Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Home server / házi szerver építése
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
bon
őstag
Kábel cserét végrehajtom, már szereztem is be másik kábeleket. A Kontakt hibát én se zártam még ki, mert egy 4db winyó dobozba van beszerlve (3 winyóval közösen) és méreténél fogva mélyebben helyeszkedik el így a csatik eléggé passzentosan (eggyik irányból feszülve)fértek be, különösen a tápé, így azt is cserélem. Egyébként hűtőt közegbe van elhelyezve így a melegedést kizárnám, na meg le van ragasztva így a kibontás nem jöhet szóba.
Ha nem javul meg akkor természetesen megy vissza gariba, ami a végső eset azért, mert külföldről jött a cucc így oda is kell vissza küldenem. A chipkészlet driver meg a legújabb.De addig is köszönöm a segítésget.
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Formula-1
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Napelem
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4460, 100% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest