Hirdetés

Aktív témák

• vhunor

őstag

Este beszereltem a Kingston 96 gigás SSD-t, megformáztam, nem kapott betűjelet. Kicsit rendet raktam a C-n, majd a Kingstonhoz kapott True Image-dzsel megpróbáltam áttükrözni az 50 gigás partíciót az SSD-re. Nem ment. A True Image az istenért nem volt hajlandó engedni, hogy csak partíciót másoljak, ő mindenáron az 1 terát akarta átrakni, és mivel csak 96 GB a célmeghajtó kapacitása, sosem engedett továbblépni. Nosza, lekaptam egy ghost15-öt, install, forrás és cél kijelölése, minden szükséges beállítása, a végén az ssd aktívvá tétele, végigfut, örülés, restart. Boot közben kékhalál. Wtf. Restart, F8, hibánál megállít, persze (számomra) értelmezhetetlen hibakód. HDD lehúz, ugyanez. SSD lehúz, mondom nekiállok újra az egésznek, erre az orig HDD partícióról is kékhalált dob boot közben. Na innen már kezdtem ideges lenni. System restore, hibásnak vélt file-ok kézzel másolgatása, ősi vudu mágia, semmi sem segített. Így hát este 11.20-kor nekiálltam Win7-et telepíteni. De azért nagyon kíváncsi lennék, hogy a fenébe sérül meg a forráspartíció egy tükrözés során.

Aktív témák