Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • SirRasor

    őstag

    válasz cszn #20848 üzenetére

    Egyedül játékokban és photoshopnál volt sok a töltési idő, ami zavart. Hogy ezért szükségszerű volt-e egy SSD beszerzése? Nem. De akkor miért dobtam ki rá 30k-t? Amióta hallottam, hogy kifejlesztenek ilyen háttértárakat, azóta akartam szerezni egyet, mert hogy milyen gyors, és így tudom a legjobban és legköltséghatékonyabban fejleszteni a meglévő gépemet. Azóta eltelt pár év, és már hozzáférhető, tehát mondhatni egy régi álmom teljesült most. Az más kérdés, hogy azóta elkezdtem dolgozni, a munkahelyen is gépekkel vagyok körbevéve és itthon már csak nagyon alap dolgokra használom, szóval végtére is meglennék nélküle, de tudod, régi álom teljesülése azért nem rossz dolog :)

    Amúgy meg nem fekete és fehér a világ, mert részben ti is azt csináljátok, mint én. Legalább is nem hiszem, hogy a böngésző cachéját és a temp könyvtárakat nem irányítottátok át HDD-re :P

    Egyébként ha munkára használnám, és volna hozzá ultrabrutál nagy program, amit HDD-ről 1000 év alatt tölt be, akkor nyilván azt (is) az SSD-re telepíteném, aminek megint csak NINCS köze ahhoz, hogy a rendszer az SSD-ről megy-e vagy sem.

    [ Szerkesztve ]

    Make Love not war!

Aktív témák