Hirdetés
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
Aktív témák
-
MornKapitány
tag
Sziasztok!
Lenne hozzátok egy gyors kérdésem. Kezdő vagyok még SSD terén, kb 3 hete szereztem be a notimba egy 128-GBos 830-as Samut. Rendszerlemeznek, programoknak, a torrentezésre ott van egy HDD. Az ssdmagic support programjában tune-oltam a rendszert, optimalizáltattam az SSD sebességét, AHCI stb... Elkülönítettem ajánlott mennyiségű háttértárat (plusz még van azon felül 35 giga szabadon), szóval megpróbáltam minden olyan dolgot megcsinálni, hogy azt mondhassa az SSD-m, hogy köszi jól vagyok.
HD sentinel programot szoktam használni a HDD karbantartáshoz, és szoktam figyelni az SSD-t is. Kb 6 nap 15 órát írt a működésnek eddig, és 570 GB írást írt ki. Viszont a telepítgetés után én nem nagyon mozgattam ott semmit, a HDD-ről is közvetlen törlök, nem lomtárba megy, torrent szintén HDD, zenék stb.
Mitől lehet? Attól, hogy pakolgatja az SSD magát magánbelül? Esetleg valamit rosszul állítottam be?Köszönöm!
Morn
Aktív témák
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- 27% - GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- HP ProDesk 600 G5 DM i5-9500T / 16GB DDR4 / 512GB NVME SSD
- Samsung Galaxy Tab A7 /3/32GB / wi-fi / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest