Hirdetés

Aktív témák

• Carline

őstag

Múlt héten én is rendeltem az ipon akciós Kingston SVP200 120GB modellből.

Van egy Lenovo X60s gépem, ami Sata1 vezérlős és azon is sokkal rugalmasabb volt a rendszer. W7 Pro x86 verzió ment rá, de a 2GB memóriával kevésnek találtam a szabad memóriát.
    Kipróbáltam még rajtra a W8 RC-t is. Legfőképp az indulás sebessége tetszett. Ezen a viszonylag régi rendszeren kb. 13-14 mp alatt betette a Metro felületet. Ez kétszer gyorsabb boot volt a W7-hez képest.
    Feltettem rá próbaképp a netbookokra szánt W7 Starter verziót, majd azt használtam egy napig. Nem rossz, de erre a régi gépre inkább visszatettem a saját vinyóját, rajta az XP-vel.

Jött az asztali (fő) gép. Core i3-540 + 8GB ram Sata2 csatolós alaplap.
    Feltettem rá szűzen a W7 x64-en, de rengeteg dolgot kellett volna újból feltenni, beállítani, így inkább a régi rendszert klónoztam át, majd abból szedtem ki pár fölös dolgot. Beállítottam másik meghajtóra a Temp könyvtárakat valamint a lapozófájlt, a superfetchet, hibrenálást kikapcsoltam.
    Ezek után mint a PH-s tesztekben is írják egy belakott, Eset vírusirtóval felfegyverkezett rendszert a boot cd felírattól számítva 21 másodperc alatt betölt.
    A szűz rendszer a gépen ~12-13 mp alatt betöltött. Durva volt látni, hogy amikor a zászló színei még össze sem értek, már levette a képet és az üdvözlő képet bevillantva már be is adta az asztalt. :Y
    Nem volt rossz!

Már a mostani rendszer alól csináltam tesztet (Sata2 alaplap)

DeFranco Nekem egy csavarral van odafogatva a floppy fölötti helyre. Azért tettem oda egy csavart, hogyha mozgatva lesz ne tudjon leesni. Ennyi.

Aktív témák