- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hobby elektronika
- UHD filmek lejátszása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
canniball
üzenetére
Hát ahhoz képest, hogy a mostani Samsung F3-am ír 140-130-at simán, eléggé kevés.
Főleg hogy ha maradna szabad hely, az aktuális munkákat (általában 2-3 GB .psd file 120 mega / db + raw file-ok) azon tárolnám, hogy gyorsan meg lehessen őket nyitni. Nos itt jön a probléma... fotosopp közben állandóan nyomogatni kell a CTRL-S-t mert könnyen el lehet cseszni (lefagy a gép, áramkimaradás, véletlenül bezárom stb... ) Itt meg elvérzik a 35 MB/sec-el...Ez biztos.
Vagy kb 5 percenként 120 MB írást nem bír ki az SSD? (4-5 éves élettartam azért minimum legyen már...) és inkább HDD-n kell tárolni és írni ezeket?
Másik bajom az Intellel, hogy csak 40 GB....Azaz kb 30 GB-ot szabad használni
Ezen viszont nem tudok elférni. Próbáltam már 30G-s partícióval, progikkal és egy játékkal... Kínszenvedés volt. 
Amúgy mégvalami: Ha PS-ben megvan nyitva 3-4 kép, és szerkesztve, akkor scratch disket jól teleírja 2-3 GB -al is néha. Ez SSD esetében megint ki lenne lőve? Tehát kinyírja?
Aktív témák
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új - Eladó!
- Akció! Csere-Beszámítás! Samsung 990 Pro 2TB Nvme SSD PCIE 4.0!
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- XPG SPECTRIX S40G RGB 512GB NVMe SSD 100% / Beszámítás OK!
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer használt monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezen viszont nem tudok elférni. Próbáltam már 30G-s partícióval, progikkal és egy játékkal... Kínszenvedés volt.