Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Aktív témák
-
Dee Dee
tag
válasz
JoceeHunt
üzenetére
Hát, elég sok gond volt vele, de lehet én is bénáztam.
(A sztori közben a biosban mindig látszott minden vinyó)
Kimentettem a lemezképet külső hdd-re, aztán rámásoltam az SSD-re. De ujrainditáskor disk boot failure volt. Ezután fogtam és feltelepítettem az SSDre egy W7et, majd erre újra rádobtam a lemezképet. Ekkor már jó volt, tudott bootolni. De..
Van mellette egy tár vinyó, meg még egy, amin két particio: a lemásolt oprendszer meg további tárhely van. A másodikhoz nem fértem hozzá a my computerből, viszont a device managerben ott voltak szépen, mindent jól mutatott. Ha lehúztam az SSD-t akkor bezzeg simán bootolt a régi HDDről.
Most már nem tudom mit lépegettem ide oda, de most az SSD-ről bootol és látja mindkét tárhelyet (a másik oprendszer particiót továbbra sem). Indításkor ellenben lehet választani a két opre közül, most azt átálitottam h rögtön az ssd-re bootoljon.na ennyi volna, jó kacifántos

üdv!
Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Gyúrósok ide!
- Synology NAS
- Azonnali mobilos kérdések órája
- PlayStation 5
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Alkoholista nevelde
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,újszerű, 100%
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Kingston DDR3 ramok 4GB
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest