Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
cszn
őstag
válasz
üzenetére
Ja, ha még nincs fent akkor nem gond, ahogy fagy53 úr is mondja a win7 telepítője megoldja.

Egyébként:
1. fájlrendszer mentése (pl ghost)
2. partíció törlése
3. partíció létrehozása alignálva (nem tudom van e magyar leírás)
4. partíció megjelölése aktívként
5. partíció formázása
6. fájlrendszer visszarakása
7. bootsector átírása (win telepítővel lehet) -
finest
addikt
Sziasztok, szeretnék kérni egy kis információt tőletek! Amikor legutóbb Win7-et telepítettem, a telepítő felajánlotta, h létrehoz egy másik, 100MB-os partíciót a Win7 biztonsági célokra. mi van olyankor, ha az SSD-én kívül más HDD-én nincs partícionálatlan hely, olyankor ez a terület az SSD-re kerül? Mi történik, ha a telepítőnek azt mondom, h nem, akkor nem is készül el ilyen céllal ez a 100MB-os partíció?
-
cszn
őstag
Mindegy, hogy melyiket veszed, mert ugyanazt tudják. Ha jól emlékszem Sandforce-okkal itt még nem volt gond firmware frissítéssel, úgyhogy simán meglépheted.

(#13892) csomi3 Mindegy, hogy felosztod e vagy sem, nem biztos hogy egész szám jön ki, mert az a kérdés, hogy hol kezdődik. Ellenőrizd csak le nem olyan vészes átvariálni utólag se, sebességben pedig megéri.

-
törölt tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a particionálásról.
"8. Ellenőrizd hogy hol kezdődik az első partíció!
Start menü/ futtatás keresőjébe be kell írni azt hogy "cmd". Majd a felugró ablakba írjuk ezt: "msinfo32"
A felugró abakban keresd ki az "Összetevők/Tárolás/Lemezek" almenüben található "Partíció kezdetének eltolása" mellett található értéket. Osszuk el 4096-tal. Ha a kapott érték egy egész szám, akkor a partíció jó. (Ha nem akkor érdemes újrarakni a rendszert)"Ez az egész első partició ellenőrzéssel csak akkor kell foglalkozni hogy ha ténylegesen particionáljuk (magyarul mondjuk két részre osztom az SSD-t) vagy mindenkinek meg kell csinálni mert ez alatt azt érti hogy a Master Boot-tól számolja az egyetlen "C" partíciót?
Lehet túlbonyolitom

Összegezve: Tehát ha egy Windows telepítésnél az SSD felosztása nélkül teszem fel a rendszert, akkor ha visszaellenörzöm, akkor egész számot fogok visszakapni?Köszi
Üdv.
-
Bib
őstag
Sziasztok!
Hamarosan belépek a klubba én is egy corsair f60-al.A 2.0 firmware-ről várok véleményeket,hogy érdemes e azzal kezdenem majd hogy feltegyem e ?
Az Ocz vertex 2-vel gondolom ez egy kategória,vagy valamelyik jobb? -
törölt tag
Most készülök venni ssd-t ocz 120gb-t,de ebből is vann több féle:
[OCZ Agility 2 OCZSSD2-2AGTE120G ]
[OCZ Agility 2 OCZSSD3-2AGT120G ]
[OCZ Vertex 2 OCZSSD2-2VTXE120G ]
OCZ Vertex 2 OCZSSD3-2VTX120G
ezek között mi a különbség? -
radi8tor
MODERÁTOR
Szerintem összességében lassult a rendszer. Nem sokat, csak a régi villám sebesség már félgőzzel ment. Pl Firefox most megnyílik szinte abban a pillanatban hogy az ikonra kattintok. Korábban 1 mp volt.
Programok eltávolítása ablak is sokkal gyorsabban végez a listázással.CrossfireX rendszerre való váltás miatt is újratettem a gépet, nem bízom a driver eltávolításban

-
radi8tor
MODERÁTOR
Azt vettem észre, hogy kb 1 éves SSD használat után (Intel X-25M 80GB) nagyon belassult a Win7 ikonok betöltése. Mind az asztalon mind a Start Menüben.
Újratettem a Win7-et és megjavult ez a dolog. 60 GB írásom bánja

Hetente, havonta futtattam SSD toolboxot, TEMP könyvtárak másik vinyón vannak, szóval ez nem lassíthatta be.
1 év alatt 1000GB írás van rajta. Ebből 500GB tesztekre ment el. (lehet csak 400B)
-
fagy53
nagyúr
válasz
Lakers
üzenetére
Ravasz probléma, a lehető legjobb megoldás, hogy a rendszer az SSD-n van, ebből kell kiindulni, minden más elvetendő!
A pályabetöltésnél lehet gyorsabb az SSD, mint a HDD, de ez csak ott van ahol nagyban a tároló sebességétől függ a pálybetöltés ideje, de ez nem minden játékra igaz! Kipróbáltam így is, úgy is és nagyon sok esetben csak alig észrevehető előnye van ilyenkor az SSD-nek.
Célszerű az aktuálisan használt pár játékot az SSD-re telepíteni és így játszani, a HDD-t meg tárolásra használni, ill lehet onnan is játszani azokkal a játékokkal amelyeknél nincs észrevehető különbség a kétfajta tároló között.
Gyorsabb maga a játék /FPS/ nem lesz, kimérhető ugyan fLeSs tesztje szerint a min FPS-ben különbség, de alapvetően VGA+CPU függő a dolog, minden más belemagyarázás.
-
Lakers
tag
Sziasztok!
Gondoltam gép újításon... És gondolkoztam, de kell a véleményetek is.
Szeretnék venni és kipróbálni egy SSD-t én 64GB-osra gondoltam, vagy egy 128GB-osra... a kérdésem, hogy ahhoz, hogy gyorsabban menjenek a játékok!
Elég őket az SSD--re feltelepíteni és a Windows egy sima HDD-n van, vagy a Windows és a Játékok legyenek egy SSD-n? Vagy úgy is gyorsabban mennek a játékok, ha a Windows van SSD-n és a Játékok meg HDD-n?
-
törölt tag
Sziasztok!
Elsősorban Vertex 2 vagy bármilyen Sandforce-os SSD-s tulajok!
Ennél a vezérlőnél lehet olyat olvasni hogy tömöritett állomány esetében jelentősen visszaesik az írás/olvasás. Az lenne a kérdésem hogy ez igaz Divx meg az MP3 állományok esetére is?
Köszi
Üdv.
-
DV
senior tag
válasz
Medical
üzenetére
A 4K-s eredmeny a leglenyegesebb, de a mai SSD-k mar tulteljesitik azt a szintet, ami atlagos felhasznalasra otthonra kell, szoval barmelyik megfelelo.
Azok a programok, amelyek apro kis fajlokkal dolgoznak nagyon sokat, ott erdemes 4K sebessegben "erosebbet" valasztani. -
Medical
aktív tag
Köszönöm a kimerítő választ. Jó lett volna mikor az SSD-t vettem, láttam volna ezt a tesztet, akkor biztos a Crucial C300 128GB választottam volna. Igaz a Nagy SSD Tesztet vásárlás előtt át tanulmányoztam, de akkor még nem volt jelen a ADATA.
Még egy kérdésem volna, a Tesztekben mi a legfontosabb amit egy SSD-nek, nem árt ha legjobb eredményt éri el? -
DV
senior tag
válasz
Medical
üzenetére
A 2. oldalon van egy 64GB-os A-Data S599, 128GB-os A-Data-t nem teszteltek, link.
Corsair F120-ban Sandforce SF-1222TA3-SBH vezerlo van, ami 100%-ban megegyezik a tieddel, link. A firmware is megegyezik, mivel azt a Sandforce szallitja a gyartoknak. Roviden, nezd a Corsair F-120 eredmenyet a tesztben. -
CrAck69
senior tag
Hali.
Szerintetek ha veszek egy ilyet asus u3s6
akkor ezt(Crucial C300) ugye fullon kitudom használni? És ha az USB3 is megy rajta fullon akkor nem fog összeakadni a SATA-s SSDvel? mármint a PCI-E slot bírja egyszerre a kettőt? Tehát beszaggat e a win 
Alaplapom asus p5q-e
köszi -
goodboy007
senior tag
Ha a "Házirendek" fül alatt a "Windows írási gyorsítótárhoz tartozó puffer ürítésének letiltása az eszközön" pontot bepipálom és esetleg áramkimaradás van, ami ugye bármikor előfordulhat, akkor tényleg adatvesztés léphet fel -pl. meghal a vindóz- vagy ez csak egy elcseszett Microsoftos szöveg?
Egyáltalán gyorsít valamit, ha bepipálom vagy nem érdemes vele foglalkozni?
-
Core2duo6600
veterán
(#13817) VGYke
Ha nem akarod, hogy írjon, akkor mi értelme van, pont a böngésző cache és a swap amit gyorsan kell elérni, ha ram drive ra tennéd a böngésző cache t annak lenne értelme, de hdd re amikor már ott az ssd semmi.
(#13846) zsolt19900
Több fps -t leginkább vga és cpu cserével, úgy, hogy a 2 pariban legyen egymással és a lappal, a ram nak nem az órajele, hanem az dőzítése a fontos.
(#13852) Dave™
Kingston(#13813) GSzarkaTAT
A kingston hoz nem találtam ilyen progit. -
Medical
aktív tag
Szia!
Tanulságos összeállítást készítettél a 64GB SSD-k ből, melyből kitűnik a Crucial RealSSD C300 64GB 2.5" 0002 és az ADATA S599 64GB 2.5" 3.1.0 között a tesztekben elhanyagolható különbség észlelhető.
Vagy is én úgy látom.
Nagyon megköszönném, ha ugyan ezt az összeállítást a 120-128GB SSD kel is elkészítenéd.
Nagyon kíváncsi vagyok az én SSD-m ami, ADATA S599 128GB ebben az összeállításban hol állKöszi.
-
CrAck69
senior tag
válasz
petike2014
üzenetére
szerintem nem
a grafkari számít meg a proci vagy vedd ki az élményfokozákat pl: élsimítás és akkor nem esik le annyira az fps -
Dave™
nagyúr
Még egy kérdés:
A Kingston SV100S2 és az SNVP325 között mi a különbség? Ez utóbbi nincs is fent a gyártó honlapján és jóval drágább is

-
DV
senior tag
válasz
zsolt19900
üzenetére
Hogyha futtatsz FRAPS-ot jatek kozben, akkor lathatod, hogy az fps ertek folyamatosan valtozik. Van minimum/maximum erteke. Csak a minimum ertek tud novekedni SSD hasznalataval.
-
DV
senior tag
válasz
petike2014
üzenetére
Kijeloltem az oldalon talalhato osszes 64GB-os SSD-t es itt van az osszehasonlitas, link.
Tesztenkent valtozik, hogy melyik masikhoz all kozelebb. Eszrevetelem szerint mindenkepp gyorsabb a Kingston V+ 100-nal.Dave
Az 1. hsz. eleje meg a legelso generacios SSD-k koraban irodott, szoval az idezett mondat felejtheto. Par heten/honapon belul erkezik a 3. generacio.
Az 1.hsz aljan van SSD teszt link, fLeSs cikkei, azokat olvasd el SSD vetel elott. Amugy barmelyik Kingston/Samsung (vagy mas ismertebb gyarto termeke) eleg otthoni felhasznalasra.Az intel G2-vel jeloli a 2. generaciot, meglatasom szerint sebessegben a 3. genercio mar nem fog akkorat elore lepni, mint ami az 1/2 kozott volt, hivatalos teszteket meg egyelore nem lattunk. Otthoni felhasznalasra a 2. generacio teljesitmenye boven eleg.
-
Dave™
nagyúr
Sziasztok.
Én is SSD vásárlásán töröm a fejem. 64 gigás kellene, amiket néztem a Kingston és a Samsung. Annyit tudok, hogy a TRIM kell.
Amire használnám: általános multimédiás használat, olykor vagdosok videókat vagy zenét, de viszonylag ritkán. A legfontosabb a minél gyorsabb válaszidő, programindulás, párhuzamosíthatóság lenne.
Ezt mennyire kell komolyan venni az első hsz-ből?
"1. ma SSD-t még csak kizárólag energiatakarékosság, ill. strapabíróság
miatt érdemes venni, sebességben béka segge (EEEPC-ben okés)"Melyik modellt/típust ajánlanátok a fenti felhasználásra? Árban jó lenne 30 alatt maradni, az apró is játszik ezért.
Nagyon köszönöm

-
zsolt19900
őstag
igen ezt én is láttam de ez mit is jelent egészen pontosan?
mert megmondom őszintén ez nekem nem tisztaelmondom akkor az én
verzióm akkor nem fog annyira lemenni az fps ha az ssdre pakolom a játékot amivel játszok, mint mondjuk most leesik egy nagyobb "akció" ban az fps a játékban?és a másik -ami már kérdés- növekedni fog az fps, ha ssdn van a játék? nem mondom hogy megkétszereződjön de fog?
-
DV
senior tag
válasz
zsolt19900
üzenetére
Megtalaltam, link.
"... az SSD-k minimumfps-ben komolyan verik a HDD-ket..."Ezek utan mar neked kell eldontened, hogy SSD vagy memoria bovites.
-
DV
senior tag
válasz
zsolt19900
üzenetére
A kerdeseddel kapcsolatban nezd meg fLeSs cikket errol, az 1.hsz. aljan van a link.
petike2014
Otthoni felhasznalasra megfelelo.
-
zsolt19900
őstag
mivel lehet nagyobb "gyorsulást" akár úgymond fps növekedést játékban elérni egy ssd vel vagy pedig több rammal? de gondolom a kettő együtt lenne a legjobb megoldás
-
DV
senior tag
válasz
petike2014
üzenetére
-
-
alitak
senior tag
Végül is tény, hogy Ubuntu nem eszik annyi helyet.
Köszönöm a választ!Ubuntu beállításokkal viszont még mindig nem tudom, hogy mi a helyzet. Ugye TRIM elvileg működik, de alignálással mi a helyzet? Továbbá a swap az mehet az ssd-re, vagy inkább tegyem ki másik hdd-re (2 GB RAM van a gépben). Firefox mappája gondolom Ubuntu alatt is menjen másik hdd-re. Kérdés még, hogy Thunderbird mappája az mitévő legyen. Maradjon/menjen?
Atis
-
petike2014
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Érdeklődnék,hogy a SAMSUNG 470 Series MZ-5PA064 2.5" 64GB SATA II (SSD) -t érdemes e megvenni, vagy a szakik tudnak e valami okosságot mondani erről a típusról?
Köszi előre is. -
GSzarkaTAT
tag
Gondolom, ütközik az érdekeivel...
Amúgy én sem értem, céges keretből simán futná, mindig a legújabb laptopokat vesszük, szar lassú hdd-vel (5400rpm), rohadt sok központi alkalmazás (vírusirtó, pl.) fut, órákat kell reggel várni míg betöltődik minden. Pedig nem ócskák ezek a Dell laptopok (nyilván magánemberként 300 rugót nem áldoznék rá), csak hát a hdd készletet is el kell adni, de az SSD opciós...már 2007 óta. -
alitak
senior tag
Sziasztok!
Arra jutottam, hogy bővíteni szeretnék egy ssd-vel. Operációs rendszer az Ubuntu 10.10-es lenne rajta. Olvastam, hogy a 10.10-es kernele már támogatja a TRIM-et. Sok leírást találtam, hogy hogyan, miként kell beállítani a különböző windows-okat, ellenben Ubuntura nem találtam komolyabb leírást. Ebben is kérném a segítségeteket, hogy ha van tudomásotok rendes leírásról a fenti témában, akkor jelezzétek.
Meghajtókat meg a következőket néztem ki:
Kingston SNVP325-S2 64GB ~42000 forint
Kingston SNV425-S2 64GB ~ 36000 forint
INTEL X25-M SATA II 2.5" SSD - 40 GB ~ 27000 forint
SSD 80Gb Intel X25-M SSDSA2MH080G2C1 ~ 42000 forintKérdés, hogy Ubuntu alá kell-e 64 GB? Fájlok, amiket tárolok majd pluszba, az felső hangon 3 GB. Rendszeren kívül más nem nagyon megy majd az ssd-re.
Köszönöm előre is a segítséget! -
S. Szabi
őstag
válasz
S. Szabi
üzenetére
Megoldódott a probléma egy újra telepítéssel, és rájöttem arra is, valószínűleg mi lehetett a gond
Amikor beüzemeltem az SSD-t az új vinyóval együtt, a Windows a vinyót írta "Lemez 0"-nak, és nem az SSD-t, amin a rendszer van, az volt a "Lemez 1", pedig ugye pont fordítva kell lennie. Na, mikor feltettem az AMD AHCI drivert, felcserélte őket jóra, és valószínűleg ez tett be neki!
-
Khelben
nagyúr
Üdv, a 30-40 GB-os mezőnyben melyik most a best buy? Nem a leggyorsabb érdekel, hanem a legjobb ár-érték arányú. Win7 alá kell asztali gépbe, csak a rendszernek.
-
fazr
senior tag
válasz
GSzarkaTAT
üzenetére
miért is ugrana a gari? nem értem, ez csak egy sima háttértár csere
-
hann
tag
Sziasztok,
SSD vásárlás előtt állok, ahogy olvasgattam a kommenteket, az OCZ Vertex 2 elég jó választásnak tűnik. Otthoni használatra lenne, win7 + 2 játék.
Max. 35k-t szánok rá.
Érdemes ilyet venni, vagy várjak, hogy az újak lenyomják az árakat?
Válaszokat előre is köszönöm ! -
DV
senior tag
válasz
GSzarkaTAT
üzenetére
Milyen IT ember o, ha nem mer ilyet bevallalni? Amugy sem tartana tovabb 20 percnel az egesz. SSD format, klonozas es egy inditas.
Amugy meg erezheto a kulonbseg, tapasztalatbol mondom, mert nekem 2008-as Dell gepem van es csak sata I-et tud.Egyszer hivd el hozzad es mutasd meg neki, hogy nalad hogy hasit az SSD, hatha felbuzdul rajta...
-
cszn
őstag
válasz
GSzarkaTAT
üzenetére
Ja, elég sokan vannak még akik fenntartásokkal kezelik az SSD-ket. Majd idővel elfogynak.

-
GSzarkaTAT
tag
Ma egy kicsit berágtam. Felbuzdulva az itthoni Intel ssd-men, gondoltam lecserélem a Dell laptopomban a hdd-t ssd-re ([link])
Az cégünk IT-sa nem támogatja az ötletet.

Mert: nem kompatibilis
[link]Eh?? 2007 óta az.
És: nem lesz gyorsabb tőle a gépem! Ha gyorsabb kell, vegyünk egy újat, meg különben is ugrana a gari...(azt leszarom)

No comment.

-
DV
senior tag
válasz
animatrix11
üzenetére
Nem gond, de erdemes akkor is 1 db 256GB-ost venni.
-
Bodor
veterán
válasz
GSzarkaTAT
üzenetére
Akkor hogy ha mint írod, nem használtál még sosem Diskeepert, légyszíves nem beszólni.
Használd az Intel- hez a sajátját, és örülj neki, akinek meg nem intel van, hagy használjon azt amit szeretne.....és nyilván a többi ssd gyártónak is van ilyenje (márcsak garanciális problémák miatt is javasolt a saját program használata, mert amint itt olvastam, vannak még bajok az SSD-kkel (nyilván főleg hozzá nem értés miatt) és akkor ha gond van, a gyártó majd mutogat hogy valami "más" progival tetted tönkre és elállnak a garanciától...
Ez meg ne haragudj de, egy nagy baromság.....
-
DV
senior tag
válasz
animatrix11
üzenetére
4K sebessegben ennek egy masodik generacios SSD odaver, pl. Intel, Micron vagy Sandforce-vezerlos. Inkabb vegyel 1 db nagyobb SSD-t, hogy a trim mukodjon (tartosan fenntartja az SSD ujkori sebesseget, Win7, vagy Linux alatt).
Hogyha van eleg penzed, akkor egy 256GB-os Crucial C300-at vennek (Micron vezerlos).
Az 1.hsz aljan van 2 cikk, amit mindenkepp olvass el SSD vasarlas elott.
-
CrAck69
senior tag
válasz
animatrix11
üzenetére
Nekem is azt magyarázták pár HSZ-el fejjebb hogy a RAID otthonra fölösleges és beláttam tényleg az
csak én az intel féle 80ast néztem de mostmár türelmes leszek és megvárom már csak 1-2 hónap aszongyák
a G3 at vagy a VERTEX 3 at
már nem azért mert olyat veszek hanem hogy lenyomja a jó öreg G2 árát mert ugye lefog menni mert ki kell üríteni a raktárat az új szériának
vagy kitudja ha olyan áron adják akkor lehet veszek G3 at ... 
-
animatrix11
őstag
Sziasztok!
Kérdésem lenne hátha tud valaki segíteni ssd vsásrlása előtt állok, de nem tudom hogy járok jobban ha veszek egy 256ost vagy 2 db 128ast bekötök raidbe? Állitólag utóbbinál a trim (amugy az pontosan mire jó?
)funkció nem működik, viszont a sebessége elég durva, képet mellékelem, ilyen tipusról lenne amugy szó samsung MMCRE28G5DXP-0VBD1 -
zoty314
aktív tag
A lapozófájlt hagyd az SSD-n, mivel a lapozófájlból túlnyomórészt sok kis 4kB-os részeket olvas a rendszer vagy nagy, min. 128kB-os részeket ír bele, azt is szekvenciálisan.
Szóval nem emiatt fog megdögleni az SSD-d.A Firefox cache-t én is HDD-re raktam, ettől még fürge maradt a rendszer, de aztán le is tiltottam és inkább a memóriába pakoltatom vele a cache-t.
Én a rendszer TEMP könyvtárait is a HDD-re irányítottam át.
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Hosszú válogatás után megrendeltem ezt: Intel X25-M SSDSA2MH120G2K5.
Azt szeretném kérdezni, hogy ha a lapozófájlt, meg böngészőkest, meg stb. (amit a sok írás miatt nem szeret az SSD) átpakolom a HDD-re, nem fog érezhető lassulást eredményezni?
Vagy ennek meg vegyek egy 16GB-os SSD-t 10eFt-ért?
-
GSzarkaTAT
tag
Diskeepert sose, a Raxco Perfectdisk-et viszont évek óta, mert azt jobbnak találtam.
Amióta SSD-m van, már azt se tettem vissza (a több gigás mkv-kkal amúgyis túl sokáig szöszmötöl a HDD-ken) , mert az Intel saját optimalizálóját (SSD Toolkit) használom, mert meg vagyok róla győződve, hogy ők biztosan tudják, mi a jó a saját SSD-jüknek....és nyilván a többi ssd gyártónak is van ilyenje (márcsak garanciális problémák miatt is javasolt a saját program használata, mert amint itt olvastam, vannak még bajok az SSD-kkel (nyilván főleg hozzá nem értés miatt) és akkor ha gond van, a gyártó majd mutogat hogy valami "más" progival tetted tönkre és elállnak a garanciától... -
Core2duo6600
veterán
válasz
kleinguru
üzenetére
Hogy akármilyen SSD éd is teszel a rendszerbe, mindenképpen gyorsulni fog, az slc meg felesleges, mert nem tudod kihasználni az előnyeit.
(#13780) Tappancs2001
Jól gondolod(#13796) Bodor
Mi ennek a programnak a neve, mert csak diskeepert találtam.(#13802) petrusz82
Olvasd el a cikket, amiben a vezérlőkről van szó, és megkapod a választ.
-
Bodor
veterán
válasz
GSzarkaTAT
üzenetére
Nem tudom Te mennyit használtál diskeepert, ( vagy egyáltalán tartósan ssd-t, elég új vagy itt a topicban ) hogy így lehúzd, de én meg vagyok győződve róla , hogy hasznos és jó program, mert a kezdetektől használom és nem csinál semmi bajt az ssd-vel, hanem helyrehozza a lelassult teljesítményt.
Azt hogy egy egy évvel ezelőtti írás nem így gondolja, különösebben nem érdekel, a gyakorlat nálam mást mutat.
Ha valami gond lenne vele, nem ajánlanám, hidd el.
Természetesen nem kell elhinni a Diskeeper oldalon írt 6 vagy 19X-es sebességnövekedést, mert az csak marketing szöveg.
Én azt mondom, hogy a program segít megőrizni az eredeti írási és olvasási sebességeket, és ezt már két éve folyamatosan bizonyítja.
Ennyi.... -
Medical
aktív tag
válasz
petrusz82
üzenetére
Szia, nekem is a laptopomba ADATA S599 128GB van, múlt év december közepén rendeltem, amit pár nap alatt le is szállítottak vidékre. Akkor az ára szállítási díjjal 62.500 Ft. volt.
Meg vagyok véle elégedve. TRIM-t természetesen támogatja. Nálam is win7 64bites verzió van rajta és jó pár program. Ég és föld a HDD és SSD között az utóbbi javára, pillanatok alatt fel áll a rendszer. A programok gyorsan be töltődnek és ez az előnye az SSD-nek. Az Op. rendszer telepítése gyorsan és zökkenő mentesen történt, szóval csak pozitívan tudok róla beszélni. -
petrusz82
aktív tag
Sziasztok!
Jövő hónapban tervezek egy SSD vásárlást. Nevezetesen az A-DATA S599-ről van szó, abból is a 128 GB-os . Úgy tudom támogatja a TRIM-et, a vezérlő pedig sandforce sf-1222 controller.
Win7 lenne rajta, az adatok pedig merevlemezen. Szerintetek ez jó választás lenne, Vagy inkább válasszak valami más SSD-t, ami jobb.
Mit tudnátok még ajánlani?
A választ előre is köszönöm!
-
Dracula
őstag
Aktív témák
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mert megmondom őszintén ez nekem nem tiszta

(azt is mondhatnám, mindenki használja saját felelősségre!)