- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
Aktív témák
-
válasz
Tirexi
üzenetére
Hónapok alatt tönkre megy?
Évek alatt sem megy tönkre.
Belassul?
Igen. Vérpistikéknél, akik éjjel-nappal teszteket futtatnak, az eredménytáblázatban vannak eltérések, amiket ők körbehordoznak mint a véres kardot.
A valós használatban semmilyen lassulás nem tapasztalható, még egy év windows gyötrés után sem.Frissítgetni kell?
Mégis mi a reteknek? Tavaly ilyenkor megvettem, beszereltem, rendszert telepítettem rá és az óta használom. Vinyókon sem szokás firmware-t frissíteni, ezen sem kell.
Kivéve a Sandforce vezérlőchipes SSD-ket, mert ott adattömörítés történik a fájlműveleteknél.Kék halál után lelassult?
Sőt, utána az asszony is megcsal

tényleg ennyire kiforratlan még a dolog?
Nincs ezzel a rendszerrel semmi baj. Használni kell, nem tesztelgetni.

(#15631) Tirexi
Az írás számít, de nem a szekvenciális érték. Egy SSD-re az ember nem másol 20-30 gigás fájlokat, hogy számítson az írási sebesség.
A hétköznapi használatban a 4K írás/olvasás számít, az meg a legócskább SSD-nél is (például ami nekem van Kingston) 20x gyorsabb mint egy modern winchester.
Aktív témák
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- IT Megoldások és szolgáltatások
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs