Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
vhunor
őstag
Este beszereltem a Kingston 96 gigás SSD-t, megformáztam, nem kapott betűjelet. Kicsit rendet raktam a C-n, majd a Kingstonhoz kapott True Image-dzsel megpróbáltam áttükrözni az 50 gigás partíciót az SSD-re. Nem ment. A True Image az istenért nem volt hajlandó engedni, hogy csak partíciót másoljak, ő mindenáron az 1 terát akarta átrakni, és mivel csak 96 GB a célmeghajtó kapacitása, sosem engedett továbblépni. Nosza, lekaptam egy ghost15-öt, install, forrás és cél kijelölése, minden szükséges beállítása, a végén az ssd aktívvá tétele, végigfut, örülés, restart. Boot közben kékhalál. Wtf. Restart, F8, hibánál megállít, persze (számomra) értelmezhetetlen hibakód. HDD lehúz, ugyanez. SSD lehúz, mondom nekiállok újra az egésznek, erre az orig HDD partícióról is kékhalált dob boot közben. Na innen már kezdtem ideges lenni. System restore, hibásnak vélt file-ok kézzel másolgatása, ősi vudu mágia, semmi sem segített. Így hát este 11.20-kor nekiálltam Win7-et telepíteni. De azért nagyon kíváncsi lennék, hogy a fenébe sérül meg a forráspartíció egy tükrözés során.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Netflix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest