Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Apple MacBook
- E-book olvasók
- Mini-ITX
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
törölt tag
sziasztok!
gondolkodom laptopba ssd újításon, csak kicsit még új vagyok a témában. rendszervinyónak lenne csak, az adatok egy hdd-n maradnának multibay-ben, így egy ~30 gigás bőven elég lenne. csak azt nem tudom eldönteni, hogy érdemes-e ilyen célra a drágább slc-s változatokból válogatni, vagy bőven jó nekem az mlc is?
a másik, hogy ezek a funkciók, mint trim és hasonlók, ezek magában az ssd vezérlőchipben vannak, és bármilyen rendszer alatt működnek, vagy pedig kell hozzájuk valami szoftveres támogatás is? illetve linux alatt hogy működnek ezek a lemezek, erről van tapasztalata valakinek esetleg?nem nagyon tudok sok pénzt rászánni, szóval az olcsóbbak közül nézegettem innen az apróról: [link], [link], [link]
ilyenekre érdemes váltani, vagy ez az olcsó kategória teljesen felejtős?köszi a segítséget!
Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256GB használt karcmentes 100% akku (13 ciklus) garancia 2027.02.18.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest