kell, hanem rendszermentés.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Graphics #48898 üzenetére
A klónozást a Magician-ban nem lehet elvégezni? Amúgy meg, ha jól értem ez olyan klónozás, ami az egész lemezterületet, tehát az egész 512GB-ot el fogja menteni? Mert akkor még ez várat magára, míg lesz annyi szabad lemez helyem valahol. Addig biztos nem kezdek bele.
Changelog-ot még nem kerestem külön hozzá, de a Samsung weboldalain nincs ilyen külön forrás hozzá.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
SunMount3r #48897 üzenetére
Csináld meg az SSD klónozását, utána pedig FW frissítést.
Lehet javítani fogja, changelogot nem tudok hozzá, max délután kutatok.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Graphics #48895 üzenetére
Én sem vagyok biztos benne, hogy megéri e egy SSD esetén. Tudom azt szokták ilyenkor szajkózni, "hogyha nincs gondod vele, akkor inkább ne csináld" (még az alaplapi BIOS-ra is ezt szokták). Csak két viszonylag apró dolog van, amit tartós használat alatt észrevettem, az egyik az hogy mikor pl. egy file letöltéséhez megnyílik az Explorer és csinálni akarok valahol egy "Új mappát", akkor van, hogy 10-20 másodpercig is "lefagy" az Explorer, mire végre létrehozza az új mappát. De pl. Total Commander-ben ha csak simán létre akarok hozni bárhol egy új mappát, az akadás nélkül azonnal megvan.
A második pedig, hogy a file letöltések nem mindig indulnak el azonnal, hanem van, hogy akár 10-20 másodpercig is eltart mire elkezdi a file letöltését (speciel a Chrome-ban, mert onnan szoktam). Nomost, hogy ezeknek mi a valódi oka, az ugye sokféle lehet. Lehet maga Windows, lehet épp a Chrome, vagy esetleg az ESET IS közbejátszhat. Csak ugye ilyen "file és mappa" létrehozásos műveleteknél én még az SSD-vel kapcsolatos esetleges bibit sem zárnám ki teljesen. -
Graphics
Jómunkásember
válasz
SunMount3r #48894 üzenetére
Az FW frissítés kapcsán mindig az az álláspont, hogy a rizikó benne van.
Áramszünet, tehát úgy kell megoldanod, hogy biztos, hogy minden klappoljon.
Az adatvesztésre szerintem felhívják a figyelmet.
De az előrelátó megoldás az, hogy Macriummal készítesz egy rendszermentést, ha bármi gebasz van, akkor vissza tudd tölteni, természetesen egy másik meghajtóra.
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Van egy Samsung 980 512GB-os NMve SSD-m a gépmeben. És gondoltam, hogy csinálok rajta egy firmware frissítést, mert a legfrissebb firmware hozzá, már két verziószámmal magasabb, mint ami rajta van, így hát gondoltam "hát miért is ne".
Nomost addig OK, hogy ehhez a Samsung Magician Software-t kell használnom, amivel eléggé egyszerűnek tűnik a dolog. A kérdésem viszont és ami miatt kicsit félek ettől, az hogy ez az SSD épp a "rendszer" SSD-m is egyben, tehát erre van telepítve az egész operációs rendszer (Windows 11). Tehát a kérdés az, hogy ebben az eseteben is nyugodtan végrehajthatom a firmware frissítést ezen az SSD-n?
(Kerestem a net-en infókat ehhez, de így hirtelen nem sok relevánsat találtam).
THX!
-
Peter668
csendes tag
válasz
pilu85 #48890 üzenetére
Hello. Ezt az SSD -t ismeri a HDS, nekem kettő is van a gépben, minden adatot mutat. Akkor lehet ilyen eset ha valamelyik gyártó saját FW -re van az SSD -n ( pl HP, Dell) ekkor előfordulhat hogy nem mutatja az írt adatokat, vagy egyéb infókat.
Nálam előfordult ez, de sebesség problémákat nem okoz. -
pilu85
őstag
Hello. Adott egy pm863a 3,84tb 2,5 ssd.
A legújabb hdd sentinel sem írja ki, hogy mennyi terra lett írva-olvasva rá, valamint 2 fokosnak írja a celsiust.
Ez miért lehet? -
pluto1969
aktív tag
válasz
Graphics #48888 üzenetére
Meg még Silicon Motion vezérlővel is. Amúgy
YMTC 3dv3-128L TLC 16k 1Plane/die
, és a Maxio vezérlővel simán venném. A Kínai YMTC nagy márkának számít Ázsiában, és nagyon kevés QLC nandot gyárt. TLC a fő iránya, és dinamikusan fejlődő cég. Inkább venném, mint bármilyen QLC-t. -
Graphics
Jómunkásember
válasz
easy...rider #48887 üzenetére
NAND ismeretlen ( kínai) a vezérlő pedig alsó kategóriás.
Nem a legtutibb vétel. Meg ugye a hardverlottó, mert ez még S11-es kivitelben is létezik. Nálam pl a 256-os Phison vezérlős.
Szóval nagyon vegyes ..
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
easy...rider #48885 üzenetére
Köszi köszi, elsiklottam felette.
Ez érdekelt minket:
YMTC 3dv3-128L TLC 16k 1Plane/die
-
easy...rider
őstag
válasz
Graphics #48880 üzenetére
csak nvme van belole az oldalon. vagy vak vagyok
a masik ketto ami meg abban a szekcioban van azok meg nem latjak az SSD-t
na, elvileg van valami
JM/MK/MAS ID v0.21a by Ochkin Vadim
0: (SPCC Solid State Disk
1: KingstonDataTraveler 2.0
2: SanDiskUltra
Please select drive number:0
Drive: 0(ATA)
ATA: Identify failed! Error: 0x51
From smart : [22] []
Firmware id string[2D0]: HKSSD_100006000086810121,May 27 2022,09:24:17,MA1102,HS8SC#2H
Project id string[280] : f:/Project/SSD/V300_HUS/code/baseline_220527
Controller : MAS1102
NAND string : YMN0WQC1B1AC6C
NAND MaxPE cycles : 1000
Ch0CE0: 0x9b,0xd5,0x58,0x8d,0x20,0x0,0x0 - YMTC 3dv3-128L TLC 16k 1Plane/die
Ch1CE0: 0x9b,0xd5,0x58,0x8d,0x20,0x0,0x0 - YMTC 3dv3-128L TLC 16k 1Plane/die
Ch0CE2: 0x0,0x0,0x0,0x0,0x0,0x0,0x0 -
Press any key to exit or Space to open full text report -
Graphics
Jómunkásember
válasz
easy...rider #48879 üzenetére
Ne az NVME verziot hasznald.
-
easy...rider
őstag
válasz
Graphics #48865 üzenetére
Lehet az a baj hogy Live WIN 10 alatt futtattam. De USB hazban is hibat dobott
Maxio NVME SSD fid v0.3a by Ochkin Vadim
0: (SPCC Solid State Disk
1: KingstonDataTraveler 2.0
2: SanDiskUltra
Please select drive number:0
Drive : 0(NVME)
Scsi : 0
IOCtl: ID failed 0x45d!
IOCtl: NVME_OF failed 0x45d!
Identify error!
Press any key to exit or Space to open full text report
Please share reports as text, not a sreenshot! -
tasiadam
veterán
válasz
spleenszuru #48876 üzenetére
A paging és a swap is jobb ha gyorsabb disken van, de mondjuk az a jobb, ha az OS mellett, így nem kell kimennie érte másik diskre, megoldja házon belül.
-
zizidor
őstag
válasz
UberMutant #48872 üzenetére
-
Doky586
félisten
válasz
spleenszuru #48873 üzenetére
Nem kell rajta módosítani.
-
tasiadam
veterán
válasz
spleenszuru #48873 üzenetére
nekem a memória 1.5x mérete van a gyorsabbik SSD-n, ami a rendszer SSD, ahova viszont semmi más nem megy és semmi más nincs, csak a windows. De inkább windows topicban kérdezd.
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, kellene-e valamit módosítanom a lapozófájl beállításokban, a "windows kezeli minden meghajtón"-ról?
A 860 EVO satason van a Windows, a 980 pro m.2-n pedig játékok.Mi most a legjobban bevált lapozófájl beállítás?
-
-
envagyok
veterán
Van egy crucial bx 120gb ssd-m
Egy géppel jött.
Win10 betölt róla, de gondoltam újratelepítem.
Nem engedi letörölni a partíciókat a telepítő.
Vagyis engedi, de nem történik meg a törlés.Tudja valaki, mitől lehet ez?
Esetleg létezik megoldás rá?Köszönöm
-
pluto1969
aktív tag
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
easy...rider #48857 üzenetére
Azt nézd már meg, hogy itt fent van a Maxiotek kiolvasó progija, egy sima egyszerű dos-os ablak jön fel.
Flash ID-vel nézd már meg mit ír ki ott pontosan.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
pluto1969 #48863 üzenetére
Bocs, elírtam YMTC NAND.
Hát sokat nem tudtam kideríteni, az biztos, hogy ez egy Nagyon kínai NAND.
Ennél sokkal biztatóbb volt a Teamgroup CX/GX2 belseje, ahol legalább jó NAND-ok voltak, ámbár ott meg a vezérlő volt kínai
Keresem még az infót. Engem a 3db NAND mérete érdekel leginkább, mert fura, hogy ennyivel oldották meg a dolgot.
Általában ugye 1-2-4-8 NAND a megszokott.
Nagyon érdekes, de ezt a vezérlőt leginkább orosz piacra szánt SSD-kben lehet megtalálni.
-
Sdi
addikt
válasz
horvathpeter #48853 üzenetére
A samu a rendszernek / gyorsabb /, a másik maradhat a játékoknak.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
easy...rider #48860 üzenetére
Ez a valóság amúgy.
-
King Unique
titán
válasz
makoss #48854 üzenetére
Mármint amik abban a válaszban le lettek írva, azok szükség esetén mind ki lettek próbálva, a driver frissítése / chipset driver telepítése mellett a másik Thunderbolt kábel, másik operációs rendszer, másik PC / Mac Thunderbolt 3 / 4 portján is, valamint a szervizben másik PC / Mac Thunderbolt 3 / 4 portján tesztelték?
A Kingston XS2000 USB 3.2 Gen 2x2 (20 Gb/s) interfészes külső SSD, annak az adatátviteli sebessége értelemszerűen USB 3.2 Gen 2x2 porttal rendelkező PC-nél használható ki, ellenben Thunderbolt 3 / 4 porton max. 10 Gb/s adatátviteli sebességet támogat, ami már le lett írva előzőleg más topikokban, pl. az SSD társtopikban is.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
easy...rider #48857 üzenetére
Úgy néz ki ahany verzio, annyi belso.
Maxiotek vezérlő, meg YMC NAND.
-
easy...rider
őstag
Sziasztok!
Egy Silicon Power A55 512GB SSD belsejébe kukkantottam be és gondoltam megosztom a képeket. Hátha hasznos lesz tudni mi van benne.
Ha adtok progit amit futtassak még le hogy kiolvasson belőle pár hasznos dolgot, akkor szívesen ráfuttatom őket.
[kép1] [kép2] [kép3]Pár fogyasztási adatot is meg tudok még osztani ha érdekes. Külső USB házban mértem, szóval a vezérlőt fogyasztását, kb 0,1W-ot le lehet vonni az alábbi számokból:
Idle: 0,40W
Write (35MB/s): 0,60W
Read(35MB/s): 0,53W
Teljes sebességet és max fogyasztást az USB limit miatt nem tudtam mérni. -
makoss
veterán
válasz
King Unique #48797 üzenetére
Szia!
Sajnos nem vált be a Samsung X5 SSD, nem hozta a sebességet ami a specifikációjában van, így eladom
Sajnálom, mert marhajól néz ki, de így csak áll benne a pénz.
Volt drájver frissítés is, minden, ha valaki kételkedne benne, volt szervízben is.
Ha sikerül eladni az Orico APM2T3-G40-SV-BP házat még lehet kipróbálom de jobban kacsingatok a Kingston XS2000 felé mivel azon USB 3.2 Gen 2x2 elfogadottabb... -
horvathpeter
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Samsung 980 m.2 ssd-t. Van egy Crucial P1 m.2, jelenleg azon vannak a játékok. A kérdésem az volna, hogy menjen a rendszer a Samsungra vagy menjen a másikra, a Samsungra pedig a játékok? Vagy teljesen mindegy?
-
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Apacer AS2280Q4 2 TB SSD-t tenném a gépembe, de a bordához csak 1 thermal padot csomagoltak. Alul a kézikönyv sem ír, de valamiért szkeptikus vagyok.
Rosszabb hőátadással és kevésbé szellőző felén nincs normális kontakt.
Kell aggódnom, vagy jóvanazúgy? (gyenge pillanatomban még pasztát is kennék rá, mint szárazon összerakni). -
Tanisz
senior tag
-
Tanisz
senior tag
válasz
zizidor #48844 üzenetére
Hát nem akarom elszólni, de lehet bevált, erre nem is gondoltam, főként hogy 2 napja volt megmozgatva, mert kipucoltam.
Ilyennel én még nem találkoztamÁtraktam egy másik slotba a drive slot házban.
Indítottam rá egy formatálást (egy normált), a gyors formatálás rögtön lefutott.Az eseménynaplóba sem böfögi a "hibákat".
A task managerbe is normál értékek jönnek, ahogy látom. -
Tanisz
senior tag
válasz
zizidor #48840 üzenetére
Melegedés nincs, Sentinel szerint 25 fokos az SSD.
Jogos a kérdés, nem is néztem eddig.
Vannak figyelmeztetések, hibák nem.
Kb ennyit találtam a meghajtóra.Ez sokszor ismétlődik, több 100x, ezt ahogy látom akkor amikor megpróbálok róla olvasni.
A rendszer ismét megpróbálta végrehajtani a(z) 2 jelű lemez (PDO objektum neve: \Device\00000048) 0x40f4962 logikai blokkcímét érintő I/O-műveletet.Naplónév: Rendszer
Forrás: disk
Eseményazon: 153
Szint: Figyelmeztetés
Kulcsszó: Klasszikus
Felhasználó : n.aValamint még egy ilyet, ez is több 100x ismétlődik.
Visszaállítás történt a következő eszközre: \Device\RaidPort0.Naplónév: Rendszer
Forrás: storahci
Eseményazon: 129
Felhasználó : n.aValamint ezt:
Az NTFS a köteten íráskimaradást észlelt.
Kötet korrelációs azonosító: {064f04e0-2ac7-4328-bd7a-57c5bafdfb66}
A kötet neve: F:
Kötetcímke:
Fájl leírása: 0x2
Fájl neve: \$LogFile
Pufferen belüli puffer bájt távolsága: 151552
A pufferen belüli puffer kimaradt szerkezetének bájt távolsága: 0
Blokk index:0
Várt sorozatszám: 15405
Tényleges sorozatszám: 0Naplónév: Rendszer
Forrás: Ntfs (Microsoft-Windows-Ntfs)
Eseményazon: 129
Felhasználó: SYSTEMAztán persz van még egy pár, ahogy nézegetem:
A rendszer nem tudta kiüríteni az adatokat a tranzakciós naplóba. Sérülés történhet itt: kötetazonosító: F:, eszköznév: \Device\HarddiskVolume3.
Hiba állapota: Az I/O-eszköz I/O-hibát jelzett.
Eszköz GUID-ja: {35c608fb-104b-3705-4f1d-65945454d8c6}
Eszköz gyártója::
Eszközmodell: WDC WDS100T2B0A-00SM50
Eszköz alverziója: 415000WD
Eszköz sorozatszáma:: 204448806586
Busztípus: SATAEgyebet eddig nem találtam.
-
King Unique
titán
válasz
Oldman2 #48835 üzenetére
A külső házaknak eleve van saját topikja, ami az itteni téma összefoglaló elején is világosan fel van tüntetve.
Ha gyárilag készre szerelt külső SSD kell, akkor pedig lásd az SSD társtopikban leírtakat (példa), valamint a fórum cikkjeit. -
Tanisz
senior tag
Sziasztok,
Remélem jó helyre írok.
Adott egy Wester Digital Blue SSD (WDS100T2B0A-00SM50).
2021 januárjában vettem, azóta gond nélkül használom.
Ezen az SSD-n csak a játékokat tárolom, ezen van a steam is telepítve.
Tegnpa óta teljesen megőrült.Olvasási feladatot adok neki elkezd 100%-on tekerni és hosszú-hosszú ideig nem történik semmi.
Írást még nem próbáltam.
A fura az, hogy mappelni tudok rajta, ha nem teker épp 100%-on.Sentinel azt írja róal, hogy állapota hibátlan, Problémás szektort nem talált.
253 nap, 7 óra a működési ideje
9,54 TB- írt mennyiséggel.Most próbálom formatálni, de kb már 10-15 perce csak csinálja (nem gyors formázást választottam a winfosba). Lehet rosszul tettem a formatálást.
Win 11-et használok, már jó ideje, igaz most hétvégén raktam újra, alaplapcsere miatt, de nem gondolom hogy az alaplapcsere miatt lenne a probléma, mivel szombat, vasárnap használtam az SSD-t minden probléma nélkül.
A probléma tegnap este kezdődött.
Megnéztem a WD saját Dashboard szoftverével, hogy az mit mond, ott sem jelez hibát, új firmware nincs hozzá.
Minden más SSD hiba nélkül működik.
Alaplapom egy Asus ROG Strix B550 Gaming - F, proci 3900X.
Egy samsung 860 EVO-n van a rendszer, valamin egy Crucial BX500 van még a gépben. Ezek hiba nélkül működnek.Valakinek ötlet?
Kuka az SSD? -
Oldman2
nagyúr
válasz
zizidor #48836 üzenetére
Közben rátaláltam erre az Ugreen típusra.
Lehet hogy ez meg is felel.
-
Oldman2
nagyúr
Pendrive kiváltására gondolkozok külső, USB3-as SSD beszerzésén.
Jó helyen járok, vagy van ezeknek saját topikjuk?
Kérdés az lenne, van-e ajánlott és kerülendő típus?
-
csixy
addikt
-
csixy
addikt
válasz
gulupeti #48824 üzenetére
A komám régi desktopján az AMD proci hűtő leszorító kengyelének egyik végi alaplapi beakasztója letört. Így használta évekig. Na mondjuk nem játszott vele, csak böngészgetett.
Én vékony egy mm-es rozsdamentes félig lágy acéldróttal rögzítettem le ősi lapos fogós srófolós módszerrel. Megált, bevált. Féltem, hogy le fog valahova testelni az alaplaphoz, de szerencsénk volt. Működött utána is. -
válasz
MaxxDamage #47326 üzenetére
Sorry, hogy ilyen fél éves kommentre válaszolok.
Hétvégén kipróbáltam egy másik procit az alaplapban és akkor szembesültem ezzel a dologgal, amiről az m.2 ssd hűtőborda vásárlása kapcsán beszéltünk és ami miatt akkor paráztam kicsit.
Kell-e kábelkötegelő az AXAGON CLR-M2L10 hűtőbordára? -
Maksabali
csendes tag
Töröltem a crucial legújabb verzióját, feltettem az 5.0.5-ös verziót, amit ajánlottál, és nálam is most már működik rendesen a szoftver!
A firmware-t frissítettem a M3CR046-os verzióra, a 045-ről.
Újra particionáltam 2 részre az ssd-t, és most már az SSDOK sem mutat hibát az alignálásnál!
A teszteken most nem mutat hibát az ssd, remélem hogy így is marad!
A Hdtune-vel meg nem foglalkozom., legalábbis a Crucial ssd-nél!
Köszönöm a segítségedet! -
zAcsKO
tag
Még egy kérdés, van olyan USB-s adapter amellyel rá tudom dugni az SSD-t (M.2 foglalat) egy laptopra tesztelés céljából? Köszi.
-
zAcsKO
tag
Sziasztok. Van egy 970EVOPlus, 2019-ben vásároltam egy hírhedt 3 betűs magyarországi webáruháztól aki időközben eltűnt a piacról....
Elvileg 60 hó garancia lett volna.
Most az van, hogy kékhalálozott a windows majd onnantól bios és windows telepítő sem látja az SSD-t. Egyrészt van e esély hogy máshol van a hiba (a gép amiben szolgált alig pár hónapos, az ssd előtte egy laptopban dolgozott, ott már volt, hogy kék halálozott ezért lett kiszedve, de utánna meg teszteken semmi baja se volt és az új gépembe is vidáman szolgált 3 hónapig). Másrészt, mivel nem tudom tesztelni az SSD-t (nem látszik biosban), így nem tudom biztosra megmondani, hogy valóban abban van-e a hiba, de megpróbálnám gariztatni.
Viszont mivel nincs már meg a bolt, így hová tudom visszaküldeni? A Samsung oldalán regisztráltam a terméket, de utánna elakadtam, magyar márkaszervizt nem dob fel, garis ügyintézést nem tudok indítani a honlapon. Tovább annak idején céges számlára lett véve, de ha azt mondom nincs meg a számla attól ez még lehet gond, láthatják valahol? Vagy hagyjam a fenébe és vegyek újat. Köszi. -
Egy adatvédelmi tárgyú topicban éppen azon vitatkozunk, hogy SSD-ről lehet-e törölt adatot visszaállítani.
Nekem sikerült, több hónapja törölt adatok jöttek vissza. Azt értem, hogy a wear levelling miért nem rotált körbe -- mivel alig írtam erre a kb. 70%-ban telt meghajtóra.
A TRIM viszont hetente futott Windows optimalizálás fedőnév alatt, és én is rendszeresen nyomkodtam.
A kérdés, hogy hogyan lehetséges az, hogy a Recuva érdemi mennyiségű régen törölt fájlt tudott visszaállítani.
Köszönettel: MaCS
-
Graphics
Jómunkásember
Aki picit jobban benne van, mivel teszteljem még meg az SSD-ket?
Csinaltam egy 26GB-os nagy állományt a belassulás tesztelésre, volt szintetikus mérés CrystalDisk meg atto is.
Van-e még valami , amivel érdemes?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Armagedown #48815 üzenetére
Lehet nem azonos belsőket rejt.
De majd berendelek egyet egyet.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Armagedown #48811 üzenetére
Figyi az ára nem is rossz az Alis verziónak
Lehet berendelek egyet.
-
Graphics
Jómunkásember
Aki megmondja ez milyen vezérlő, jövök egy virtuális sörrel.
Ha ütnének se hallottam volna a Yeestor vezérlőkről.
Ránézésre nekem egy Silicon Motion klónnak tűnik, főleg az elhelyezkedése alapján.
Teamgroup CX2 és GX2 első körben nem annyira javasolt kategória.
A CX2 látható a képen , 1db NAND chippel
A GX2 is ezt a vezérlőt tartalmazza, annyi eltéréssel, hogy 4db NAND modulból épül fel az ugyanakkora méret ( ez talán sebesség miatt jobb a párhuzamosítás miatt...Az Intenso Top is szétszedésre került, ( nincs matrica rajta , pattintós az háza), amiről majd hamarosan lesz egy kis teszt is remélhetőleg.
Kingstore / SiliconGo / Yeestor, ezekkel a vezérlőkkel lehet többször találkozunk majd, igaz az első kettő már egy ideje felbukkant az usbdev.ru-n is,.
Illetve a már közkedvelt Kingston A400 következő revíziója bizonyos régiókban már erre épülhet: [link]
-
Márton
nagyúr
válasz
MaCS_70 #48804 üzenetére
De annyira nem portable, mint a spacesniffer, aminél tényleg a zip-et töltheted le
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Pyttawrx #48778 üzenetére
Visszakerestem , hogy mire írtad, hogy a legszarabb SSD, ami a világon volt.
Ezzel nem fogok most egyetérteni, mert egy SM2258XT vezérlő, meg jó minőségű NAND volt benne, akkor az miért lenne a legszarabb?
Intel/Micron 64 rétegű 3D NAND volt akkor benne, 2018-as megjelenésű NAND , egész friss volt akkoriban.Félre ne értsd, nem védem az Intenso-t, de annak akkor semmi baja nem volt szerintem.
Láttunk már cifrábbakat is.
A PNY CS900 is fel van dicsérve, én anno vettem belőle, jó meg szép, de S11.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Micron, kifogástalan, szinte új állapotú 480gb SSD! Már csak pár darab maradt!
- NVME PCIe (B key) és SATA (M key) SSD külső ház kábellel eladó, új, full alu ház
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung PM991 -512 gb m.2 Nvm-e SSD (2242)
- Dell Optiplex 3040 5040 7040 7050 SFF 3.5" HDD Caddy 1B5146200-600
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest