Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok.
Régóta rágom magam a témán hogy a jó sok hely mellé (3x2TB SATA3 WD RAID) vásárolnom kellene egy SSD meghajtót.
Csak a rendszert szeretném rajta tárolni.
Egyik boltban már megtettem volna a lépést, de ott csak jelenleg másik típus volt, így az eladó azt nem ajánlotta rendszerre. (ő minden áron Intel-t akart rám beszélni ) amit meg is vásároltam volna, de az sem volt neki, mint derült ki.Milyen SSD érdemes vásárolni rendszerre? 60 - 80 Giga között gondolkodom.
Olyan 60 - 70 ezret szánnék rá.Másik aprócska kérdésem lenne, hogy meddig jó egy SSD?!
Tehát non-stopban megy a számítógép és sokan említették hogy gyorsan feleződik az élettartam jelentős használat esetén.Sorry a tudatlan kérdésekért, de teljesen idegen nekem még az SSD, azt se tudom hogy működik mi a jelentősége, mit kell benne nézni, valaki említette nekem ilyen vezérlőst kell vásárolni, nem olyat.
Én meg csak néztem nagy szemekkel hogy most *mi van?!

Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VR topik
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 17 Pro Max 2TB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest