Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Aktív témák
-
Mankó
veterán
Szerintem ne vedd ki az ajánlásból! Személy szerint még nem volt szerencsém SF vezérlős ssd-hez (csak a hsz-ok alapján ismerem őket), de mindenkinek mások az igényei. Az átlag user úgysem érti, fel sem fogja, hogy miről is beszélünk. Sokan még nem is hallottak a pH-ról. Nekik csak az a lényeg, hogy gyorsult a rendszer, nem is kicsit. A többi meg nem érdekes, 2-3 év múlva úgyis lecserélik a rendszert, abba meg már új ssd dukál. Náluk úgyis az ár dominál, meg az hogy gyors legyen a gép. De hát mindegyikkel gyorsabb, mint a HDD-kel.

Mostanában engem is egyre többen kérdezgetnek, hogy milyen ssd-t vegyenek. Nekem a Samsung 830, Force Gt, és a Crucial M4-ek a kedvenceim, annak ellenére, hogy Sata 2-es ssd-t használok Intel alapokon, ahol pedig még Sata 3-as csati is van.
De még most is azt ajánlom mindenkinek, hogy aki teheti vagy olcsón hozzájut, vegyen SLC-t mert sebességben nem fog különbséget látni, Trim nem kell, s sokkal tovább mennek, mint az agyonajnározott MLC-k! Persze ennek is meg van az ára: nehéz hozzájutni emberi áron (apróban szokott lenni), kicsi méret.
Szerencsémre én még tudtam keríteni egy (előtte egy Jmicronos első generációs csoda volt -> Samsung 32 Gb-s SLC) 32 Gb-s Intel X25-E Extreme SLC-t, ami tökéletesen kiszolgálja az igényeimet. Szekvenciális gyorsaságért és nagyobb számokért meg nem cserélek le egy tuti meghajtót, ami még akkor is menni fog, amikor az előbb említett csodákat már rég elfelejtettük.Visszatérve az OCZ-kre és az SF vezérlőkre, én nem vagyok oda értük, kezdve a Marvell-es kompatibilitási problémákkal és a csökkenő kondíciójú néhány hónapos (Vertex 2) ssd-kel. Igaz ez más gyártók termékeire is igaz, és sok esetben user hiba is. De már a ramjaikat sem szerettem, pedig jó néhány megfordult a kezeim között. Magas feszen mentek, tuningolni nem nagyon lehetett őket, de ez egy másik téma.
Persze ez csak saját vélemény. Elérhető áron kaphatók, sebességben is jók, sok az elégedett user. Kell ennél több az átlag felhasználó számára?
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VR topik
- Linux haladóknak
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- E-roller topik
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Viccrovat
- Milyen joysticket vegyek?
- További aktív témák...
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Eladó ÚJ - 0 napos OEM WD SN740 1TB NVMe SSD 2280
- SAMSUNG 9100 PRO 8 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.800-13.400 MBs - Eladó!
- Intel D3-S4610 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5800 TBW - Eladó!
- Intel D3-S4520 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5300 TBW - Eladó!
- Synology DS120j NAS
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest