Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- 3D nyomtatás
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nem gond, már újrarakatták velem a rendszert.

Hogy megérte-e? Hmm szerintem igen. Készítettem tesztképeket, ha már ilyen balf@sz módon álltam neki az egész dolognak, hátha mások a telepítés előtt be fogják kapcsolni az AHCI-t a biosban.A CrystalDiskMark eredményeket összefűztem, bocsi ha miattam kell sokat görgetnetek. Ezek a Random eredmények.

Zero fill eredmények:

Akiket megmozgat, készítettem win7 élmény indexes képeket is, az SSD vásárlása előtti, SSD vásárlása utáni AHCI off módban, és szintén SSD-vel de immáron AHCI bekapcsolásával. (már így is hosszú a hsz-em, ezért inkább csak linkelem a képeket)
A legjobb az egészben, hogy a win7 szerint egy tizedes ponttal a proci teljesítménye is nőtt! (trololol)

Aktív témák
- Robot fűnyírók
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 990 pro 4Tb M2 SSD
- Transcend ÚJ 512Gb nvme m.2 2280 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest