Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Házimozi belépő szinten
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
Carline
őstag
Múlt héten én is rendeltem az ipon akciós Kingston SVP200 120GB modellből.
Van egy Lenovo X60s gépem, ami Sata1 vezérlős és azon is sokkal rugalmasabb volt a rendszer. W7 Pro x86 verzió ment rá, de a 2GB memóriával kevésnek találtam a szabad memóriát.
Kipróbáltam még rajtra a W8 RC-t is. Legfőképp az indulás sebessége tetszett. Ezen a viszonylag régi rendszeren kb. 13-14 mp alatt betette a Metro felületet. Ez kétszer gyorsabb boot volt a W7-hez képest.
Feltettem rá próbaképp a netbookokra szánt W7 Starter verziót, majd azt használtam egy napig. Nem rossz, de erre a régi gépre inkább visszatettem a saját vinyóját, rajta az XP-vel.Jött az asztali (fő) gép. Core i3-540 + 8GB ram Sata2 csatolós alaplap.
Feltettem rá szűzen a W7 x64-en, de rengeteg dolgot kellett volna újból feltenni, beállítani, így inkább a régi rendszert klónoztam át, majd abból szedtem ki pár fölös dolgot. Beállítottam másik meghajtóra a Temp könyvtárakat valamint a lapozófájlt, a superfetchet, hibrenálást kikapcsoltam.
Ezek után mint a PH-s tesztekben is írják egy belakott, Eset vírusirtóval felfegyverkezett rendszert a boot cd felírattól számítva 21 másodperc alatt betölt.
A szűz rendszer a gépen ~12-13 mp alatt betöltött. Durva volt látni, hogy amikor a zászló színei még össze sem értek, már levette a képet és az üdvözlő képet bevillantva már be is adta az asztalt.
Nem volt rossz!Már a mostani rendszer alól csináltam tesztet (Sata2 alaplap)
DeFranco Nekem egy csavarral van odafogatva a floppy fölötti helyre. Azért tettem oda egy csavart, hogyha mozgatva lesz ne tudjon leesni. Ennyi.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- További aktív témák...
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4260
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs