Hirdetés
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- VR topik
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
canniball
üzenetére
Hát ahhoz képest, hogy a mostani Samsung F3-am ír 140-130-at simán, eléggé kevés.
Főleg hogy ha maradna szabad hely, az aktuális munkákat (általában 2-3 GB .psd file 120 mega / db + raw file-ok) azon tárolnám, hogy gyorsan meg lehessen őket nyitni. Nos itt jön a probléma... fotosopp közben állandóan nyomogatni kell a CTRL-S-t mert könnyen el lehet cseszni (lefagy a gép, áramkimaradás, véletlenül bezárom stb... ) Itt meg elvérzik a 35 MB/sec-el...Ez biztos.
Vagy kb 5 percenként 120 MB írást nem bír ki az SSD? (4-5 éves élettartam azért minimum legyen már...) és inkább HDD-n kell tárolni és írni ezeket?
Másik bajom az Intellel, hogy csak 40 GB....Azaz kb 30 GB-ot szabad használni
Ezen viszont nem tudok elférni. Próbáltam már 30G-s partícióval, progikkal és egy játékkal... Kínszenvedés volt. 
Amúgy mégvalami: Ha PS-ben megvan nyitva 3-4 kép, és szerkesztve, akkor scratch disket jól teleírja 2-3 GB -al is néha. Ez SSD esetében megint ki lenne lőve? Tehát kinyírja?
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Arc Raiders
- VR topik
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 16GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓS CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezen viszont nem tudok elférni. Próbáltam már 30G-s partícióval, progikkal és egy játékkal... Kínszenvedés volt.