Hirdetés
Aktív témák
-
Nem kötekedésnek szánom, inkább kiegészítésnek.
- A Win7 telepítője teljesen korrektül formázza az SSD-t, tehát nem kell meglévő oprendszerben bűvészkedni.
- Ha Win7-et alapból SSD-re telepíted, a rendszer nem is engedi bekapcsolni a defragot a C-re.
- Pagefile át hagyományos vinyóra, system restore kikapcs
- Hibernálást én használom (gépem soha nincs kikapcsolva - vagy sleep, vagy hibernate)
- Indexelést csak a C-ről szedtem le, a D-n (hagyományos vinyó) vannak a dokumentumok, oda kell az index
- Superfetch/prefetch - pár napja beszéltünk róla, hogy kikapcsolása felesleges.Szerk.
- System Tempet, IE tempet, Firefox cahce-t szintén ajánlott másik vinyóra (vagy ram drive-ra) átirányítani.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Hikvision HIKSEMI E3000 CITY 512GB PCIe 3.0 NVMe M.2 2280
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi 15c 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs