- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hobby elektronika
- Steam Deck
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Hővezető paszták
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Aktív témák
-
jim_raynor70
aktív tag
válasz
atesss
üzenetére
Olvastam a kerdesed a masik temaban. Ez egy olyan verszegeny alaplap es chipset, hogy nem erne meg szerintem SSD-vel erolkodni rajta. Nekem a VIA-val nincsenek jo tapasztalataim ilyen teren.
A JMicronos vezerlovel kb. ugyanott vagy, mint magaval az alaplappal.
A masik problema az idotallosag es tarhely kerdese. Fontos adatokat nem javaslando csak SSD-re bizni. Es ha tarhelynek is hasznalnad ilyen korulmenyek mellett, attol tartok, jobban jarnatok egy teras winchesterrel, mert ebben az esetben szerintem elkelne a minimum 90, de inkabb a 120-128 gigas verzio.
Tovabba a TRIM hianya is a sebesseg rovasara mehet, igy meg vegkepp megkerdojelezi ebben a gepben a letjogosultsagat. Ezt Neked, vagy Nektek kell eldontenetek, mit tartotok fontosabbnak, de XP ala mindenkepp egy Garbage Collection-os meghajto ajanlott. [link]
A listaban van olyan, ami viszonylag olcso, SATA 3-as, van 90 GB-os valtozata, viszont GC hianyos es kerdeses, hogy befogadja-e a VIA. Ilyen az Agility, ami sebessegben boven elorelepes egy HDD-hez kepest.
Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Crimson Desert
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ - 0 napos OEM WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- Seagate Barracuda 8TB SATA3
- Western Digital WD Purple 6TB - WD63PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Seagate 3TB SATA HDD (7200 RPM) 100/100% hibátlan állapot
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Apple iPhone 12 Pro Max Graphite 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest